University of Wales
Επάγγελμα αστυνομικού DipHE
University of Wales - Πανεπιστήμιο Wales

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι στρατηγικές μάθησης με επίκεντρο τον σπουδαστή θα χρησιμοποιηθούν σε όλο το πρόγραμμα, ώστε να διασφαλιστεί μια ισορροπία θεωρίας και πρακτικής που θα είναι τόσο εξατομικευμένη όσο και συνεργατική.

Οι σπουδαστές αναμένεται να προβληματίζονται κριτικά σε διάφορα πλαίσια και περιπτώσεις αστυνόμευσης και να είναι σε θέση να ενσωματώνουν και να εφαρμόζουν νέες γνώσεις σε νέες καταστάσεις.

Οι σπουδαστές θα σχηματίσουν μια κοινότητα μάθησης και θα συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση των μαθησιακών καθηκόντων και θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία σε βασικές δραστηριότητες αστυνόμευσης, πολλές από τις οποίες θα σχετίζονται με αυθεντικά, πραγματικά προβλήματα και υποθέσεις.

Το Πανεπιστήμιο συνεργάζεται με την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας και την αστυνομία του Gwent. Ιστορικά, αρκετοί από τους αποφοίτους μας έχουν εργαστεί σε αυτές τις δυνάμεις λόγω των δεσμών που έχουν δημιουργηθεί. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, έχουμε έναν αριθμό εκπαιδευτών της αστυνομίας που συνεργάζονται με την ομάδα για την παροχή επιπλέον επαγγελματικής πρακτικής και την παροχή πρακτικών συνεδριών HYDRA για τους φοιτητές.

Το εθελοντικό αστυνομικό πρόγραμμα που διεξάγεται με το UWTSD και την αστυνομία της Νότιας Ουαλίας από το 2012 παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη πρακτική εμπειρία στην αστυνόμευση, η οποία ενισχύει επίσης τις ευκαιρίες εξέλιξής τους.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Οι αξιολογήσεις έχουν σχεδιαστεί από την ομάδα του προγράμματος συλλογικά, ώστε να διασφαλιστεί ότι αποτελούν ένα συνεκτικό σύνολο και ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του προγράμματος σπουδών PEQF του College of Policing για το πτυχίο Pre-Join Professional Policing. Ο βασικός σκοπός του συστήματος αξιολόγησης είναι να επιτρέψει στους φοιτητές να αποδείξουν ατομικά ότι έχουν επιτύχει τους στόχους των προγραμμάτων και τα μαθησιακά αποτελέσματα στο επίπεδο που απαιτείται για το επίπεδο σπουδών. Η αξιολόγηση χρησιμοποιείται επίσης για την παροχή ανατροφοδότησης στους σπουδαστές, ώστε να βοηθηθούν στη μετέπειτα μάθηση. Κάθε ενότητα θα αξιολογείται αθροιστικά μέσω μιας σειράς ατομικών εργασιών αξιολόγησης, αλλά χρησιμοποιούνται και διαμορφωτικές μέθοδοι. Η διαμορφωτική αξιολόγηση πραγματοποιείται μέσω πρακτικών ασκήσεων που πραγματοποιούνται και συζητούνται στην τάξη, παιχνιδιών ρόλων, διαπραγματεύσεων, παρουσιάσεων από τους φοιτητές και των συνεδριάσεων που αφιερώνονται στην επανεξέταση των εξετάσεων μετά τη βαθμολόγησή τους. Θα χρησιμοποιηθούν διάφορες μέθοδοι συνοπτικής αξιολόγησης. Οι εξετάσεις χρησιμοποιούνται κυρίως (αλλά όχι αποκλειστικά) για τον έλεγχο της γνώσης και της κατανόησης. Οι εργασίες και οι πρακτικές αξιολογήσεις εξετάζουν επίσης τη γνώση και την κατανόηση, αλλά τείνουν να επικεντρώνονται περισσότερο στην ανάπτυξη γνωστικών, πρακτικών και βασικών δεξιοτήτων. Αυτές οι μέθοδοι είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για τη φύση του κλάδου της αστυνόμευσης, καθώς διευκολύνουν την αυθεντική, σχετική με το χώρο εργασίας αξιολόγηση και πρακτική εξάσκηση. Οι ασκήσεις και οι πρακτικές δοκιμασίες θα διεξάγονται με διάφορες μορφές: **- Essays** **- Αναφορές** **- Χαρτοφυλάκια** **- Ερευνητικά έργα** **- Παρουσιάσεις**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPolicing Profession, DipHE, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επάγγελμα αστυνομικού DipHE

EU £9000 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Διεθνή £13500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Είναι δυνατή η ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος σπουδών χωρίς κανένα πρόσθετο κόστος.

Οι σπουδαστές μπορεί να επιθυμούν να αγοράσουν βιβλία για τις ενότητες, όπως η Ανεξάρτητη εργασία, αλλά αυτό δεν είναι υποχρεωτικό και δεν επηρεάζει τον τελικό βαθμό.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wales

Το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (UW) είναι ένα συνομοσπονδιακό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο που υπήρξε στην Ουαλία και σήμερα λειτουργεί ένα ερευνητικό κέντρο με υψηλή βαθμολογία, το Κέντρο Προηγμένων Ουαλικών και Κελτικών Σπουδών (Centre for Advanced Welsh and Celtic Studies). Επιπλέον, το UW διαθέτει επίσης ένα κέντρο που χρησιμοποιείται για σπουδές και συνέδρια στο Gregynog, Newtown.

Λίστα με 265 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wales - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Swansea Business Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επάγγελμα αστυνομικού DipHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus μερική απασχόληση
Επάγγελμα αστυνομικού CertHE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης