University of Essex
Οικονομικά με Μαθηματικά BSc (Hons)
University of Essex - Πανεπιστήμιο του Essex

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 45 αποφοίτους Economics with Mathematics BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο του Essex για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μαθηματικά.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μαθηματικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μαθηματικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30000 £23500 £30500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £35000 £18000 - £28500 £23000 - £39000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μαθηματικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29228 £29900 £38463
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24782 - £34701 £23505 - £39062 £27972 - £51653

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Πώς τα άτομα και οι οργανισμοί παράγουν, καταναλώνουν και πωλούν αγαθά και υπηρεσίες; Πώς μπορεί μια χώρα ή ένα άτομο να αξιοποιήσει καλύτερα τους πόρους που διαθέτει; Τα οικονομικά δεν αφορούν μόνο μετοχές, μερίδια και χρηματοπιστωτικές αγορές- σχετίζονται με κάθε πτυχή της ζωής μας όπου υπάρχει ζήτηση για παραγωγή και προσφορά αγαθών και υπηρεσιών.

Η οικονομική επιστήμη στο Essex είναι ένα σπίτι για τους επίμονους και τολμηρούς: σας ενθαρρύνουμε να κάνετε δύσκολες ερωτήσεις, ώστε να μπορέσετε να συνεργαστείτε μαζί μας για να σπάσετε τα πνευματικά όρια και να πρωτοπορήσετε σε νέες λύσεις για θέματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Τα μαθηματικά αναπτύσσουν ισχυρές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων που θα συμπληρώσουν την οικονομική πλευρά του μαθήματός σας και θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε τα πιο σύνθετα στοιχεία του αντικειμένου. Το μάθημά μας σας προσφέρει μια εμπεριστατωμένη εισαγωγή σε όλες τις πτυχές των οικονομικών και των μαθηματικών. Εξετάζετε θέματα όπως:

 • Μικρο- και μακροοικονομία
 • Ποιοτικές και μαθηματικές ερευνητικές μέθοδοι
 • Στατιστική
 • Γραμμική άλγεβρα
 • Υπολογισμός

Εξετάζετε τις αποφάσεις των ατόμων, τις στρατηγικές των επιχειρήσεων και τις πολιτικές των ατόμων για να κατανοήσετε και να αμφισβητήσετε τους τυπικούς κανόνες των οικονομικών. Το Τμήμα Μαθηματικών Επιστημών είναι πραγματικά καινοτόμο και επικεντρωμένο στους φοιτητές. Οι ερευνητικές μας ομάδες εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα συνεργατικών τομέων που αντιμετωπίζουν ζητήματα του πραγματικού κόσμου. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

 • Οι επιστήμονες δεδομένων μας εξετάζουν προσεκτικά πώς να μην ψεύδονται και πώς να μην ψεύδονται με τα δεδομένα. Η σωστή ερμηνεία των δεδομένων είναι ιδιαίτερα σημαντική, επειδή μεγάλο μέρος της έρευνάς μας στην επιστήμη των δεδομένων εφαρμόζεται άμεσα ή έμμεσα σε κοινωνικές πολιτικές, όπως η υγεία, η περίθαλψη και η εκπαίδευση.
 • Πραγματοποιούμε πρακτική έρευνα με χρηματοοικονομικά δεδομένα (π.χ. αξιολόγηση του κινδύνου κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος του Ηνωμένου Βασιλείου), καθώς και θεωρητική έρευνα σε χρηματοοικονομικά μέσα όπως ασφαλιστήρια συμβόλαια ή χαρτοφυλάκια περιουσιακών στοιχείων. - Ερευνούμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσονται οι φυσικές διαδικασίες στο χρόνο και στο χώρο. Οι εφαρμογές αυτού του είδους κυμαίνονται από τη μοντελοποίηση της επιληψίας έως τη μοντελοποίηση ηλεκτρονικών καλωδίων.
 • Οι ειδικοί μας σε θέματα βελτιστοποίησης μελετούν πώς να γίνει η ίδια εργασία με λιγότερους πόρους ή πώς να γίνουν περισσότερα με τους ίδιους πόρους.
 • Η ομάδα καθαρών μαθηματικών μας εργάζεται επί του παρόντος σε δύο νέα χρηματοδοτούμενα έργα με τίτλο "Μηχανική μάθηση για την αναγνώριση μπερδεμένων τρισδιάστατων αντικειμένων" και "Αναζήτηση πολύτιμων λίθων στο τοπίο των κυκλικά παρουσιαζόμενων ομάδων".
 • Κάνουμε επίσης έρευνα στη μαθηματική εκπαίδευση και χρησιμοποιούμε συναρπαστικές τεχνολογίες όπως η ηλεκτροεγκεφαλογραφία ή η παρακολούθηση των ματιών για να μετρήσουμε ακριβώς τι αισθάνεται ένας μαθητής. Η έρευνά μας αποσκοπεί στην ενθάρρυνση της εφαρμογής των "τεσσάρων Cs" της σύγχρονης εκπαίδευσης, που είναι η κριτική σκέψη, η επικοινωνία, η συνεργασία και η δημιουργικότητα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Economics with Mathematics BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Essex

25% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
20% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μαθηματικά

Απαιτήσεις προσόντων

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEconomics with Mathematics, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Οικονομικά με Μαθηματικά BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £20500 έτος 1
Διεθνή £20500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα που εμφανίζονται είναι για την εγγραφή του 2024-25. Τα τέλη ενδέχεται να αυξηθούν για κάθε ακαδημαϊκή εισαγωγή και κάθε ακαδημαϊκό έτος σπουδών.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Essex στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Essex σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μαθηματικά

  • #9 
  • #13 
  Μαθηματικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #31 
  • #43 
  Μαθηματικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Essex

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Essex

Το Πανεπιστήμιο του Essex, είναι ένα δημόσιο, ερευνητικό πανεπιστήμιο όπου η περιέργεια κυριαρχεί και η σκέψη έξω από το κουτί δεν ενθαρρύνεται απλώς, αλλά αναμένεται. Με έδρα την ομώνυμη κομητεία του Essex, η κύρια πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο Wivenhoe Park, κοντά στο Colchester. Εκεί στεγάζονται οι τρεις σχολές του πανεπιστημίου, Ανθρωπιστικές Επιστήμες, Επιστήμες και Υγεία και Κοινωνικές Επιστήμες, καθώς και μια πολύ μεγάλη κοινότητα τοπικών κουνελιών και άλλων μικρών ειδών πανίδας, χαρακτηριστικών της αγγλικής υπαίθρου.

Λίστα με 921 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Essex - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Essex

προπτυχιακοί φοιτητές:
12070
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3690
:
15760
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οικονομικά": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Life at The Towers - University of Essex Accommodation Colchester Campus
 • MA Jungian and Post-Jungian Studies at the University of Essex
 • Interview with Shaun Barbour, Top Undergraduate Law Graduate 2019 | University of Essex Online
 • Let’s Speak to our Modern Languages Graduates at the University of Essex
 • Why Study at Essex Business School in Southend?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Colchester Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οικονομικά (συμπεριλαμβανομένου του έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
84% 7% 4% £20500 112 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά με γαλλικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
76% 2% 0% £20500 164 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φιλοσοφία και Οικονομία BA (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
79% 3% 5% £26200 182 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και χρηματοοικονομικά των επιχειρήσεων BSc (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
78% 5% 2% £24000 160 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις τροφίμων και μάρκετινγκ BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική, Φιλοσοφία και Οικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
77% 3% 10% £15750 116 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική, Φιλοσοφία και Οικονομία (Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
77% 3% 10% £15750 116 Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Διεθνείς Σχέσεις BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 10% 5% £16520 122 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και κοινωνική φροντίδα BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 5% £12500 130 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και χρηματοοικονομικά με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
76% 3% 9% £15860 £16655 109 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης