Writtle University College
Κτηνιατρική Φυσικοθεραπεία MVetPhys
Writtle University College - Writtle University College

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 35 αποφοίτους του προγράμματος Veterinary Physiotherapy MVetPhys στο Writtle University College για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: άλλες κτηνιατρικές επιστήμες.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
94 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23554 £21433 £23263
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20902 - £25723 £17575 - £24837 £18725 - £27075

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ο κύκλος σπουδών μας στην Κτηνιατρική Φυσικοθεραπεία είναι το πρώτο ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό (MVetPhys) στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι διαπιστευμένο από το Register of Animal Musculoskeletal Practitioners (RAMP)

Τα μαθήματα BSc (Hons) Animal Therapy, Canine Therapy, Equine Sports Therapy and Rehabilitation και MVetPhys Veterinary Physiotherapy είναι διαπιστευμένα από το Animal Health Professions Register (AHPR).

Γιατί πρέπει να σπουδάσετε Κτηνιατρική Φυσικοθεραπεία στο WUC...

 • Εξαιρετικά αποτελέσματα της Εθνικής Έρευνας Φοιτητών για την Ικανοποίηση των Φοιτητών
 • Τα μαθήματά μας είναι διαπιστευμένα από την Εθνική Ένωση Κτηνιατρικών Φυσικοθεραπευτών (NAVP).
 • Θα είστε σε θέση να υποβάλετε αίτηση εγγραφής μετά την επιτυχή απόκτηση του MVetPhys, ώστε να γίνετε πλήρως εγγεγραμμένος κτηνιατρικός φυσιοθεραπευτής.
 • Θα έχετε την ευκαιρία να μελετήσετε μια σειρά θεμάτων - από χειροθεραπείες, ηλεκτροθεραπείες, εμβιομηχανική έως αθλητική ιατρική - που αφορούν κυρίως άλογα και σκύλους.
 • Θα έχετε πρόσβαση στις εγκαταστάσεις μας στην πανεπιστημιούπολη, που περιλαμβάνουν ένα εξειδικευμένο κέντρο ιπποειδών Cow Watering Lane, συμπεριλαμβανομένων θεραπευτικών αχυρώνων και υδάτινων διαδρόμων και το ειδικό μας κέντρο θεραπείας σκύλων Lordships Canine Therapy Centre.
 • Θα διδάσκεστε από εξειδικευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων έμπειρων κτηνιατρικών φυσικοθεραπευτών.
 • Το μάθημα Κτηνιατρικής Φυσικοθεραπείας σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα προσόν που θα ενισχύσει τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για μια ικανοποιητική σταδιοδρομία στον παραεπαγγελματικό κλάδο
 • Θα διδαχθείτε επαγγελματικές δεξιότητες από εσωτερικούς θεραπευτές (ειδικούς NAVP και McTimoney) καθώς και από κτηνιατρικούς φυσιοθεραπευτές του κλάδου.
 • Οι θεραπευτές μας έχουν εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία σε μια σειρά από μεθόδους, όπως ηλεκτροθεραπεία, μασάζ, μυοπεριτονιακή απελευθέρωση, βελονισμό και τεχνικές κινητοποίησης μεταξύ άλλων.
 • Θα επωφεληθείτε από την εδραιωμένη φήμη μας στον κλάδο.

Το Integrated Masters in Veterinary Physiotherapy (MVetPhys) είναι ένα καινοτόμο τετραετές πρόγραμμα σπουδών, το οποίο επιτρέπει στους σπουδαστές να προχωρήσουν μέσω ενός προγράμματος υψηλής ποιότητας σε προπτυχιακό επίπεδο απευθείας σε ένα τέταρτο έτος σε επίπεδο μάστερ, ολοκληρώνοντας με ένα MVetPhys Veterinary Physiotherapy, το οποίο είναι το πρώτο Integrated Masters (MVetPhys) στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι διαπιστευμένο από το Register of Animal Musculoskeletal Practitioners (RAMP).

 • ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΏΝΕΤΑΙ ΤΌΣΟ ΣΤΟΝ ΚΥΝΙΚΌ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΕΙΔΉ (ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ ΆΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΟΝΟΕΙΔΕΊΣ ΔΙΑΔΡΟΜΈΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΙΚΌ)

Το τετραετές πρόγραμμα (480 πιστωτικές μονάδες), για το οποίο οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση χρηματοδότησης για όλα τα τέσσερα έτη σπουδών μέσω του Student Finance, δίνει στους φοιτητές μια θαυμάσια ευκαιρία να διαπρέψουν τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον δίπλα σε επαγγελματικά καταρτισμένους κλινικούς ιατρούς. Το ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα θα επιτρέψει επίσης στους φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στο RAMP, στο μητρώο επαγγελμάτων υγείας των ζώων (AHPR) και στην Εθνική Ένωση Κτηνιατρικών Φυσικοθεραπευτών (NAVP).

Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος θα διδάσκονται επαγγελματικές δεξιότητες από έναν αριθμό εξειδικευμένων στελεχών μας. Οι κτηνίατροί μας θα συμμετέχουν στην παροχή κλινικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της ανατομίας και της φυσιολογίας και της εμβιομηχανικής. Οι ειδικευμένοι κτηνιατρικοί φυσιοθεραπευτές μας, οι οποίοι έχουν εκτεταμένη εμπειρία στην υδροθεραπεία ιπποειδών και στην αποκατάσταση σκύλων, θα διδάσκουν για την αποκατάσταση, τα προγράμματα θεραπευτικής άσκησης και την ηλεκτροθεραπεία. Το προσωπικό μας που συμμετέχει στην παροχή τόσο ακαδημαϊκών όσο και θεραπευτικών δεξιοτήτων παρέμβασης, έχει εκτεταμένη εμπειρία τόσο με πελάτες ιπποειδών όσο και με πελάτες σκύλων.

Διαπιστευμένος από τον Εθνικό Σύνδεσμο Κτηνιατρικών Φυσικοθεραπευτών (NAVP) για σκοπούς επιλεξιμότητας για εγγραφή στον εν λόγω οργανισμό.

Διαπιστευμένος από τον Εθνικό Σύνδεσμο Κτηνιατρικών Φυσικοθεραπευτών (NAVP) για σκοπούς επιλεξιμότητας για εγγραφή στον εν λόγω οργανισμό.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Veterinary Physiotherapy MVetPhys από Writtle University College

70% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
20% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Υπηρεσίες φροντίδας και ελέγχου ζώων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε με διάφορες μεθόδους καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, συμπεριλαμβανομένων γραπτών εκθέσεων, προφορικών αξιολογήσεων, παρουσιάσεων, εξετάσεων με κλειστό/ανοικτό βιβλίο, πρακτικών αξιολογήσεων, συζητήσεων, σεμιναρίων και πολλών άλλων. Τα κλινικά στοιχεία θα αξιολογούνται μέσω παρατηρούμενων δομημένων κλινικών εξετάσεων και ενός πρακτικού ημερολογίου ικανοτήτων. Τα πρακτικά και κλινικά στοιχεία πρέπει να είναι επιτυχή. Θα έχετε τρεις προσπάθειες. Ωστόσο, θα ισχύσουν τα τέλη επανεξέτασης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

128 UCAS tariff points, to include one GCE A level grade C or above in a relevant science-based subject. A minimum of four GCSEs grade A*–C (9-4) including, English Language, Mathematics and Science

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςVeterinary Physiotherapy, MVetPhys, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Κτηνιατρική Φυσικοθεραπεία MVetPhys

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £13080 έτος 1
Διεθνή £13080 έτος 1
EU £14000 έτος 1
Διεθνή £14000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3
 • έτος 4

Σχετικά με το Writtle University College

Το Writtle University College (WUC) βρίσκεται σε ένα φυσικό περιβάλλον κοντά στο Chelmsford, όπου οι φοιτητές μπορούν να εγγραφούν σε επαγγελματικά μαθήματα που σχετίζονται με τη φροντίδα ζώων, τη γεωργία, τη μελέτη ιπποειδών και άλλα. Οι νέοι φοιτητές μπορούν να περιμένουν μια καταπράσινη πανεπιστημιούπολη που ειδικεύεται στις επιστήμες των ζώων και της γεωργίας, με δυνατότητα σπουδών μερικής απασχόλησης ή ως μέρος των σύντομων μαθημάτων ή των πιστοποιητικών επάρκειας. .

Λίστα με 69 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Writtle University College - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Writtle University College

προπτυχιακοί φοιτητές:
685
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
60
:
745
 • Japanese students discuss their student experience at WUC
 • Learn what life is like as an Norwegian student at Writtle University College!

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
78% 0% 5% £15500 £16500 214 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
MPhysiotherapy (Sport and Exercise Medicine) MSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
81% 0% 5% £22180 172 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Plymouth Marjon
(Plymouth Marjon University)
81% 0% 11% £14500 102 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
94% 0% 0% £14000 225 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Φυσικοθεραπεία MVetPhys Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό στη Φυσικοθεραπεία MSc (UG) Πανεπιστήμιο London South Bank
(London South Bank University)
- 0% 7% - 149 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό στην αθλητική αποκατάσταση MSc (UG) Πανεπιστήμιο London South Bank
(London South Bank University)
28% 0% 7% - 149 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
56% 0% 4% - 177 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία με έτος ίδρυσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 5% 0% - 133 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
82% 5% 5% - 165 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης