University of Southampton
Μαθηματικά με αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons)
University of Southampton - Πανεπιστήμιο του Southampton

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μαθηματικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μαθηματικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £30500 £40500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £32000 £26000 - £37000 £29500 - £50500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μαθηματικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26081 £27618 £34432
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22069 - £31251 £21817 - £36181 £25386 - £46884

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι αναλογιστές είναι οι παγκόσμιοι οικονομικοί αρχιτέκτονες και μηχανικοί. Η τεχνογνωσία τους είναι ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση των συνταξιοδοτικών ταμείων, των εταιρειών γενικών ασφαλίσεων και των επενδύσεων από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε τις αβεβαιότητες των μελλοντικών γεγονότων χρησιμοποιώντας μαθηματικά, πιθανότητες και στατιστική για τη δημιουργία μοντέλων και προσομοιώσεων. Αυτό το πτυχίο θα σας παρέχει τις τεχνικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια καριέρα ως αναλογιστής.

Το Σαουθάμπτον κατατάσσεται στην 11η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα Μαθηματικά (Guardian University Guide 2021).

Το μάθημα συνδυάζει ένα πρόγραμμα μαθηματικών με βασικά θέματα από τα οικονομικά, τα χρηματοοικονομικά και την αναλογιστική επιστήμη. Θα διερευνήσετε τις εφαρμογές των μαθηματικών σε διάφορα πλαίσια και θα χρησιμοποιήσετε μαθηματικά και στατιστικά μοντέλα.

Στο πλαίσιο αυτού του μαθήματος θα:

 • Ανάπτυξη αναλυτικών δεξιοτήτων και δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων, παράλληλα με την εξειδίκευση στη στατιστική ανάλυση του κινδύνου.

 • Εξειδικευτείτε στη στατιστική και την αναλογιστική επιστήμη

 • Χρησιμοποιήστε το φοιτητικό μας κέντρο, έναν ειδικό χώρο μάθησης και κοινωνικής δικτύωσης για τους φοιτητές των μαθηματικών.

 • Χρήση μαθηματικών και υπολογιστικών πακέτων όπως η Python και το στατιστικό πακέτο R

Η διδασκαλία σας θα γίνει μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων και εργαστηρίων από κορυφαίους ερευνητές στη στατιστική μοντελοποίηση και εμπειρογνώμονες στα αναλογιστικά και χρηματοοικονομικά μαθηματικά.

Το πτυχίο αυτό είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο και τη Σχολή Αναλογιστών (IFoA). Θα είστε επιλέξιμοι για 6 απαλλαγές από τις βασικές αρχές:

Αναλογιστική Στατιστική (CS1 και CS2)

Αναλογιστικά Μαθηματικά (CM1 και CM2)

 • Οικονομικά και χρηματοοικονομικά των επιχειρήσεων (CB1 και CB2)

Αυτός είναι ο μέγιστος αριθμός αναλογιστικών εξαιρέσεων IFoA που είναι διαθέσιμες σε οποιοδήποτε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, μειώνοντας τον μέσο χρόνο που απαιτείται για την απόκτηση της ιδιότητας του αναλογιστή μετά το πτυχίο σας.

Μετά την αποφοίτησή σας θα είστε καλά εξοπλισμένοι για να ξεκινήσετε μια αναλογιστική καριέρα με προχωρημένο επαγγελματικό κύρος ή να ακολουθήσετε πολλές άλλες σταδιοδρομίες που απαιτούν υψηλού επιπέδου ποσοτικές δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στον ευρύτερο κλάδο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Accredited by the Institute and Faculty of Actuaries for the purpose of exemption from some professional examinations.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Mathematics with Actuarial Science BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Southampton

75% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε με διάφορους τρόπους, όπως εργασίες, τεστ και εξετάσεις, που θα σας επιτρέψουν να επιδείξετε τα δυνατά σας σημεία και να δείξετε τι έχετε μάθει.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Τυπική προσφορά: AAA ή AABB, συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών (ελάχιστος βαθμός A) Εάν κάνετε EPQ επιπλέον των 3 επιπέδων A, θα λάβετε την ακόλουθη προσφορά επιπλέον της κανονικής προσφοράς A-level: AAB, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού A στο EPQ, και συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών (ελάχιστος βαθμός A) Συναφείς προσφορές: AAB συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών (ελάχιστος βαθμός Α) Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές, τη Χρήση των Μαθηματικών και την Κριτική Σκέψη. Εάν ένα πρόσθετο προσόν Μαθηματικών (STEP grade 2/MAT/TMUA) λαμβάνεται παράλληλα με τρία A-levels, τότε η προσφορά θα είναι AAB συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών (ελάχιστος βαθμός A). Δεχόμαστε οποιοδήποτε από τα τρία γραπτά του STEP. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα γραπτά STEP και TMUA ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Δοκιμών Εισαγωγής.

Συνήθως εξετάζουμε τους υποψηφίους που προσφέρουν τουλάχιστον 1 Advanced Higher. Οι υποψήφιοι που παρουσιάζουν μόνο Highers θα εξετάζονται κατά περίπτωση. Σε περίπτωση που τα Highers εξετάζονται σε διάστημα δύο ετών, μπορεί να αναμένεται ότι θα επιτευχθούν υψηλότεροι βαθμοί, ιδίως σε τυχόν απαιτούμενα ειδικά μαθήματα. Για παράδειγμα, S5 - S6 (2 έτη): AABBB (A σε συγκεκριμένο μάθημα) ή S6 (1 έτος): ABBBB (A σε συγκεκριμένο μάθημα). Εκτός εάν στις δηλωθείσες προϋποθέσεις συμμετοχής ορίζεται ένα πιο προχωρημένο επίπεδο (Higher ή Advanced Higher), όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επιτύχει επιτυχία στα Μαθηματικά και τα Αγγλικά σε Standard Grade, Grade 3 ή National 5, Grade C, το ισοδύναμο του GCSE Grade C/ Grade 4". Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

DD στο BTEC Diploma συν A στα Μαθηματικά A-level Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Τυπική προσφορά: 60 πιστωτικές μονάδες με τουλάχιστον 45 πιστωτικές μονάδες στο επίπεδο 3, όλες με διάκριση. Τα μαθηματικά πρέπει να έχουν σπουδάσει στο επίπεδο 3, επίπεδο A. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Οι προσφορές θα βασίζονται στις εξετάσεις που θα γίνουν στο τέλος της S6. Τα μαθήματα και τα προσόντα που αποκτήθηκαν στην S5 θα επανεξεταστούν. Θα εξεταστούν προσεκτικά οι ακαδημαϊκές επιδόσεις ενός ατόμου, λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο και τις συνθήκες της προ-πανεπιστημιακής του εκπαίδευσης. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Δήλωση του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον για το Πρόγραμμα Σπουδών για την Αριστεία της Σκωτίας. Οι υποψήφιοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Υποδοχής της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών και Μαθηματικών Επιστημών στη διεύθυνση [email protected] για περισσότερες πληροφορίες. Εκτός εάν στις αναφερόμενες προϋποθέσεις εισαγωγής ορίζεται ένα πιο προχωρημένο επίπεδο (Higher ή Advanced Higher), όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν επιτύχει επιτυχία στα Μαθηματικά και τα Αγγλικά στο Standard Grade, Grade 3 ή National 5, Grade C, το ισοδύναμο του GCSE Grade C/ Grade 4. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

DDD στο BTEC Extended Diploma συν A στα Μαθηματικά A-level Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

D στο BTEC Subsidiary Diploma συν ΑΑ από δύο επίπεδα Α, συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών (ελάχιστος βαθμός Α) Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον εκτιμά το Extended Project Qualification. Στους υποψηφίους που λαμβάνουν το EPQ επιπλέον τριών A Levels μπορεί επίσης να γίνει εναλλακτική προσφορά μία βαθμίδα κάτω από την τυπική προσφορά, υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβουν βαθμό Α στο EPQ.

Τυπική προσφορά: Επιτυχία, με 36 βαθμούς συνολικά με 18 βαθμούς σε ανώτερο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένων των "Analysis and Approaches" ή "Applications and Interpretation", βαθμός 6 σε ανώτερο επίπεδο (Ωστόσο, προτιμάται το "Analysis and Approaches") Διεθνές Πρόγραμμα Επαγγελματικού Απολυτηρίου (IBCP): Οι προσφορές θα γίνονται για τα επιμέρους θέματα του προγράμματος σπουδών διπλώματος και για τα προσόντα σπουδών που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία. Ο πυρήνας CP δεν θα αποτελεί μέρος της προσφοράς. Σε περίπτωση που υπάρχει προαπαιτούμενο(-α) θέμα(-τα), οι υποψήφιοι θα πρέπει να σπουδάσουν το(-α) θέμα(-τα) σε ανώτερο επίπεδο στο αντικείμενο του μαθήματος διπλώματος και/ή να παρακολουθήσουν μια συγκεκριμένη ενότητα στο προσόν σπουδών που σχετίζεται με τη σταδιοδρομία. Μπορεί επίσης να ζητηθεί από τους αιτούντες να επιτύχουν συγκεκριμένο βαθμό στα εν λόγω στοιχεία. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη Δήλωση του Διεθνούς Προγράμματος Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας (IBCP) του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον. Συνιστάται στους αιτούντες να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Εισδοχής της Σχολής τους για περισσότερες πληροφορίες. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

DDD στο BTEC National Extended Diploma συν A στα Μαθηματικά A-level Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Τυπική προσφορά: Η1 Η1 Η2 Η2 Η2 Η2 Η2, για να συμπεριληφθούν τα Μαθηματικά στο Η2. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

D στο BTEC National Extended Certificate συν ΑΑ από δύο επίπεδα Α, συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών (ελάχιστος βαθμός Α) Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Τυπική προσφορά: ΑΑΑ από 3 επίπεδα Α, συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών ή Εναλλακτική προσφορά: από το Advanced Welsh Baccalaureate Skills Challenge Certificate. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

D3 D3 D3 D3 σε τρία κύρια μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών στο D3 Τα Cambridge Pre-U μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με άλλα προσόντα, όπως τα A Levels, για να επιτευχθεί το ισοδύναμο της τυπικής προσφοράς. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMathematics with Actuarial Science, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μαθηματικά με αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £19300 έτος 1
EU £19300 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Παρακαλείστε να ανατρέξετε στον ιστότοπό μας για περισσότερες λεπτομέρειες και ενημερώσεις: www.southampton.ac.uk/uni-life/fees-funding.page

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Southampton στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 34 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Southampton

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Southampton

Το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον, συχνά συντομογραφούμενο ως Soton, είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που βρίσκεται στο Σαουθάμπτον της Αγγλίας. Παρόλο που το πανεπιστήμιο ιδρύθηκε το 1862, απολαμβάνει πλήρες πανεπιστημιακό καθεστώς μόνο από το 1952 και μετά. Το πανεπιστήμιο διαθέτει συνολικά πέντε πανεπιστημιουπόλεις, με την κύρια να βρίσκεται στην περιοχή Highfield του Σαουθάμπτον.

Λίστα με 444 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Southampton - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Southampton

 • My first week | University of Southampton
 • What opportunities does Southampton offer? | University of Southampton
 • Made in Southampton | University of Southampton
 • Study English | University of Southampton
 • What advice would you give your first-year self? | UoS
 • Study Business Entrepreneurship | University of Southampton

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Highfield Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
84% 0% 1% £17100 £18000 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
92% 10% 0% £19500 163 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη και διαχείριση κινδύνων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
81% 0% 5% £17400 186 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
76% 0% 0% £19600 174 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη (με επαγγελματική πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
79% 5% 0% £19500 126 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
77% 5% 0% £20500 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά με αναλογιστική επιστήμη BSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
79% 5% 2% £20500 147 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
76% 0% 0% £19600 174 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη (με επαγγελματική πρακτική άσκηση) BSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
77% 5% 0% £19500 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
84% 0% 1% £17100 £18000 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης