University of Essex
Λογοθεραπεία (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons)
University of Essex - Πανεπιστήμιο του Essex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 60 αποφοίτους Speech and Language Therapy (Including Year Abroad) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με επιστήμες υγείας (μη ειδικές) από το Πανεπιστήμιο του Essex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με επιστήμες υγείας (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
59 /100
60 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων επιστήμες υγείας (μη ειδικές)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : επιστήμες υγείας (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £23000 £28500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £26000 £19500 - £29500 £23000 - £35000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε επιστήμες υγείας (μη ειδικές) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26206 £25341 £28524
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25076 - £28768 £18887 - £31202 £21438 - £35683

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σας αρέσει να εργάζεστε με ανθρώπους; Θέλετε να κάνετε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων; Εάν επιθυμείτε να γίνετε εγγεγραμμένος λογοθεραπευτής και θέλετε να διαμορφώσετε το μέλλον της επικοινωνίας, το πρόγραμμα σπουδών BSc Speech and Language Therapy pre-registration μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να εκπαιδευτείτε, καθώς μπορείτε τώρα να υποβάλετε αίτηση για επιχορήγηση 5000 λιρών, την οποία δεν θα χρειαστεί να επιστρέψετε! Υπάρχει επίσης διαθέσιμη επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 3000 λιρών ανάλογα με τις προσωπικές σας συνθήκες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλεξιμότητα και τον τρόπο υποβολής αίτησης στη σελίδα Υποτροφίες και χρηματοδότηση HSC.

Οι λογοθεραπευτές εργάζονται με άτομα όλων των ηλικιών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες επικοινωνίας και κατάποσης, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να μεγιστοποιήσουν την ανεξαρτησία τους στην κοινωνική, ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους ζωή. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος BSc Speech and Language Therapy οδηγεί σε δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) ως λογοθεραπευτής.

Πρόκειται για ένα μάθημα επικεντρωμένο στον πελάτη, το οποίο χρησιμοποιεί ποικίλες μεθόδους μάθησης για την ενσωμάτωση της θεωρίας και της κλινικής πρακτικής. Πραγματοποιείτε ημερήσιες επισκέψεις και τμήματα πρακτικής εκπαίδευσης με λογοθεραπευτές στο χώρο εργασίας. Αυτή η πρακτική εμπειρία σας βοηθά να προετοιμαστείτε για το μέλλον σας ως ειδικευμένος θεραπευτής.

Το μάθημά μας αναπτύσσεται συνεχώς ώστε να αντικατοπτρίζει τη σύγχρονη πρακτική της υγείας, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής φροντίδας. Πελάτες, εθελοντικές ομάδες, άλλοι επαγγελματίες υγείας, κλινικοί ιατροί λογοθεραπείας και διευθυντές υπηρεσιών συνεχίζουν να συμμετέχουν, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι ενσωματώνονται οι αλλαγές στην πρακτική της λογοθεραπείας, διατηρώντας το μάθημά σας ενημερωμένο.

Μοιράζεστε κάποιες μαθησιακές εμπειρίες με άλλους φοιτητές υγειονομικής περίθαλψης σε παρόμοια προπτυχιακά μαθήματα. Η μάθηση περιλαμβάνει διεπαγγελματική συνεργασία, ιδίως κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης. Η εργασία δίπλα σε άλλους επαγγελματίες υγείας σημαίνει ότι έχετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις από αυτούς.

Το κόστος της απαιτούμενης στολής καλύπτεται πλήρως από το σχολείο.

Ελέγχους DBS και επαγγελματικής υγείας

Για το μάθημα αυτό απαιτείται ικανοποιητικός έλεγχος επαγγελματικής υγείας και ενισχυμένος έλεγχος της Υπηρεσίας Αποκάλυψης και Φραγής (DBS) (συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου του καταλόγου παιδιών και ενηλίκων) - και τα δύο αυτά διοργανώνονται από το Πανεπιστήμιο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα DBS αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τον έλεγχο DBS.

Θα πρέπει επίσης να εγγραφείτε στην Υπηρεσία Ενημέρωσης DBS (πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να βρείτε εδώ). Θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτήν εντός 30 ημερών από την έκδοση του πιστοποιητικού DBS. Η υπηρεσία ενημέρωσης κοστίζει 13 λίρες ετησίως, τις οποίες επιστρέφει το Πανεπιστήμιο. Θα πρέπει να διατηρήσετε τη συνδρομή σας στην υπηρεσία αυτή ενεργή κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Εάν δεν εγγραφείτε στην Υπηρεσία Ενημέρωσης εντός 30 ημερών ή η εγγραφή σας λήξει και αργότερα παρακολουθήσετε πρακτική άσκηση όπου αυτό αποτελεί απαίτηση, θα πρέπει να πληρώσετε για νέο έλεγχο DBS, ο οποίος θα σας επιτρέψει να εγγραφείτε στην Υπηρεσία Ενημέρωσης. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα μας DBS εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό.

.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Speech and Language Therapy (Including Year Abroad) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Essex

70% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για επιστήμες υγείας (μη ειδικές)

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSpeech and Language Therapy (Including Year Abroad), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Λογοθεραπεία (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £19500 έτος 1
Διεθνή £19500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα τέλη που εμφανίζονται είναι για την εγγραφή 2024-25. Τα τέλη ενδέχεται να αυξηθούν για κάθε ακαδημαϊκή εισαγωγή και κάθε ακαδημαϊκό έτος σπουδών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Essex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Essex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Essex

Το Πανεπιστήμιο του Essex, είναι ένα δημόσιο, ερευνητικό πανεπιστήμιο όπου η περιέργεια κυριαρχεί και η σκέψη έξω από το κουτί δεν ενθαρρύνεται απλώς, αλλά αναμένεται. Με έδρα την ομώνυμη κομητεία του Essex, η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Wivenhoe Park, κοντά στο Colchester. Εκεί στεγάζονται οι τρεις σχολές του πανεπιστημίου, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιστήμες και Υγεία και Κοινωνικές Επιστήμες, καθώς και μια πολύ μεγάλη κοινότητα τοπικών κουνελιών και άλλων μικρών ειδών πανίδας, χαρακτηριστικών της αγγλικής υπαίθρου.

Λίστα με 43694 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Essex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Essex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12070
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3690
:
15760
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Λογοθεραπεία και Γλωσσοθεραπεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life at The Towers - University of Essex Accommodation Colchester Campus
 • MA Jungian and Post-Jungian Studies at the University of Essex
 • Interview with Shaun Barbour, Top Undergraduate Law Graduate 2019 | University of Essex Online
 • Let’s Speak to our Modern Languages Graduates at the University of Essex
 • Why Study at Essex Business School in Southend?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Colchester Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Λογοθεραπεία με έτος ίδρυσης BMedSci (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
58% 0% 7% £29110 150 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BMedSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
61% 6% 3% £29110 150 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
46% 10% 2% £20600 117 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
50% 0% 5% £19500 141 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
52% 0% 20% £18700 150 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
59% 0% 7% £19500 152 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο De Montfort
(De Montfort University)
93% 5% 5% £15750 £16250 160 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
59% 0% 7% £19500 152 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
75% 10% 6% - 165 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα για λογοθεραπεία και γλωσσοθεραπεία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης