Royal College Of Music (Royal College Of Music) : Κατατάξεις

Το Βασιλικό Κολέγιο Μουσικής είναι μια μουσική ακαδημία που έχει το καθεστώς του ωδείου από το 1882 και βρίσκεται στην περιοχή South Kensington του Λονδίνου, στην Αγγλία. Οι σπουδαστές αυτού του κολεγίου έχουν την ευκαιρία να αποτελέσουν μέρος μιας ενθουσιώδους ομάδας ταλαντούχων ερμηνευτών, σπουδάζοντας ακριβώς απέναντι από το παγκοσμίου φήμης Royal Albert Hall. Είτε σας συγκινεί μουσικά η τζαζ, η ορχήστρα ή το τραγούδι της όπερας, το Royal College of Music παρέχει εξαιρετική διδασκαλία σε όλους τους τομείς.

Τελευταίες ενημερώσεις κατάταξης για Royal College Of Music
 • Απριλίου 2024: Δημοσίευση (Business & Management Studies). Θέση κατάταξης #1.
 • Σεπτεμβρίου 2023: Το Royal College Of Music κατατάσσεται 20 σε (Business, Management and Marketing) από The Times and The Sunday Times.
 • Σεπτεμβρίου 2023: The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου (Business and Management), ενημέρωση. Το Royal College Of Music επιτυγχάνει θέση 5.
 • Ιουλίου 2023: Δημοσίευση Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων. Θέση κατάταξης #7140.

  • #120 
  • #7140 
  Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων
  [Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2023]

Κατατάξεις αντικειμένου

Εικαστικές Τέχνες

  • #1 
  • #1 
  Μουσική

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #5 
  • #5 
  Μουσική
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #16 
  • #20 
  Μουσική

  [Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #20 
  • #25 
  Μουσική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Υψηλότερη κατάταξη σε θέματα για Royal College Of Music

Μουσική QS World University Rankings By Subject
#1 
Εικαστικές Τέχνες

"Οι σπουδές εδώ δεν ήταν καθόλου εύκολες, και όποιος σκέφτεται να έρθει θα πρέπει να περιμένει να δουλέψει σκληρά. Ακόμα κι έτσι, αγαπώ αυτή την ακαδημία λόγω των επαγγελματιών καθηγητών που πάντα αφιερώνουν χρόνο για να παρέχουν στους μαθητές τους ατομική υποστήριξη όταν τη χρειάζονται."

"Ήθελα να αποκτήσω το πτυχίο μου εδώ λόγω του διεθνούς κύρους που έχει. Στην πραγματικότητα, εξαιτίας αυτού είχα σταθερές ευκαιρίες εργασίας με θέατρα και ορχήστρες. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική παρατηρούν όταν είσαι απόφοιτος του Royal College of Music".

Σχετικά με το Royal College Of Music

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Οι μαθητές αναφέρουν ομόφωνα ότι πολλές ώρες διδασκαλίας δίνονται στην τάξη, πράγμα που σημαίνει ότι οι μαθητές εμβαθύνουν τις μουσικές τους γνώσεις συγκεντρώνοντας τόσο πολύ χρόνο επαφής με τους καθηγητές τους.
 • Το κολέγιο διαθέτει μια ενεργή Ένωση Φοιτητών που διοργανώνει πληθώρα κοινωνικών λεσχών και εργαστηρίων. Αυτό επιτρέπει στους σκληρά εργαζόμενους μουσικούς να κάνουν ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα τους και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.
 • Η διαμονή παρέχεται από την ακαδημία μέσω των φοιτητικών εστιών Prince Consort Village. Πολλοί σπουδαστές συνιστούν στους νέους μαθητές να μένουν εδώ, καθώς είναι συχνά πιο προσιτό από το να νοικιάζουν ένα ιδιωτικό διαμέρισμα στην πόλη του Λονδίνου. Επιπλέον, η συγκατοίκηση με άλλους σπουδαστές θα σας βοηθήσει να ενσωματωθείτε κοινωνικά.

CONS

 • Εάν σκοπεύετε να ζήσετε στην πόλη, οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το κόστος ζωής στο Λονδίνο αποτελεί πρόκληση. Αυτό επηρεάζει ιδιαίτερα τους διεθνείς φοιτητές όταν η μετατροπή του νομίσματός τους είναι δυσμενής.

Βασικά στοιχεία

Έτος ίδρυσης:
1882
Τηλέφωνο:
44 20 7591 4300
Διεύθυνση:
SW7 2BS, Λονδίνο
Αγγλία
Ιστοσελίδα:
https://www.rcm.ac.uk/
Social:

NSS Αθροιστικές Αξιολογήσεις Φοιτητών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα σχετικά με: Royal College Of Music για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο όλων των πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
0 /100
51 Σύνολο ερωτηθέντων

Σύνθεση φοιτητών του Royal College Of Music

Κίνα:
125
Hong Kong (Special Administrative Region of China):
30
Korea (South):
20
United States:
20
Σιγκαπούρη:
15
Αυστραλία:
15
Ιαπωνία:
10
Ρωσία:
10
Νότια Αφρική:
5
Ουκρανία:
5
Τουρκία:
5
Ινδία:
5
Μαλαισία:
5
Δημοκρατία της Κίνας:
5
Νέα Ζηλανδία:
5
Ισραήλ:
5
Καναδάς:
5
Μεξικό:
5
Ελβετία:
5

Royal College Of Music : Campuses

άλλα πανεπιστήμια σε Λονδίνο:

Συχνές ερωτήσεις

Το Royal College Of Music κατατάσσεται στη θέση #117 σε Αγγλία σε σύνολο 112 αξιολογήσεων πανεπιστημίων. Δες τις κατατάξεις συνολικά 382 πανεπιστημίων σε Αγγλία.

Το Royal College Of Music κατατάσσεται #22 σε Λονδίνο στη συνολική βαθμολογία μας. Δες τις κατατάξεις για 90 πανεπιστήμια σε Λονδίνο.

Το Royal College Of Music συγκαταλέγεται σε Webometrics Ranking Web of Universities Δες τις 6 κατατάξεις του Royal College Of Music.

Το Royal College Of Music έφτασε #7140 σε Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων. Αυτή είναι η υψηλότερη κατάταξη του πανεπιστημίου σε 112 κατατάξεις που υπάρχουν στο website μας. Δες όλες τις κατατάξεις για το Royal College Of Music.

Το Royal College Of Music κατάφερε να αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία σε Εικαστικές Τέχνες. Κατατάσσεται #1 σε (Performing Arts). Δες όλες τις κατατάξεις εκπαιδευτικών ενοτήτων του Royal College Of Music.

Ένας μεγάλος αριθμός πανεπιστημιακών κατατάξεων συμπεριλαμβάνει έρευνες μεταξύ ακαδημαϊκών σχετικά με τη φήμη. Στις 112 κατατάξεις πανεπιστημίων, το Royal College Of Music κατατάσσεται #22 μεταξύ των πανεπιστημίων σε Λονδίνο και #117 μεταξύ πανεπιστημίων σε Αγγλία. Δες όλες τις κατατάξεις του Royal College Of Music.

Στις μετα-κατατάξεις μας (meta ranking), το Royal College Of Music κατατάσσεται #117 μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Αγγλία και University of Oxford κατατάσσεται #1. Δες όλες τις κατατάξεις των πανεπιστημίων στην πόλη: Λονδίνο. Εκτός από τις κατατάξεις, μπορείς επίσης να διαβάσεις και τις κριτικές / αξιολογήσεις από φοιτητές που σπούδασαν σ' αυτά τα πανεπιστήμια.