Anglia Ruskin University
Μουσική και παραγωγή ήχου BA (Hons)
Anglia Ruskin University - Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 15 αποφοίτους Music and Sound Production BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μουσική από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μουσική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
41 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Παραστατικές τέχνες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μουσική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £18500 £18000 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £15000 - £23500 £14000 - £23000 £17000 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Παραστατικές τέχνες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21455 £18360 £22141
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17911 - £25024 £13492 - £22848 £16777 - £27979

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Δημιουργήστε τις βάσεις για την επαγγελματική σας ζωή ως εμπορικός μουσικός παραγωγός ή μηχανικός ήχου, εξοπλισμένοι με τις τελευταίες τεχνικές και την εμπειρία σε μια σειρά από εξοπλισμό παραγωγής ήχου.

Δημιουργήστε ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο εργασιών που θα σας προετοιμάσει για τις σύγχρονες συνεργατικές δημιουργικές βιομηχανίες, είτε θέλετε να δημιουργήσετε soundtracks για ταινίες και παιχνίδια, είτε να διαχειριστείτε τον ήχο για podcasts και ζωντανές εκπομπές, είτε να εμφανιστείτε ως DJ.

Το πτυχίο μας BA (Hons) Music and Sound Production θα σας επιτρέψει την πρόσβαση σε εξοπλισμό βιομηχανικών προδιαγραφών για ηχογράφηση, μίξη, μοντάζ και παραγωγή, δίνοντάς σας πολύτιμη πρακτική εξάσκηση στην εργασία ως επαγγελματίας παραγωγός ή μηχανικός ήχου.

Εκτός από την καλύτερη κατανόηση της θεωρίας ψηφιακού ήχου, του MIDI και της σύνθεσης ήχου, θα προχωρήσετε πέρα από τους εγγενείς μίκτες, επεξεργαστές και plugins των εμπορικών DAW προς εξωτερικούς επεξεργαστές υψηλότερης ποιότητας, όπως plugins βασισμένα στην ψηφιακή επεξεργασία σήματος και αναλογικά εξωτερικά συστήματα.

Ως φοιτητής στο ARU στο Cambridge, πολλά από τα μαθήματα θα είναι κοινά με τα άλλα μουσικά μαθήματα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να συνεργαστείτε με διαφορετικούς φοιτητές και να αναπτύξετε σημαντικές δεξιότητες για την επαγγελματική σας ζωή, όπως η ομαδική εργασία και η διαχείριση του χρόνου. Θα έχετε επίσης ευκαιρίες να συνεργαστείτε με φοιτητές των πτυχίων μας για κινηματογράφο και ηλεκτρονικά παιχνίδια, δημιουργώντας soundtracks για τα έργα τους.

Οι προαιρετικές μας ενότητες σας επιτρέπουν να διαμορφώσετε το πρόγραμμα σπουδών για την καριέρα που έχετε επιλέξει. Για παράδειγμα, το Music Business θα αναπτύξει και θα διευρύνει τις επιχειρηματικές σας δεξιότητες για τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία, με διδασκαλία από επαγγελματίες που έχουν εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο και με επισκέπτες ομιλητές που συνεισφέρουν εξειδικευμένες γνώσεις. Το μάθημα Electronics for Music θα σας εισαγάγει στην ανάλυση και το σχεδιασμό ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, ενισχυτών μικρού σήματος και ισχύος, καθώς και στα προβλήματα θορύβου, παρεμβολών και παραμόρφωσης, βοηθώντας σας να αξιολογήσετε, να επιλέξετε, να σχεδιάσετε και να δοκιμάσετε ηλεκτρονικό εξοπλισμό ήχου για χρήση στα δημιουργικά σας έργα.

Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ένα έτος πρακτικής άσκησης μεταξύ των ετών 2 και 3 για να προχωρήσετε στον τομέα της δημιουργικής βιομηχανίας.

Η βρετανική μουσική βιομηχανία συνέβαλε με 5,8 δισεκατομμύρια λίρες στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου το 2019 - αύξηση 11% από 5,2 δισεκατομμύρια λίρες το 2018. (PRS for Music)

Επαγγελματικές εγκαταστάσεις

Όλοι οι μαθητές μας έχουν πρόσβαση σε:

 • Πέντε κλιματιζόμενα στούντιο ηχογράφησης με υβριδικά αναλογικά-ψηφιακά στούντιο και δύο σουίτες μίξης, όλα εξοπλισμένα με Pro Tools, Logic και εξωτερικό εξοπλισμό ηχογράφησης (Neve, Universal Audio, Audient, SSL), καθώς και ένα στούντιο οπτικοακουστικών μέσων.
 • Ευρύχωρη αίθουσα συναυλιών, αίθουσες ορχήστρας και αίθουσες εξάσκησης
 • Ηλεκτρονικά και ορχηστρικά όργανα- πέντε πιάνα, συμπεριλαμβανομένου ενός Steinway Model D- συνθεσάιζερ- παραδοσιακά όργανα από την Ινδία, την Κίνα και την Αφρική- ένα Μπαλινέζικο Gamelan
 • Εντυπωσιακό απόθεμα επαγγελματικών μικροφώνων και εξοπλισμού ηχογράφησης

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλες τις άλλες δημιουργικές εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό μας.

Καριέρα

Κατά τη διάρκεια του πτυχίου μας BA (Hons) Music and Sound Production, όχι μόνο θα αναπτύξετε τις πιο πρόσφατες δεξιότητες και γνώσεις για μια καριέρα ως μουσικός παραγωγός ή μηχανικός ήχου, αλλά θα λάβετε και την υποστήριξη που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε σε έναν σίγουρο και δημιουργικό πτυχιούχο με διάθεση για δια βίου μάθηση και με την επιθυμία να επιδιώξετε τη συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη σε όλες τις πτυχές της καριέρας σας.

Μέχρι την αποφοίτησή σας, θα έχετε δημιουργήσει ένα επαγγελματικό χαρτοφυλάκιο έργων παραγωγής ήχου, το οποίο θα λειτουργήσει ως ενισχυμένο βιογραφικό σημείωμα για να το παρουσιάσετε σε μελλοντικούς εργοδότες και πελάτες. Αυτό μπορεί να αποτελείται από video showreels, εμπορικές μουσικές κυκλοφορίες ή άλλες αποδείξεις της τεχνικής σας εξειδίκευσης, καθώς και από ένα πλήρως ανεπτυγμένο διαδικτυακό προφίλ.

Φυσικά, η αποφοίτηση δεν χρειάζεται να είναι το τέλος του χρόνου σας μαζί μας. Μπορεί να αποφασίσετε να παραμείνετε στο ARU και να σπουδάσετε για ένα μεταπτυχιακό, όπως το MA Music Therapy. Επωφεληθείτε από την υποτροφία αποφοίτων μας και επωφεληθείτε από 20% έκπτωση στα δίδακτρά σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Music and Sound Production BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

30% Επαγγελματίες μηχανικοί
25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
15% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10%

Οι ανοιχτές εργασίες αξιολόγησης θα σας προκαλέσουν να βρείτε τις δικές σας δημιουργικές απαντήσεις, δίνοντάς σας χώρο για ενεργές και δημιουργικές πρόβες, συνεργατικό πειραματισμό και την ανάπτυξη της δικής σας ανεξάρτητης εργασίας. Θα αξιολογηθείτε επίσης με τη χρήση διαφορετικών μεθόδων και στρατηγικών που αντικατοπτρίζουν τη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων που εμπλέκονται στη μουσική. Εκτός από τα δημιουργικά έργα, αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν παρουσιάσεις/εκτελέσεις, δοκίμια, αναλυτικές εργασίες, ανάπτυξη χαρτοφυλακίου και γραπτές και πρακτικές εξετάσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μουσική

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Foundation Law
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMusic and Sound Production, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μουσική και παραγωγή ήχου BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Εικαστικές Τέχνες

  • #44 
  • #53 
  Μουσική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #62 
  • #72 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 23 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University (ARU) ιδρύθηκε το 1858 και βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, καθώς και 8 επιλογές φοιτητικών κατοικιών σε διαφορετικές τιμές. Το Κέιμπριτζ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μια φοιτητούπολη, και όσοι φοιτούν στο ARU μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αναμιγνύοντας με τους φοιτητές που εργάζονται στα πολυάριθμα πανεπιστήμια της πόλης.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

προπτυχιακοί φοιτητές:
23010
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5190
:
28200
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μουσική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Do the Extraordinary
 • What's it like being an International student at Anglia Ruskin University?
 • Shree discuss student life at ARU Cambridge | ARU International Student Ambassador
 • Why choose Anglia Ruskin University?
 • Anglia Ruskin University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μουσική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
77% 5% 3% £25750 199 Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και Αγγλικά BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
75% 1% 7% £23800 190 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και θέατρο BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
86% 5% 3% £23800 163 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική εκτέλεση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και ψυχολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική BMus (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
86% 5% 0% £23800 169 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική BMus (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
100% 5% 5% £21900 £20800 169 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Μουσική Παραγωγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης