University of Essex
Εργοθεραπεία BSc (Hons)
University of Essex - Πανεπιστήμιο του Essex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 25 αποφοίτους του προγράμματος Occupational Therapy BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Essex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: άλλοι στη νοσηλευτική.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Νοσηλευτική και Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλοι στη νοσηλευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £25000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £27000 £15500 - £31500 £18500 - £37500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νοσηλευτική και Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26168 £24360 £27033
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25221 - £28257 £18946 - £28677 £20353 - £32406

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ο κύκλος σπουδών BSc (Hons) Occupational Therapy σας βοηθά να αναπτύξετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που θα σας επιτρέψουν να εργαστείτε με πελάτες όλων των ηλικιών που μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν σωματικές, ψυχικές, μαθησιακές δυσκολίες ή κοινωνικές προκλήσεις.

Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να εκπαιδευτείτε, καθώς μπορείτε τώρα να υποβάλετε αίτηση για επιχορήγηση 5000 λιρών, την οποία δεν θα χρειαστεί να επιστρέψετε! Υπάρχει επίσης διαθέσιμη επιπλέον χρηματοδότηση ύψους 3000 λιρών ανάλογα με τις προσωπικές σας συνθήκες. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλεξιμότητα και τον τρόπο υποβολής αίτησης στη σελίδα Υποτροφίες και χρηματοδότηση HSC.

Αυτό το τριετές πρόγραμμα σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τη διεπαγγελματική μάθηση (IPL), ενθαρρύνοντας τους επαγγελματίες να μαθαίνουν ο ένας με τον άλλον και να μαθαίνουν ο ένας από τον άλλον - μια κατανόηση που συμβάλλει στο να διασφαλίσετε ότι διαθέτετε την τεχνογνωσία για να ανταποκριθείτε επαρκώς και αποτελεσματικά στην πολυπλοκότητα των αναγκών των πελατών σας και διασφαλίζει ότι η φροντίδα είναι ασφαλής, απρόσκοπτη και υψηλού επιπέδου.

Κεντρικό στοιχείο της φιλοσοφίας του προγράμματός μας είναι η αξία που αποδίδεται στην "απασχόληση" και τη "δραστηριότητα" ως μέσο για την επίτευξη της υγείας και της ευημερίας των ατόμων, η οποία βελτιώνει την ποιότητα ζωής τους, επιτρέποντάς τους έτσι να επιτύχουν τους επιθυμητούς στόχους τους.

Συνδυάζουμε διάφορους τρόπους διδασκαλίας, όπως διαλέξεις, σεμινάρια, διερευνητική και μικτή μάθηση, ενώ σας δίνουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση στο χώρο εργασίας. Η χρήση της υποστήριξης από ομοτίμους και της αυτοκατευθυνόμενης μάθησης σας επιτρέπει να αναλάβετε τον έλεγχο της μαθησιακής εμπειρίας και να διαχειριστείτε την ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας.

Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε επαγγελματικά προσόντα στην εργοθεραπεία.

Το κόστος της απαιτούμενης στολής καλύπτεται πλήρως από το σχολείο.

Ευκαιρίες τοποθέτησης

Προκειμένου να σας προετοιμάσουμε για τον εργασιακό χώρο και να εμπλουτίσουμε τη μάθησή σας, οργανώνουμε την πρακτική άσκηση για εσάς σε ομάδες υγείας με πολλούς επαγγελματίες σε ένα ευρύ φάσμα πλαισίων. Θα αποκτήσετε εμπειρία εργασίας ως μέλος μιας διεπιστημονικής ομάδας με άτομα που έχουν σωματικές, ψυχικές, μαθησιακές ή κοινωνικές ανάγκες.

Πάνω από χίλιες ώρες θα δαπανηθούν στο περιβάλλον πρακτικής άσκησης, όπου θα εφαρμόσετε τη θεωρία και την πρακτική της εργοθεραπείας.

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης θα έχετε έναν εκπαιδευτικό που θα σας έχει οριστεί και θα έχετε επαφή με ένα μέλος της ακαδημαϊκής ομάδας.

Τοποθεσία

Οι θέσεις πρακτικής άσκησης περιλαμβάνουν μια ποικιλία διεπιστημονικών πλαισίων υγείας και κοινωνικής φροντίδας με έδρα το NHS, τον ιδιωτικό τομέα, τις κοινωνικές υπηρεσίες, τις εθελοντικές οργανώσεις και τις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης.

Καθιστώντας την αίτησή σας

Πριν κάνετε την αίτησή σας, ρίξτε μια ματιά στην ενότητα συχνών ερωτήσεων που βρίσκεται στο τέλος των σελίδων του προπτυχιακού μας τμήματος. Εδώ θα βρείτε συμβουλές και συμβουλές σχετικά με το τι ζητάμε.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Occupational Therapy BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Essex

75% Νομικοί επαγγελματίες
20% Επαγγελματίες πληροφορικής
0% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
0% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
0% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOccupational Therapy, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εργοθεραπεία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £19500 έτος 1
Διεθνή £19500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα τέλη που εμφανίζονται αφορούν την εγγραφή για το 2024-25. Τα τέλη ενδέχεται να αυξηθούν για κάθε ακαδημαϊκή εισαγωγή και κάθε ακαδημαϊκό έτος σπουδών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Essex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Essex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Essex

Το Πανεπιστήμιο του Essex, είναι ένα δημόσιο, ερευνητικό πανεπιστήμιο όπου η περιέργεια κυριαρχεί και η σκέψη έξω από το κουτί δεν ενθαρρύνεται απλώς, αλλά αναμένεται. Με έδρα την ομώνυμη κομητεία του Essex, η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Wivenhoe Park, κοντά στο Colchester. Εκεί στεγάζονται οι τρεις σχολές του πανεπιστημίου, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιστήμες και Υγεία και Κοινωνικές Επιστήμες, καθώς και μια πολύ μεγάλη κοινότητα τοπικών κουνελιών και άλλων μικρών ειδών πανίδας, χαρακτηριστικών της αγγλικής υπαίθρου.

Λίστα με 921 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Essex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Essex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12070
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3690
:
15760
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εργοθεραπεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life at The Towers - University of Essex Accommodation Colchester Campus
 • MA Jungian and Post-Jungian Studies at the University of Essex
 • Interview with Shaun Barbour, Top Undergraduate Law Graduate 2019 | University of Essex Online
 • Let’s Speak to our Modern Languages Graduates at the University of Essex
 • Why Study at Essex Business School in Southend?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Colchester Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
77% 10% 15% £18700 148 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
69% 0% 14% £15000 129 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
91% 0% 1% £14500 £15200 198 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
40% 0% 4% £21470 £23615 142 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 7% £19500 146 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
89% 5% 1% £14900 144 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
55% 0% 5% £18800 142 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- 0% 2% £20600 167 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του East London
(University of East London)
53% 0% 10% £14160 120 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
33% 0% 4% £15860 £16655 129 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης