University of Huddersfield
Broadcast Journalism BA (Hons)
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων ΜΜΕ, δημοσιογραφία και επικοινωνία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Δημοσιογραφία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £19500 £22500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18000 - £24000 £15500 - £23000 £18000 - £28500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε ΜΜΕ, δημοσιογραφία και επικοινωνία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22011 £20901 £24871
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25034 £16859 - £25435 £19876 - £30908

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο Broadcast Journalism BA(Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για μια συναρπαστική καριέρα στις τηλεοπτικές ειδήσεις, το ραδιόφωνο, το podcasting, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - ή σε όλους αυτούς τους τομείς.

Όπως η κοινωνία και η τεχνολογία, έτσι και αυτοί οι κλάδοι αλλάζουν συνεχώς, και εμείς θα σας δώσουμε τις καλύτερες δυνατές βάσεις για να πετύχετε στο μέλλον.

Θα αναπτύξετε τις δημιουργικές και τεχνικές σας δεξιότητες στη δημοσιογραφία βίντεο και ήχου και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τα διαδικτυακά και κοινωνικά εργαλεία. Παράλληλα, αναλύοντας τα μέσα ενημέρωσης και τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε σήμερα, θα κατανοήσετε καλύτερα τη δημοσιογραφία του 21ου αιώνα.

Σε αυτό το μάθημα, θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις μας, όπως τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά στούντιο, επαγγελματικές κάμερες, λογισμικό μοντάζ και πολλά άλλα.

Γιατί να σπουδάσετε ραδιοτηλεοπτική δημοσιογραφία BA(Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield;

Θα μάθετε από τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς μας για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η ραδιοτηλεοπτική δημοσιογραφία. Οι ευκαιρίες πρακτικής άσκησης θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε δεξιότητες σε μια επαγγελματική αίθουσα σύνταξης ειδήσεων, όπου θα έχετε την ευκαιρία να παράγετε ειδησεογραφικό περιεχόμενο σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και διαδίκτυο - και σε πραγματικές προθεσμίες.

Μετά το πέρας των μαθημάτων, μπορείτε να ακολουθήσετε μια καριέρα στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών, τόσο στην ψηφιακή όσο και στην τηλεόραση, στην ψηφιακή δημοσιογραφία, στη δημοσιογραφία πολυμέσων, στο ραδιόφωνο ή σε άλλους τομείς. Αντ' αυτού, θα μπορούσατε να επιλέξετε να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας, σε ένα μάθημα τηλεοπτικής παραγωγής, μουσικής δημοσιογραφίας, αθλητικής δημοσιογραφίας, μέσων ενημέρωσης και λαϊκής κουλτούρας ή σπουδών δημοσίευσης. Πρόσφατοι απόφοιτοι εργάζονται στο BBC, στο ITV και σε διάφορους άλλους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς†

Η Δημοσιογραφία στο Huddersfield είναι επίσης κορυφαία στο Yorkshire για την Αξιολόγηση και την Ανατροφοδότηση, με βαθμολογία 93%, με βάση πειραματικά στατιστικά στοιχεία από την Εθνική Έρευνα Φοιτητών 2023. Επιπλέον, ένα εντυπωσιακό 100% των αποφοίτων από αυτό το πρόγραμμα σπουδών εργάζονται ή/και σπουδάζουν περαιτέρω 15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους (στοιχεία Unistats 20/21, απόφοιτοι που κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο).

†Πηγή: LinkedIn

Επαγγελματικοί φορείς

Στο Huddersfield, θα σπουδάσετε το Global Professional Award παράλληλα με το πτυχίο σας†, ώστε να αποκτήσετε πολύτιμα προσόντα και εμπειρίες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την καριέρα που επιθυμείτε, ανεξάρτητα από τον τομέα των σπουδών σας.

†πλήρης φοίτησης, προπτυχιακά πτυχία πρώτης βαθμίδας με ελάχιστη διάρκεια τριών ετών. Αυτό δεν περιλαμβάνει μεταπτυχιακά πτυχία, πτυχία θεμελίωσης, πτυχία top-up, επιταχυνόμενα πτυχία ή πτυχία μαθητείας.

Γιατί Huddersfield;

Η ζωντανή και φιλική πανεπιστημιούπολη του Huddersfield είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές, ενώ η ίδια η πόλη προσφέρει πολλά να δείτε και να κάνετε, με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις στην περιοχή και γύρω από αυτήν.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Broadcast Journalism BA (Hons) από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

35% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Τα πτυχία μας επιδιώκουν να αναπτύξουν τις δημιουργικές, τεχνικές και αναλυτικές σας δεξιότητες, με τη μάθησή σας να έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να επιτύχετε στους τομείς των μέσων ενημέρωσης, της δημιουργίας και του πολιτισμού. Έτσι, εργαζόμαστε με μια μεγάλη ποικιλία μορφών διδασκαλίας, οι οποίες, παράλληλα με τις διαλέξεις, τα σεμινάρια και τα εργαστήρια, περιλαμβάνουν τις ημέρες ειδήσεων, τη μάθηση μέσω εργασίας και την πρακτική άσκηση, την εργασία σε έργα, τις διπλωματικές εργασίες, την ατομική και ομαδική επίβλεψη και την ψηφιακή μάθηση. Χρησιμοποιούμε μια ποικιλία αξιολογήσεων, όπως βίντεο μικρού μήκους, podcasts, ημέρες ειδησεογραφίας, χαρτοφυλάκια έρευνας κοινού, δοκίμια, παρουσιάσεις παραγωγής, ανάλυση δεδομένων, παρουσιάσεις και διατριβή.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Δημοσιογραφία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες πληροφορίες - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBroadcast Journalism, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Broadcast Journalism BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £16500 έτος 1
Διεθνή £16500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα καλύπτουν το κόστος των σπουδών σας στο Πανεπιστήμιο, καθώς και τα έξοδα εγγραφής, διδασκαλίας, επίβλεψης και εξετάσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση, τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και για το τι καλύπτουν τα δίδακτρα, ανατρέξτε στην ενότητα Δίδακτρα και χρηματοδότηση - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/ Αν είστε φοιτητής από την ΕΕ ή από το εξωτερικό και πρόκειται να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, επισκεφθείτε τις σελίδες International Fees and Finance για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα δίδακτρα και τη διαθέσιμη υποστήριξη - https://www.hud.ac.uk/international/fees-and-funding/. Παρακαλείστε να στείλετε email στο Γραφείο Οικονομικών Φοιτητών ([email protected]) ή να καλέσετε στο 01484 472210 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Huddersfield σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #41 
  • #301 
  Κοινωνικές επιστήμες
  THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2022]

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
 • Student life at the University of Huddersfield
 • Why choose the University of Huddersfield?
 • University of Huddersfield - Meet some of our students
 • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
 • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
 • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Broadcast Journalism BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- 0% 10% £16500 121 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Broadcast Journalism BA (Hons) Πανεπιστήμιο Nottingham Trent
(Nottingham Trent University)
- - - - - Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ραδιοτηλεοπτική δημοσιογραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Leeds Trinity
(Leeds Trinity University)
- - - £12000 - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ραδιοτηλεοπτική Δημοσιογραφία με Θεμελιώδες Έτος Δημοσιογραφικών Σπουδών BA (Hons) Πανεπιστήμιο Leeds Trinity
(Leeds Trinity University)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική δημοσιογραφία με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
- 5% 0% £16000 115 Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημοσιογραφία με ανθρώπινα δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 2% 5% £19500 129 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημοσιογραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 10% 10% £15000 105 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημοσιογραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
- 5% 25% £15750 £15750 126 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημοσιογραφία και εκδόσεις BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- 20% 15% £16905 128 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημοσιογραφία / Δημοσιογραφία (αθλητισμός) (συμπληρωματικό πρόγραμμα) BA (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £16000 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης