University of Wales
Επιμέτρηση ποσοτήτων HND
University of Wales - Πανεπιστήμιο Wales

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα αυτό έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές ένα ευρύ υπόβαθρο στο ευρύ φάσμα των κλάδων που εμπλέκονται στην ποσοτική επιμέτρηση και την εμπορική διαχείριση των κατασκευαστικών έργων τόσο από την πλευρά του πελάτη όσο και από την πλευρά του αναδόχου. Το µάθηµα παρέχει στους σπουδαστές τόσο τις βασικές γνώσεις όσο και ένα ευρύ φάσµα δεξιοτήτων που απαιτούνται για µια επιτυχηµένη σταδιοδροµία στον κλάδο. Το μάθημα παραδίδεται σε φιλικό περιβάλλον σε μικρές ομάδες- μέχρι το τέλος του μαθήματος οι καθηγητές θα σας γνωρίζουν ονομαστικά ως άτομο. Το μάθημα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από την εκτίμηση του κόστους έως τις τεχνικές διαχείρισης έργων και την υγεία, την ασφάλεια και την πρόνοια. Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω μιας σειράς διαλέξεων, επισκέψεων σε εργοτάξια, φροντιστηρίων και πρακτικών εργασιών που στοχεύουν στην ανάπτυξη των βασικών δεξιοτήτων που θα χρειαστεί ο σπουδαστής στον κλάδο.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Οι αξιολογήσεις που χρησιμοποιούνται στο πλαίσιο αυτών των προγραμμάτων είναι συνήθως διαμορφωτικές ή συνοπτικές. Στην πρώτη περίπτωση η αξιολόγηση έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίσει ότι οι σπουδαστές αποκτούν επίγνωση των δυνατών και αδύνατων σημείων τους. Συνήθως, η εν λόγω αξιολόγηση λαμβάνει τη μορφή πρακτικών ασκήσεων, όπου μια πιο πρακτική προσέγγιση δείχνει την ικανότητα του σπουδαστή σε μια σειρά δραστηριοτήτων. Η παραδοσιακή τυπική αξιολόγηση με περιορισμένο χρόνο γίνεται μέσω τεστ και εξετάσεων, συνήθως δίωρης διάρκειας. Οι εξετάσεις είναι μια παραδοσιακή μέθοδος επαλήθευσης ότι η εργασία που παράγεται είναι έργο των ίδιων των σπουδαστών. Για να βοηθηθεί η πιστοποίηση της αυθεντικότητας των εργασιών των φοιτητών, ορισμένες ενότητες απαιτούν από τον φοιτητή και τον διδάσκοντα να διαπραγματευτούν το θέμα της αξιολόγησης σε ατομική βάση, επιτρέποντας στον διδάσκοντα να παρακολουθεί την πρόοδο. Ορισμένες ενότητες όπου η αξιολόγηση βασίζεται σε έρευνα απαιτούν από τους φοιτητές να παρουσιάσουν προφορικά/οπτικά τα αποτελέσματα της έρευνας στον διδάσκοντα και τους συμφοιτητές τους, ακολουθούμενη από μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων. Τέτοιες στρατηγικές αξιολόγησης είναι σύμφωνες με τις στρατηγικές μάθησης και διδασκαλίας που χρησιμοποιεί η ομάδα, δηλαδή, όπου ο στόχος είναι να δημιουργηθούν εργασίες που είναι κυρίως καθοδηγούμενες από τους φοιτητές, ατομικές, αναστοχαστικές και, κατά περίπτωση, επαγγελματικά προσανατολισμένες. Η ανατροφοδότηση των σπουδαστών θα γίνεται νωρίς στην περίοδο σπουδών και θα συνεχίζεται καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου σπουδών, επιτρέποντας έτσι μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία στη μάθηση του σπουδαστή.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Grades are important; however, our offers are not solely based on academic results. We are interested in creative people that demonstrate a strong commitment to their chosen subject area and therefore we welcome applications from individuals from a wide range of backgrounds. To assess student suitability for their chosen course we normally arrange interviews for all applicants at which your skills, achievements and life experience will be considered as well as your qualifications.

Απαιτήσεις προσόντων

Επιλέγοντας να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο κάνετε μια σημαντική επένδυση στο μέλλον σας και είναι μια απόφαση που λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η εμπειρία σας ως φοιτητής εδώ θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε πλήρως τις δυνατότητές σας. Θα σας παρέχουμε στέρεες ακαδημαϊκές γνώσεις, αλλά πιστεύουμε επίσης ότι η πλούσια ποικιλία πολιτιστικών και κοινωνικών εμπειριών που θα έχετε ως φοιτητής εδώ θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια σειρά από προσωπικές και επαγγελματικές ιδιότητες, καθώς πιστεύουμε ότι και τα δύο αυτά είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία κατά την επιλογή ενός πανεπιστημίου.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςQuantity Surveying, HND, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιμέτρηση ποσοτήτων HND

Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £13500 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Διεθνή £13500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wales

Το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (UW) είναι ένα συνομοσπονδιακό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο που υπήρξε στην Ουαλία και σήμερα λειτουργεί ένα ερευνητικό κέντρο με υψηλή βαθμολογία, το Κέντρο Προηγμένων Ουαλικών και Κελτικών Σπουδών (Centre for Advanced Welsh and Celtic Studies). Επιπλέον, το UW διαθέτει επίσης ένα κέντρο που χρησιμοποιείται για σπουδές και συνέδρια στο Gregynog, Newtown.

Λίστα με 265 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wales - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

SA1 Waterfront Campus, Swansea
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιμέτρηση ποσοτήτων HNC Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Επιμέτρηση ποσοτήτων HND Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Τοπογραφία κτιρίων HND Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τοπογραφία κτιρίων HNC Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιμέτρηση ποσοτήτων HNC Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Επιμέτρηση ποσοτήτων HND Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Τοπογραφία και διαχείριση γης/περιβάλλοντος MSc Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - - - Έξετερ Oncampus μερική απασχόληση