Anglia Ruskin University
Εγκληματολογία και αστυνόμευση [με έτος θεμελίωσης] BA (Hons)
Anglia Ruskin University - Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23013 £20757 £24208
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19989 - £26124 £15689 - £25435 £18599 - £30307

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ξεκινήστε την καριέρα σας στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης με το εξειδικευμένο πτυχίο μας στην Εγκληματολογία και Αστυνόμευση στο Κέιμπριτζ.

Ως φοιτητής BA (Hons) Εγκληματολογίας και Αστυνόμευσης στο ARU, θα σας βοηθήσουμε να εργαστείτε προς την κατεύθυνση των επαγγελματικών σας στόχων από την πρώτη μέρα.

Μέσω των σχέσεών μας με τις περιφερειακές αστυνομικές δυνάμεις και τους επαγγελματίες, θα έχετε ευκαιρίες να συνεργαστείτε με επαγγελματίες από τον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης μέσω προσκεκλημένων διαλέξεων (συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Αστυνόμευσης για την Ανατολική Περιφέρεια), εκδηλώσεων εργαστηρίων, εκπαιδευτικών ταξιδιών και ερευνητικών έργων.

Μπορεί επίσης να έχετε ευκαιρίες να συνεργαστείτε στενά με τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις. Ένα πρόσφατο πρόγραμμα φοιτητών, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Cambridge Constabulary, διεξήγαγε έρευνα σχετικά με τα δημογραφικά χαρακτηριστικά και την πρόσληψη αστυνομικών.

Θα μαθαίνετε από προσωπικό με πραγματική εμπειρία: σημαντικό μέρος της διδασκαλίας σας σε ορισμένες ενότητες θα γίνεται από επαγγελματίες της αστυνομίας και της ποινικής δικαιοσύνης, όπως πρώην και εν ενεργεία ερευνητές σκηνών εγκλήματος. Οι καθηγητές μας στην εγκληματολογία είναι ενεργοί ερευνητές με εμπειρία εργασίας σε πραγματικά εγκλήματα με την αστυνομία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα προαιρετικό έτος πρακτικής άσκησης.

Θα σας υποστηρίξουμε να συμμετάσχετε σε σκοπούς και εκστρατείες δικαιοσύνης, σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και σε εθελοντική εργασία που συμβάλλει στο καθήκον του πολίτη, ώστε να αποκτήσετε σχετική εμπειρία στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης. Θα ενισχύσετε επίσης το βιογραφικό σας σημείωμα, καθώς θα γίνετε ικανοί στην κριτική ανάλυση, την έρευνα και την επικοινωνία.

Καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου BA (Hons) Criminology and Policing, θα επωφεληθείτε από προσωπική διδασκαλία και ειδικές ομάδες εγκληματολογίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα μπορούσατε επίσης να βελτιώσετε το βιογραφικό σας με σπουδές στο εξωτερικό για ένα εξάμηνο - με χρηματοδότηση που προσφέρεται για την κάλυψη του κόστους.

Αφού αποφοιτήσετε, μπορείτε να συνεχίσετε να αναπτύσσετε τις δεξιότητές σας με ένα από τα μεταπτυχιακά μας, όπως το MA Criminology και το MA Contemporary Policing.

Μάθηση με τα χέρια

Όλοι οι φοιτητές μας στο BA (Hons) Criminology and Policing έχουν την ευκαιρία να:

 • να πηγαίνετε σε εκδρομές στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό
 • συμμετέχουν σε εργαστήρια, ερευνητικά προγράμματα και άλλες εκδηλώσεις με τις περιφερειακές αστυνομικές δυνάμεις και άλλους επαγγελματίες
 • σπουδές στο εξωτερικό για ένα εξάμηνο, με διαθέσιμη χρηματοδότηση για την κάλυψη του κόστους
 • να επιλέξουν από μια σειρά προαιρετικών μαθημάτων και να ασχοληθούν με τους δικούς τους τομείς ενδιαφέροντος.

Καριέρα

Οι απόφοιτοί μας εργάζονται στην αστυνομία, την επιτήρηση, τις φυλακές και τη δικαιοσύνη των νέων, καθώς και στη συνοριακή δύναμη, το στρατό, την ασφάλεια, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις και τις ΜΚΟ, την τοπική αυτοδιοίκηση και γενικότερα στο δημόσιο τομέα. Άλλοι χρησιμοποιούν τις δεξιότητές τους σε τομείς όπως η πολιτική, οι δημόσιες σχέσεις, η επικοινωνία και τα μέσα ενημέρωσης.

Αν εργάζεστε ήδη στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης, μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα των πρώην φοιτητών που κατάφεραν να εξελιχθούν επαγγελματικά σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Θα μπορούσατε επίσης να αναπτύξετε μια ειδικότητα ή να ξεκινήσετε μια καριέρα στην έρευνα, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ακαδημαϊκής παρακολούθησης ή στα προγράμματα ανάλυσης του Cambridgeshire County Council για την πρόληψη της βίας.

Ή υπάρχει η επιλογή να σπουδάσετε για ένα μεταπτυχιακό, όπως το MA Contemporary Policing, το MA Criminology ή το MA International Relations. Επωφεληθείτε από την υποτροφία των αποφοίτων μας και κερδίστε 20% έκπτωση στα δίδακτρά σας.

Απασχολησιμότητα και προσωπική εξέλιξη της σταδιοδρομίας

Με γνώμονα τους εργοδότες, τα μαθήματά μας υποστηρίζουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση της απασχολησιμότητας. Θα έχετε ευκαιρίες να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις ικανότητες που αναζητούν και να αποκτήσετε μια βαθύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η ακαδημαϊκή σας μάθηση σχετίζεται με τον κόσμο της εργασίας μέσω των Live Briefs και των Ruskin Modules.

Για να ενισχύσετε τις φιλοδοξίες σας για καριέρα, θα πρέπει να αφιερώσετε ενεργά χρόνο εκτός των σπουδών σας, είτε επιλέξετε να εξερευνήσετε θέσεις πρακτικής άσκησης, πρακτική άσκηση ή εθελοντισμό. Ή θα μπορούσατε να έχετε κοινωνικό αντίκτυπο, συνεργαζόμενοι με τους οργανισμούς-εταίρους μας μέσω του προγράμματος εθελοντισμού Students at the Heart of Knowledge Exchange (SHoKE). Όλα αυτά σας δίνουν ένα πλεονέκτημα, παρέχοντάς σας εμπειρία που θα μπορείτε να αποδείξετε στο βιογραφικό σας σημείωμα και να μιλήσετε γι' αυτήν σε συνεντεύξεις.

Θα αξιολογήσουμε την πρόοδό σας χρησιμοποιώντας μια σειρά από μεθόδους, όπως δοκίμια, χαρτοφυλάκια, δραστηριότητες επίλυσης προβλημάτων, μελέτες περιπτώσεων, ιστολόγια, έγγραφα πολιτικής, παρουσιάσεις και μια μεγάλη ερευνητική εργασία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Κοινωνιολογία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Foundation Law
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 7.0
  • Graduate Degrees Law
  • 5.5
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCriminology and Policing [with Foundation Year], BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εγκληματολογία και αστυνόμευση [με έτος θεμελίωσης] BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

Το Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin University (ARU) ιδρύθηκε το 1858 και βρίσκεται στο Κέιμπριτζ, μόλις 15 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της πόλης. Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει έναν εκτεταμένο κατάλογο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων, καθώς και 8 επιλογές φοιτητικών κατοικιών σε διαφορετικές τιμές. Το Κέιμπριτζ φημίζεται για το γεγονός ότι είναι μια φοιτητούπολη, και όσοι φοιτούν στο ARU μπορούν να επωφεληθούν από αυτό, αναμιγνύοντας με τους φοιτητές που εργάζονται στα πολυάριθμα πανεπιστήμια της πόλης.

Λίστα με 267 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin

προπτυχιακοί φοιτητές:
23010
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5190
:
28200
 • Do the Extraordinary
 • What's it like being an International student at Anglia Ruskin University?
 • Shree discuss student life at ARU Cambridge | ARU International Student Ambassador
 • Why choose Anglia Ruskin University?
 • Anglia Ruskin University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογία διατήρησης και εγκληματολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 7% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
65% 6% 10% £16700 120 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία και Κοινωνιολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
75% 5% 7% £20500 171 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνιολογία και Εγκληματολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
64% 0% 0% £19500 160 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με Εγκληματολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
69% 9% 20% £16500 130 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με πρακτική άσκηση και έτος ίδρυσης κοινωνικών επιστημών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία με εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
79% 5% 16% £16085 135 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχολογία και Εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 0% 0% £16520 124 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με νομικά (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 5% 20% £15000 125 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
75% 4% 10% £15000 118 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης