University of Surrey
Διατροφή και διαιτολογία με έτος θεμελίωσης BSc (Hons)
University of Surrey - Πανεπιστήμιο του Surrey

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 105 αποφοίτους Nutrition and Dietetics with Foundation Year BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια από το Πανεπιστήμιο του Surrey για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
84 /100
105 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £24500 £30000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21500 - £28000 £22000 - £29500 £22500 - £35500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22910 £20830 £24369
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19839 - £26189 £16042 - £26488 £18552 - £31827

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Μαθήματα θεμελίωσης

Ένα έτος θεμελίωσης μπορεί να αναπτύξει τις δεξιότητές σας και να σας διευκολύνει να ξεκινήσετε τις σπουδές σας στο πανεπιστήμιο. Πρόκειται για ένα επιπλέον έτος σπουδών στην αρχή των σπουδών σας που οδηγεί σε ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών. Είναι μια πολύ καλή επιλογή εάν:

Δεν έχετε τους βαθμούς για ένα πλήρες πτυχίο

Έχετε μη παραδοσιακά προσόντα ή εμπειρία

Ξεκινάτε το πανεπιστήμιο μετά από κάποιο διάστημα εκτός εκπαίδευσης

Αναζητάτε περισσότερη υποστήριξη κατά τη μετάβαση στις πανεπιστημιακές σπουδές.

Ζωή ως φοιτητής ιδρυτικού έτους

Κατά τη διάρκεια ενός έτους θεμελίωσης θα μάθετε για το θέμα που επιλέξατε, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες μελέτης σας και θα συνηθίσετε τη ζωή στο πανεπιστήμιο. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους θεμελίωσης, θα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο πρώτο έτος των σπουδών σας.

Ως φοιτητής του έτους ίδρυσης, θα είστε πλήρης φοιτητής του Πανεπιστημίου και μέλος της κοινότητάς μας. Θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης και την υποστήριξή μας.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα -Σπουδάστε ένα πρόγραμμα σπουδών με γνώμονα την έρευνα σε ένα πρόγραμμα σπουδών που κατατάσσεται στη 2η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον Complete University Guide 2023, στη 2η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο από τον The Times/The Sunday Times Good University Guide 2023 και με βαθμολογία ικανοποίησης πάνω από 90% στην Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2022. -Πρόσβαση στο Εργαστήριο Εκμάθησης Καινοτομίας για την Υγεία αξίας 12,5 εκατομμυρίων λιρών και χρήση εξοπλισμού που βρίσκεται σε ερευνητικές εγκαταστάσεις του NHS. -Ολοκληρώστε τρεις ολοκληρωμένες κλινικές ασκήσεις στο NHS για να αποκτήσετε πλούσια πρακτική εμπειρία, υπό την επίβλεψη ειδικευμένων διαιτολόγων. -Μάθετε από καθηγητές που έχουν βραβευτεί με το Queen's Anniversary Prize 2017 for Further and Higher Education, σε αναγνώριση της ερευνητικής τους αριστείας στον τομέα των τροφίμων και της διατροφής. -Να αποκτήσετε τις ακαδημαϊκές προϋποθέσεις που απαιτούνται για την εγγραφή σας στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) για να εργαστείτε ως διαιτολόγος μόλις αποφοιτήσετε.

Τι θα μελετήσετε

Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε να βοηθάτε στην πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών ως εγγεγραμμένος διαιτολόγος, ανταποκρινόμενος στις ποικίλες ανάγκες των ασθενών, των οικογενειών και των φροντιστών, σε διάφορα περιβάλλοντα.

Θα κατανοήσετε πώς η πρόσληψη τροφής και οι διατροφικές απαιτήσεις μπορούν να μεταβληθούν λόγω ασθένειας και θα είστε σε θέση να μεταφράζετε τη διατροφική επιστήμη και τις πληροφορίες για τα τρόφιμα σε πρακτικές διατροφικές συμβουλές. Οι συμβουλές αυτές μπορούν να απευθύνονται στο ευρύ κοινό για την προαγωγή της υγείας ή σε κλινικό περιβάλλον για τη θεραπεία ευρέος φάσματος ιατρικών διαταραχών.

