University of Wales
Γεωγραφία (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE
University of Wales - Πανεπιστήμιο Wales

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΚωδικόςUCAS Γεωγραφία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (PGCE): 2X5Y

Σκοπός του μαθήματος είναι να σας προετοιμάσει ώστε να γίνετε ένας σίγουρος και άριστος καθηγητής γεωγραφίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Το PGCE Geography στο Yr Athrofa παρέχει μια ισχυρή κατανόηση της διαδικασίας διδασκαλίας και μάθησης σε όλο το ηλικιακό φάσμα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων εξέτασης.

Αυτό είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη μιας σειράς διδακτικών δεξιοτήτων, όπως ο σχεδιασμός και η προετοιμασία του μαθήματος, η υποβολή ερωτήσεων, η εξήγηση, η αξιολόγηση, η προετοιμασία πόρων και οι στρατηγικές διαχείρισης της τάξης.

Θεωρούμε ότι η Γεωγραφία είναι ένα αλληλένδετο μάθημα στο πλαίσιο του τομέα μάθησης και εμπειρίας των ανθρωπιστικών επιστημών, αλλά και με ισχυρούς δεσμούς με τις διαθεματικές αρμοδιότητες του γραμματισμού, του αριθμητισμού και των ψηφιακών ικανοτήτων.

Πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο του μαθήματος στο πλαίσιο των συναρπαστικών εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων στην Ουαλία και σας επιτρέπει να αναπτύξετε την τεχνογνωσία σας εντός και εκτός του γνωστικού αντικειμένου.

Επιπλέον, υπογραμμίζει τη σημασία της Γεωγραφίας στο να βοηθήσει τους νέους να γίνουν φιλόδοξοι, δημιουργικοί και ηθικοί πολίτες.

Οι άριστες γνώσεις σε θέματα, το πάθος για την εκπαίδευση και η ικανότητα προσαρμογής σε έναν επαγγελματικό ρόλο αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για αυτή τη δευτεροβάθμια πορεία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

**Αξιολόγηση ** Το πρόγραμμα προσφέρει 60 πιστωτικές μονάδες σε επίπεδο Master και 60 πιστωτικές μονάδες σε επίπεδο Graduate. Αυτές απονέμονται με την επιτυχή ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των ενοτήτων που περιλαμβάνουν: **- Μελέτες περιπτώσεων** **- Χαρτοφυλάκια** **- Παρουσίαση βίντεο** **- Ερευνητικό έργο** Όλες οι αξιολογήσεις συνδέονται στενά με την πρακτική και έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν την ευκαιρία να αναπτύξετε διδασκαλία και μάθηση με θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και τους νέους. **Επιβράβευση του QTS** Η ιδιότητα του ειδικευμένου εκπαιδευτικού (QTS) απονέμεται στους φοιτητές εκπαιδευτικούς που έχουν εκπληρώσει πλήρως τα επαγγελματικά πρότυπα για το QTS. **http:**//learning.gov.wales/resources/collections/professional-standards?lang=en Αυτή η πτυχή του προγράμματος αξιολογείται μέσω ενός χαρτοφυλακίου αποδεικτικών στοιχείων και ενός επαγγελματικού διαλόγου με έναν εξειδικευμένο μέντορα και καθηγητή. Το Συμβούλιο Εκπαιδευτικού Εργατικού Δυναμικού (ο θεσμοθετημένος φορέας για τους εκπαιδευτικούς στην Ουαλία) διαθέτει έναν πολύ χρήσιμο ιστότοπο: **<www**ewc.wales

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGeography (Secondary PGCE - Graduates only), PGCE, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Προϋποθέσεις εισόδου: Προπτυχιακός τίτλος σπουδών Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου με άριστα (τουλάχιστον 2:2) σε τομέα σχετικό με το επιλεγμένο δευτεροβάθμιο αντικείμενο.

Τίτλοι GCSE Βαθμός C/βαθμός 4 ή ανώτερος στην αγγλική γλώσσα GCSE και στα μαθηματικά GCSE ή στην αριθμητική των μαθηματικών. Οι φοιτητές καθηγητές που σπουδάζουν για να διδάξουν σε σχολεία με ουαλική γλώσσα θα πρέπει επίσης να έχουν βαθμό GCSE C ή ανώτερο στην ουαλική γλώσσα (πρώτη γλώσσα).

A-Levels/Level 3 Επαγγελματικά προσόντα Εάν οι υποψήφιοι δεν είναι κάτοχοι προπτυχιακού τίτλου σπουδών σε ένα από τα γνωστικά αντικείμενα του προγράμματος σπουδών, πρέπει να αποδεικνύεται η επιτυχής φοίτηση σε κατάλληλα ανώτερα επίπεδα.

Εργασιακή εμπειρία: Θα πρέπει να γνωρίζετε την πραγματικότητα του να είσαι δάσκαλος και τη ζωή σε μια τάξη και γι' αυτό ζητάμε πρόσφατη και σχετική εμπειρία σε εκπαιδευτικό περιβάλλον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτή μπορεί να είναι μέσω απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας σε σχολείο και θα πρέπει να είναι για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων. Η απόκτηση εμπειρίας σε σχολική τάξη θα συμβάλει στην ενίσχυση της αίτησής σας και στην καλύτερη κριτική ενημέρωση της προσωπικής σας δήλωσης. Θα σας προετοιμάσει επίσης για τη διαδικασία επιλογής μας και θα σας δώσει κάποια εμπειρία από την οποία μπορείτε να αντλήσετε στη συνέντευξή σας.

Αποκάλυψη και Φραγή Υπηρεσίας (DBS): Εάν γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμά μας, θα πρέπει να λάβετε έναν σαφή ενισχυμένο έλεγχο DBS (Disclosure and Barring Service, παλαιότερα γνωστό ως CRB, Criminal Records Bureau) για την εκκαθάριση του παιδικού δυναμικού πριν από την έναρξη των μαθημάτων σας.

έξοδα

Δίδακτρα Γεωγραφία (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE

Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £13500 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Διεθνή £13500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wales

Το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (UW) είναι ένα συνομοσπονδιακό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο που υπήρξε στην Ουαλία και σήμερα λειτουργεί ένα ερευνητικό κέντρο με υψηλή βαθμολογία, το Κέντρο Προηγμένων Ουαλικών και Κελτικών Σπουδών (Centre for Advanced Welsh and Celtic Studies). Επιπλέον, το UW διαθέτει επίσης ένα κέντρο που χρησιμοποιείται για σπουδές και συνέδρια στο Gregynog, Newtown.

Λίστα με 265 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wales - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

SA1 Waterfront Campus, Swansea
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
PGCE Secondary Geography PGCE Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία PgDip Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £13220 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (PGDE - Μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
PGCE Secondary Geography PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £13000 £14000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (PGCE Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £14280 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (PGDE - Μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £18050 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £13000 £14000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £14280 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία - Γαελικό μέσο (PGDE - μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £18050 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης