Bath Spa University
Επαγγελματική πρακτική στην τριτοβάθμια εκπαίδευση MA
Bath Spa University - Πανεπιστήμιο Bath Spa

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ένα πρόγραμμα που βοηθά το προσωπικό και τους φοιτητές έρευνας να αντιμετωπίσουν τις βασικές προκλήσεις της εργασίας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 • Ευκαιρίες για διαπιστευμένη επαγγελματική ανάπτυξη, σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όσων εργάζονται σε περιβάλλοντα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αξιοποιώντας προηγούμενες σχετικές πιστωτικές μονάδες ή υποτροφίες του HEA.
 • Πραγματοποιήστε επαγγελματική ανάπτυξη με το δικό σας ρυθμό. Προσφέρουμε ευέλικτα σχέδια εγγραφής, παρακολούθησης μαθημάτων και συσσώρευσης πιστωτικών μονάδων.
 • Οι μαθησιακές δραστηριότητες και οι εργασίες αξιολόγησης έχουν πρακτικό προσανατολισμό και μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να αντικατοπτρίζουν τις ανάγκες του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη συνεχή επαγγελματική σας ανάπτυξη μέσω μιας σειράς επιλογών μαθημάτων και προσφέρει τόσο ενδιάμεσα προσόντα όσο και εξωτερικό (HEA) διαπιστευμένο καθεστώς (μόνο για όσους έχουν κατάλληλη διδακτική πρακτική στα ΑΕΙ). Θα επιλέξετε ενότητες με βάση τον ρόλο και τα ενδιαφέροντά σας και θα σπουδάσετε σε διάστημα δύο έως πέντε ετών.

Το μάθημα είναι κατάλληλο για ακαδημαϊκούς, προσωπικό επαγγελματικών υπηρεσιών και φοιτητές έρευνας και μπορεί να βασιστεί σε προηγούμενα συναφή PGCerts (στην πρακτική της HE) ή υποτροφίες HEA μέσω της πιστοποίησης προηγούμενης μάθησης. Ως μέλος του προσωπικού ή ως φοιτητής έρευνας, το πρόγραμμα PPHE θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις βασικές προκλήσεις της εργασίας στον ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα θα αποκτήσετε πιστωτικές μονάδες και μεταπτυχιακά προσόντα για την επαγγελματική σας ανάπτυξη.

Αυτές οι προκλήσεις - διδασκαλία, υποστήριξη της μάθησης των φοιτητών, απασχολησιμότητα, βιωσιμότητα, νέες τεχνολογίες, διαχείριση ομάδων, επιχειρηματικότητα, διασφάλιση της ποιότητας και εξωτερική λογοδοσία - καλύπτουν όλο το φάσμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σπάνια μπορούν να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα. Θέτουν πολλά ερωτήματα σχετικά με τον καλύτερο τρόπο ενίσχυσης της διδασκαλίας και της έρευνας σε συγκεκριμένα πλαίσια και σχετικά με το πώς οι διευθυντές και οι διοικητικοί υπάλληλοι μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα των υφιστάμενων πρακτικών, κυρίως όσον αφορά την αντιμετώπιση των αναγκών και των προσδοκιών των φοιτητών, τον εμπλουτισμό των μαθησιακών τους εμπειριών και την αύξηση της διαχρονικής αξίας των μαθησιακών τους αποτελεσμάτων.

Η αξιολόγηση για όλες τις ενότητες γίνεται με την εκπόνηση μαθημάτων, με βάση την ολοκλήρωση εργασιών που αποσκοπούν στην προώθηση της κατανόησης, της βελτίωσης ή/και της εφαρμογής των επαγγελματικών πρακτικών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για τη δική σας πρακτική.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 5.0
  • Foundation
  • 6.5
  • Mphil / PhD
  • 7.0
  • PGCE
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςProfessional Practice in Higher Education, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πρέπει να εργάζεστε ή να είστε ερευνητής σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένου του HE in FE) κατά τη διάρκεια της μερικής φοίτησής σας σε αυτό το μάθημα. Οι δραστηριότητες και οι αξιολογήσεις βασίζονται στην τρέχουσα επαγγελματική πρακτική σας στο HE. Αυτό περιλαμβάνει τόσο το ακαδημαϊκό προσωπικό όσο και το προσωπικό επαγγελματικών υπηρεσιών. Ενημερωθείτε από την ομάδα μαθημάτων για να συζητήσετε.

Συνήθως απαιτείται προπτυχιακός τίτλος σπουδών από βρετανικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισοδύναμος τίτλος σπουδών από το εξωτερικό. Οι υποψήφιοι που δεν διαθέτουν προπτυχιακό πτυχίο ή ισοδύναμο επαγγελματικό προσόν, αλλά έχουν τουλάχιστον διετή εργασιακή εμπειρία σχετική με το πρόγραμμα είναι επίσης ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν αίτηση και θα κληθούν να συμμετάσχουν σε συνέντευξη για την εισαγωγή.

Εάν είστε ήδη κάτοχος ενός τίτλου σπουδών, όπως ένα PGCert στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (μάθηση και διδασκαλία ή ακαδημαϊκή πρακτική) ή μια υποτροφία της Ακαδημίας Ανώτατης Εκπαίδευσης, το πρόγραμμα μπορεί να βασιστεί σε αυτό για την απόκτηση υψηλότερου τίτλου σπουδών. Κατά συνέπεια, το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο κυρίως για όσους ζουν και εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι σε θέση να ταξιδεύουν τακτικά στο Bath για σπουδές μερικής απασχόλησης παράλληλα με την εργασία τους στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

έξοδα

Δίδακτρα Επαγγελματική πρακτική στην τριτοβάθμια εκπαίδευση MA

Αγγλία £4298 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £4298 έτος 1
Σκωτία £4298 έτος 1
Ουαλία £4298 έτος 1
Channel Islands £4298 έτος 1
Ιρλανδία £4298 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Bath Spa στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 9 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Bath Spa

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Bath Spa

Το Πανεπιστήμιο Bath Spa βρίσκεται στα αγροτικά περίχωρα της ομώνυμης αγγλικής πόλης, του Bath. Αυτό το ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι υπερήφανο για το γεγονός ότι διαθέτει τους πόρους της σχολής και την πρωτοβουλία να αντιμετωπίζει τους φοιτητές ως άτομα, μαθαίνοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, και έτσι να είναι σε θέση να τους βοηθήσει να βρουν θέσεις εργασίας που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους τους. Στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να βρείτε ακαδημαϊκές και κοινωνικές εμπειρίες μέσα από τις περισσότερες από 70 φοιτητικές λέσχες και συλλόγους του Bath Spa.

Λίστα με 240 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Bath Spa - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Bath Spa

προπτυχιακοί φοιτητές:
7335
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1285
:
8620
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Τριτοβάθμια Εκπαίδευση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Why Bath Spa University?
 • LLB (Hons) Law at Bath Spa University
 • Bath Spa University - advice from graduating students
 • BA Theatre, Festival and Event Production
 • Bath Spa University Bus Service

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Newton Park Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £17600 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA (PG) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £11000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική πρακτική στην τριτοβάθμια εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - - - Μπαθ Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση PgDip Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus μερική απασχόληση
Τριτοβάθμια Εκπαίδευση MA Πανεπιστήμιο του Surrey
(University of Surrey)
- - - - - Γκίλντφορντ Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής Εκπαίδευση (Τριτοβάθμια Εκπαίδευση) MA Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση (τριτοβάθμια εκπαίδευση) MSc Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική εκπαίδευση, πληροφόρηση και καθοδήγηση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση PgCert Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus μερική απασχόληση
Διοίκηση, διαχείριση και ηγεσία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης PgCert Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus μερική απασχόληση