Aberystwyth University
Φωτογραφία/Δημιουργική Γραφή BA (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αγγλικές Σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Δημιουργική γραφή στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £18500 £18000 £21000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £20000 £14000 - £22500 £17000 - £27000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αγγλικές Σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £19368 £17994 £20943
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £16297 - £22990 £13053 - £22480 £15838 - £26822

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Φωτογραφία και η Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth θα σας δώσει τη δυνατότητα να καλλιεργήσετε τη φαντασία, την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητά σας, διευρύνοντας παράλληλα την οπτική και λεκτική σας γλώσσα. Αυτό το διεπιστημονικό πτυχίο θα σας επιτρέψει να εξερευνήσετε και να πειραματιστείτε με το είδος, τη μορφή, τη γλώσσα, τα μέσα, το ύφος και την παρουσίαση. Θα αναπτύξετε δεξιότητες που σχετίζονται με τη σύλληψη και την αναπαραγωγή εικόνας σε αναλογικά και ψηφιακά μέσα, ενώ θα αποκτήσετε τις γνώσεις που απαιτούνται για την επιτυχή συγγραφή μη μυθοπλαστικής, πεζογραφίας και ποίησης. Με την ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, θα αποφοιτήσετε με ένα χαρτοφυλάκιο εξαιρετικού δημιουργικού υλικού, καθώς και με τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά για να ευδοκιμήσετε στην καριέρα που θα επιλέξετε.

Γιατί να σπουδάσετε Φωτογραφία και Δημιουργική Γραφή στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth;

Θα εξερευνήσετε τις συνδέσεις μεταξύ δημιουργικής και κριτικής σκέψης και θα αναπτύξετε βαθιά κατανόηση της σχέσης μεταξύ επαγγελματικής πρακτικής και φανταστικής σκέψης. Θα μάθετε από έμπειρο προσωπικό, πολλοί από τους οποίους είναι δημοσιευμένοι συγγραφείς και διεθνώς αναγνωρισμένοι φωτογράφοι και επιμελητές. Θα βυθιστείτε σε μια υποστηρικτική και ζωντανή κοινότητα δημιουργικών και κριτικών στοχαστών και επαγγελματιών. Θα επωφεληθείτε από την πρόσβαση στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουαλίας (μία από τις πέντε βιβλιοθήκες πνευματικών δικαιωμάτων του Ηνωμένου Βασιλείου), η οποία βρίσκεται δίπλα στην πανεπιστημιούπολη Penglais, και η οποία κατέχει αντίγραφο όλων των έργων που δημοσιεύονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις μεγαλύτερες συλλογές πορτραίτων, χαρτών και φωτογραφικών εικόνων στην Ουαλία.

Θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε σπάνιες και πρωτότυπες φωτογραφικές εκτυπώσεις από τις συλλογές της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ουαλίας και του Μουσείου της Σχολής Καλών Τεχνών. Η Σχολή Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Aberystwyth έχει λάβει το καθεστώς του Διαπιστευμένου Μουσείου από το Συμβούλιο Τεχνών της Αγγλίας. Αυτό αποδεικνύει ότι η φροντίδα και η διαχείριση των συλλογών του είναι στο υψηλότερο επίπεδο.

Στο τελευταίο σας έτος θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα καταφύγιο συγγραφής σε ένα εξοχικό σπίτι στη μέση της Ουαλίας - μια καταπληκτική ευκαιρία να περάσετε χρόνο με συμφοιτητές και προσωπικό, αναπτύσσοντας τα έργα και τις διατριβές σας σε ένα υπέροχο αγροτικό περιβάλλον.

Τι θα μάθω;

Κατά το πρώτο έτος θα μάθετε πώς να εφαρμόζετε αφηγηματικές τεχνικές και να βελτιώνετε την πρακτική σας στη δημιουργική γραφή. Θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε μια σειρά από ιστορική και σύγχρονη λογοτεχνία και να αναλύσετε ποιητικές τεχνικές και μορφές. Θα εξερευνήσετε επίσης τη γλώσσα της φωτογραφίας και θα αποκτήσετε βασικές πρακτικές δεξιότητες μέσα από την εξέταση θεμάτων όπως η ταυτότητα, το περιβάλλον, η παράδοση και η αίσθηση του τόπου.

Στο δεύτερο έτος θα διευρύνετε την κριτική και τεχνική σας αντίληψη για τη μη μυθοπλασία και θα αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας στη δημιουργική γραφή, ενώ παράλληλα θα εντρυφήσετε στους λογοτεχνικούς τομείς που σας συναρπάζουν περισσότερο. Θα εξετάσετε τις συζητήσεις που περιβάλλουν τη σύγχρονη φωτογραφική πρακτική και θα αποκτήσετε το κριτικό εργαλείο για να αξιολογήσετε τις φωτογραφικές εικόνες ως μορφή τέχνης, ενώ θα προωθήσετε την αυτοκατευθυνόμενη φωτογραφική σας πρακτική.

Στο τρίτο έτος, θα συνεχίσετε την εξερεύνηση των ποικίλων πρακτικών γραφής, αναπτύσσοντας παράλληλα την κατανόηση των διαφορετικών τρόπων λογοτεχνικού λόγου. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα καταφύγιο συγγραφής στην καρδιά της Ουαλίας. Επιπλέον, θα τελειοποιήσετε περαιτέρω τη δική σας φωτογραφική πρακτική για την προετοιμασία μιας έκθεσης της δουλειάς σας στην έκθεση αποφοίτησης.

Οι σπουδές Φωτογραφίας και Δημιουργικής Γραφής στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε τις εξειδικευμένες τεχνικές σας γνώσεις και το ταλέντο σας στη γλώσσα και τη σύνθεση, ενώ παράλληλα θα εμπλουτίσετε τη δημιουργική και πολιτιστική σας κατανόηση του κόσμου γύρω σας. Οι δεξιότητες που θα αποκτήσετε θα σας προσφέρουν πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας, μεταξύ των οποίων: Συγγραφέας κειμένων, Εκδότης, Λεξικογράφος, Σεναριογράφος, Διαχειριστής τεχνών, Δημιουργικός διευθυντής, Καλλιτέχνης ιδεών, Δημοσιογράφος περιοδικών, Δημοσιογράφος εφημερίδων, Φωτογράφος τύπου, Συντάκτης περιοδικών, Σχεδιαστής μέσων ενημέρωσης, Συντάκτης ταινιών/βίντεο, Γραφίστας και σχεδιαστής ιστοσελίδων.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Photography/Creative Writing, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή είναι η εισαγωγική ενότητα για τους φοιτητές που ξεκινούν τις σπουδές τους στη Δημιουργική Γραφή και θα παρέχει βασικές δεξιότητες/γνώση της Δημιουργικής Γραφής και θα διδάξει σημαντικές τεχνικές δημιουργικότητας που οι αρχάριοι συγγραφείς θα επωφεληθούν από την κατανόηση τους. Οι σπουδαστές θα εισαχθούν σε στοιχεία καλής πρακτικής και σε συνήθη λάθη, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης αυτοκριτικών σχολίων και βιβλιογραφιών. Η αξιολόγηση αυτής της ενότητας είναι ποικίλη και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει τακτικές ευκαιρίες για διαμορφωτική ανατροφοδότηση καθώς και παραδοσιακές συνοπτικές εργασίες.

Αυτή η ενότητα ξεκινά με την εφεύρεση της φωτογραφίας από μια μικρή ομάδα λαμπρών και συχνά ριζοσπαστικών στοχαστών. Μελέτες περίπτωσης που προέρχονται από τα πρώτα 100 χρόνια της φωτογραφίας χρησιμοποιούνται για να διερευνηθεί η φωτογραφία ως φορέας ιδεών. Θα εμβαθύνετε σε θέματα όπως η προσωπογραφία, τα ταξίδια, η επιστήμη, ο πόλεμος και η προπαγάνδα, καθώς και η σχέση μεταξύ της φωτογραφίας και των ιστορικών αφηγήσεων και γεγονότων. Εξετάζεται επίσης η εμφάνιση της φωτογραφίας ως καλής τέχνης.

Το μάθημα αυτό διερευνά τους τρόπους με τους οποίους οι συγγραφείς εμπλέκονται με το λογοτεχνικό, πολιτιστικό και θεωρητικό πλαίσιο του έργου τους. Εισάγει τους φοιτητές της δημιουργικής γραφής σε μια σειρά από κριτικές οπτικές, τους διδάσκει πώς να εξετάζουν και να αναλύουν αυτές τις προσεγγίσεις και τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν μια επιστημονική προσέγγιση της δημιουργικής πρακτικής, ώστε να μπορούν να γράφουν αποτελεσματικά κριτικά σχόλια. Περιλαμβάνοντας τόσο σεμινάρια όσο και εργαστήρια, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την κριτική τους γραφή και να λάβουν διαμορφωτικές συμβουλές. Καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, θα δίνονται στους φοιτητές παραδείγματα καλής πρακτικής για να συζητήσουν και να συγκρίνουν.

Η φωτογραφία μας επιτρέπει να εκφράσουμε τις ιδέες μας μέσω της διαμεσολαβημένης σύλληψης του φωτός σε αναλογική και ψηφιακή μορφή. Αυτή η ενότητα εισάγει τους σπουδαστές τόσο σε πρακτικές σκοτεινού θαλάμου (φωτογραφία pinhole, φωτογραφικές μηχανές 35mm, τεχνικές εμφάνισης και εκτύπωσης) όσο και σε ψηφιακές πρακτικές (δεξιότητες Photoshop, σύνθεση και εκτύπωση). Οι σπουδαστές μαθαίνουν να κατανοούν και να εκτιμούν τις δυνατότητες του μέσου καθώς και τους μηχανισμούς του (οπτική, φως, έκθεση κ.λπ.).

Η φωτογραφία μας επιτρέπει να εκφράσουμε τις ιδέες μας μέσω της διαμεσολαβημένης σύλληψης του φωτός σε αναλογική και ψηφιακή μορφή. Αυτή η ενότητα επεκτείνει την πρακτική που εισήχθη κατά τη διάρκεια του Εξαμήνου 1 τόσο στο σκοτεινό θάλαμο όσο και στις ψηφιακές πρακτικές.

Έτος 2

Το μάθημα ασχολείται με τέσσερις διαφορετικές προσεγγίσεις της μυθοπλασίας: ψυχολογική και ρεαλιστική, ιστορική, κερδοσκοπική και αστυνομική και μυστηριακή. Για κάθε προσέγγιση, οι φοιτητές θα μελετήσουν ένα υποδειγματικό κείμενο, με στόχο να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα για τις τεχνικές και καλλιτεχνικές μεθόδους του, ενώ ταυτόχρονα, μέσω της σύγκρισης με άλλα κείμενα, θα διευρύνουν την κατανόησή τους για τις πολλές διαφορετικές δυνατότητες της μυθοπλαστικής γραφής. Από αυτές τις τέσσερις προσεγγίσεις, θα επιλέξουν δύο για το χαρτοφυλάκιό τους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Photography/Creative Writing BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

20% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
20% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

To include a satisfactory portfolio.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Δημιουργική γραφή

Απαιτήσεις προσόντων

Να περιλαμβάνει ικανοποιητικό χαρτοφυλάκιο.

Επιτυχία σε προσόντα πρόσβασης σε σχετικό θέμα με Merit στο 50% των μονάδων στο επίπεδο 3, συν ένα ικανοποιητικό χαρτοφυλάκιο.

Να περιλαμβάνει 5 βαθμούς σε αγγλικό συναφές μάθημα σε ανώτερο επίπεδο, καθώς και ένα ικανοποιητικό χαρτοφυλάκιο.

Να περιλαμβάνει ικανοποιητικό χαρτοφυλάκιο.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth καλωσορίζει το Welsh Baccalaureate ως ένα πολύτιμο προσόν από μόνο του και θεωρεί ότι η ολοκλήρωση του Welsh Baccalaureate Advanced Skills Challenge Certificate ισοδυναμεί με βαθμό επιπέδου A.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6 Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.
PTE Academic 62 Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε κάθε στοιχείο.
TOEFL (iBT) 88 Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhotography/Creative Writing, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φωτογραφία/Δημιουργική Γραφή BA (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £14300 έτος 1
Διεθνή £14300 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές της ΕΕ που θα αρχίσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα συνεχίσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 24 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 403 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημιουργική γραφή και κινηματογράφος και θέατρο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
56% 0% 10% £19500 148 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 0% 0% £15500 119 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή και Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
96% 10% 5% £14300 119 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Brighton
(University of Brighton)
72% 10% 10% £13842 113 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 10% 5% £14300 120 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 15% 15% £11400 112 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και δημιουργική γραφή με εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
89% 3% 3% £20000 142 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική & Διεθνείς σχέσεις με δημιουργική γραφή BSc New College of the Humanities
(New College of the Humanities)
90% 0% 20% £14000 119 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και αγγλική γλώσσα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
62% 0% 25% £13100 118 Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (συμπεριλαμβανομένου του έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
85% 5% 10% £16850 111 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης