University of Kent
Δημιουργική Παραγωγή MA
University of Kent - Πανεπιστήμιο του Kent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £34500 £44500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £26000 - £41000 £32000 - £55500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24406 £24662 £30689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21389 - £28940 £19296 - £31978 £22604 - £41672

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το πτυχίο είναι σε μεγάλο βαθμό ενσωματωμένο στη βιομηχανία παραγωγής θεάτρου και είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να αναπτύξουν καριέρα ως παραγωγοί, σκηνοθέτες, διαχειριστές χώρων, συγγραφείς, ατζέντηδες, διοίκηση εταιρειών και παραγωγών, μάρκετινγκ, διαχείριση εκδηλώσεων, πράκτορες διανομής ρόλων, μεταξύ πολλών άλλων.

Το πρόγραμμα βασίζεται στο θέατρο, αλλά είναι επίσης σχετικό με πολλούς άλλους τομείς, όπως ο κινηματογράφος και η τηλεόραση, καθώς και οι γενικές επιχειρήσεις και το εμπόριο. Το περιεχόμενο επικεντρώνεται στις επαγγελματικές δεξιότητες του παραγωγού, δίνοντας μια ευρεία αλλά σε βάθος κατανόηση των εμπορικών, δημιουργικών και σύγχρονων ζητημάτων που απαιτούνται για την επιτυχία στην επιχείρηση που αποκαλούμε Showbusiness.

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Δημιουργική Παραγωγή είναι το πρώτο πρόγραμμα που προσφέρεται στη θεατρική παραγωγή σε πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου. Δημιουργήθηκε το 2002 ως Παραγωγή, Προώθηση και Διαχείριση Θεάτρου και στη συνέχεια μετατράπηκε στον πιο σύντομο σημερινό τίτλο το 2006. Έχει δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς και αναγνώριση στη βιομηχανία και πολλές εταιρείες επιδιώκουν ενεργά να συνεργαστούν με τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας.

Ως συμμετέχων θα βιώσετε μια έντονη διδακτική περίοδο κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου, όπου θα μάθετε τις επιχειρηματικές και προσωπικές δεξιότητες που απαιτούνται για την ανάπτυξη, τη διαπραγμάτευση και τη δημιουργία επιχειρηματικών και καλλιτεχνικών σχεδίων, μέσω ενός συνδυασμού εργαστηρίων, σεμιναρίων και διαλέξεων. Σας παρακινούν να αναπτύξετε περαιτέρω τις δικές σας ατομικές δημιουργικές προσεγγίσεις στο θέατρο, να διερευνήσετε ιδέες και να αποκτήσετε κριτική επίγνωση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της εξέτασης της τρέχουσας κατάστασης στον κόσμο του θεάτρου- προσκαλούμε σημαντικούς ανθρώπους να δώσουν ομιλίες και εργαστήρια, ξεκινώντας σας στο δρόμο για την οικοδόμηση αποτελεσματικών μελλοντικών δικτύων. Αυτό αξιολογείται μέσω ενός συνδυασμού παρουσιάσεων, γραπτών μελετών περίπτωσης και ομαδικών ερευνητικών εργασιών.

Στο 2ο τρίμηνο εργάζεστε πιο ανεξάρτητα στην εφαρμογή των δεξιοτήτων σας και μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε πρακτική άσκηση ή να αναλύσετε σε βάθος την εταιρεία, κάτι που αξιολογείται με τακτικά ιστολόγια και μια γραπτή έκθεση προβληματισμού ή ανάλυσης. Στη συνέχεια, αναπτύσσετε τη δική σας δημιουργική ιδέα ως επιχειρηματικό σχέδιο, το οποίο αξιολογείται με πλήρη γραπτή υποβολή και παρουσίαση σε επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Αντί για το επιχειρηματικό σχέδιο μπορείτε να επιλέξετε μια προαιρετική ενότητα από τη Σχολή Τεχνών που μπορείτε να αποδείξετε ότι θα υποστηρίξει την εστίαση των σπουδών και της διατριβής σας. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα εργαστείτε πάνω στη συμφωνημένη διατριβή σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Creative Producing MA από Πανεπιστήμιο του Kent

30% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
0% Επαγγελματίες της θεραπείας
0% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας

Η αξιολόγηση γίνεται μέσω ποικίλων γραπτών εργασιών και προφορικών παρουσιάσεων. Αυτό περιλαμβάνει ακαδημαϊκά δοκίμια, παρουσιάσεις μέσα στην τάξη, συνεισφορές σε εργαστήρια κ.λπ. Η τελική διπλωματική εργασία απαιτεί να ερευνήσετε σε βάθος ένα ατομικό έργο και να παρουσιάσετε τα ευρήματά του γραπτώς και σε μια παρουσίαση τύπου συνεδρίου.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Για λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στις ιστοσελίδες μας για τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας. Σημειώστε ότι αν απαιτείται να πληροίτε μια προϋπόθεση για την αγγλική γλώσσα, προσφέρουμε μια σειρά από προπαρασκευαστικά μαθήματα αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς μέσω του Kent International Pathways.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative Producing, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο ανώτερης δεύτερης τάξης με βαθμό άριστα ή καλύτερο, συνήθως σε σχετικό αντικείμενο ανθρωπιστικών επιστημών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Σχολή θα εξετάσει υποψηφίους που δεν έχουν ακολουθήσει συμβατική εκπαιδευτική πορεία ή που μπορεί να έχουν σχετική εμπειρία στον κλάδο. Οι περιπτώσεις αυτές αξιολογούνται ατομικά από τον Διευθυντή Μεταπτυχιακών Σπουδών. Η αίτησή σας θα πρέπει να περιλαμβάνει δείγμα της ακαδημαϊκής σας γραφής. Ιδανικά, αυτό θα είναι ένα δοκίμιο, σε παρόμοιο ή συναφές θέμα, το οποίο έχετε γράψει πρόσφατα στο πλαίσιο του προπτυχιακού σας προγράμματος σπουδών. Παρακαλείστε να το ανεβάσετε στη διαδικτυακή πύλη της αίτησής σας. Όλοι οι υποψήφιοι εξετάζονται σε ατομική βάση και τα πρόσθετα προσόντα, τα επαγγελματικά προσόντα και η εμπειρία θα ληφθούν επίσης υπόψη κατά την εξέταση των αιτήσεων.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Kent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Kent σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #27 
  • #151 
  Κοινωνικές επιστήμες
  THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2022]

Προβολή του συνόλου των 24 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Kent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Kent

Το Πανεπιστήμιο του Κεντ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και βρίσκεται στο Κεντ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται βόρεια του Canterbury, ενώ οι άλλες πανεπιστημιουπόλεις του βρίσκονται στο Medway και στο Tonbridge στο Kent. Επιπλέον, το πανεπιστήμιο λειτουργεί κέντρα μεταπτυχιακών σπουδών στις Βρυξέλλες, την Αθήνα, τη Ρώμη και το Παρίσι.

Λίστα με 390 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Kent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Kent

προπτυχιακοί φοιτητές:
13390
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2820
:
16210
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Θεατρική Παραγωγή": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • Student Life | University of Kent
 • Hear from an Indian Student | University of Kent
 • We are European | University of Kent students
 • Why Kent | International students | University of Kent
 • Hear from American Students | University of Kent
 • The University of Kent

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Canterbury campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επινοημένο θέατρο και παράσταση MA Rose Bruford College
(Rose Bruford College)
- - - £17063 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
MA Πειραματικές θεατρικές πρακτικές MA Πανεπιστήμιο Plymouth Marjon
(Plymouth Marjon University)
- - - £14500 - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Παραγωγή MFA (PG) Royal Central School of Speech and Drama
(Royal Central School of Speech and Drama)
- - - £22050 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Παραγωγή MA Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης