Wrexham Glyndwr University
Διατροφή και Διαιτολογία BSc (Hons)
Wrexham Glyndwr University - Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 45 αποφοίτους Nutrition and Dietetics BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με συναφής υγεία από το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με συναφής υγεία.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων συναφής υγεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : συναφής υγεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £18000 £18500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £5500 - £23000 £10500 - £25500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε συναφής υγεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25019 £22047 £25092
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23039 - £29019 £16587 - £25305 £18590 - £30184

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

Θέλετε να μάθετε πώς να προλαμβάνετε, να διαγιγνώσκετε και να θεραπεύετε διατροφικά προβλήματα ως εγγεγραμμένος διαιτολόγος; Αυτό το νέο και συναρπαστικό πρόγραμμα σπουδών είναι επαγγελματικά διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ένωση Διαιτολόγων (BDA) και σας παρέχει την ευκαιρία να αναπτύξετε τις γνώσεις και την εμπειρία σας, δουλεύοντας με ένα διαφορετικό πληθυσμό σε διάφορα περιβάλλοντα.

Το μάθημα αυτό σας εφοδιάζει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται από τους διαιτολόγους για να:

 • Συνεργασία με ανθρώπους, οργανισμούς και κοινότητες σε όλη τη Βόρεια Ουαλία για τον εντοπισμό και την επίλυση διατροφικών προβλημάτων.
 • Προώθηση, διατήρηση και αποκατάσταση της υγείας και της ευεξίας
 • Να αξιολογείτε και να διαχειρίζεστε άτομα με ποικίλες συνθήκες υγείας, μαθησιακές ανάγκες και στυλ επικοινωνίας.

Θα κάνετε:

 • Θα διδάσκεστε από εξειδικευμένο προσωπικό που είναι εγγεγραμμένοι διαιτολόγοι με εξειδικευμένα κλινικά ενδιαφέροντα
 • Θα λάβετε ακαδημαϊκή διδασκαλία και μάθηση σε συνδυασμό με τουλάχιστον 1000 ώρες πρακτικής άσκησης κατά τη διάρκεια των τριών ετών σπουδών για την υποστήριξη της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.
 • Να παρακολουθείτε πρακτικά εργαστήρια, να αναπτύσσετε μαγειρικές δεξιότητες και να εργάζεστε με τεχνολογίες τροφίμων στις νέες μας εγκαταστάσεις κουζίνας/εστίασης στην πανεπιστημιούπολη του Wrexham
 • Πρόσβαση σε νέες, εξαιρετικά εξειδικευμένες κλινικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις επιστήμης τροφίμων στην πανεπιστημιούπολη του Wrexham, σε τοπικά ερευνητικά κέντρα και κλινικά εργαστήρια.
 • Αποκτήστε εφαρμοσμένη εμπειρία στη διατροφή και τη διαιτολογική πρακτική σε μια σειρά από βιομηχανικά, εμπορικά και κλινικά περιβάλλοντα σε όλη τη Βόρεια Ουαλία.
 • Εργαστείτε τόσο με παιδιά όσο και με ενήλικες κατά τη διάρκεια της κλινικής πρακτικής άσκησης για την παροχή διατροφικών παρεμβάσεων και διατροφικών θεραπειών
 • Μάθετε να εφαρμόζετε νέες και καινοτόμες τεχνολογίες στους τομείς των τροφίμων, της διατροφής και της υγείας.
 • Πρόσβαση σε κοινές συνεδρίες διδασκαλίας με άλλους φοιτητές Συμμαχικών Επαγγελμάτων Υγείας (AHP)
 • Ανάπτυξη άριστων δεξιοτήτων επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων
 • Να είστε επιλέξιμοι για εγγραφή στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.

Βασικά χαρακτηριστικά του μαθήματος:

 • Οι απόφοιτοι είναι επιλέξιμοι για εγγραφή στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας (HCPC).
 • Διαπιστευμένο από τη Βρετανική Ένωση Διαιτολόγων (BDA)*.
 • Το Πανεπιστήμιο έχει ισχυρούς δεσμούς με τους τοπικούς εταίρους της υγειονομικής περίθαλψης και της βιομηχανίας.
 • Το πρόγραμμα σπουδών έχει αναπτυχθεί μέσω της συμμετοχής των χρηστών υπηρεσιών και των φροντιστών, ώστε να διασφαλιστεί ότι σας παρέχει τις ιδιότητες, τις δεξιότητες και τις γνώσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία.
 • Σπουδάζετε σε διαπιστευμένο εργαστήριο της Βρετανικής Ένωσης Επιστημών Αθλητισμού και Άσκησης (BASES).
 • Το έντονο συνεργατικό και διεπαγγελματικό ήθος του μαθήματος αντανακλά τη φύση του επαγγέλματος σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο πλαίσιο υγείας, κοινωνίας και εκπαίδευσης.
 • Η ομάδα μαθημάτων θα σας ενθαρρύνει και θα σας υποστηρίξει να επιτύχετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας, κάνοντας εύλογες προσαρμογές όπου απαιτείται για συμμετοχή χωρίς αποκλεισμούς.
 • Αυτό το μάθημα παρέχει ένα ισορροπημένο μείγμα σε όλη τη διάρκεια της ζωής των παιδιών και των ενηλίκων που σας εξοπλίζει με τις κλινικές και επαγγελματικές ικανότητες για την επιλέξιμη εγγραφή ως διαιτολόγος.

- Ο κύριος τόπος διεξαγωγής αυτού του μαθήματος είναι η πανεπιστημιούπολη του Wrexham. Περιστασιακά, οι συνεδρίες διεπαγγελματικής εκπαίδευσης μπορεί να διεξάγονται από την πανεπιστημιούπολη του St Asaph με φοιτητές από διάφορα μαθήματα νοσηλευτικής και συναφών κλάδων υγείας.

Εγκρίθηκε από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) με σκοπό την παροχή επιλεξιμότητας για την υποβολή αίτησης εγγραφής στο HCPC ως διαιτολόγος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nutrition and Dietetics BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

75% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
0% Διοικητικά επαγγέλματα

**Διδασκαλία και αξιολόγηση** **Διδασκαλία και μάθηση** Το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr δεσμεύεται να υποστηρίζει τους φοιτητές μας ώστε να μεγιστοποιήσουν τις ακαδημαϊκές τους δυνατότητες. Προσφέρουμε εργαστήρια και συνεδρίες υποστήριξης σε τομείς όπως η ακαδημαϊκή συγγραφή, η αποτελεσματική δημιουργία σημειώσεων και η προετοιμασία για εργασίες. Οι φοιτητές μπορούν να κλείσουν ραντεβού με καθηγητές ακαδημαϊκών δεξιοτήτων που είναι αφιερωμένοι στο να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πρακτικών λεπτομερειών της πανεπιστημιακής εργασίας. Η ενότητα Υποστήριξη φοιτητών μας έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθέσιμη βοήθεια. Όσον αφορά τις ιδιαίτερες ανάγκες, η ομάδα ένταξης του Πανεπιστημίου μπορεί να παράσχει την κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη σε περίπτωση που κάποιοι φοιτητές χρειάζονται εύλογες προσαρμογές λόγω αναγνωρισμένης επικρατούσας αναπηρίας, ιατρικής κατάστασης ή ειδικής μαθησιακής διαφοράς. Το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr χρησιμοποιεί το πλαίσιο ενεργητικής μάθησης (ALF), το οποίο επιτρέπει στους φοιτητές να έχουν πιο ευέλικτη πρόσβαση στη μάθηση και τη διδασκαλία σε χρόνους που τους ταιριάζουν.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για συναφής υγεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNutrition and Dietetics, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διατροφή και Διαιτολογία BSc (Hons)

Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Αυτό το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση της Ουαλίας με υποτροφία

Για το πρόγραμμα αυτό παρέχεται πλήρης υποτροφία από το NHS, συμπεριλαμβανομένων των διδάκτρων και μιας μη επιστρεφόμενης υποτροφίας για τα έξοδα διαβίωσης, με την προϋπόθεση ότι θα συμφωνήσετε να εργαστείτε στην Ουαλία για δύο χρόνια μετά την εγγραφή σας (υπόκειται σε αλλαγές).

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr

Το Wrexham Glyndwr University, που βρίσκεται στην πόλη Wrexham της Ουαλίας, ιδρύθηκε το 2008, γεγονός που το καθιστά ένα από τα νεότερα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, το πανεπιστήμιο έχει αποκτήσει ισχυρή φήμη σε εθνικό επίπεδο σε μια σειρά από θεματικά πεδία του. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία επιλογών σπουδών στο χώρο του, οι πολυάσχολοι ή ώριμοι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα να εγγραφούν για τα εξ ολοκλήρου διαδικτυακά μεταπτυχιακά τους, ή ακόμη και να σπουδάσουν με μερική απασχόληση.

Λίστα με 101 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wrexham Glyndwr - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Media Degrees - Hear why students chose to study at Wrexham Glyndwr University
 • WGU Careers: What our Students Think
 • Student Stories from Wrexham Glyndwr University (2018)
 • Welcome to WGU from our student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Wrexham (Main Campus)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Υγεία, Διατροφή και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και τουρισμός (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Ιατρικές Επιστήμες BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
100% 0% 0% £32100 192 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της υγείας, της διατροφής και της άσκησης με πρακτική άσκηση και ίδρυμα αθλητισμού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
84% 0% 10% £27650 138 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
82% 0% 10% £16905 144 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 0% 10% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία & νεολαία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 10% 5% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης