Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance (Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance) : Κατατάξεις

Το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance παρέχει προγράμματα σε αυτούς τους δύο κλάδους, τα οποία λαμβάνουν χώρα στην πανεπιστημιούπολη του στο Λονδίνο, Αγγλία. Το Trinity δέχεται μόνο εκείνους τους υποψηφίους που πιστεύει ότι μπορεί να ωθήσει σε εξαιρετικά επιτεύγματα στην επιλεγμένη μορφή τέχνης. Για όσους σπουδαστές καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση, θα έχουν πρόσβαση σε μερικές από τις καλύτερες εγκαταστάσεις παραστάσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 • Σεπτεμβρίου 2023:
 • Ιουλίου 2023:
 • Ιουνίου 2023:
 • Ιουνίου 2023:

  • #129 
  • #8081 
  Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

Κατατάξεις αντικειμένου

Εικαστικές Τέχνες

  • #19 
  • #24 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #27 
  • #33 
  Μουσική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Υψηλότερη κατάταξη σε θέματα για Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance

Μουσική CUG The Complete University Guide - By Subject
#24 
Εικαστικές Τέχνες

Ικανοποίηση φοιητητών:
4.4 ()

"Σε γενικές γραμμές, η εμπειρία μου από τις σπουδές σύγχρονου χορού στο Trinity ήταν θετική και έχω βελτιώσει την τέχνη μου δραματικά από τότε που ξεκίνησα. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι η ατομική προσοχή που δίνεται σε κάθε σπουδαστή θα μπορούσε να είναι καλύτερη, καθώς υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που σπουδάζουν εδώ".

"Οι υπηρεσίες σταδιοδρομίας και ψυχικής υγείας είναι καλής ποιότητας εδώ, παρόλο που υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν να τις χρησιμοποιήσουν. Το να μπορώ να βυθιστώ στην κοινότητα εδώ στο Trinity είναι προνόμιο και θα συνιστούσα σε όποιον σκέφτεται να έρθει να το κάνει."

Σχετικά με το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Η γενική συναίνεση μεταξύ των φοιτητών είναι ότι οι εγκαταστάσεις εδώ είναι το ισχυρότερο πλεονέκτημα του ιδρύματος. Αυτές περιλαμβάνουν ελκυστικούς χώρους στούντιο και μια σύγχρονη βιβλιοθήκη εξοπλισμένη με χιλιάδες τόμους.
 • Οι υπηρεσίες καριέρας βοηθούν στην καθοδήγηση των καλλιτεχνών στο Trinity, με καταρτισμένο προσωπικό που δίνει ακριβείς και εξειδικευμένες συμβουλές για την καριέρα τους. Επιπλέον, όλο το διδακτικό προσωπικό είναι έμπειροι επαγγελματίες στους αντίστοιχους κλάδους.

CONS

 • Κάθε καθηγητής πρέπει να επιβλέπει την εργασία μεγάλου αριθμού μαθητών, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δύσκολο για το διδακτικό προσωπικό να παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη.
 • Τα πολύ επιλεκτικά στατιστικά στοιχεία για την εισαγωγή θα πρέπει να κάνουν κάθε υποψήφιο να προετοιμάσει σοβαρά τη συνέντευξη -ακρόαση πριν από την άφιξή του, καθώς λιγότερο από το 10% των υποψηφίων γίνονται δεκτοί.

Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης:
1872
Τηλέφωνο:
44 20 8305 4444
Διεύθυνση:
King Charles Court Old Royal Naval College Greenwich
SE10 9JF, Λονδίνο
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://www.trinitylaban.ac.uk/
Social:
 • A Day in the Life of a BA Contemporary Dance Student | Dance Virtual Open Day
 • Moving to London as a TL Dance Student
 • Sebastian Abarbanell | Alumni Spotlight
 • Tom Beer | Alumni Spotlight

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

206 Σύνολο ερωτηθέντων

Σύνθεση φοιτητών του Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance

Κίνα:
30
United States:
30
Hong Kong (Special Administrative Region of China):
15
Ινδία:
15
Ελβετία:
10
Νορβηγία:
5
Ρωσία:
5
Νότια Αφρική:
5
Ιαπωνία:
5
Korea (South):
5
Μαλαισία:
5
Σιγκαπούρη:
5
Δημοκρατία της Κίνας:
5
Ισραήλ:
5
Καναδάς:
5
Μεξικό:
5

Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance : Χάρτης

άλλα πανεπιστήμια σε Λονδίνο:

Συχνές ερωτήσεις

Το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance κατατάσσεται στη θέση #131 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance κατατάσσεται #30 σε Λονδίνο στη συνολική βαθμολογία μας. Δες τις κατατάξεις για 90 πανεπιστήμια σε Λονδίνο.

Το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance συγκαταλέγεται σε Webometrics Ranking Web of Universities Δες τις 5 κατατάξεις του Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance.

Το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance έφτασε #8081 σε Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων. Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη του πανεπιστημίου σε 112 κατατάξεις που υπάρχουν στο website μας. Δες όλες τις κατατάξεις για το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance.

Το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Εικαστικές Τέχνες. Κατατάσσεται #9 σε CUG The Complete University Guide - Πίνακας Τεχνών, Δράματος & Μουσικής (Arts, Drama & Music). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance κατατάσσεται #30 μεταξύ των πανεπιστημίων σε Λονδίνο και #131 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance κατατάσσεται #131 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Δες όλες τις κατατάξεις των πανεπιστημίων στην πόλη: Λονδίνο. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.