University of Huddersfield
Τριτοβάθμια εκπαίδευση MA
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είτε είστε νεοεισερχόμενος είτε έμπειρο μέλος του προσωπικού που διδάσκει σε προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να εργαστείτε για την απόκτηση της τόσο σημαντικής ιδιότητας Fellowship of the Higher Education Academy HEA (https://www.heacademy.ac.uk/).

Γιατί ΜΑ στην Ανώτατη Εκπαίδευση; Η υποτροφία του HEA προσφέρει μια σειρά από οφέλη για την ανάπτυξη και την πρόοδο της καριέρας σας. Παρέχει ένα πολύτιμο μέτρο επιτυχίας και επιδιώκεται όλο και περισσότερο από τους εργοδότες σε όλο τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ως προϋπόθεση διορισμού και προαγωγής. Η Advance HE (πρώην Ακαδημία Ανώτατης Εκπαίδευσης) συνεργάζεται με παρόχους και οργανισμούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη βελτίωση της επαγγελματικής εμπειρίας των καθηγητών ΑΕΙ μέσω υποτροφιών, διαπίστευσης, βραβείων και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Το ΠΜΣ Ανώτατης Εκπαίδευσης παρέχει ένα ευέλικτο πρόγραμμα ανάπτυξης στη διδασκαλία και τη μάθηση για το προσωπικό που ήδη διδάσκει μαθήματα ανώτατης εκπαίδευσης. Στόχος του προγράμματος είναι να σας δώσει τη δυνατότητα να γίνετε ένας ικανός και εξειδικευμένος επαγγελματίας σε όλες τις πτυχές της διδασκαλίας, της μάθησης και της αξιολόγησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Θα ενθαρρυνθείτε να υιοθετήσετε επαγγελματικές αξίες και στάσεις για τη διδασκαλία, τη μάθηση και την αξιολόγηση και το μάθημα παρέχει ένα πλαίσιο που σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό. Μέσω αυτής της διαδικασίας θα ενθαρρυνθείτε να προβληματιστείτε σχετικά με τις δικές σας επαγγελματικές εμπειρίες και να θέσετε τους δικούς σας στόχους για επαγγελματική ανάπτυξη. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποδείξετε την εμπλοκή σας με το Πλαίσιο Επαγγελματικών Προτύπων του Ηνωμένου Βασιλείου (UKPSF) και να αποκτήσετε την υποτροφία της Ακαδημίας Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Θα διδάσκεστε από μια εξαιρετική ομάδα καθηγητών και θα έχετε πρόσβαση στο εκτεταμένο επαγγελματικό και ακαδημαϊκό μας δίκτυο, το οποίο τροφοδοτεί άμεσα το σχεδιασμό και την παροχή μαθημάτων, καθώς και σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Επαγγελματικοί δεσμοί και διαπιστεύσεις: Οι φοιτητές αποκτούν την ιδιότητα του μέλους της Ακαδημίας Ανώτατης Εκπαίδευσης HEA μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του έτους 1 (https://www.heacademy.ac.uk/). Η διαπίστευση αυτή επανεξετάζεται σε τακτική βάση.

Στο μάθημα μπορεί να χρησιμοποιηθούν διάφορες μέθοδοι αξιολόγησης, όπως: εργασίες, δοκίμια, εκθέσεις αξιολόγησης, μίνι εργασίες, σχόλια/συζητήσεις προβληματισμού και γραπτές εργασίες σεμιναρίων. Οι προδιαγραφές της ενότητάς σας/το εγχειρίδιο μαθημάτων σας θα παρέχει πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν για το μάθημά σας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHigher Education, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να έχετε πτυχίο Honours με βαθμό 2:2 ή ανώτερο, ή επαγγελματικό ισοδύναμο. Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να διδάσκουν, να υποστηρίζουν και να αξιολογούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων και Πλαίσιο Προσόντων και Πιστωτικών Μονάδων, επίπεδο 4 ή ανώτερο) και να έχουν κατά μέσο όρο τουλάχιστον έξι ώρες διδασκαλίας (αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ομαδική διδασκαλία) την εβδομάδα. Οι υποψήφιοι που έχουν ήδη διαπίστευση από την Ακαδημία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HEA) μπορούν να συμμετάσχουν στο βραβείο PgCert Higher Education λαμβάνοντας την ενότητα 20 πιστωτικών μονάδων, το συνέδριο Inspire. Αυτή η ενότητα και η διαδρομή είναι διαθέσιμες μόνο σε όσους έχουν την υποτροφία της HEA. Για να υποβάλετε αίτηση, εάν παρακολουθείτε αυτή την έκδοση 60 πιστωτικών μονάδων, επιλέξτε PgCHE (μη HEA διαδρομή). Εάν παρακολουθείτε το συνέδριο Inspire Conference, επιλέξτε PgCHE (Inspire Conference) όταν επιλέγετε το μάθημά σας στην ηλεκτρονική φόρμα αίτησης.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 426 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

  • Student life at the University of Huddersfield
  • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
  • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre
  • Why choose the University of Huddersfield?
  • University of Huddersfield - Meet some of our students
  • My first day | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Queensgate
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνής Εκπαίδευση (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) MA Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - £25000 - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάθηση και διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £1390 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Επαγγελματική πρακτική στην τριτοβάθμια εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - - - Μπαθ Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια εκπαίδευση PgDip Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάθηση και διδασκαλία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - - - Γουίντσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- - - - - Γκίλντφορντ Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - - - Χάντερσφιλντ Oncampus μερική απασχόληση
Εκπαίδευση (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) MSc Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
MA Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus μερική απασχόληση
Διοίκηση, διαχείριση και ηγεσία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης PgCert Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση