Anglia Ruskin University
Μηχανοτρονική και ρομποτική MEng (Hons)
Anglia Ruskin University - Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους Mechatronics and Robotics Engineering MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μηχανική.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £23000 £28500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £30000 £17500 - £30500 £19500 - £35000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30425 £31682 £36736
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25861 - £34313 £25601 - £39326 £29731 - £45361

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Συνδυάστε τη μηχανική με την ηλεκτρική και βοηθήστε να σχεδιάσετε τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Βυθιστείτε στη Μηχανική Μηχατρονικής και Ρομποτικής σπουδάζοντας το πρόγραμμα σπουδών MEng (Hons): το τετραετές πρόγραμμα σπουδών μας σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τη μηχανική και τον αυτοματισμό, την ηλεκτρονική και την πληροφορική. Σπουδάστε στο Chelmsford και εργαστείτε για την απόκτηση της ιδιότητας του διπλωματούχου μηχανικού (CEng) όταν αποφοιτήσετε.

Η μηχανική είναι στα πάντα και ένας μηχανικός αναζητά συνεχώς τρόπους βελτίωσης των προϊόντων και του κόσμου. Πρόκειται για ένα προϊόν ή σύστημα που βλέπει αν μπορεί να αλλάξει για να ικανοποιήσει τη ζήτηση - είτε αυτό αφορά την ανάπτυξη, την επεξεργασία, το σχεδιασμό ή ακόμη και τα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Το νέο τετραετές πρόγραμμα σπουδών MEng Mechatronics and Robotics Engineering συνδυάζει τη μηχανική με την ηλεκτρική. Δημιουργήθηκε με έμφαση στη μάθηση βάσει έργου, επιτρέποντάς σας να πάρετε τη θεωρία που μάθατε στο μάθημα και να την εφαρμόσετε σε μια πρακτική ενότητα έργου που εκτελείται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους 1.

Θα σπουδάσετε μαζί με άλλους φοιτητές μηχανολογίας, με εξειδίκευση στη μηχατρονική και τη ρομποτική κατασκευή στο τελευταίο έτος και σε ορισμένα μαθήματα καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Θα επικεντρωθείτε στην ηλεκτρονική εφαρμογή της μηχανικής - πώς αυτή μπορεί να συνδυαστεί με τη μηχανολογία για να προχωρήσει η τεχνολογία.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας στο πρόγραμμα σπουδών Μηχατρονικής και Ρομποτικής, θα μάθετε μέσα από ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακών ασκήσεων. Εξερευνούμε την κατασκευή, την τρισδιάστατη εκτύπωση, τη θερμοδυναμική, τη δυναμική και τη δομική ανάλυση, ώστε να μπορείτε να αναλύσετε, να υπολογίσετε, να μοντελοποιήσετε και να βιώσετε τις προτεινόμενες ιδέες σας. Στο πλαίσιο της μάθησης που βασίζεται σε έργο, εργάζεστε σε μια διεπιστημονική ομάδα με φοιτητές από διαφορετικούς τομείς της μηχανολογίας. Αυτή η ολοκληρωμένη μάθηση θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε δεξιότητες που είναι ανεκτίμητες για τους μελλοντικούς εργοδότες, συμπεριλαμβανομένων των αναλυτικών και δημιουργικών δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων. Θα επωφεληθείτε επίσης από την εξειδικευμένη υποστήριξη από το έμπειρο προσωπικό μας, το οποίο είναι έμπειροι επαγγελματίες του κλάδου και ειδικοί ερευνητές.

Το μάθημα Μηχατρονικής και Ρομποτικής σας οδηγεί σε προηγμένο σχεδιασμό, προσομοίωση και μοντελοποίηση μέσω υπολογιστή σε διάφορα θέματα, όπως υπολογιστική μηχανική, δυναμική ρευστών, ανάλυση τάσεων και βιομηχανική διαχείριση.

Θα επωφεληθείτε από τη χρήση των εργαστηρίων και των εργαστηριακών μας εγκαταστάσεων. Αυτές περιλαμβάνουν κέντρο CAD/CAM και μηχανολογικής μοντελοποίησης, βιομηχανικής κλίμακας CNC φρέζες και τόρνους, μηχανές ταχείας πρωτοτυποποίησης μετάλλων και πλαστικών, ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης, μηχανή Instron για δι-αξονικές δοκιμές κόπωσης, μηχανή δοκιμής εφελκυσμού, εγκαταστάσεις προετοιμασίας υλικών, εξοπλισμό συγκόλλησης, ηλεκτρονικό εξοπλισμό δοκιμών και μετρήσεων, όπως παλμογράφοι και εγκαταστάσεις παραγωγής και δοκιμής σημάτων, αεροσήραγγα, αεροσυμπιεστές, ατμομηχανή και πολλά άλλα.

Λόγω του νέου μας προγράμματος σπουδών που βασίζεται σε έργα, κανονίσαμε να επισκεφθούν την πανεπιστημιούπολη μας το IMechE και το IET, με σκοπό την εκ νέου διαπίστευση αυτού του μαθήματος. Η διαπίστευση σημαίνει ότι έχει εγκριθεί από έναν επαγγελματικό φορέα ότι πληροί το επίπεδο των απαιτήσεών του.

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ των μαθημάτων BEng και MEng;

Ένα πρόγραμμα σπουδών BEng θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για την ιδιότητα του Μηχανικού (IEng) στο τέλος των σπουδών σας. Για να υποβάλετε αίτηση για την ιδιότητα του διπλωματούχου μηχανικού (CEng) θα πρέπει επίσης να ολοκληρώσετε ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Ένα τετραετές πρόγραμμα σπουδών MEng είναι ένα τριετές προπτυχιακό πτυχίο με ένα μονοετές μεταπτυχιακό σε ένα μάθημα. Με την ολοκλήρωση ενός κύκλου σπουδών MEng μπορείτε να υποβάλετε απευθείας αίτηση για το καθεστώς CEng.

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν ένα πτυχίο διαπιστευμένο από το IMechE θεωρείται ότι έχουν εκπληρώσει, εν μέρει ή στο σύνολό τους, τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την εγγραφή ως διπλωματούχος ή εγγεγραμμένος μηχανικός και είναι σε πλεονεκτική θέση να προχωρήσουν στην απόκτηση επαγγελματικής ιδιότητας μηχανικού μετά από μια περίοδο αρχικής επαγγελματικής ανάπτυξης στη βιομηχανία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mechatronics and Robotics Engineering MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

45% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Διοικητικά επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μηχανική

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Foundation Law
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMechatronics and Robotics Engineering, MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανοτρονική και ρομποτική MEng (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #60 
  • #76 
  Μηχανολογία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 23 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University (ARU) ιδρύθηκε το 1858 και βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, καθώς και 8 επιλογές φοιτητικών κατοικιών σε διαφορετικές τιμές. Το Κέιμπριτζ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μια φοιτητούπολη, και όσοι φοιτούν στο ARU μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αναμιγνύοντας με τους φοιτητές που εργάζονται στα πολυάριθμα πανεπιστήμια της πόλης.

Λίστα με 267 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

προπτυχιακοί φοιτητές:
23010
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5190
:
28200
 • Do the Extraordinary
 • What's it like being an International student at Anglia Ruskin University?
 • Shree discuss student life at ARU Cambridge | ARU International Student Ambassador
 • Why choose Anglia Ruskin University?
 • Anglia Ruskin University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Chelmsford Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανοτρονική Μηχανική MEng Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
58% 0% 15% £17600 116 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρομποτική με έτος ίδρυσης MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- 10% 6% £29110 143 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχατρονική και ρομποτική (ολοκληρωμένο μάστερ) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- - - £15750 £16250 - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Οπτικός υπολογισμός και ρομποτική) MEng (Hons) Imperial College of Science
(Imperial College of Science)
- - - £40940 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική και ρομποτική μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
91% 10% 0% £29110 202 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρομποτική, Μηχατρονική και Μηχανική Ελέγχου (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
80% 5% 0% £27250 160 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρομποτική, Μηχατρονική και Μηχανική Ελέγχου MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
80% 5% 0% £27250 160 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική και Ρομποτική Μηχανική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
76% 20% 7% - 154 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική ρομποτικής και ενσωματωμένων συστημάτων MEng Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
73% - 5% £18830 135 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανοτρονική και ρομποτική MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin
(Anglia Ruskin University)
- - - - - Κέμπρητζ Oncampus πλήρους απασχόλησης