University of East Anglia
Πολιτική και Οικονομία BSc (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 130 αποφοίτους Politics and Economics BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Οικονομικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
130 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Οικονομικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £33500 £42500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £35000 £26000 - £40500 £31000 - £51000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Οικονομικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28199 £28441 £36688
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23736 - £33147 £22117 - £36811 £26723 - £49160

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Ανακαλύψτε πώς αλληλεπιδρούν το χρήμα και η εξουσία. Λίγα οικονομικά ζητήματα μένουν ανεπηρέαστα από πολιτικά θέματα, οπότε το πτυχίο αυτό συνδυάζει μια εμπεριστατωμένη θεμελίωση στην οικονομική ανάλυση με τη μελέτη της θεωρίας και της πρακτικής της πολιτικής. Με κοινή διδασκαλία από τη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και τη Σχολή Πολιτικής, Φιλοσοφίας, Γλώσσας και Επικοινωνίας, θα αποκτήσετε υψηλού επιπέδου κατάρτιση στα οικονομικά παράλληλα με λεπτομερή γνώση της πολιτικής επιστήμης. Κατακτώντας τα εργαλεία τόσο της πολιτικής όσο και της οικονομικής έρευνας, θα είστε σε θέση να κάνετε ευρύτερες προβλέψεις και πιο σίγουρες προτάσεις στον πραγματικό κόσμο. Θα μάθετε να αξιολογείτε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες τόσο των αγορών όσο και των κυβερνήσεων. Και θα φύγετε από το UEA σε μια εξαιρετική θέση για να ακολουθήσετε μια σειρά από σταδιοδρομίες, συμπεριλαμβανομένων της οικονομικής ανάλυσης, της παροχής συμβουλών πολιτικής, της παροχής συμβουλών, της πολιτικής, των δεξαμενών σκέψης και των διεθνών οργανισμών, των τραπεζών, των ασφαλίσεων και της δημόσιας διοίκησης.

Περί αυτού του μαθήματος

Το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει να σπουδάσετε τόσο οικονομικά όσο και πολιτική με μια συνδυασμένη προσέγγιση, παρέχοντάς σας μια εμπεριστατωμένη και υψηλού επιπέδου κατάρτιση στα οικονομικά, ενώ παράλληλα σας παρέχει μια λεπτομερή εικόνα της πολιτικής επιστήμης.

Θα εδρεύετε στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών και θα διδάσκεστε επίσης στη Σχολή Πολιτικής, Φιλοσοφίας, Γλώσσας και Σπουδών Επικοινωνίας.

Θα σπουδάσετε μικροοικονομική, μακροοικονομική, οικονομική μοντελοποίηση και ανάλυση δεδομένων, καθώς και θα επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα άλλων οικονομικών μαθημάτων σε τομείς όπως η συμπεριφορική οικονομία, η κυβέρνηση και η οικονομική πολιτική ή η περιβαλλοντική και αναπτυξιακή οικονομία. Παράλληλα, θα μελετήσετε σύγχρονη πολιτική, μπορεί να επιλέξετε να εκπονήσετε διπλωματική εργασία, και σίγουρα θα αναπτύξετε τα δικά σας εξειδικευμένα ενδιαφέροντα από ένα πολύ ευρύ φάσμα άλλων μαθημάτων στις πολιτικές, κοινωνικές και διεθνείς σπουδές.

Θα λάβετε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και καθοδήγηση μέσω μιας ειδικής ενότητας που ονομάζεται STEPS (δεξιότητες, κατάρτιση, απασχολησιμότητα, εξέλιξη και υποστήριξη) και η οποία θα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, καθώς και μέσω του ακαδημαϊκού σας συμβούλου. Μια πανεπιστημιακή ομάδα βελτίωσης της μάθησης είναι επίσης στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με τα μαθηματικά, τη συγγραφή, την κριτική σκέψη, την αναθεώρηση και τις δεξιότητες διαχείρισης χρόνου.

Η απασχολησιμότητα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της δομής του προγράμματος σπουδών μας. Η διδασκαλία και η αξιολόγησή μας σας παρέχουν ένα πρόγραμμα σπουδών που αναπτύσσει και ενισχύει τις σχετικές με την απασχολησιμότητα δεξιότητες και χαρακτηριστικά σας. Η ύλη του μαθήματος είναι πλούσια σε παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο και με ευκαιρίες για να βιώσετε τον τρόπο εφαρμογής του αντικειμένου και των μεθόδων του. Οι προσκεκλημένες διαλέξεις από πτυχιούχους εργοδότες συμβάλλουν επίσης στο περιεχόμενο ορισμένων ενοτήτων μας. Για να αναπτύξετε και να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την απασχολησιμότητά σας, η ομάδα μας για την απασχολησιμότητα διοργανώνει μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, όπως: εβδομαδιαία εργαστήρια απασχολησιμότητας, εκδηλώσεις δικτύωσης και αποφοίτων, κατ' ιδίαν συναντήσεις με κορυφαίους επαγγελματίες, καθοδήγηση και κατάρτιση σε θέματα εργασίας, εθνικοί διαγωνισμοί, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και συμβουλευτικής, καθοδήγηση από πρώην αποφοίτους, μεταξύ πολλών άλλων.

Η Οικονομική Εταιρεία που διοικείται από τους φοιτητές είναι το ιδανικό μέρος για να δικτυωθείτε και να συναναστραφείτε με τους συμφοιτητές σας, ενώ η Επιτροπή Διασύνδεσης Προσωπικού-Φοιτητών σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε λόγο στη μελλοντική κατεύθυνση και την καθημερινή λειτουργία της Σχολής. Οι Οικονομικές Εκδόσεις Norwich (ένας συνδυασμός περιοδικού και Podcast που διαχειρίζονται οι φοιτητές) και το ECO Blog είναι τα μέσα όπου μπορείτε να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας για αυτό που σπουδάζετε.

Στη Σχολή Πολιτικής, Φιλοσοφίας, Γλώσσας και Σπουδών Επικοινωνίας θα απολαύσετε ένα ζωντανό κοινωνικό και ακαδημαϊκό περιβάλλον, το οποίο φιλοξενεί κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό ομιλιών από πολιτικούς και φιλοσόφους που επισκέπτονται το πανεπιστήμιο.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Politics and Economics BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Επαγγελματίες πληροφορικής
15% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
15% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPolitics and Economics, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Πολιτική και Οικονομία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οικονομικά": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
39% 5% 0% £18628 123 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Μαθηματικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 0% 5% £26400 166 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
65% 6% 0% £17665 £19430 114 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 10% 5% £16520 117 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις με χρηματοοικονομικά και οικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- - - £16990 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Οικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
75% 6% 5% £22680 135 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και χρηματοοικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
85% 0% 15% £14900 98 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά/οικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
91% 10% 5% £16520 110 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά με χρηματοοικονομικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
84% 0% 0% £20800 170 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης