London Metropolitan University
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons)
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29661 £31510 £36530
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25762 - £34490 £23194 - £39893 £26878 - £46535

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το πτυχίο μας Computer Networking and Cyber Security BSc (Hons) θα σας διδάξει πώς να προλαμβάνετε και να εντοπίζετε παραβιάσεις της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο από παραβιάσεις, καθώς και απάτες κατά δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών, επιχειρήσεων και άλλων συστημάτων που βασίζονται στην τεχνολογία.

Θα παρακολουθήσετε μαθήματα στα υπερσύγχρονα και ασφαλή εργαστήρια υπολογιστών και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, τα οποία αποτελούν μέρος της Ακαδημίας Δικτύων Cisco και του Ερευνητικού Κέντρου Ασφάλειας στον Κυβερνοχώρο. Με επαγγελματική διαπίστευση από τη British Computer Society, αυτό το πρόγραμμα σπουδών που εστιάζει στην επαγγελματική σταδιοδρομία θα σας εφοδιάσει με τις θεωρητικές και πρακτικές βασικές δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για την προστασία των συστημάτων υπολογιστών, του φυσικού περιβάλλοντος και των τεχνολογιών και την εξεύρεση λύσεων σε πραγματικές προκλήσεις ασφαλείας. Αυτές οι δεξιότητες θα σας βοηθήσουν να οικοδομήσετε μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο είναι ένας αναπτυσσόμενος και θεμελιώδης κλάδος λόγω της μεγάλης αύξησης των εξελιγμένων επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

Εκτός από το να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια βαθύτερη κατανόηση της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, αυτό το μάθημα θα διευρύνει τις γνώσεις σας για την πληροφορική και τη δικτύωση υπολογιστών. Θα μελετήσετε θέματα όπως τα δίκτυα και τα λειτουργικά συστήματα, τον προγραμματισμό και την ασφάλεια στην πληροφορική, πριν προχωρήσετε σε εξειδικευμένα θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, όπως το ηθικό χάκινγκ, η διερεύνηση ψηφιακών εγκλημάτων και η ασφάλεια δικτύων και υπολογιστικού νέφους.

Η θεωρητική μελέτη θα συμπληρώνεται από πρακτική εξάσκηση στα υπερσύγχρονα εργαστήρια υπολογιστών και ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου είναι το υπερήφανο σπίτι της πρώτης Ακαδημίας Δικτύωσης της Cisco στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 15 χρόνια, καθώς και του ολοκαίνουργιου Ερευνητικού Κέντρου Αριστείας για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει το πλήρες σύνολο των ενοτήτων CCNA, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποφοιτήσετε με πρόσθετες πιστοποιήσεις Cisco CCNA 1, 2, 3, 4 και Network Security επιπλέον του πτυχίου σας.

Καθ' όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, θα υποστηρίζεστε από υψηλά καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό που έχει στενούς δεσμούς με τον κλάδο και τους πιθανούς εργοδότες.

Τι λένε οι μαθητές μας

"Το πρόγραμμα BSc Computer Networking and Cyber Security είναι ίσως το καλύτερο πρόγραμμα σπουδών για να παρακολουθήσετε αν αγαπάτε τη δικτύωση και τη Cisco. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μάθημα, καθώς είναι βασισμένο στη Cisco, προσφέροντας προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιήσεων, όπως CCNA, CCNA Security και CCNA wireless, οι οποίες αποτελούν τον πυρήνα της σημερινής υποδομής δικτύωσης &quot, Mihai Cretu, σημερινός φοιτητής

Accredited by BCS, the Chartered Institute for IT for the purposes of fully meeting the academic requirement for registration as a Chartered IT Professional.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Computer Networking and Cyber Security, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται στη βασική ορολογία και έννοιες του δικτύου, π.χ. πρωτόκολλα, μοντέλα διασύνδεσης ανοικτού συστήματος (OSI) και TCP/IP, Ethernet, διευθυνσιοδότηση πρωτοκόλλου Διαδικτύου (IP), πρωτόκολλα δρομολόγησης και συσκευές δικτύου, όπως δρομολογητές και μεταγωγείς. Η ενότητα παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να κατανοήσουν τις διασυνδέσεις διαφόρων δικτύων και να είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να διαμορφώνουν δίκτυα μικρής κλίμακας με βάση τυπικές απαιτήσεις (πελατών).

Οι φοιτητές θα λάβουν μια εισαγωγή στις αρχές της επεξεργασίας πληροφοριών και μια επισκόπηση των τεχνολογιών πληροφοριών για την ψηφιακή επεξεργασία δεδομένων με τη χρήση υπολογιστικών και επικοινωνιακών συσκευών, συμπεριλαμβανομένης μιας αρχικής κατανόησης των απαιτήσεων για τη χρηστικότητα, την ποιότητα, την πολυπλοκότητα, την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα της λύσης που θα αναπτυχθεί. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν αρχικές πρακτικές δεξιότητες στη μοντελοποίηση, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη δοκιμή συστημάτων λογισμικού για πραγματικές εφαρμογές με τη χρήση κατάλληλης γλώσσας προγραμματισμού.

Οι σπουδαστές θα λάβουν μια εισαγωγή στο επιχειρηματικό περιβάλλον και στο ρόλο της διαχείρισης πληροφοριών και των πληροφοριακών συστημάτων στο πλαίσιο των επιχειρήσεων. Το μάθημα αναπτύσσει την κατανόηση των πληροφοριακών συστημάτων, της διαδικασίας ανάπτυξης λογισμικού και της βασικής τεχνολογίας που διέπει αυτά τα συστήματα. Αυτό θα περιλαμβάνει συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων και το Διαδίκτυο. Οι φοιτητές θα αναπτύξουν βασικές δεξιότητες και γνώσεις στις πτυχές ενός πληροφοριακού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των βάσεων δεδομένων, των ιστότοπων και των σεναρίων με ιδιαίτερη προσοχή στη χρηστικότητα.

Αυτό το μάθημα εισάγει μια σειρά από θεμελιώδεις έννοιες τόσο στις αναλογικές όσο και στις ψηφιακές επικοινωνίες, μέσω θεωρίας και εργαστηριακής εργασίας. Η ενότητα εξετάζει επίσης ηθικά, κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά ζητήματα που σχετίζονται με τους τομείς των επικοινωνιών και των τηλεπικοινωνιών.

Πρόκειται για μια εισαγωγική ενότητα προγραμματισμού, η οποία έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει το ενδιαφέρον, την ικανότητα και την αυτοπεποίθηση στη χρήση μιας γλώσσας προγραμματισμού. Οι φοιτητές θα αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις και την εμπειρία για την επίλυση απλών προβλημάτων προγραμματισμού χρησιμοποιώντας καθιερωμένες τεχνικές σχεδιασμού, ανάπτυξης και τεκμηρίωσης προγραμμάτων. Ο σπουδαστής αναμένεται επίσης να αναπτύξει την αυτοπεποίθησή του που απαιτείται για τον προγραμματισμό λύσεων σε προβλήματα μέσω μιας σειράς πρακτικών ασκήσεων προγραμματισμού.

Έτος 2

Αυτή η ενότητα ασχολείται με τις βασικές αρχές της ασφάλειας σε βασικούς τομείς της πληροφορικής όσον αφορά την κατανόηση, τον έλεγχο και τη διαχείριση των διαφόρων κινδύνων και απειλών για τα συστήματα που βασίζονται σε υπολογιστές. Επιπλέον, τα θέματα ανάπτυξης του λογισμικού ασφάλειας θα αντιμετωπιστούν μέσω προσεγγίσεων μηχανικής λογισμικού.

Το μάθημα αυτό αποσκοπεί στην παροχή στους φοιτητές θεμελιωδών εννοιών των σύγχρονων λειτουργικών συστημάτων και των δικτύων υπολογιστών. Αναπτύσσει τις γνώσεις και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητες των φοιτητών για μελλοντική απασχολησιμότητα. Με την παρακολούθηση αυτής της ενότητας οι φοιτητές θα αποκτήσουν κατανόηση βασικών θεμάτων σε σχέση με τη δικτύωση και τις δομές των λειτουργικών συστημάτων, θεμελιώδη ζητήματα και υπηρεσίες. Αυτή η ενότητα στοχεύει επίσης να παρέχει στους φοιτητές μια εις βάθος γνώση της λειτουργίας, της λειτουργίας και της αλληλεπίδρασης των κύριων στοιχείων λογισμικού ενός λειτουργικού συστήματος και την κατανόηση της διεπαφής υλικού-λογισμικού και του ελέγχου της από το λειτουργικό σύστημα, καθώς και τη γνώση της διεπαφής χρήστη-συστήματος.

Το μάθημα αυτό απευθύνεται ιδίως σε όσους επιθυμούν να εξειδικευτούν στην κατανόηση, ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων και μέτρων ασφάλειας πληροφορικής σε περιβάλλοντα πληροφορικής. Επικεντρώνεται σε διάφορες πτυχές της διαχείρισης της ασφάλειας και ασχολείται κυρίως με την αξιολόγηση κινδύνων, τη διαχείριση κινδύνων και τα πρότυπα και τις διαδικασίες. Παρέχει στους σπουδαστές μια εκτίμηση των πλεονεκτημάτων που παρέχει η διαχείριση της ασφάλειας σε έναν τομέα πληροφοριακών συστημάτων. Αυτό περιλαμβάνει την επιλογή και την εφαρμογή κατάλληλων τεχνικών αξιολόγησης και διαχείρισης κινδύνων, σε συνδυασμό με την κατανόηση των προτύπων και διαδικασιών ασφάλειας. Η ενότητα αυτή αποσκοπεί στο να παρέχει στους φοιτητές την κατανόηση των κινδύνων ασφαλείας που σχετίζονται με τα περιουσιακά στοιχεία πληροφοριών και των προγραμμάτων ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία τους από τις απειλές ασφαλείας. Η ενότητα αυτή θα επικεντρωθεί στον εντοπισμό των κινδύνων ασφαλείας, στην εφαρμογή μέτρων ελέγχου και διαχείρισης κινδύνων, στην εκτίμηση της τεχνολογίας ασφαλείας και στην κριτική κατανόηση των πολιτικών, προτύπων και πρακτικών ασφαλείας. Τα νομικά, ηθικά και επαγγελματικά ζητήματα στη διαχείριση της ασφάλειας καλύπτονται επίσης σε αυτή την ενότητα.

Αυτή η ενότητα επικεντρώνεται στους νόμους περί ηλεκτρονικών υπολογιστών, στα κοινωνικά, ηθικά και επαγγελματικά ζητήματα (LSEPI) που διέπουν τον κλάδο της πληροφορικής. Καλύπτει επίσης τεχνικές για τον κόσμο της εργασίας, όπως αναζήτηση εργασίας, βιογραφικό σημείωμα και συνεντεύξεις, καθώς και επαγγελματική ηθική και ευθύνες. Παρουσιάζονται επίσης θέματα σχετικά με την ακαδημαϊκή έρευνα και την ακαδημαϊκή συγγραφή. (Εξετάσεις και εργασίες μαθημάτων).

Έτος 3

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει την κατανόηση, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που σχετίζονται με τις διάφορες κακόβουλες επιθέσεις hacking που στοχεύουν συστήματα υπολογιστών και τις κατάλληλες διασφαλίσεις που απαιτούνται για την ελαχιστοποίηση αυτών των επιθέσεων.

Το μάθημα δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αποδείξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους που απέκτησαν μέσω μιας συστηματικής και δημιουργικής διερεύνησης ενός έργου σύμφωνα με τις απαιτήσεις του μαθήματος. Το θέμα της διερεύνησης θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα διαφόρων αναλύσεων και τεχνικών και θα οδηγεί σε μια ολοκληρωμένη και συνοπτική έκθεση που θα σχετίζεται με την ακαδημαϊκή/βιομηχανική δραστηριότητα. Οι σπουδαστές θα βοηθηθούν στη διερεύνηση τομέων που μπορεί να τους είναι άγνωστοι και θα ενθαρρυνθούν να αναπτύξουν καινοτόμες ιδέες και τεχνικές. Οι φοιτητές θα μπορούν να επιλέξουν ένα έργο που μπορεί να απαιτεί την επίλυση ενός συγκεκριμένου προβλήματος, τη δημιουργία ενός αντικειμένου σε ένα πραγματικό περιβάλλον ή τη διερεύνηση καινοτόμων ιδεών και τεχνικών που σχετίζονται με έναν τομέα του τομέα σπουδών τους. Θα ενθαρρυνθεί η συνεργασία με εξωτερικούς φορείς και έργα με βιομηχανικούς, επιχειρηματικούς ή ερευνητικούς εταίρους/ χορηγούς.

Αυτή η ενότητα βασίζεται στο πρόγραμμα σπουδών Cisco CCNA Security που παρέχεται μέσω της Ακαδημίας Δικτύωσης της Cisco στο Πανεπιστήμιο. Η ενότητα αυτή αποτελεί το επόμενο βήμα για άτομα που θέλουν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους σε επίπεδο CCNA και να συμβάλουν στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για επαγγελματίες ασφάλειας δικτύων. Το πρόγραμμα σπουδών παρέχει μια εισαγωγή στις βασικές έννοιες και δεξιότητες ασφάλειας που απαιτούνται για την εγκατάσταση, την αντιμετώπιση προβλημάτων και την παρακολούθηση συσκευών δικτύου, ώστε να διατηρείται η ακεραιότητα, η εμπιστευτικότητα και η διαθεσιμότητα των δεδομένων και των συσκευών. Αυτή η ενότητα βοηθά στην προετοιμασία των σπουδαστών για ευκαιρίες καριέρας σε επίπεδο εισόδου στην ασφάλεια και για την παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση Cisco CCNA Security.

Το Πανεπιστήμιο εφαρμόζει πολιτική σύμφωνα με την οποία όλοι οι προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει, είτε στο επίπεδο 5 είτε στο επίπεδο 6, να παρακολουθήσουν ένα μάθημα που σχετίζεται με την εργασία (WRL), δηλαδή ένα μάθημα που απαιτεί από αυτούς να βιώσουν άμεσα και να λειτουργήσουν στον πραγματικό κόσμο της εργασίας και να προβληματιστούν σχετικά με αυτό το επεισόδιο προκειμένου να προσδιορίσουν τους τομείς δεξιοτήτων και γνώσεων που πρέπει να αναπτύξουν για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Αυτή η ενότητα (και οι "συνεργαζόμενες" ενότητες, δηλαδή, Creating a Winning Business 1 (Επίπεδο 5) και Creating a Successful Social Enterprise 1 και 2), είναι επιλογές ενότητας που είναι διαθέσιμες σε ΟΛΟΥΣ τους φοιτητές του Πανεπιστημίου για την εκπλήρωση της απαίτησης του Πανεπιστημίου για WRL.

Η ενότητα δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αναλάβουν μια κατάλληλη σύντομη περίοδο επαγγελματικής δραστηριότητας, που σχετίζεται με το μάθημά τους στο επίπεδο 6, σε μια επιχείρηση ή έναν κοινοτικό οργανισμό και να κερδίσουν πιστωτικές μονάδες για τα επιτεύγματά τους. Η δραστηριότητα μπορεί να είναι επαγγελματική κατάρτιση, εθελοντική δραστηριότητα, δραστηριότητα απασχόλησης, δραστηριότητα στο πλαίσιο του Εικονικού Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος (VBE) της Σχολής Πληροφορικής και Ψηφιακών Μέσων, πρακτική άσκηση ή δραστηριότητα ίδρυσης επιχείρησης. Για τους σκοπούς αυτής της ενότητας, το VBE θα αναγνωρίζεται επίσης ως "εργοδότης". Αναμένεται ότι ο σπουδαστής θα πρέπει να εργαστεί για 150 ώρες, οι οποίες θα πρέπει να καταγραφούν σαφώς (π.χ. σε ένα ημερολόγιο μάθησης) στο χαρτοφυλάκιο. Οι 150 ώρες μπορούν να συμπληρωθούν σε 25 εργάσιμες ημέρες σε λειτουργία FT ή να κατανεμηθούν σε ένα εξάμηνο σε λειτουργία PT.

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε μέσω εκθέσεων μαθημάτων, μελετών περίπτωσης, ατομικών και ομαδικών ερευνητικών εργασιών, γραπτών και εργαστηριακών εξετάσεων και μιας τελικής μηχανικής εργασίας ή διατριβής. Θα λαμβάνετε τακτική, υποστηρικτική ανατροφοδότηση καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών

Απαιτήσεις προσόντων

Τυπική προσφορά CCE (80 μόρια από δύο ή περισσότερα επίπεδα A που πρέπει να περιλαμβάνουν βαθμό C σε σχετικό αντικείμενο, όπως πληροφορική, σπουδές πληροφορικής, τεχνολογία πληροφοριών, μηχανική, μαθηματικά, φυσική ή θετικές επιστήμες.

Τουλάχιστον 80 μόρια UCAS με τουλάχιστον τέσσερις επιτυχίες σε ανώτερο επίπεδο, με βαθμό C ή ανώτερο. Ένα αριθμητικό μάθημα σε ανώτερο επίπεδο.

Το δίπλωμα πρόσβασης στα ΑΕΙ σε σχετικό αντικείμενο είναι αποδεκτό για την εισαγωγή. Απαιτείται αναγνωρισμένο από το QAA μάθημα σε θέματα όπως Business Studies, Computing, Engineering ή Science με 45 μονάδες στο επίπεδο 3 και 15 μονάδες στο επίπεδο 2.

Τουλάχιστον 15 μόρια στο ανώτερο επίπεδο και τουλάχιστον 4 μόρια στα Αγγλικά και τα Μαθηματικά στο κανονικό επίπεδο.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν ότι κατέχουν την αγγλική γλώσσα. Οι αιτούντες που χρειάζονται φοιτητική βίζα επιπέδου 4 ενδέχεται να χρειαστεί να προσκομίσουν μια ασφαλή εξέταση αγγλικής γλώσσας (SELT), όπως το Academic IELTS. Για τις πιο πρόσφατες απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputer Networking and Cyber Security, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £15576 έτος 1
Διεθνή £15576 έτος 1
Channel Islands £15576 έτος 1
Ιρλανδία £15576 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα εν λόγω δίδακτρα αφορούν το ακαδημαϊκό έτος 2022/23. Τα δίδακτρα για τους νέους και τους φοιτητές που επιστρέφουν μπορεί να αλλάζουν κάθε χρόνο κατά ένα ποσό που καθορίζεται βάσει κυβερνητικού κανονισμού. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προπτυχιακά δίδακτρα, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://www.londonmet.ac.uk/applying/funding-your-studies/undergraduate-tuition-fees/


Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων
. Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές. Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 13 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 271 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη υπολογιστών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
63% 5% 0% £20118 £21124 134 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψηφιακή εγκληματολογία και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
84% 0% 24% £3894 78 Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Επιστήμη των υπολογιστών (ασφάλεια πληροφοριών). BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
67% 3% 5% £23200 127 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή εγκληματολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
73% 5% 15% £13000 79 Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (ασφάλεια στον κυβερνοχώρο) με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
92% 20% 15% £46600 104 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκτυα υπολογιστών και ασφάλεια με θεμελίωση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
58% 20% 13% £46600 100 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
77% 10% 25% £14000 106 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κυβερνοασφάλεια και ψηφιακή εγκληματολογία με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
73% 5% 15% £13000 79 Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
58% 5% 0% £13800 105 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (ασφάλεια στον κυβερνοχώρο) με βιομηχανική πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bolton
(University of Bolton)
92% 20% 15% £39200 104 Μπόλτον Oncampus πλήρους απασχόλησης