University of Wales
Διαχείριση ακίνητης περιουσίας και εγκαταστάσεων MSc
University of Wales - Πανεπιστήμιο Wales

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει θέματα αιχμής, στρατηγικής και επιχειρησιακής φύσης που επηρεάζουν τα ακίνητα, την περιουσία, τις εγκαταστάσεις και τις εταιρικές επιχειρηματικές υπηρεσίες. Είναι κατάλληλο για όσους εργάζονται ή φιλοδοξούν να καταλάβουν μια ανώτερη διοικητική θέση στον τομέα αυτό. Παλαιότεροι φοιτητές έχουν εισαχθεί στο πρόγραμμα από μια σειρά εξειδικευμένων επιστημονικών πεδίων που περιλαμβάνουν: μηχανική, υπηρεσίες κτιρίων, τοπογραφικές υπηρεσίες, ξενοδοχειακές υπηρεσίες, γενική διοίκηση επιχειρήσεων, υγειονομική περίθαλψη και διαχείριση περιουσιών.

t

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε οι σπουδαστές να μπορούν να αναπτύξουν μια ολιστική, ολοκληρωμένη προσέγγιση στην παροχή και διαχείριση της ακίνητης περιουσίας και των συναφών υποστηρικτικών υπηρεσιών. Θα αποκτήσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες που θα επιτρέψουν σε εσάς και τον οργανισμό σας να διαχειρίζεστε προληπτικά και αποτελεσματικά περιουσιακά στοιχεία, περιεχόμενα και εξαρτήματα προς όφελος όλων των τελικών χρηστών.

Το Τμήμα Δομημένου και Φυσικού Περιβάλλοντος του UWTSD έχει άριστες σχέσεις με τη βιομηχανία και όλα τα προγράμματα συνεργάζονται με εξωτερικούς φορείς, επιτρέποντας στους φοιτητές να επωφεληθούν από "πραγματικά" έργα. Οι δεσμοί μας με επαγγελματικούς φορείς όπως το CIOB και το RICS μας βοηθούν στην ανάπτυξη του περιεχομένου και της παροχής μαθημάτων ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της βιομηχανίας και παρέχουν επίσης ευκαιρίες για δικτύωση φοιτητών και εργοδοτών καθώς και για την ανάπτυξη του περιεχομένου και της παροχής μαθημάτων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Η αξιολόγηση γίνεται μέσω εργασιών που βασίζονται σε μελέτες περιπτώσεων που σχετίζονται με τον κλάδο, ορισμένων επίσημων εξετάσεων, παρουσιάσεων σε επιτροπές και μιας διπλωματικής εργασίας που μπορεί να είναι πολύ στενά εστιασμένη στην τρέχουσα απασχόληση του υποψηφίου ή στον τομέα που επιθυμεί να σταδιοδρομήσει.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςProperty and Facilities Management, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι υποψήφιοι υποβάλλονται σε συνέντευξη και προσέρχονται σε αυτό το πρόγραμμα από ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων- πιθανώς, ένα πτυχίο Honours ή ανώτερο, σε έναν κλάδο που σχετίζεται με εγκαταστάσεις, ακίνητα, δομημένο περιβάλλον ή διαχείριση επιχειρήσεων προσφέρει την καταλληλότερη είσοδο, αλλά οι υποψήφιοι με σημαντική πρακτική εμπειρία ή/και άλλα σχετικά τεχνικά ή επαγγελματικά προσόντα ενθαρρύνονται ενεργά να υποβάλουν αίτηση και θα περάσουν από συνέντευξη και θα καθοδηγηθούν σε προσωπική βάση. Θα ληφθούν επίσης υπόψη περιπτώσεις προηγούμενης μάθησης ή εμπειρίας σε αυτό το επίπεδο.

έξοδα

Δίδακτρα Διαχείριση ακίνητης περιουσίας και εγκαταστάσεων MSc

EU £7800
Αγγλία £7800
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £7800
Σκωτία £7800
Ουαλία £7800
Channel Islands £7800
Διεθνή £15000

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wales

Το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (UW) είναι ένα συνομοσπονδιακό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο που υπήρξε στην Ουαλία και σήμερα λειτουργεί ένα ερευνητικό κέντρο με υψηλή βαθμολογία, το Κέντρο Προηγμένων Ουαλικών και Κελτικών Σπουδών (Centre for Advanced Welsh and Celtic Studies). Επιπλέον, το UW διαθέτει επίσης ένα κέντρο που χρησιμοποιείται για σπουδές και συνέδρια στο Gregynog, Newtown.

Λίστα με 265 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wales - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

SA1 Waterfront Campus, Swansea
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαχείριση ακίνητης περιουσίας και εγκαταστάσεων MSc Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £15000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση εγκαταστάσεων MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £906 - Λονδίνο Online μερική απασχόληση
Διοίκηση επιχειρήσεων (Διαχείριση εγκαταστάσεων) MBA (Exec) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus μερική απασχόληση