University of Keele
Αγγλική Λογοτεχνία και Ιστορία BA (Hons)
University of Keele - Πανεπιστήμιο του Keele

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους English Literature and History BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με λογοτεχνία στα αγγλικά από το Πανεπιστήμιο του Keele για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με λογοτεχνία στα αγγλικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
78 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ιστορία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : λογοτεχνία στα αγγλικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £21000 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £25000 £17500 - £25500 £19500 - £32000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ιστορία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24192 £22529 £27200
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20437 - £27682 £17371 - £28059 £20570 - £34869

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είστε ενθουσιασμένοι να εξερευνήσετε διαφορετικές ιστορικές περιόδους και λογοτεχνικά έργα που θα σας προκαλέσουν και θα σας εμπνεύσουν; Η Αγγλική Λογοτεχνία και Ιστορία στο Keele εμβαθύνει στις λεπτομέρειες και τον αντίκτυπο των ιστορικών γεγονότων και εξερευνά τη λογοτεχνία από τον Σαίξπηρ μέχρι σήμερα. Σε αυτό το μάθημα, θα διερευνήσετε τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι σκέφτονταν και ζούσαν στο παρελθόν και πώς οι κοινωνικές, πολιτιστικές και λογοτεχνικές αλλαγές διαμόρφωσαν τον κόσμο στον οποίο ζούμε σήμερα. Θα εξερευνήσετε αυτά τα θέματα σε παγκόσμια κλίμακα και θα γίνετε ένας σίγουρος αναγνώστης, συγγραφέας και ερευνητής, εξοπλίζοντάς σας με βασικά χαρακτηριστικά πτυχιούχου.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Γίνετε ένας ικανός αναλυτής λογοτεχνίας κάθε είδους, από ποίηση μέχρι graphic novels και πολιτικές ομιλίες.
 • Αποκτήστε εικόνα για διάφορες εποχές, πολιτισμούς και κοινωνίες, δημιουργώντας ένα θεμέλιο γνώσεων και παρέχοντας μια ευρεία ερμηνεία της ιστορίας
 • Μάθετε να αξιολογείτε κριτικά και να προβληματίζεστε σχετικά με τα ιστορικά γεγονότα και πώς αυτά έχουν επηρεάσει τον κόσμο στον οποίο ζούμε, με την υποστήριξη εμπνευσμένων καθηγητών
 • Συμμετέχετε σε ευκαιρίες πρακτικής άσκησης που παρέχουν πλούσια εμπειρία, προετοιμάζοντάς σας για απασχόληση μετά το πανεπιστήμιο
 • Ευκαιρία να κάνετε αίτηση για ένα Διεθνές Έτος σε ένα συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο για να εξερευνήσετε διαφορετικούς πολιτισμούς

Η Αγγλική Λογοτεχνία και Ιστορία στο Keele συνδυάζει τη μελέτη ιστορικών γεγονότων και λογοτεχνίας με προβληματισμούς σχετικά με το πώς έχει αναπτυχθεί η σύγχρονη κοινωνία και ο πολιτισμός μας, αντιμετωπίζοντας σημαντικές συζητήσεις γύρω από θέματα όπως η αποαποικιοποίηση, η βιωσιμότητα και το περιβάλλον, το φύλο και η σεξουαλικότητα και ο πολιτικός εξτρεμισμός.

Σε αυτό το συνδυασμένο πρόγραμμα, θα εξετάσετε την αγγλική λογοτεχνία από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βρετανίας, της Βόρειας Αμερικής και της Αφρικής, λαμβάνοντας μια πραγματικά παγκόσμια προοπτική.

Διδασκόμενοι από ειδικούς καθηγητές της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, θα εξερευνήσετε και θα ερμηνεύσετε λογοτεχνικά κείμενα που θα προκαλέσουν τις απόψεις σας, θα προάγουν τα γούστα σας, θα ωθήσουν τη δημιουργικότητά σας και θα σας δώσουν την ευκαιρία να γίνετε ένας πολύπλευρος απόφοιτος. Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων και αξιολογήσεων, αυτό το ποικιλόμορφο μάθημα θα σας εξοπλίσει με ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που αναζητούν οι εργοδότες, όπως η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργικότητα, η συναισθηματική νοημοσύνη και ο ψηφιακός γραμματισμός.

Η ιστορία στο Keele διδάσκεται από ακαδημαϊκούς που είναι ειδικοί σε ένα ευρύ φάσμα τομέων και περιόδων της ιστορίας. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε την πορεία των αλλαγών σε βασικούς τομείς της ανθρώπινης ιστορίας και να εκτιμήσετε τον αντίκτυπο των γεγονότων, των δυνάμεων και των διαδικασιών σε μεμονωμένες κοινωνίες και στον κόσμο στο σύνολό του.

Θα αναπτύξετε τις γνώσεις, την κριτική σκέψη και τις αναλυτικές σας δεξιότητες και θα μάθετε πώς να ερευνάτε ποικίλα θέματα, να εξετάζετε κριτικά τα στοιχεία και να προβληματίζεστε για καίριες στιγμές της ιστορίας. Αυτή η εμπειρία θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να αναπτύξετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα σας προετοιμάσουν για την απασχόληση μετά το πανεπιστήμιο.

Περί Keele

Το Πανεπιστήμιο Keele ιδρύθηκε το 1949 από τον πρώην αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης. Ιδρύθηκε για να ανταποκριθεί στις ανάγκες ενός μεταβαλλόμενου κόσμου, το Keele είχε πάντα ένα πρωτοποριακό όραμα να είναι ένα διαφορετικό είδος πανεπιστημίου.

Διαπρέπουμε τόσο στη διδασκαλία όσο και στην έρευνα, με μερικούς από τους πιο ικανοποιημένους φοιτητές στην Αγγλία και με έρευνα που αλλάζει ζωές προς το καλύτερο σε περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η πανέμορφη πανεπιστημιούπολη των 600 στρεμμάτων μας είναι μία από τις μεγαλύτερες στη Βρετανία - αλλά όλες οι πιο σημαντικές υπηρεσίες και εγκαταστάσεις βρίσκονται στο κατώφλι σας, με καταλύματα, χώρους διδασκαλίας, εγκαταστάσεις όπως ιατρικό κέντρο, αθλητικό κέντρο και φαρμακείο, καθώς και μια σειρά από καταστήματα, εστιατόρια και χώρους διασκέδασης - συμπεριλαμβανομένης της Ένωσης Φοιτητών - συγκεντρωμένα γύρω από το κέντρο.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους English Literature and History BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Keele

25% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
20% Διδάσκοντες επαγγελματίες
20% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες πρόνοιας
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Νοσηλευτές κτηνιατρικής

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για λογοτεχνία στα αγγλικά

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnglish Literature and History, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Keele στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Keele σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #49 
  • #60 
  Αγγλικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Keele

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Keele

Το Πανεπιστήμιο Keele ιδρύθηκε το 1949 και βρίσκεται στο αγροτικό περιβάλλον της μεγάλης πόλης Newcastle under Lyme. Όλες οι εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πανεπιστημιούπολης, συμπεριλαμβανομένης της Union Square, όπου οι φοιτητές μπορούν να βρουν φαρμακείο, τη βιβλιοθήκη, ακόμη και ένα φοιτητικό ταχυδρομείο. Οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε μια εντυπωσιακή ποικιλία μαθημάτων τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, καθώς και ανάμεσα σε πέντε διαφορετικές σύγχρονες και ευρύχωρες εστίες.

Λίστα με 221 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Keele - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Keele

προπτυχιακοί φοιτητές:
8360
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1545
:
9905
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αγγλική Λογοτεχνία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Campus life at Keele
 • Reasons to choose Keele
 • You NEED to know this about Keele...
 • How would you describe your time at Keele?
 • MA in Education at Keele

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αγγλική λογοτεχνία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
98% 5% 15% £16520 134 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
73% 10% 4% £20600 138 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 3% 15% £12500 119 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Ψυχολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 121 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 5% 0% £16520 120 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και αγγλική λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
88% 0% 10% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και κινηματογράφος BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
86% 0% 10% £22350 126 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
98% 5% 0% £16520 125 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία/Ιστορία της Τέχνης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
86% 5% 20% £15950 112 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης