University of Wales
Δράμα (Δευτεροβάθμια εκπαίδευση PGCE - μόνο για πτυχιούχους) PGCE
University of Wales - Πανεπιστήμιο Wales

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

ΚωδικόςUCAS Δράμα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με QTS (PGCE): 3CM5

Πρόσφατα διαπιστευμένο για το 20-19, το Yr Athrofa προσφέρει ένα PGCE Drama Pathway για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ως μέρος του τομέα εκφραστικών τεχνών της μάθησης και της εμπειρίας (μαζί με την τέχνη, τη μουσική, το χορό, τον κινηματογράφο και τα ψηφιακά μέσα), θα αναπτύξετε τη φανταστική και δημιουργική σκέψη των μαθητών, τις ικανότητες εκτίμησης, καθώς και τις καλλιτεχνικές δεξιότητες, τις δεξιότητες ερμηνείας και τις επικοινωνιακές διαθέσεις τους.

Οι πανεπιστημιακές ενότητες αναπτύσσουν γνώσεις σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών της δραματικής τέχνης σε όλη την ηλικιακή κλίμακα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα αναπτύξετε τις δεξιότητές σας στον κριτικό προβληματισμό και την παιδαγωγική υψηλής ποιότητας.

Θεωρούμε ότι η Δράμα είναι ένα αλληλένδετο μάθημα με ισχυρούς δεσμούς με διαθεματικούς τρόπους εργασίας - θα είστε σε θέση να εξετάσετε πώς αυτό μπορεί να εφαρμοστεί ως μια συνολική σχολική προσέγγιση για τη διερεύνηση συγκεκριμένων θεμάτων και διλημμάτων.

Πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο του μαθήματος στο πλαίσιο των συναρπαστικών εκπαιδευτικών μεταρρυθμίσεων στην Ουαλία και σας επιτρέπει να αναπτύξετε την τεχνογνωσία σας εντός και εκτός του γνωστικού αντικειμένου.

Επιπλέον, υπογραμμίζει τη σημασία της Δράμας στο να βοηθήσει τους νέους να γίνουν φιλόδοξοι, δημιουργικοί και ηθικοί πολίτες.

Οι άριστες γνώσεις σε θέματα, το πάθος για την εκπαίδευση και η ικανότητα προσαρμογής σε έναν επαγγελματικό ρόλο αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για αυτή τη δευτεροβάθμια πορεία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

**Αξιολόγηση ** Το πρόγραμμα προσφέρει 60 πιστωτικές μονάδες σε επίπεδο Master και 60 πιστωτικές μονάδες σε επίπεδο Graduate. Αυτές απονέμονται με την επιτυχή ολοκλήρωση των αξιολογήσεων των ενοτήτων που περιλαμβάνουν: **- Μελέτες περιπτώσεων** **- Χαρτοφυλάκια** **- Παρουσίαση βίντεο** **- Ερευνητικό έργο** Όλες οι αξιολογήσεις συνδέονται στενά με την πρακτική και έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν την ευκαιρία να αναπτύξετε διδασκαλία και μάθηση με θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και τους νέους. **Επιβράβευση του QTS** Η ιδιότητα του ειδικευμένου εκπαιδευτικού (QTS) απονέμεται στους φοιτητές εκπαιδευτικούς που έχουν εκπληρώσει πλήρως τα επαγγελματικά πρότυπα για το QTS. **http:**//learning.gov.wales/resources/collections/professional-standards?lang=en Αυτή η πτυχή του προγράμματος αξιολογείται μέσω ενός χαρτοφυλακίου αποδεικτικών στοιχείων και ενός επαγγελματικού διαλόγου με έναν εξειδικευμένο μέντορα και καθηγητή. Το Συμβούλιο Εκπαιδευτικού Εργατικού Δυναμικού (ο θεσμοθετημένος φορέας για τους εκπαιδευτικούς στην Ουαλία) διαθέτει έναν πολύ χρήσιμο ιστότοπο: **<www**ewc.wales

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςDrama (Secondary PGCE - Graduates only), PGCE, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Προϋποθέσεις εισόδου: Προπτυχιακός τίτλος σπουδών Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου με άριστα (τουλάχιστον 2:2) σε τομέα σχετικό με το επιλεγμένο δευτεροβάθμιο αντικείμενο.

Τίτλοι GCSE Βαθμός C/Grade 4 ή ανώτερος στην αγγλική γλώσσα GCSE και στα μαθηματικά GCSE ή στην αριθμητική των μαθηματικών. Οι φοιτητές καθηγητές που σπουδάζουν για να διδάξουν σε σχολεία με ουαλική γλώσσα θα πρέπει επίσης να έχουν βαθμό GCSE C ή ανώτερο στην ουαλική γλώσσα (πρώτη γλώσσα).

A-Levels/Level 3 Επαγγελματικά προσόντα Εάν οι υποψήφιοι δεν είναι κάτοχοι προπτυχιακού τίτλου σπουδών σε ένα από τα γνωστικά αντικείμενα του προγράμματος σπουδών, πρέπει να αποδεικνύεται η επιτυχής φοίτηση σε κατάλληλα ανώτερα επίπεδα.

Εργασιακή εμπειρία: Θα πρέπει να γνωρίζετε την πραγματικότητα του να είσαι δάσκαλος και τη ζωή σε μια τάξη και γι' αυτό ζητάμε πρόσφατη και σχετική εμπειρία σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αυτή μπορεί να είναι μέσω απασχόλησης ή εθελοντικής εργασίας σε σχολείο και θα πρέπει να είναι για διάστημα τουλάχιστον δύο εβδομάδων. Η απόκτηση εμπειρίας σε σχολική τάξη θα συμβάλει στην ενίσχυση της αίτησής σας και στην καλύτερη κριτική ενημέρωση της προσωπικής σας δήλωσης. Θα σας προετοιμάσει επίσης για τη διαδικασία επιλογής μας και θα σας δώσει κάποια εμπειρία από την οποία μπορείτε να αντλήσετε στη συνέντευξή σας.

Αποκάλυψη και Φραγή Υπηρεσίας (DBS): Εάν γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμά μας, θα πρέπει να λάβετε έναν σαφή ενισχυμένο έλεγχο DBS (Disclosure and Barring Service, παλαιότερα γνωστό ως CRB, Criminal Records Bureau) για την εκκαθάριση του παιδικού δυναμικού πριν από την έναρξη των μαθημάτων σας.

έξοδα

Δίδακτρα Δράμα (Δευτεροβάθμια εκπαίδευση PGCE - μόνο για πτυχιούχους) PGCE

Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £13500 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Διεθνή £13500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Wales

Το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας (UW) είναι ένα συνομοσπονδιακό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο που υπήρξε στην Ουαλία και σήμερα λειτουργεί ένα ερευνητικό κέντρο με υψηλή βαθμολογία, το Κέντρο Προηγμένων Ουαλικών και Κελτικών Σπουδών (Centre for Advanced Welsh and Celtic Studies). Επιπλέον, το UW διαθέτει επίσης ένα κέντρο που χρησιμοποιείται για σπουδές και συνέδρια στο Gregynog, Newtown.

Λίστα με 265 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Wales - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

SA1 Waterfront Campus, Swansea
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
PGCE Secondary Drama PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £13000 £14000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δράμα (Δευτεροβάθμια εκπαίδευση PGCE - μόνο για πτυχιούχους) PGCE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υποκριτική και θεατρικές τέχνες CertHE Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
PGCE Secondary Drama PGCE Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δράμα (Δευτεροβάθμια εκπαίδευση PGCE - μόνο για πτυχιούχους) PGCE Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £15375 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παραστάσεις μουσικού θεάτρου CertHE Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
- - - £14160 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
PGCE για τη δευτεροβάθμια θεατρική εκπαίδευση με QTS PGCE Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16000 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δράμα (PGCE Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £15375 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δράμα (Δευτεροβάθμια εκπαίδευση PGCE - μόνο για πτυχιούχους) PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £13000 £14000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δράμα (PGDE - μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης