University of Liverpool
Μεγάλα δεδομένα και υπολογιστές υψηλών επιδόσεων MSc
University of Liverpool - Πανεπιστήμιο του Liverpool

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MSc Big Data and High Performance Computing παρέχει στους φοιτητές μια εις βάθος κατανόηση της ανάλυσης και επεξεργασίας μεγάλων δεδομένων με τη χρήση της τεχνολογίας υπολογιστών υψηλών επιδόσεων. Αυτό το πρόγραμμα MSc δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν ένα περιζήτητο προσόν σε τομείς της πληροφορικής με μεγάλη ζήτηση παγκοσμίως. Το πρόγραμμα αναπτύχθηκε μεταξύ του Κέντρου Hartree του STFC και του Πανεπιστημίου, και είχε πρόσφατη βιομηχανική συμβολή.

Τα μεγάλα δεδομένα περιγράφονται συνήθως ως δεδομένα που είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορούν να υποστούν εύκολη επεξεργασία με τη χρήση τυποποιημένων τεχνικών. Η σημερινή παγκόσμια ικανότητά μας να συλλέγουμε δεδομένα είναι τέτοια που τα σύνολα "μεγάλων δεδομένων" γίνονται κοινός τόπος.

Το πιο προφανές παράδειγμα είναι η εκθετική ανάπτυξη του Παγκόσμιου Ιστού, ωστόσο υπάρχουν πολλές δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις στις οποίες η ανάλυση συνόλων δεδομένων μεγάλης κλίμακας είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη. Παρόλο που υπάρχει σημαντική ισχύς των υπολογιστών, η απαραίτητη βάση δεξιοτήτων υστερεί σε σχέση με την τεχνολογία.

Στον τομέα των μεγάλων δεδομένων διαφαίνεται ένα κενό απασχόλησης, ιδίως όσον αφορά τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εφαρμογή των δυνατοτήτων υπολογιστών υψηλών επιδόσεων (HPC) για την αντιμετώπιση προβλημάτων μεγάλων δεδομένων.

Το πρόγραμμα MSc Big Data and High Performance Computing έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει αυτό το κενό δεξιοτήτων και να παρέχει σε όσους ολοκληρώνουν το πρόγραμμα την ικανότητα να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις των μεγάλων δεδομένων και των HPC. Μαζί με τις αυξανόμενες βιομηχανικές επαφές και δεσμεύσεις μας, αυτό τοποθετεί τους αποφοίτους μας σε μια προνομιακή θέση για μελλοντική απασχόληση.

Αυτό το πρόγραμμα είναι επίσης διαθέσιμο ως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Big Data and High Performance Computing with a Year in Industry.

Το πρόγραμμα οργανώνεται σε δύο διδακτικά εξάμηνα και ακολουθείται από ένα ατομικό έργο που αναλαμβάνεται είτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είτε, εάν το επιθυμείτε, κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους σπουδών. Σε κάθε εξάμηνο οι φοιτητές σπουδάζουν έναν αριθμό ενοτήτων που ανέρχονται σε 60 πιστωτικές μονάδες ανά εξάμηνο (120 συνολικά). Ακολουθεί μια διπλωματική εργασία, επίσης 60 πιστωτικών μονάδων, με συνολικό σύνολο 180 πιστωτικών μονάδων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Διεθνείς τίτλοι σπουδών Οι αιτήσεις από διεθνείς φοιτητές είναι ευπρόσδεκτες. Οι διεθνείς τίτλοι σπουδών θα αξιολογούνται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Αναγνώρισης (NARIC). Προσόντα αγγλικής γλώσσας Όλοι οι υποψήφιοι

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBig Data and High Performance Computing, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Η ελάχιστη προϋπόθεση εισόδου είναι πτυχίο με βαθμό άριστα 2:1 (ή ανώτερο) στην Επιστήμη των Υπολογιστών ή σε στενά συνδεδεμένο αντικείμενο. Διεθνείς τίτλοι σπουδών: Διεθνή προσόντα Οι αιτήσεις από διεθνείς φοιτητές είναι ευπρόσδεκτες. Τα διεθνή προσόντα θα αξιολογούνται σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών Αναγνώρισης (NARIC).

έξοδα

Δίδακτρα Μεγάλα δεδομένα και υπολογιστές υψηλών επιδόσεων MSc

Αγγλία £11450 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £11450 έτος 1
Σκωτία £11450 έτος 1
Ουαλία £11450 έτος 1
Διεθνή £25050 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.liverpool.ac.uk/study/postgraduate-taught/finance/pgt-fees/

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Liverpool στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 31 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Liverpool

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Liverpool

Το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ είναι ένα κρατικά χρηματοδοτούμενο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη του Λίβερπουλ της Αγγλίας. Είναι ένα από τα πανεπιστήμια που ίδρυσαν το Russell Group, το N8 Group, το οποίο είναι μια σύμπραξη των οκτώ πιο ερευνητικών πανεπιστημίων της Βόρειας Αγγλίας. Η πλειονότητα των δραστηριοτήτων του πανεπιστημίου λαμβάνει χώρα σε μια ενιαία αστική πανεπιστημιούπολη μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από το κέντρο του Λίβερπουλ.

Λίστα με 656 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Liverpool - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Liverpool

  • 'Day in the life' at the University of Liverpool
  • Find your future at the University of Liverpool
  • Student Experience | University of Liverpool
  • Welcoming you to campus
  • Why choose Liverpool to study Medicine?
  • Realise your potential | University of Liverpool Master's Student Stories

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

City Centre Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μεγάλα δεδομένα και υπολογιστές υψηλών επιδόσεων MSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £25050 - Λίβερπουλ Oncampus μερική απασχόληση
Μεγάλα δεδομένα και υπολογιστές υψηλών επιδόσεων με ένα έτος στη βιομηχανία MSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £25050 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογιστική υψηλών επιδόσεων με επιστήμη δεδομένων MSc Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογιστική υψηλών επιδόσεων MSc Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση