University of Salford
Αεροναυπηγική Μηχανική BEng (Hons)
University of Salford - Πανεπιστήμιο του Salford

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Aeronautical Engineering BEng (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Salford για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
71 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25500 £23000 £29000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £29000 £17500 - £29000 £20000 - £37000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αεροδιαστημική & Αεροναυπηγική Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29125 £32050 £37396
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24982 - £32443 £25785 - £37213 £30105 - £44675

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η πτήση παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας. Με την τεχνολογία να προωθεί την αεροπορία, προετοιμαστείτε για μια μελλοντική καριέρα σε αυτόν τον συναρπαστικό και προσοδοφόρο τομέα με το πτυχίο μας BEng (Hons) Aeronautical Engineering.

Η αεροναυπηγική μηχανική είναι η εφαρμογή επιστημονικών και τεχνολογικών μεθόδων για την έρευνα, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, τη συντήρηση και τη δοκιμή επιδόσεων τόσο πολιτικών όσο και στρατιωτικών αεροσκαφών. Σχεδιάσαμε αυτό το πρόγραμμα σπουδών BEng για να σας εξοπλίσει με σχετικές τεχνικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες σε αυτούς τους τομείς, ώστε να είστε έτοιμοι για συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

Αναπτύξτε τις απαιτούμενες γνώσεις και δεξιότητες μηχανικού

Το πρόγραμμα διαρκεί τρία χρόνια - ή τέσσερα χρόνια με πρακτική άσκηση - και θα μελετήσετε μια σειρά από μαθήματα που σχεδιάστηκαν για να ενσωματώσουν θεωρητικές γνώσεις και δημιουργική εφαρμογή, ώστε να σας βοηθήσουν να γίνετε ένας μηχανικός παγκόσμιας κλάσης. Με έμφαση στην επίλυση προβλημάτων του πραγματικού κόσμου, θα εξερευνήσετε πώς να βελτιώσετε την αποδοτικότητα των καυσίμων, να διασφαλίσετε την ασφάλεια των πτήσεων και να εφαρμόσετε την τεχνολογία για να πάτε τις πτήσεις ακόμα πιο μακριά.

Αρχικά, καλύπτοντας βασικά θέματα μηχανικής σε σχέση με τα μαθηματικά, τα ηλεκτρικά συστήματα, τη θερμοδυναμική, τη ρευστομηχανική, τις δομές και τη δυναμική, θα αρχίσετε να εξερευνάτε το σχεδιασμό αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των δομών αεροσκαφών, των συστημάτων πτήσης, της πλοήγησης, της αεροδυναμικής και των επιδόσεων. Καθώς προχωράτε, θα επικεντρωθείτε σε προηγμένα συστήματα πτήσης, στην αεροδυναμική οχημάτων υψηλής ταχύτητας και στη δομική ανάλυση με τη χρήση μεθόδων πεπερασμένων στοιχείων.

Η μάθηση λαμβάνει χώρα στην πανεπιστημιούπολη Peel Park, λίγα λεπτά από το κεντρικό Μάντσεστερ. Ως φοιτητής μηχανικός, θα έχετε την εμπειρία της πρακτικής μάθησης χρησιμοποιώντας εργαστήρια αεροναυπηγικής, προσομοιωτές πτήσης και σύστημα εκπαίδευσης πτήσεων. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συλλέγετε δεδομένα πτήσης σε πραγματικό χρόνο με πρακτική διδασκαλία χρησιμοποιώντας αεροσκάφη από το Εθνικό Κέντρο Ιπτάμενων Εργαστηρίων του Πανεπιστημίου Cranfield. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, το αεροσκάφος θα εκτελεί συγκεκριμένους ελιγμούς για τη συλλογή δεδομένων πτήσης για τη μετέπειτα ανάλυσή σας.

Η συνεργασία αποτελεί τον πυρήνα των αξιών μας, γι' αυτό προσπαθούμε να την ενσωματώσουμε σε όλες τις σπουδές σας. Θα βιώσετε ομαδικές εργασίες που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και τις ικανότητές σας στην ομαδική εργασία, την επίλυση προβλημάτων και την επικοινωνία - όλες επιθυμητές δεξιότητες για την πραγματική καριέρα του αεροναυπηγού μηχανικού.

Προσεγγίστε τη βιομηχανία

Η ομάδα μαθημάτων έχει μακροχρόνιες σχέσεις με την αεροπορική βιομηχανία, τόσο στη βορειοδυτική όσο και πέραν αυτής. Θα ωφεληθείτε από την ενθάρρυνση μιας σειράς εξωτερικών προσκεκλημένων διδασκόντων, τις ευκαιρίες για σχέδια και πρακτική άσκηση και τη συμμετοχή σε επαγγελματικά δίκτυα, καθώς θα μάθετε για τις μεθόδους λήψης αποφάσεων που χρησιμοποιούνται από τη βιομηχανία.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε ένα έτος πρακτικής άσκησης στον κλάδο μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πρόσθετες επαγγελματικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητες και να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας μετά την αποφοίτησή σας.

Το νέο μας σπίτι για τη μηχανική

Το φθινόπωρο του 2022, εγκαινιάσαμε το νέο μας κέντρο για την επιστήμη, τη μηχανική και το περιβάλλον, προϋπολογισμού 65 εκατομμυρίων λιρών, και το νέο μας σπίτι για τη μηχανική. Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βιωσιμότητα και 100% ηλεκτροκίνητο, το κτίριο προσφέρει απαράμιλλες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας και παρέχει συναρπαστικούς νέους χώρους για τη συνεργασία με τη βιομηχανία.

Χαρακτηριστικά

 • Ανάπτυξη βαθύτερης κατανόησης της θεωρίας της στατικής και δυναμικής και του ελέγχου πτήσης, όπως σχετίζονται με τη δυναμική συμπεριφορά ενός αεροσκάφους
 • Μάθετε για το σχεδιασμό αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένης της λεπτομερούς βελτίωσης του σχεδιασμού των εξαρτημάτων και των κύριων αλληλεπιδράσεων που επηρεάζουν τη συνολική αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού
 • Αξιολογήστε την απόδοση του αεροσκάφους μέσω της μοντελοποίησης των αεροδυναμικών φορτίων και της απόδοσης του συστήματος πρόωσης, οδηγώντας σε βασικά αποτελέσματα τόσο σε σταθερή όσο και σε επιταχυνόμενη πτήση
 • Αυτό το μάθημα διατίθεται επίσης με ολοκληρωμένη πορεία μεταπτυχιακών σπουδών (κωδικός Ucas: H404)

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Aeronautical Engineering BEng (Hons) από Πανεπιστήμιο του Salford

45% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διδασκαλία και την παιδική φροντίδα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Νομικοί επαγγελματίες
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAeronautical Engineering, BEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Salford στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Salford σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #48 
  • #1182 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Salford

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Salford

Το Πανεπιστήμιο του Σάλφορντ είναι ένα δημόσια χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο στην ομώνυμη πόλη, στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, το Peel Park, απέχει μόλις μισή ώρα με τα πόδια από το κέντρο του Μάντσεστερ. Επιπλέον, στην πανεπιστημιούπολη αυτή βρίσκεται και το Μουσείο και η Πινακοθήκη του Σάλφορντ.

Λίστα με 205 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Salford - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Salford

προπτυχιακοί φοιτητές:
17080
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4155
:
21235
 • Life as a Salford student
 • MEET OUR STUDENT BLOGGERS | EMMA
 • This is Salford: our university
 • Salford Business School: work placement

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αεροναυπηγική Μηχανική (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
84% 10% 5% £16750 100 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - £15860 £16655 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
88% 10% 15% £16750 137 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική (Εκπαίδευση Ιδιωτικού Πιλότου) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική (με ένα έτος στη βιομηχανία) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £25300 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
- - - £28600 - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική (με έτος πρακτικής άσκησης) BEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
53% 0% 1% £27250 162 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροδιαστημική Μηχανική με πρακτική άσκηση BEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροναυπηγική Μηχανική BEng (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
79% 11% 15% £15750 £16250 122 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης