University of Portsmouth
Δίκτυα υπολογιστών BSc (Hons)
University of Portsmouth - Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Από το Διαδίκτυο έως το υπολογιστικό νέφος, την κοινωνική δικτύωση και τη ροή πολυμέσων, τα δίκτυα υπολογιστών διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο σε όλες τις πτυχές των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης και των δημόσιων υπηρεσιών.

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Computer Networks, θα μάθετε να αναπτύσσετε και να διαχειρίζεστε εξελιγμένες λύσεις δικτύων υπολογιστών και θα εξοικειωθείτε με τις τελευταίες τεχνολογίες για να αφήσετε το στίγμα σας στο μέλλον του κλάδου. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ενταχθείτε στην Ακαδημία Δικτύων Cisco για να προσθέσετε στο πτυχίο σας μια αναγνωρισμένη από τον κλάδο πιστοποίηση Cisco.

Λόγω της σημερινής έλλειψης επαγγελματιών δικτύων και πληροφορικής, οι δεξιότητές σας θα έχουν μεγάλη ζήτηση σε πολλούς τομείς όταν αποφοιτήσετε, ανοίγοντας πόρτες για καριέρες σε ρόλους όπως αρχιτέκτονας δικτύων, σύμβουλος και προγραμματιστής.

Αναμένεται διαπίστευση Αυτό το μάθημα βρίσκεται σε διαδικασία διαπίστευσης από τη Βρετανική Εταιρεία Πληροφορικής (The Chartered Institute for IT), αφού η επίσκεψη αξιολόγησης του 2020 καθυστέρησε λόγω του Covid-19.

Η Ακαδημία Δικτύων CISCO συνδυάζει τη δια ζώσης διδασκαλία με διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών, πρακτικές εργαστηριακές ασκήσεις και αξιολόγηση μέσω διαδικτύου. Οι σπουδαστές μπορούν να εξασκηθούν, να πειραματιστούν, να μάθουν και να μοιραστούν την εργασία τους χρησιμοποιώντας τα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια δικτύωσης που είναι εξοπλισμένα με τις πιο πρόσφατες συσκευές δικτύωσης της Cisco. Η διδασκαλία παρέχεται από πλήρως καταρτισμένους εκπαιδευτές της Ακαδημίας Cisco.

Τι θα ζήσετε

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα:

 • Διαμόρφωση, διαχείριση και πειραματισμός με διάφορες τεχνολογίες δικτύου και διαδικτυακές εφαρμογές

 • Εργαστείτε με το ιδιωτικό μας περιβάλλον cloud για να μάθετε για την εικονικοποίηση και το cloud computing

 • Χρήση εργαλείων ανάλυσης δικτύου, όπως το OPNET και το Wireshark

 • Χρησιμοποιήστε το ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο δικτύου με πρόσβαση εντός του εργαστηρίου και εξ αποστάσεως σε πάνω από 200 δρομολογητές και μεταγωγείς σε περιβάλλον κέντρου δεδομένων.

 • Προκαλείστε να εφαρμόσετε αυτά που μαθαίνετε στην τάξη, αναλαμβάνοντας πρακτικά έργα σχεδιασμού δικτύων που συνδέονται με τις σπουδές σας.

 • Εγγραφείτε στην Ακαδημία Δικτύων της Cisco για να εργαστείτε για την απόκτηση αναγνωρισμένων από τον κλάδο πιστοποιήσεων, όπως CCNA ή CCNP.

 • Επιλέξτε προαιρετικά μαθήματα για να προσαρμόσετε το πτυχίο σας σε συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, όπως διαχείριση, ασφάλεια, μεγάλα δεδομένα, Διαδίκτυο των πραγμάτων ή επιχειρήσεις και καινοτομία.

Καριέρα και ευκαιρίες

Τι μπορείτε να κάνετε με ένα πτυχίο Δικτύων Υπολογιστών;

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, μπορείτε να εργαστείτε σε πολλούς κλάδους, για παράδειγμα:

 • καταναλωτικά και επαγγελματικά ηλεκτρονικά

 • φαρμακευτικά προϊόντα και υγειονομική περίθαλψη

 • άμυνα

 • ραδιοτηλεοπτικές και τηλεπικοινωνίες

 • Ανάπτυξη και παροχή συμβουλών στον τομέα της πληροφορικής

 • τραπεζικές και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Οι απόφοιτοι αυτού του κύκλου σπουδών έχουν εργαστεί σε γνωστές εταιρείες όπως:

 • Cisco

 • IBM

 • HP

 • Microsoft

 • KPMG

 • PWC

 • Συστήματα BAE

 • Morgan Stanley

 • Deutsche Bank

 • Barclays

Η υπηρεσία απασχολησιμότητας και σταδιοδρομίας θα είναι στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας και για έως και 5 χρόνια μετά την αποφοίτησή σας, για να σας παρέχει βοήθεια και υποστήριξη στην εύρεση εργασίας και στην ανάπτυξη της καριέρας σας.

"Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με το μάθημα είναι ότι είναι πολύ πρακτικό. Μαθαίνεις κάνοντας και όχι μόνο θεωρητικά.&quot- Katie Tuffrey, φοιτήτρια δικτύων υπολογιστών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

112-128 points from 3 A levels, or equivalent, including an A level in a relevant subject.

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

σε σχετικό αντικείμενο και βαθμό Β στο επίπεδο A στην κατάλληλη γλώσσα για την πορεία γλωσσών προχωρημένου επιπέδου. Για τη γλωσσική διαδρομή αρχαρίων δεν υπάρχει απαίτηση γλώσσας, αλλά μόνο μία γλώσσα μπορεί να μελετηθεί σε επίπεδο αρχαρίων.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Irish Leaving Certificate: Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποφοίτησης: Αποδεκτό μόνο του και σε συνδυασμό με άλλα προσόντα

Εξετάζουμε μια σειρά από προσόντα OCR που ισοδυναμούν με 3 A Levels, ή σε συνδυασμό με A Levels ή άλλα προσόντα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το επίπεδο A Level στις θετικές επιστήμες (ή ισοδύναμο προσόν) με βαθμό Β. Μπορούμε επίσης να θεωρήσουμε τις σχετικές ενότητες του OCR Cambridge Technical ως ισοδύναμο του A Level Science.

ABB από 3 επίπεδα A ή AB από δύο επίπεδα A και B από το Advanced Welsh Baccalaureate Skills Challenge Certificate Οι προσφορές συνήθως αποκλείουν τις Γενικές Σπουδές και την Κριτική Σκέψη. Τα μαθήματα που προτιμούμε είναι η Φιλοσοφία, η Ιστορία, τα Αγγλικά, τα Θρησκευτικά, ο Κλασικός Πολιτισμός, η Κοινωνιολογία, η Κυβέρνηση και η Πολιτική. Δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές με δυνατότητες επιτυχίας, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους, ενθαρρύνονται να υποβάλουν αίτηση για να σπουδάσουν μαζί μας. Οι πρόσθετες πληροφορίες που αποκτώνται μέσω των δεδομένων πλαισίου μας επιτρέπουν να αναγνωρίσουμε τις δυνατότητες ενός μαθητή να επιτύχει στο πλαίσιο του ιστορικού και της εμπειρίας του. Στους υποψηφίους που επισημαίνονται με αυτόν τον τρόπο θα γίνει προσφορά χαμηλότερη από την τυπική προσφορά για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Πρέπει να περιλαμβάνει: D3 στα Μαθηματικά D3 στη Φυσική

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Γνώση της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον στο IELTS band 6.0, χωρίς καμία βαθμολογία σε κανένα συστατικό κάτω από 5.5.

PTE Academic 54

Συνολική βαθμολογία 54 με ελάχιστο 51 σε κάθε δεξιότητα.

TOEFL (iBT) 79

79 με ελάχιστη βαθμολογία 18 στην ανάγνωση, 17 στην ακρόαση, 20 στον προφορικό λόγο και 17 στον γραπτό λόγο.

Cambridge English Advanced

Cambridge English: Advanced (CAE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169, χωρίς καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Cambridge English Proficiency

Cambridge English: Proficiency (CPE) που εξετάστηκε μετά τον Ιανουάριο του 2015. Συνολική βαθμολογία 169 με καμία βαθμολογία συνιστωσών μικρότερη από 162.

Trinity ISE

Trinity College Integrated Skills in English (ISE) Level III με επιτυχία και στα 4 στοιχεία


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputer Networks, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δίκτυα υπολογιστών BSc (Hons)

EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
Διεθνή £19200 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Portsmouth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Portsmouth

Το Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ βρίσκεται στη μοναδική νησιωτική πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, το Πόρτσμουθ. Αυτό το δημόσιο πανεπιστήμιο, το οποίο προηγουμένως ήταν γνωστό ως Portsmouth Polytechnic, αποτελεί μέρος της Πανεπιστημιακής Συμμαχίας, ενός οργανισμού που έχει ως στόχο την προώθηση της ανάπτυξης και της καινοτομίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας έμφαση στους δεσμούς με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Λίστα με 234 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Portsmouth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Portsmouth

προπτυχιακοί φοιτητές:
18085
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
5005
:
23090
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Δίκτυα Yπολογιστών": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • Societies - Student Life #5
 • Dental Nursing, Dental Hygiene and Dental Therapy - University of Portsmouth
 • Why our graduates love the University of Portsmouth.
 • Modern Languages at the University of Portsmouth
 • Psychology BSc - Students - University of Portsmouth
 • Business and Management at the University of Portsmouth

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δίκτυα υπολογιστών (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 15% £22750 116 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών BEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 15% £22750 120 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο) με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια BSc Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- 12% 6% £15750 £16250 115 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £17600 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δικτύωση υπολογιστών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £14500 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
- 20% 0% £40650 108 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια BSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- 10% 27% £15100 99 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης