University of Kent
Εφαρμοσμένη Αναλογιστική Επιστήμη (Διεθνές Μεταπτυχιακό) MSc
University of Kent - Πανεπιστήμιο του Kent

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 145 αποφοίτους Applied Actuarial Science (International Master's) MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech από το Πανεπιστήμιο του Kent για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
70 /100
145 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £34500 £44500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £34000 £26000 - £41000 £32000 - £55500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24406 £24662 £30689
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21389 - £28940 £19296 - £31978 £22604 - £41672

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι αναλογιστές αξιολογούν και διαχειρίζονται τους χρηματοοικονομικούς κινδύνους. Διαμορφώνουν οικονομική αίσθηση του μέλλοντος για τους πελάτες τους, εφαρμόζοντας προηγμένες μαθηματικές και στατιστικές τεχνικές για την επίλυση σύνθετων χρηματοοικονομικών προβλημάτων.

Επισκόπηση

Το δίπλωμα του αναλογιστή αποτελεί διαβατήριο για μια ευρεία ποικιλία σταδιοδρομίας σε ασφαλιστικές εταιρείες, επενδύσεις, συντάξεις, υγειονομική περίθαλψη και τράπεζες - όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαπίστευση

Το διεθνές μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Institute and Faculty of Actuaries. Είναι ισοδύναμο με το μετατρεπόμενο MSc στην Αναλογιστική Επιστήμη, ακολουθούμενο από το μονοετές MSc στην Εφαρμοσμένη Αναλογιστική Επιστήμη.

Το πρόγραμμα International Master's in Applied Actuarial Science παρέχει μια ταχεία διαδρομή για την απόκτηση του τίτλου του αναλογιστή.

Οι σπουδαστές που επιτυγχάνουν αρκετά υψηλή συνολική βαθμολογία σε αυτό το πρόγραμμα μπορούν να απαλλαγούν από τις επαγγελματικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα, κατά το πρώτο έτος του προγράμματος, ανάλογα με τα μαθήματα που επιλέγονται, οι φοιτητές μπορούν να απαλλαγούν από τα μαθήματα CB1, CB2, CM1, CM2, CS1 και CS2 του Institute and Faculty of Actuaries. Στο τελευταίο έτος του προγράμματος, ανάλογα με τα μαθήματα που επιλέγουν, οι φοιτητές μπορούν να απαλλαγούν από τα μαθήματα CP1, CP2, CP3, SP2, SP5, SP7, SP8 και SP9 του Institute and Faculty of Actuaries.

Ως ένα από τα λίγα πανεπιστήμια που προσφέρουν αναλογιστική επιστήμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πρόγραμμα του Κεντ αναγνωρίζεται για τον ισχυρό συνδυασμό θεωρητικής και πρακτικής εμπειρογνωμοσύνης. Το διδακτικό προσωπικό περιλαμβάνει πολλούς αναλογιστές που προέρχονται από την επαγγελματική πρακτική, καθώς και εξειδικευμένους ερευνητές.

Περί του Κέντρου Αναλογιστικής Επιστήμης, Κινδύνου και Επενδύσεων

Το 2010, το Κέντρο Αναλογιστικής Επιστήμης, Κινδύνων και Επενδύσεων (CASRI) ιδρύθηκε στο πλαίσιο της Σχολής Μαθηματικών, Στατιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης για να αντικατοπτρίζει το διευρυμένο πεδίο της διδασκαλίας και της έρευνας του προσωπικού. Στο πλαίσιο του CASRI, η έρευνα στην αναλογιστική επιστήμη μπορεί να ταξινομηθεί σε γενικές γραμμές στα ακόλουθα τρία θέματα: οικονομικό κεφάλαιο και διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων, μοντελοποίηση του κινδύνου μακροζωίας και πτυχές της δημόσιας πολιτικής στην ταξινόμηση των ασφαλιστικών κινδύνων. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ισορροπία μεταξύ θεωρητικών και εφαρμοσμένων ερευνών, καθώς και αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κοινωνικής πολιτικής. Η ομάδα έχει βαθιά και μακροχρόνια συνεργασία με το Ινστιτούτο και τη Σχολή Αναλογιστών, καθώς και με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα παγκοσμίως.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Applied Actuarial Science (International Master's) MSc από Πανεπιστήμιο του Kent

30% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
20% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες υγείας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
0% Επαγγελματίες της θεραπείας
0% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας

Η αξιολόγηση είναι ένας συνδυασμός εργασιών και γραπτών εξετάσεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας για τους διεθνείς φοιτητές για τις προϋποθέσεις εισόδου ανά χώρα και άλλες σχετικές πληροφορίες. Λόγω των περιορισμών στη βίζα, οι φοιτητές που χρειάζονται φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν δεν μπορούν να σπουδάσουν με μερική απασχόληση, εκτός εάν παρακολουθούν ένα πρόγραμμα εξ αποστάσεως ή συνδυασμένης μάθησης χωρίς παροχή υπηρεσιών στην πανεπιστημιούπολη. Το Πανεπιστήμιο απαιτεί από όλους τους μη φυσικούς ομιλητές της αγγλικής γλώσσας να επιτύχουν ένα ελάχιστο επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας γραπτά και προφορικά πριν από την έναρξη μεταπτυχιακών σπουδών. Ορισμένα μαθήματα απαιτούν υψηλότερο επίπεδο. Για λεπτομερείς πληροφορίες ανατρέξτε στις ιστοσελίδες μας για τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας. Εάν απαιτείται να πληροίτε μια προϋπόθεση για την αγγλική γλώσσα, προσφέρουμε μια σειρά από προπαρασκευαστικά μαθήματα στα Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς μέσω του Kent International Pathways.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Actuarial Science (International Master's), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο πρώτης ή ανώτερης δεύτερης τάξης στα μαθηματικά, τη στατιστική ή τα οικονομικά (αν και άλλα μαθήματα με υψηλό μαθηματικό περιεχόμενο είναι αποδεκτά).

Όλοι οι υποψήφιοι εξετάζονται σε ατομική βάση και πρόσθετα προσόντα, επαγγελματικά προσόντα και σχετική εμπειρία μπορούν επίσης να ληφθούν υπόψη κατά την εξέταση των αιτήσεων.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Kent στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 26 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Kent

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Kent

Το Πανεπιστήμιο του Κεντ είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από το δημόσιο και βρίσκεται στο Κεντ της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται βόρεια του Canterbury, ενώ οι άλλες πανεπιστημιουπόλεις του βρίσκονται στο Medway και στο Tonbridge στο Kent. Επιπλέον, το πανεπιστήμιο λειτουργεί κέντρα μεταπτυχιακών σπουδών στις Βρυξέλλες, την Αθήνα, τη Ρώμη και το Παρίσι.

Λίστα με 390 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Kent - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Kent

προπτυχιακοί φοιτητές:
13390
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2820
:
16210
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αναλογιστική Επιστήμη": 2280 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life | University of Kent
  • The University of Kent
  • Hear from an Indian Student | University of Kent
  • We are European | University of Kent students
  • Why Kent | International students | University of Kent
  • Hear from American Students | University of Kent

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Canterbury campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αναλογιστική Επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £11350 - Σουόνσι Oncampus μερική απασχόληση
Αναλογιστική Επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
MSci Actuarial Science and Data Science (τετραετές ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Εφαρμοσμένη αναλογιστική επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνές μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη αναλογιστική επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη αναλογιστική επιστήμη με βιομηχανική πρακτική άσκηση MSc Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Αναλογιστική Επιστήμη (Διεθνές Μεταπτυχιακό) MSc Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης