University of Wales
Φυσική (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης PGCE) PGCE
University of Wales - Πανεπιστήμιο Wales

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΚωδικόςUCAS Φυσική δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (PGCE): 2X6G

Στον σύγχρονο κόσμο, κάποιες γνώσεις επιστήμης είναι απαραίτητες για όλους. Όλα όσα γνωρίζουμε για το σύμπαν, από το πώς αναπαράγονται τα δέντρα μέχρι τη δομή του ατόμου, είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας και πειραμάτων.

Ως υποχρεωτικό βασικό μάθημα στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, καθώς και ως απαιτούμενο και σημαντικά σταθμισμένο μάθημα για τις μεγάλες εισαγωγικές εξετάσεις, τα σχολεία τείνουν να αναθέτουν σημαντικές ώρες διδασκαλίας στη διδασκαλία των φυσικών επιστημών.

Το πρόγραμμα φυσικής για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, το οποίο διεξάγεται στο περιβαλλοντικό εργαστήριο στο κτίριο IQ, σας βοηθά να χρησιμοποιήσετε το πάθος και την εμπειρία σας για τη φυσική για να εμπνεύσετε τους νέους και να συμπληρώσετε τη φυσική τους περιέργεια.

Μπορεί να είστε ο δάσκαλος που θα γεννήσει την ιδέα στο μυαλό ενός μαθητή, η οποία θα οδηγήσει στην επίλυση κάποιων από τα παγκόσμια προβλήματα και θα απαντήσει σε ερωτήσεις όπως "πού πήγαν οι δεινόσαυροι;".

Θα είστε έτοιμοι να διδάξετε τη νέα περιοχή μάθησης και εμπειρίας: Επιστήμη και Τεχνολογία μέχρι τις ομάδες εξετάσεων GCSE και A level.

Μαζί με πανεπιστημιακούς εκπαιδευτικούς και ειδικούς μέντορες, θα σας στηρίξουμε ώστε να γίνετε ένας καθηγητής Φυσικών Επιστημών ικανός να:

  • να προβληματιστούν σχετικά με την πρακτική που αποκτήθηκε μέσω της διδακτικής εμπειρίας στο σχολείο,
  • που μπορούν να αναλύσουν την εμπειρία αυτή υπό το πρίσμα της συζήτησης με τους μέντορες και άλλους,
  • να χρησιμοποιεί την έρευνα για να ενημερώνει και να αξιολογεί την πρακτική
  • και να βελτιώνουν τα πρότυπα διδασκαλίας και μάθησης.

Οι καθηγητές φυσικών επιστημών είναι ιδιαίτερα περιζήτητοι από τα σχολεία και τα κολέγια και η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από την προσφορά, επομένως η απασχολησιμότητα και οι προοπτικές προαγωγής είναι εξαιρετικές.

Η κυβέρνηση της Ουαλίας προσφέρει επί του παρόντος αφορολόγητες υποτροφίες ύψους έως και 20 000 λιρών Αγγλίας για σπουδές στο PGCE στις Φυσικές Επιστήμες. Μάθετε περισσότερα:

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

**Αξιολόγηση ** Το πρόγραμμα προσφέρει 60 πιστωτικές μονάδες σε επίπεδο Master και 60 πιστωτικές μονάδες σε επίπεδο Graduate. Αυτές απονέμονται με την επιτυχή ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των ενοτήτων που περιλαμβάνουν: **- Μελέτες περιπτώσεων** **- Χαρτοφυλάκια** **- Παρουσίαση βίντεο** **- Ερευνητικό έργο** Όλες οι αξιολογήσεις συνδέονται στενά με την πρακτική και έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν την ευκαιρία να αναπτύξετε διδασκαλία και μάθηση που έχει θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και τους νέους. **Επιβράβευση του QTS** Η ιδιότητα του ειδικευμένου εκπαιδευτικού (QTS) απονέμεται στους φοιτητές εκπαιδευτικούς που έχουν εκπληρώσει πλήρως τα επαγγελματικά πρότυπα για το QTS. **http:**//learning.gov.wales/resources/collections/professional-standards?lang=en Αυτή η πτυχή του προγράμματος αξιολογείται μέσω ενός χαρτοφυλακίου αποδεικτικών στοιχείων και ενός επαγγελματικού διαλόγου με έναν εξειδικευμένο μέντορα και καθηγητή. Το Education Workforce Council (ο θεσμοθετημένος φορέας για τους εκπαιδευτικούς στην Ουαλία) διαθέτει έναν πολύ χρήσιμο ιστότοπο: **<www**ewc.wales

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysics (Secondary PGCE - Graduates only), PGCE, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Προϋποθέσεις εισόδου: Προπτυχιακός τίτλος σπουδών Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου με άριστα (τουλάχιστον 2:2) σε τομέα σχετικό με το επιλεγμένο δευτεροβάθμιο αντικείμενο.

Τίτλοι GCSE Βαθμός C/βαθμός 4 ή ανώτερος στην αγγλική γλώσσα GCSE και στα μαθηματικά GCSE ή στην αριθμητική των μαθηματικών. Οι φοιτητές καθηγητές που σπουδάζουν για να διδάξουν σε σχολεία με ουαλική γλώσσα θα πρέπει επίσης να έχουν βαθμό GCSE C ή ανώτερο στην ουαλική γλώσσα (πρώτη γλώσσα).

A-Levels/Level 3 Επαγγελματικά προσόντα Εάν οι υποψήφιοι δεν είναι κάτοχοι προπτυχιακού τίτλου σπουδών σε ένα από τα γνωστικά αντικείμενα του προγράμματος σπουδών, πρέπει να αποδεικνύεται η επιτυχής φοίτηση σε κατάλληλα ανώτερα επίπεδα.

Εργασιακή εμπειρία: Θα πρέπει να γνωρίζετε την πραγματικότητα του να είσαι δάσκαλος και τη ζωή σε μια τάξη και γι' αυτό ζητάμε πρόσφατη και σχετική εμπειρία σε εκπαιδευτικό περιβάλλον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτή μπορεί να είναι μέσω απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας σε σχολείο και θα πρέπει να είναι για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων. Η απόκτηση εμπειρίας σε σχολική τάξη θα συμβάλει στην ενίσχυση της αίτησής σας και στην καλύτερη κριτική ενημέρωση της προσωπικής σας δήλωσης. Θα σας προετοιμάσει επίσης για τη διαδικασία επιλογής μας και θα σας δώσει κάποια εμπειρία από την οποία μπορείτε να αντλήσετε στη συνέντευξή σας.

Αποκάλυψη και Φραγή Υπηρεσίας (DBS): Εάν γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμά μας, θα πρέπει να λάβετε έναν σαφή ενισχυμένο έλεγχο DBS (Disclosure and Barring Service, παλαιότερα γνωστό ως CRB, Criminal Records Bureau) για την εκκαθάριση του παιδικού δυναμικού πριν από την έναρξη των μαθημάτων σας.

έξοδα

Δίδακτρα Φυσική (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης PGCE) PGCE

Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £13500 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Διεθνή £13500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wales

Το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (UW) είναι ένα συνομοσπονδιακό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο που υπήρξε στην Ουαλία και σήμερα λειτουργεί ένα ερευνητικό κέντρο με υψηλή βαθμολογία, το Κέντρο Προηγμένων Ουαλικών και Κελτικών Σπουδών (Centre for Advanced Welsh and Celtic Studies). Επιπλέον, το UW διαθέτει επίσης ένα κέντρο που χρησιμοποιείται για σπουδές και συνέδρια στο Gregynog, Newtown.

Λίστα με 265 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wales - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

SA1 Waterfront Campus, Swansea
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
PGCE Secondary Design & Technology PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
89% 10% 15% £13000 £14000 114 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία (PGCE Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £15375 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης PGCE) PGCE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χημεία με ισορροπημένη επιστήμη (PGCE δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £14280 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
PGCE Secondary Drama PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £13000 £14000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες Ξένες Γλώσσες (Δευτεροβάθμια PGCE - μόνο για πτυχιούχους) PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £13000 £14000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
PGCE Δευτεροβάθμια Φυσική Αγωγή PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £13000 £14000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ουαλικά (PGCE Secondary) PGCE Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £14280 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δράμα (Δευτεροβάθμια εκπαίδευση PGCE - μόνο για πτυχιούχους) PGCE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική (PGCE Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - μόνο για πτυχιούχους) PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £13000 £14000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης