Istituto Marangoni (Ινστιτούτο Marangoni) : Κατατάξεις

Το Istituto Marangoni International είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα που ιδρύθηκε το 1935 στο Μιλάνο. Η σχολή προσφέρει σήμερα προγράμματα σε πολλές μεγάλες πόλεις και μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η πόλη του Λονδίνου. Τα προσφερόμενα μαθήματα κυμαίνονται από βασικά προγράμματα διάρκειας 1 έως 3 ετών, καθώς και ένα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών διάρκειας 1 έτους στους τομείς της μόδας και του σχεδιασμού.

 • 22 Μαρ, 2023:

Ικανοποίηση φοιητητών:
4.3 ()

"Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στις σπουδές εδώ είναι ότι υπάρχουν πολλοί καθηγητές σε σχέση με τον αριθμό των φοιτητών, οπότε νιώθεις ότι υπάρχει πάντα κάποιος διαθέσιμος να σε βοηθήσει αν το χρειαστείς. Οι καθηγητές ήταν τόσο υποστηρικτικοί όσο και ενημερωμένοι κατά την εμπειρία μου".

"Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να συνδεθείτε με ανθρώπους κοινωνικά και να διευρύνετε τα δίκτυά σας. Μια τάση της σχολής είναι ότι προσκαλεί εξέχουσες προσωπικότητες από τον κόσμο της μόδας και του σχεδιασμού να έρθουν και να δώσουν διαλέξεις εδώ, και αυτές μπορεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συστηθείς και σε ορισμένους ανθρώπους".

"Κατά τη γνώμη μου είναι υπερτιμημένο και δεν είναι τόσο καλά εξοπλισμένο όσο θα περίμενε κανείς. Ωστόσο, το ίδρυμα βοηθάει τους φοιτητές από πολλές απόψεις και τους βοηθάει να αναπτυχθούν τόσο επαγγελματικά όσο και ακαδημαϊκά".

Σχετικά με το Ινστιτούτο Marangoni

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ένα πλεονέκτημα για τους φοιτητές είναι ότι το πανεπιστήμιο είναι παγκοσμίου φήμης και έχει αναδείξει αποφοίτους όπως οι Domenico Dolce, Franco Moschino και Alessandra Facchinetti. Αυτή η ισχυρή φήμη μπορεί να είναι σημαντική για τους φοιτητές που αναζητούν εργασία υψηλού επιπέδου.
 • Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να μετακινούνται μεταξύ των τοποθεσιών της πανεπιστημιούπολης, στις οποίες περιλαμβάνονται η Φλωρεντία, το Λονδίνο, το Μαϊάμι και η Βομβάη. Αυτό παρέχει στους εκπαιδευόμενους την ευκαιρία να συσσωρεύσουν σημαντικές επαφές στον κλάδο, οι οποίες μπορεί να είναι σημαντικές για τις προοπτικές σταδιοδρομίας σε αυτόν τον αποκλειστικό τομέα.
 • Ως πλεονέκτημα προς την κατεύθυνση της εξατομικευμένης προσοχής, αυτά τα σχολεία έχουν ευνοϊκή αναλογία μαθητών προς καθηγητές. Αυτό επιτρέπει στους μαθητές να έχουν πλήρη πρόσβαση στους καθηγητές τους όταν θέλουν να τους κάνουν ερωτήσεις.

CONS

 • Αυτή η σχολή προσφέρει μόνο μαθήματα που σχετίζονται με τη μόδα και το σχέδιο, οπότε δεν είναι ένα ίδρυμα για οποιονδήποτε εκτός αυτών των τομέων. Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να περιμένουν κανένα άλλο είδος μαθημάτων εδώ.
 • Ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια για τους υποψήφιους φοιτητές είναι ότι τα δίδακτρα είναι υψηλά. Αυτό είναι χαρακτηριστικό των ιδρυμάτων που ειδικεύονται στη μόδα και είναι ένας παράγοντας που πρέπει να γνωρίζετε.

Βασικά στοιχεία

Τηλέφωνο:
44 20 3608 2401
Διεύθυνση:
30 Fashion Street
E1 6PX, Λονδίνο
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://www.istitutomarangoni.com/en/schools/london-school-of-fashion-and-design
Social:

Ινστιτούτο Marangoni : TOP 10 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών με την Υψηλότερη Βαθμολογία

  Πρόγραμμα Σπουδών
1 Επιχειρήσεις μόδας και αγορές - BA 100/100 (11 κριτικές φοιτητών)
2 Επιχειρήσεις μόδας - BA 82/100 (21 κριτικές φοιτητών)
3 Επιχειρήσεις μόδας, ψηφιακή επικοινωνία και μέσα ενημέρωσης - BA 73/100 (28 κριτικές φοιτητών)
4 Fashion Styling και Visual Merchandising - BA 70/100 (18 κριτικές φοιτητών)
5 Σχεδιασμός μόδας και αξεσουάρ - BA 60/100 (34 κριτικές φοιτητών)
6 Σχεδιασμός μόδας και ανδρική ένδυση - BA 60/100 (34 κριτικές φοιτητών)
7 Σχεδιασμός μόδας και μάρκετινγκ - BA 60/100 (34 κριτικές φοιτητών)
8 Σχεδιασμός μόδας και γυναικεία ένδυση - BA 60/100 (34 κριτικές φοιτητών)
9 Εσωτερικοί χώροι - BA 60/100 (34 κριτικές φοιτητών)
10 Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων και φωτισμός - BA 60/100 (34 κριτικές φοιτητών)
 • Istituto Marangoni Campus London
 • I'M Alumni • Istituto Marangoni
 • I'M Alumni Collections ®evolution • Interview with Tianyi Li
 • I'M ALUMNI • Alessandro Caccamo story
 • I'M Alumni Collections ®evolution 2019 • The third edition

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Ινστιτούτο Marangoni για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
74 /100
83 Σύνολο ερωτηθέντων

Ινστιτούτο Marangoni : Χάρτης

άλλα πανεπιστήμια σε Λονδίνο:

Συχνές ερωτήσεις

Το Ινστιτούτο Marangoni κατατάσσεται στη θέση #299 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Ινστιτούτο Marangoni κατατάσσεται #66 σε Λονδίνο στη συνολική βαθμολογία μας. Δες τις κατατάξεις για 90 πανεπιστήμια σε Λονδίνο.

Το Ινστιτούτο Marangoni κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Εικαστικές Τέχνες. Κατατάσσεται #51 σε QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο (Art & Design). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Ινστιτούτο Marangoni.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Ινστιτούτο Marangoni κατατάσσεται #66 μεταξύ των πανεπιστημίων σε Λονδίνο και #299 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Ινστιτούτο Marangoni.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Ινστιτούτο Marangoni κατατάσσεται #299 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Δες όλες τις κατατάξεις των πανεπιστημίων στην πόλη: Λονδίνο. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.