Κατά τα δύο πρώτα έτη αυτού του κύκλου σπουδών, θα μελετήσετε μια ποικιλία θεμάτων, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε μια σταθερή βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε το υπόλοιπο του πτυχίου σας. Στο τέλος του πρώτου έτους, θα πραγματοποιήσετε την πρώτη σας κλινική πρακτική άσκηση στο NHS.

Στο τρίτο έτος, θα πραγματοποιήσετε άλλες δύο πρακτικές ασκήσεις, η καθεμία από τις οποίες θα διαρκέσει έως και 12 εβδομάδες.

Στο τέταρτο έτος σπουδών σας, θα έχετε την επιλογή να εξειδικευτείτε περαιτέρω σε έναν τομέα προσωπικού ενδιαφέροντος και θα ολοκληρώσετε επίσης μια ερευνητική εργασία, συγκεντρώνοντας όλες τις πρακτικές, αναλυτικές και παρουσιαστικές δεξιότητες που έχετε αναπτύξει.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nutrition and Dietetics with Foundation Year BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Surrey

45% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5%
5% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
0% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7

7,0 συνολικά με 7,0 σε κάθε στοιχείο

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ένα από τα πιο πολιτισμικά ποικιλόμορφα πανεπιστήμια στο Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες από 140 εθνικότητες να παίζουν ρόλο στην πανεπιστημιακή ζωή. Η ομάδα μας για τη Διεθνή Πρόσληψη είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε όλη τη διαδικασία υποβολής αίτησης - από τη συμβουλευτική για την επιλογή του κατάλληλου μαθήματος μέχρι την αίτηση για βίζα και την προετοιμασία για τις πρώτες εβδομάδες στο Surrey. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω της διεύθυνσης [email protected]. Υποψήφιοι που χρειάζονται φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο: Για να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα, πρέπει να έχετε επιβεβαίωση αποδοχής (CAS) για το Πανεπιστήμιο στο οποίο επιθυμείτε να σπουδάσετε. Πρόκειται για έναν μοναδικό αριθμό που θα σας επιτρέψει να υποβάλετε αίτηση για τη βίζα σας. Το Πανεπιστήμιο δεν έχει καμία νομική υποχρέωση να χορηγεί οποιοδήποτε άτομο και επιδεικνύει προσοχή όσον αφορά την έκδοση Επιβεβαίωσης Αποδοχής Σπουδών (CAS) για να μην διακινδυνεύσει το καθεστώς του ως χορηγού φοιτητών. Η Επιβεβαίωση αποδοχής για σπουδές (CAS) θα εκδοθεί σύμφωνα με την πολιτική για τη διαδρομή των φοιτητών και την έκδοση CAS, η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση: https://www.surrey.ac.uk/apply/policies.

Το Πανεπιστήμιο του Surrey προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες για την υποστήριξη των φοιτητών μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.surrey.ac.uk/fees-and-funding/scholarships-and-bursaries για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNutrition and Dietetics with Foundation Year, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • Foundation

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Surrey στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Surrey

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Surrey

Το Πανεπιστήμιο του Surrey είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Γκίλφορντ της Αγγλίας. Οι δηλωμένοι στόχοι του πανεπιστημίου είναι να γίνει ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο που θα πραγματοποιεί σημαντική έρευνα και καινοτομία, θα δημιουργεί σπουδαίους ερευνητές και θα επιτυγχάνει αποτελέσματα που θα συμβάλλουν σημαντικά στην κοινωνία.

Λίστα με 341 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Surrey - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Surrey

προπτυχιακοί φοιτητές:
10985
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3275
:
14260
  • Student life at the University of Surrey
  • Moments Matter | University of Surrey
  • Discover our campus | University of Surrey
  • Why Choose the University of Surrey
  • University of Surrey | The Study Abroad Experience
  • Placement Student Testimonials 2018/19 | University of Surrey

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Υγεία, Διατροφή και Επιστήμη της Άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £15000 £16125 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και τουρισμός (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Ιατρικές Επιστήμες BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
100% 0% 0% £32100 192 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή και Φιλοσοφία & Ηθική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της υγείας, της διατροφής και της άσκησης με πρακτική άσκηση και ίδρυμα αθλητισμού BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £13020 £14000 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
84% 0% 10% £27650 138 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη διατροφή BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
82% 0% 10% £16905 144 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 0% 10% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παιδική ηλικία & νεολαία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 10% 5% £12500 116 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης