Sheffield Hallam University
Διοίκηση επιχειρήσεων (Διαχείριση εγκαταστάσεων) MBA (Exec)
Sheffield Hallam University - Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 45 αποφοίτους του προγράμματος Business Administration (Facilities Management) MBA (Exec) στο Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
45 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £25000 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £21500 - £26000 £24000 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26506 £24514 £28116
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24888 - £29177 £18792 - £27897 £20130 - £32846

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

1. Περίληψη του μαθήματος

 • Σπουδάστε σε ένα πρόγραμμα σπουδών που αναγνωρίζεται για τη διδασκαλία που βασίζεται στην πράξη και την ενσωμάτωσή του στα σύγχρονα επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

 • Να αναπτύξετε την ικανότητά σας να ηγείστε και να διαχειρίζεστε με επιτυχία οργανισμούς σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και ολοένα και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες της διαχείρισης περιουσιών και εγκαταστάσεων που επιδιώκουν ταχεία εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους, το πρόγραμμα αυτό βασίζεται στις υπάρχουσες ικανότητές σας και σας προκαλεί να αναπτύξετε τις ηγετικές δεξιότητες που απαιτούνται για την ανώτερη διοίκηση.

2. Πώς μαθαίνετε Η προσέγγισή μας αναπαράγει τον πραγματικό κόσμο, όπου οι στρατηγικές αποφάσεις θα καλύπτουν πολλούς επιχειρηματικούς τομείς, παρέχοντάς σας μια πιο πλούσια και ρεαλιστική εμπειρία μάθησης. Οι διδακτικές σας συνεδρίες περιλαμβάνουν εντατικά μπλοκ μελέτης στο Σέφιλντ, σε συνδυασμό με αυτοδιαχειριζόμενο χρόνο μελέτης, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε άνετα με τις υπάρχουσες υποχρεώσεις σας στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό.

Μαθαίνεις μέσα από

επίλυση προβλημάτων με τη χρήση πραγματικών και προσομοιωμένων μελετών περίπτωσης

 • αυτοκατευθυνόμενη μελέτη

 • συζητήσεις

 • εργαστήρια

 • ομαδική εργασία

Το μάθημα είναι επίσης διαπιστευμένο από το Institute of Leadership and Management (ILM), πράγμα που σημαίνει ότι οι επιτυχόντες απόφοιτοι αποκτούν το δίπλωμα ILM Diploma in Leadership and Management.

Εφαρμοσμένη μάθηση Για να είστε επιτυχημένος ηγέτης, πρέπει να κατανοείτε, να εφαρμόζετε και να ενσωματώνετε τις τρέχουσες θεμελιώδεις έννοιες της διαχείρισης εγκαταστάσεων και των επιχειρήσεων και να έχετε γνώσεις από διαφορετικές επαγγελματικές προοπτικές. Αποκτάτε αυτές τις γνώσεις με τη μελέτη τεσσάρων ενοτήτων σχετικά με τη διαχείριση εγκαταστάσεων και επίσης βασικών θεμάτων του ΜΒΑ. Οι ενότητες αυτές είναι ολοκληρωμένες, πράγμα που σημαίνει ότι αντί να μελετάτε τα χρηματοοικονομικά ή την παγκοσμιοποίηση μεμονωμένα, μελετάτε τα χρηματοοικονομικά μαζί με την παγκοσμιοποίηση, το μάρκετινγκ και τη λήψη αποφάσεων. Η προσέγγισή μας αναπαράγει τον πραγματικό κόσμο, όπου οι στρατηγικές αποφάσεις θα καλύπτουν πολλούς επιχειρηματικούς τομείς, παρέχοντάς σας μια πιο πλούσια και ρεαλιστική μαθησιακή εμπειρία.

Στο στάδιο του διπλώματος, έχετε την ευκαιρία να συμπληρώσετε ψυχομετρικά τεστ, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε την κριτική σας αυτογνωσία, να κατανοήσετε καλύτερα τις ηγετικές σας δεξιότητες και να εντοπίσετε τους τομείς προς ανάπτυξη. Επιπλέον, έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα συμβουλευτικό έργο που περιλαμβάνει τη διερεύνηση ενός πραγματικού ζητήματος εντός του δικού σας οργανισμού ή ενός οργανισμού με τον οποίο είστε εξοικειωμένοι.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, προσαρμόζουμε τις εργασίες και τα έργα στις ανάγκες του οργανισμού σας ή στους δικούς σας τομείς ενδιαφέροντος, γεγονός που μεγιστοποιεί την αξία των σπουδών σας. Ο οργανισμός σας έχει επίσης την ευκαιρία να συνεισφέρει στη μάθησή σας και να συμβάλει στην ανάπτυξή σας.

Όταν σπουδάζετε ένα Executive MBA στο Sheffield Hallam University, γίνεστε μέλος μιας κοινότητας μάθησης με διευθυντές και ηγέτες από διάφορα επαγγέλματα και βιομηχανικά υπόβαθρα. Αυτό σας παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης και μπορείτε να επωφεληθείτε από τη θέαση διαφορετικών προοπτικών και λύσεων σε διοικητικές προκλήσεις.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Administration (Facilities Management) MBA (Exec) από Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

77% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
6% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
3% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
2% Διοικητικά επαγγέλματα
2% Στοιχειώδη επαγγέλματα
1% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
1% Διδάσκοντες επαγγελματίες
1% Επαγγέλματα πωλήσεων
1% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
1% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Administration (Facilities Management), MBA (Exec), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διοίκηση επιχειρήσεων (Διαχείριση εγκαταστάσεων) MBA (Exec)

Ιρλανδία £15085
Channel Islands £15085
Αγγλία £15085
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £15085
Σκωτία £15085
Ουαλία £15085

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

Το Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam ιδρύθηκε το 1969 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Sheffield, στο Yorkshire and the Humber. Το Σέφιλντ είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, με το 60% αυτής να αποτελείται από ζωντανούς χώρους πρασίνου, όπως πάρκα της πόλης, κήπους και εξοχή. Το SHU υπερηφανεύεται για τη σημαντική θέση που κατέχει στο Sheffield ως πυλώνας της τοπικής οικονομίας, του εργατικού δυναμικού και των υποδομών. Αυτό αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι σχεδόν οι μισοί από τους εγγεγραμμένους φοιτητές αυτού του πανεπιστημίου προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα, γεγονός που καταδεικνύει την προθυμία του να επενδύσει σε όλους τους φοιτητές του.

Λίστα με 315 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam

προπτυχιακοί φοιτητές:
21265
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5175
:
26440
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 4440 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • One Sheffield Hallam student's journey through university
 • A student's view of BA (Hons) Interior Architecture and Design at Sheffield Hallam University
 • Why I love Sheffield
 • My learning experience at Sheffield Hallam in 2020/21.
 • Why I chose to study at Sheffield Hallam University
 • A student's view of BA (Hons) Criminology at Sheffield Hallam University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διοίκηση με Διαχείριση Έργων MSc Πανεπιστήμιο BPP
(BPP University)
- - - £17518 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση MSc Πανεπιστήμιο BPP
(BPP University)
- - - £13500 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
ΜΒΑ (Διαχείριση τεχνολογίας) (F69) MBA Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - - - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Διεθνείς επιχειρήσεις με ισπανικά (5 έτη) MBus Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις με μανδαρινικά (5 έτη) MBus Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις με γαλλικά (5 έτη) MBus Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις με γερμανικά (5 έτη) MBus Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάστερ στις διεθνείς επιχειρήσεις με σύγχρονη γλώσσα MIBML Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £19600 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις με γκωλική γλώσσα (5 έτη) MBus Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης