University of Huddersfield
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Higher Education MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Χημεία από το Πανεπιστήμιο του Huddersfield για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Χημεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
88 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χημεία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χημεία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24500 £21500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £28000 £16000 - £25500 £18000 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χημεία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26087 £25084 £30411
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23037 - £30143 £20483 - £31674 £24333 - £37866

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είτε εργάζεστε ήδη σε περιβάλλον τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είτε φιλοδοξείτε να το κάνετε, αυτό το μάθημα μπορεί να είναι για εσάς. Θα εξερευνήσετε τη σχετική εκπαιδευτική θεωρία καθώς και τις πρακτικές που χρησιμοποιούνται για το σχεδιασμό και την παροχή μαθημάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το μάθημα θα ήταν επωφελές για όσους είναι ήδη πτυχιούχοι καθηγητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και για τους νυν ή επίδοξους διοικητικούς υπαλλήλους, διευθυντές και επαγγελματίες υποστήριξης φοιτητών σε αυτόν τον παγκόσμιο τομέα.

Γιατί ΠΜΣ στην Ανώτατη Εκπαίδευση; *Θα εξετάσετε πώς σχεδιάζονται τα προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, πώς να ενθαρρύνετε τη δέσμευση των φοιτητών και πώς να διασφαλίζετε την ποιότητα και να διαχειρίζεστε τα μαθήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

 • Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αναπτύξετε και να εμβαθύνετε τις γνώσεις και την κατανόηση της εκπαιδευτικής έρευνας και να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δεξιότητες στην έρευνα μιας πτυχής της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τη διπλωματική σας εργασία.
 • Ένα ακόμη βασικό στοιχείο είναι η ικανότητα ανταλλαγής και μοιράσματος της μάθησης με και από άλλους- θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συνεργαστείτε με φοιτητές από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και οργανισμών.
 • Το μάθημα είναι προσαρμοσμένο σε εσάς. Μπορείτε να επεκτείνετε την εστίαση στη διδασκαλία και τη μάθηση επιλέγοντας από μια σειρά επιλογών που ταιριάζουν με το ρόλο, την εμπειρία ή τον οργανισμό σας, ώστε να σας βοηθήσουν να προοδεύσετε ως ενημερωμένος, στοχαστικός και εμπνευσμένος επαγγελματίας.
 • Θα διδάσκεστε από μια εξαιρετική ομάδα καθηγητών και θα έχετε πρόσβαση στο εκτεταμένο επαγγελματικό και ακαδημαϊκό μας δίκτυο, το οποίο τροφοδοτεί άμεσα το σχεδιασμό και την υλοποίηση των μαθημάτων, καθώς και σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις και εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Higher Education MA από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5%
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Σε αυτό το μάθημα, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε την κατανόηση του κριτικού αναστοχασμού και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε στρατηγικές ανεξάρτητης μάθησης, ώστε να μπορείτε να αξιολογείτε και να ενημερώνετε την επαγγελματική σας πρακτική. Θα αναπτύξετε και θα εμβαθύνετε επίσης τις γνώσεις και την κατανόησή σας για την εκπαιδευτική έρευνα. Το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ξεκινά είτε τον Σεπτέμβριο είτε τον Ιανουάριο και διαρκεί 12 μήνες. Οι ενότητες διδάσκονται συνήθως σε εβδομαδιαία σεμινάρια και εργαστήρια. Ορισμένες ενότητες μπορεί να διεξάγονται τα Σάββατα. Το πρόγραμμα μερικής απασχόλησης αρχίζει τον Σεπτέμβριο και διαρκεί 24 μήνες για να ολοκληρωθεί. Οι ενότητες διδάσκονται συνήθως σε ημερήσια σχολεία του Σαββάτου. Θα χρησιμοποιήσετε επίσης το Εικονικό Περιβάλλον Μάθησης και τις ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες μας, οι οποίες παρέχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικού υλικού υψηλής ποιότητας. Το μάθημα αξιολογείται κανονικά μέσω εργασιών. Η αξιολόγηση του μαθήματος σας επιτρέπει να αποδείξετε τις πρακτικές σας γνώσεις και δεξιότητες παράλληλα με την ανάπτυξη της κριτικής και θεωρητικής σας κατανόησης του θέματος. Η αξιολόγηση βασίζεται στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά σας και στο πλαίσιο και είναι πιθανό να έχει αποτελέσματα που θα ωφελήσουν την επαγγελματική σας ζωή και τον εργοδότη σας. Οι καθηγητές της ενότητας και το εξειδικευμένο προσωπικό μαθησιακής υποστήριξης θα σας παρέχουν καθοδήγηση για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την εργασία σας. Για τους ξένους φοιτητές, παρέχουμε ένα εβδομαδιαίο εργαστήριο υποστήριξης ακαδημαϊκών δεξιοτήτων μελέτης για να σας βοηθήσουμε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις κύριες ενότητες. Η ανατροφοδότηση (συνήθως γραπτή) παρέχεται κανονικά για όλες τις υποβολές μαθημάτων εντός τριών εβδομάδων - εκτός αν η υποβολή έγινε προς το τέλος της περιόδου, οπότε η ανατροφοδότηση είναι διαθέσιμη μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Χημεία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHigher Education, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Οι απαιτήσεις εισόδου για αυτό το μάθημα είναι κανονικά:

* πτυχίο με βαθμό άριστα (2:2 ή ανώτερο) ή ισοδύναμο επαγγελματικό προσόν.

έξοδα

Δίδακτρα Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA

Αγγλία £575
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £575
Σκωτία £575
Ουαλία £575
Channel Islands £575
Ιρλανδία £575

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα μερικής φοίτησης για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου σε αυτό το μάθημα θα είναι 575 λίρες Αγγλίας (Band 1) ανά ενότητα 15 πιστωτικών μονάδων.

.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα δίδακτρα για τα επόμενα έτη σπουδών ενδέχεται να αυξηθούν σύμφωνα με τον πληθωρισμό (RPI-X).

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Huddersfield σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Παιδαγωγικά

  • #16 
  • #19 
  Παιδαγωγικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #35 
  • #47 
  Παιδαγωγικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #32 
  • #301 
  Παιδαγωγικά

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #46 
  • #472 
  Παιδαγωγικά
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Τριτοβάθμια Εκπαίδευση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £11000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική πρακτική στην τριτοβάθμια εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - - - Μπαθ Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση PgDip Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- - - - - Γκίλντφορντ Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής Εκπαίδευση (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) MA Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση (τριτοβάθμια εκπαίδευση) MSc Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική εκπαίδευση, πληροφόρηση και καθοδήγηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus μερική απασχόληση
Διοίκηση, διαχείριση και ηγεσία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης PgCert Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση