Πανεπιστήμια σε Καντέρμπερι, Αγγλία
- Κατάταξη & Κριτικές -

Τελευταίες ενημερώσεις κατάταξης σχετικά με πανεπιστήμια σε Καντέρμπερι
 • 04 Jun, 2024: Δημοσίευση QS World University Rankings. Το Πανεπιστήμιο του Kent είχε την υψηλότερη κατάταξη μεταξύ των Πανεπιστημίων σε: Καντέρμπερι . Κατάταξη: Θέση #380.
 • 14 May, 2024: The University League Tables : Δημοσίευσε τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα από: CUG The Complete University Guide - By Subject (Business & Management Studies). Περιλαμβάνονται 76 Πανεπιστήμια από: Καντέρμπερι.
 • 14 May, 2024: The University League Tables : Δημοσίευσε τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα από: CUG The Complete University Guide. Περιλαμβάνονται 3 Πανεπιστήμια από: Καντέρμπερι.
 • 13 May, 2024: CWUR Center for World University Rankings : Δημοσίευσε τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα από: CWUR Center for World University Rankings. To Πανεπιστήμιο του Kent βρέθηκε στη θέση 678.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες τείνουν να εκτιμούν το ζωντανό φυσικό τοπίο του Canterbury, τα πολυάριθμα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, καθώς και τις ποικίλες ευκαιρίες για ψώνια και φαγητό. Αυτή η πόλη προσφέρει μια σειρά από πανεπιστήμια που μεταξύ τους ικανοποιούν ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων θέσεων και θεμάτων, ενώ ίσως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους περισσότερους νεοφερμένους στο Καντέρμπουρι είναι ότι η παραλία Tankerton Beach βρίσκεται μόλις 7 μίλια μακριά, μια δημοφιλής επιλογή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν οι κάτοικοι χρειάζονται ένα διάλειμμα από τη νότια ζέστη.


Κατάταξη Πανεπιστημίων σε Καντέρμπερι, Αγγλία2024

 • #38 
 • #401 
THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων
[Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #39 
 • #52 
The Times Good University Guide
[Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #44 
 • #56 
The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας
[Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
Προβολή 14 περισσότερων κατατάξεων του University of Kent και κατατάξεων βάσει θέματος για 15θέματα
Ικανοποίηση φοιτητών, ποσοστό ανεργίας, μισθοί ανά κύκλο σπουδών - 390 Bachelor και Master - University of Kent

 • #78 
 • #1001 
THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων
[Δημοσίευση 27 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #93 
 • #114 
The Times Good University Guide
[Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #96 
 • #120 
The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας
[Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
Προβολή 7 περισσότερων κατατάξεων του Canterbury Christ Church University και κατατάξεων βάσει θέματος για 10θέματα
Ικανοποίηση φοιτητών, ποσοστό ανεργίας, μισθοί ανά κύκλο σπουδών - 365 Bachelor και Master - Canterbury Christ Church University

 • #55 
 • #73 
The Times Good University Guide
[Δημοσίευση 15 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #56 
 • #71 
The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας
[Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
 • #69 
 • #85 
CUG The Complete University Guide
[Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]
Προβολή 1 περισσότερων κατατάξεων του University for the Creative Arts και κατατάξεων βάσει θέματος για 5θέματα
Ικανοποίηση φοιτητών, ποσοστό ανεργίας, μισθοί ανά κύκλο σπουδών - 285 Bachelor και Master - University for the Creative Arts


Υψηλότερες πανεπιστημιακές κατατάξεις ανά θέμα σπουδών στην πόλη Καντέρμπερι

Δημιουργική Γραφή The Times Good University Guide by Subject
#4 
Πανεπιστήμιο του Kent
Εσωτερική Διακόσμηση The Guardian University League Tables by Subject
#8 
Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
Αγγλικά The Guardian University League Tables by Subject
#9 
Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
Ιστορία The Times Good University Guide by Subject
#14 
Πανεπιστήμιο του Kent
Αρχιτεκτονική The Times Good University Guide by Subject
#21 
Πανεπιστήμιο του Kent
Μαθηματικά The Guardian University League Tables by Subject
#23 
Πανεπιστήμιο του Kent
Χημεία The Guardian University League Tables by Subject
#23 
Πανεπιστήμιο του Kent
Νομικά The Times Good University Guide by Subject
#25 
Πανεπιστήμιο του Kent
Πληροφορική The Times Good University Guide by Subject
#37 
Πανεπιστήμιο του Kent
Marketing CUG The Complete University Guide - By Subject
#40 
Πανεπιστήμιο του Kent

ΚαντέρμπεριΒασικά Γεγονότα για Διεθνείς Φοιτητές

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Οι φοιτητές επισημαίνουν την καλή ποιότητα της εκπαίδευσης και τη σχετικά καλή διαθεσιμότητα θέσεων εργασίας μερικήςαπασχόλησης.

 • Οι συνδέσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς με άλλες πόλεις είναι πολυάριθμες και οι φοιτητές το εκτιμούν αυτό, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να επισκέπτονται πόλεις όπως το Ashford, το Crawley ή ακόμη και το Λονδίνο.

 • Είναι ένα ήσυχο μέρος για να ζει κανείς, και υπάρχουν πολλοί χώροι για να συναντηθεί με φίλους και να κοινωνικοποιηθεί. Μία από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες είναι το Westgate Gardens.

CONS

 • Το Κάντερμπερι δεν είναι γνωστό για τη φοιτητική του κουλτούρα, αν και υπάρχουν μέρη για να βγείτε έξω, αν αυτό είναι που ψάχνετε.

 • Είναι μια τουριστική πόλη και συχνά υπερπλήρης, ειδικά κοντά στα πιο διάσημα αξιοθέατα, και ορισμένοι φοιτητές λένε ότι θα ήθελαν να ήταν λιγότερο πολυσύχναστη.

 • Ορισμένοι μαθητές ανέφεραν ότι θα ήθελαν να υπάρχουν καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες, υπάρχει υπερβολική εξάρτηση από τα ακριβά ταξί και Ubers.


3 από 4 Πανεπιστήμια σε Καντέρμπερι Κατατάχθηκε σε τουλάχιστον μία κατάταξη

17 Λίστα Διαφορετικών Κατατάξεων Πανεπιστήμια σε Καντέρμπερι (9 ίδρυμα και8 κατατάξεις θέματος)

5 Κατάταξη Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστήμια σε Καντέρμπερι Μεταξύ TOP200

Πληθυσμός: 56000

: England, Kent

 • Τύπος Μπρίζας G
  • Ηλεκτρική τάση (voltage) κατοικίας: 230 V
  • Συχνότητα: 50 Hz

Χάρτης με προορισμό Πανεπιστημίων σε Καντέρμπερι

google static map google map control google map control

Χρήσιμες σχετικές σελίδες

Οι παρακάτω σύνδεσμοι είναι επιλεγμένοι με γνώμονα τη χρησιμότητά τους. Μπορεί να εισπράξουμε προμήθεια για τις αγορές.

Συχνές ερωτήσεις

Πανεπιστήμιο του Kent βρίσκεται στη θέση #1 σε Καντέρμπερι στις meta βαθμολογίες μας που αποτελούνται από 112 βαθμολογίες πανεπιστημίων.

Μεταξύ όλων των πανεπιστημίων σε Καντέρμπερι Πανεπιστήμιο του Kent βρίσκεται στον μεγαλύτερο αριθμό των βαθμολογήσεων / αξιολογήσεων. Δες και τις 26 βαθμολογήσεις / αξιολογήσεις όπου το Πανεπιστήμιο του Kent έχει περαστεί σε λίστα

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Εικαστικές Τέχνες (Δημιουργική Γραφή). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Σχέδιο (Εσωτερική Διακόσμηση). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Γλώσσες & Λογοτεχνία (Αγγλικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές (Ιστορία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Αρχιτεκτονική, Κατασκευές & Σχεδιασμός (Αρχιτεκτονική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Μαθηματικά (Μαθηματικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Φυσικές Επιστήμες (Χημεία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Νομικά (Νομικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Πληροφορική (Πληροφορική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Επιχειρήσεις (Marketing). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Δημοσιογραφία & ΜΜΕ (Δημοσιογραφία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Αθλητική Επιστήμη (Αθλητική Επιστήμη). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Παιδαγωγικά (Παιδαγωγικά). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Μηχανική (Μηχανολογία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Γεωργία (Γεωργία). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Το Πανεπιστήμιο του Kent έχει την υψηλότερη βαθμολογία σε Καντέρμπερι για Ιατρική & Υγεία (Φαρμακευτική). Δες όλες τις βαθμολογίες όπου το Πανεπιστήμιο του Kent περιλαμβάνεται.

Εκδότες κατάταξης

British Quacquarelli Symonds, UK

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -QS World University Rankings:

Ακαδημαϊκή Φήμη 40% Εργοδοτική Φήμη 10% Αναλογία Τμήματος / Φοιτητών 20% Παραπομπές ανά Τμήμα 20% Αναλογία Διεθνούς Τμήματος 5% Αναλογία Διεθνών Φοιτητών 5%

μεθοδολογία προβολής

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -QS Κατατάξεις Απασχολησιμότητας:

Φήμη εργοδότη 30% Alumni αποτελέσματα 25% Συνεργασίες με Εργοδότες ανά Τμήμα 25% Συνδέσεις Εργοδοτών / Φοιτητών 10% Ρυθμός απασχόλησης αποφοίτων 10%

μεθοδολογία προβολής

μεθοδολογία προβολής

CWUR Center for World University Rankings

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -CWUR Center for World University Rankings:

Απόδοση της έρευνας: 40%

 • Ερευνητικό αποτέλεσμα: 10%
 • Δημοσιεύσεις υψηλής ποιότητας: 10%
 • Επιρροή: 10%
 • Αναφορές: 10%

Ποιότητα εκπαίδευσης: 25% Απασχόληση αποφοίτων: 25% Ποιότητα του διδακτικού προσωπικού: 10%

μεθοδολογία προβολής

Centre for Science and Technology Studies, Leiden University, Netherlands

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -CWTS Leiden Ranking:

Επιστημονικός Αντίκτυπος Αριθμός Δημοσιεύσεων Συνεργασία Ανοικτή Πρόσβαση Ποικιλομορφία Φύλων

μεθοδολογία προβολής

NTU ranking

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -NTU Κατάταξη Επιδόσεων Επιστημονικών Δημοσιεύσεων:

Παραγωγικότητα της έρευνας: 25%

 • Άρθρα τα τελευταία 11 χρόνια: 10%

 • Άρθρα τρέχον έτος: 15%

Αντίκτυπος της έρευνας: 35%

 • Αναφορές τα τελευταία 11 χρόνια: 15%

 • Αναφορές των τελευταίων 2 ετών: 10%

 • Μέσος όρος # αναφορών τα τελευταία 11 έτη: 10%

Ερευνητική Αριστεία: 40%

 • H-index τα τελευταία 2 έτη: 10%
 • Εργασίες με υψηλή παραπομπή τα τελευταία 11 χρόνια: 15%

 • Άρθρα τρέχοντος έτους σε περιοδικά υψηλής απήχησης: 15%

μεθοδολογία προβολής

Scimago Institutions

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -Scimago Institutions Rankings:

Έρευνα 50% Καινοτομία 30% Κοινωνικότητα 20%

μεθοδολογία προβολής

ShanghaiRanking Consultancy

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -ARWU Ακαδημαϊκή Κατάταξη των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων - ShanghaiRanking:

Ποιότητα της εκπαίδευσης 10%

 • Απόφοιτοι που κερδίζουν βραβεία Νόμπελ/μετάλλια 10%

Ποιότητα του διδακτικού προσωπικού 40%

 • Προσωπικό που κερδίζει βραβεία Νόμπελ/μετάλλια 20%
 • Ερευνητές που αναφέρονται ιδιαίτερα 20%

Ερευνητική παραγωγή 40%

 • Δημοσιεύσεις στο Nature και το Science 20%
 • Έγγραφα ευρετηριασμένα στο Science Citation Index-Expanded & Social Science Citation Index 20%

Κατά κεφαλήν επιδόσεις 10%

μεθοδολογία προβολής

StuDocu

μεθοδολογία προβολής

THE Times Higher Education, UK

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων:

30% Διδασκαλία ("Περιβάλλον Εκμάθησης")

 • Έρευνα φήμης: 15%
 • Αναλογία προσωπικού προς φοιτητές: 4,5%
 • Αναλογία διδακτορικού προς πτυχίο: 2,25%
 • Αναλογία διδακτορικών τίτλων προς ακαδημαϊκό προσωπικό: 6%
 • Εισόδημα ιδρύματος: 2,25%

30% Έρευνα ( Όγκος, Έσοδα και Φήμη)

 • Φήμη έρευνας: 18%
 • Ερευνητικό εισόδημα: 6%
 • Ερευνητική παραγωγικότητα: 6%

30% Αναφορές ("Επιρροή Έρευνας")

7,5% Διεθνείς προοπτικές (προσωπικό, φοιτητές και έρευνα)

 • Ποσοστό διεθνών φοιτητών: 2.5%
 • Ποσοστό διεθνούς προσωπικού: 2,5%
 • Διεθνής συνεργασία: 2,5%

2,5% Εισόδημα από Βιομηχανία ("Μεταφορά Γνώσης")"

μεθοδολογία προβολής

μεθοδολογία προβολής

The Guardian News and Media Limited

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -The Guardian Πίνακας Βαθμολογίας:

Αναλογία μαθητών προς προσωπικό: 15% Πρότυπα εισόδου: 15% Δαπάνες ανά μαθητή: 5% Συνέχιση 15% (μη ιατρικά μαθήματα) Ή 5% (ιατρικά μαθήματα) NSS - Διδασκαλία: 8% NSS - Αξιολόγηση και ανατροφοδότηση: 8% NSS - Συνολική ικανοποίηση: 4% Προοπτικές σταδιοδρομίας: 15% Προστιθέμενη αξία: 15%

μεθοδολογία προβολής

The Times and The Sunday Times

μεθοδολογία προβολής

The University League Tables

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -CUG The Complete University Guide:

Πρότυπα Εισόδου 12,5% Ικανοποίηση Φοιτητών 18,75% Αναλογία Φοιτητών-Προσωπικού 12.5% Ποιότητα Έρευνας 12,5% Ένταση Έρευνας 6,25% Δαπάνες Ακαδημαϊκών Υπηρεσιών 6,25% Δαπάνες για Εγκαταστάσεις 6,25% Προοπτικές Αποφοίτων 12,5% Ποσοστό Ολοκλήρωσης Πτυχίου 12,5%

μεθοδολογία προβολής

Urap

μεθοδολογία προβολής

Us News

μεθοδολογία προβολής

Webometrics

Κριτήρια που χρησιμοποιούνται στην κατάταξη -Webometrics Ιστός Κατάταξης των Πανεπιστημίων:

Ορατότητα 50% Αριστεία 35% Διαφάνεια 10% Παρουσία 5%

μεθοδολογία προβολής