University of East Anglia
Μετάφραση και διερμηνεία με σύγχρονες γλώσσες BA (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Translation and Interpreting with Modern Languages BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
96 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £23000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £28000 £17500 - £28000 £21000 - £35000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26063 £24027 £28233
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23000 - £30158 £18667 - £30646 £21578 - £37856

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Φέρτε κοντά χώρες και πολιτισμούς καθώς τελειοποιείτε δύο γλώσσες (επιλέγοντας από τα γαλλικά, τα ισπανικά και τα ιαπωνικά), αναπτύσσοντας παράλληλα επαγγελματική εμπειρία στη μετάφραση και τη διερμηνεία.

Καθώς μαθαίνετε να μιλάτε, να κατανοείτε και να γράφετε με ακρίβεια, ποικιλία και ακρίβεια, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες για να συμμετέχετε σε συζητήσεις και να υποστηρίζετε τις απόψεις σας. Στο τέλος του πτυχίου σας, θα είστε σε θέση να επιδείξετε κριτική σκέψη, εκλεπτυσμένη έκφραση και ανεξαρτησία στις γλώσσες που επιλέξατε. Παράλληλα με τις γλωσσικές σας σπουδές, θα ανακαλύψετε νέες προοπτικές επιλέγοντας από μια σειρά εξειδικευμένων μαθημάτων στη μετάφραση, τη διερμηνεία, τον πολιτισμό, την επικοινωνία και άλλες εφαρμοσμένες γλωσσικές σπουδές.

Στο τρίτο έτος σπουδών σας, θα ενισχύσετε τις σπουδές σας ζώντας σε μία ή περισσότερες χώρες όπου ομιλούνται οι γλώσσες του πτυχίου σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, θα εμβαθύνετε την εμπειρία σας στις γλώσσες και τους πολιτισμούς είτε σπουδάζοντας σε τοπικό πανεπιστήμιο (όλες οι γλώσσες), είτε αναλαμβάνοντας μια θέση βοηθού διδασκαλίας ή κατάλληλη πρακτική άσκηση (μόνο στα γαλλικά και τα ισπανικά). Μέσω αυτής της ευκαιρίας, θα βελτιώσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες, ενώ παράλληλα θα αναπτύξετε τη διαπολιτισμική σας ευαισθητοποίηση, την επινοητικότητα και την ευελιξία σας. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να αποδείξετε στους μελλοντικούς εργοδότες την ανθεκτικότητα, την αυτοπεποίθησή σας και την ικανότητά σας να ευδοκιμήσετε σε ένα διεθνές περιβάλλον.

Έχουμε δεσμούς ανταλλαγής με πολλά πανεπιστήμια στη Γαλλία και την Ισπανία, καθώς και δεσμούς με πανεπιστήμια στην Ιαπωνία, τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική. Εάν σπουδάζετε ιαπωνικά, θα φοιτήσετε σε ένα από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια μας στην Ιαπωνία.

Εάν σπουδάζετε δύο γλώσσες από το επίπεδο Α (ή ισοδύναμο), κανονικά θα μοιράσετε το έτος σας στο εξωτερικό εξίσου σε δύο χώρες όπου ομιλούνται οι δύο γλώσσες σας. Εάν σπουδάζετε μία από τις γλώσσες σας από επίπεδο κατώτερο του A-Level (ή ισοδύναμο), κανονικά θα περάσετε ολόκληρο το έτος σας στο εξωτερικό σε μια χώρα όπου ομιλείται η ασθενέστερη γλώσσα σας, αν και σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε ορισμένα μαθήματα στο πλαίσιο της πανεπιστημιακής σας πρακτικής άσκησης στην ισχυρότερη γλώσσα ή/και να περάσετε το καλοκαίρι εργαζόμενοι ή σπουδάζοντας στη χώρα της ισχυρότερης γλώσσας σας. Μπορούμε να σας παρέχουμε υποστήριξη και συμβουλές σχετικά με αυτό.

Περί αυτού του μαθήματος

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα αφιερώσετε περίπου τα δύο τρίτα του χρόνου σας στις γλωσσικές σας σπουδές, με στόχο να έχετε την ίδια επάρκεια και στις δύο γλώσσες μέχρι το τέλος του πτυχίου σας.

Η εκμάθηση της γλώσσας σας θα περιλαμβάνει κατανόηση κειμένου και ακουσμάτων, μετάφραση από και προς τα αγγλικά, περιληπτική και παραφραστική εργασία, μελέτη διαφορετικών στυλ και τρόπων εκφοράς, λεξιλογικές ασκήσεις και προφορική εργασία. Σε όλες αυτές τις δραστηριότητες, θα χρησιμοποιήσετε σύγχρονο και όχι λογοτεχνικό ή ιστορικό υλικό. Θα εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη κατά το έτος σας στο εξωτερικό, καθώς θα ωθήσετε τις γλωσσικές και επικοινωνιακές σας δεξιότητες στο επόμενο επίπεδο, πριν επιλέξετε ένα από τα προχωρημένα γλωσσικά μαθήματα στο τελευταίο έτος σπουδών σας.

Ενδέχεται να έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια τρίτη γλώσσα ως μη πιστωτική ενότητα με πιστοποίηση. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα αραβικά, τη Βρετανική Νοηματική Γλώσσα, τα κινέζικα, τα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ελληνικά, τα ιταλικά, τα ιαπωνικά, τα ισπανικά, τα ρωσικά και τα προχωρημένα αγγλικά.

Παράλληλα με την ανάπτυξη των γλωσσικών σας ικανοτήτων, θα εισαχθείτε σε μια σειρά από εξειδικευμένες μεταφραστικές δεξιότητες, καθώς και θα μάθετε για θέματα μετάφρασης σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να κατανοήσετε πώς εφαρμόζεται η μετάφραση σε διάφορα πλαίσια. Θα επωφεληθείτε από την πρακτική εμπειρία στη διερμηνεία τόσο σε δημόσιες υπηρεσίες όσο και σε συνέδρια, η οποία θα σας δώσει περισσότερες γνώσεις για τον επαγγελματικό κόσμο.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Translation and Interpreting with Modern Languages BA (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

20% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
15% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Συνήθως περιλαμβάνει τη Χημεία και τη Βιολογία. Απαιτούνται επίσης κανονικά δύο Advanced Highers (τουλάχιστον A/B) που περιλαμβάνουν Βιολογία ή/και Χημεία. Εάν μόνο μία από τις επιστήμες Βιολογία και Χημεία προσφέρεται στο Advanced Higher, απαιτείται βαθμός Α στην εν λόγω επιστήμη. Οι υποψήφιοι που προσφέρουν μόνο ένα από τα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας στο Higher απαιτείται να εξεταστούν στο τελευταίο έτος μαζί με το Advanced Higher στο πρώτο, και να επιτύχουν βαθμούς A τόσο στο Advanced Higher όσο και στο Higher. Τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά πρέπει να έχουν βαθμό 2 Standard Grade (ή ισοδύναμο Intermediate 2). Τα σκωτσέζικα προσόντα μπορούν να εξεταστούν σε περισσότερες από μία συνεδριάσεις.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Συνολική βαθμολογία IELTS 6,0 με ελάχιστο βαθμό 5,5 σε κάθε τμήμα

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςTranslation and Interpreting with Modern Languages, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μετάφραση και διερμηνεία με σύγχρονες γλώσσες BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Σύγχρονες Γλώσσες": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνείς επιχειρήσεις και διοίκηση με σύγχρονη γλώσσα με έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
82% 4% 5% £22350 133 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Σύγχρονες Γλώσσες και Πολιτισμοί BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
85% 6% 10% £22680 144 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες γλώσσες και μεταφραστικές σπουδές BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £23800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες γλώσσες και γλωσσολογία (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
82% 5% 5% £18585 129 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μετάφραση και διερμηνεία με σύγχρονες γλώσσες BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
96% 0% 0% £20600 125 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες γλώσσες και διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
82% 5% 5% £18585 129 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες Γλώσσες BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
81% 2% 2% £23700 159 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες γλωσσικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
63% 0% 10% £21500 159 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μετάφραση, ΜΜΕ και σύγχρονη γλώσσα (με ένα έτος στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
96% 0% 5% £20600 126 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες Γλώσσες με Ιστορία της Τέχνης και του Οπτικού Πολιτισμού BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £23800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης