University of East Anglia
Φυσικοθεραπεία (προεγγραφή) MSc
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Physiotherapy (pre-registration) MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Αποκτήστε ένα μεταπτυχιακό στη φυσικοθεραπεία και θα μπορούσατε να έχετε απίστευτα θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τις σωματικές δυσκολίες και να σταθούν ξανά στα πόδια τους - συχνά κυριολεκτικά. Πρόκειται για μια καριέρα που ταιριάζει ιδανικά σε εξαιρετικούς ακροατές -οι οποίοι είναι σε θέση να συνδυάσουν τα σωματικά με τα συναισθηματικά στοιχεία για να σχηματίσουν μια πλήρη εικόνα της κατάστασης ενός ατόμου- και σε εκείνους που τους αρέσει να κατανοούν τις θεωρίες και να τις εφαρμόζουν για τη βελτίωση πραγματικών καταστάσεων.

Η καινοτόμος προσέγγισή μας βασίζεται στην πιο πρόσφατη έρευνα. Μέσω του αυστηρού προγράμματός μας, θα αναπτύξετε στέρεες γνώσεις των κλινικών επιστημών που διέπουν την ανθρώπινη κίνηση και λειτουργία. Θα έχετε πρόσβαση στις υπέροχες, ειδικές εγκαταστάσεις μάθησης, όπως η αίθουσα ανατομίας και η σουίτα υποστηρικτικής τεχνολογίας. Και θα έχετε πρώιμη επαφή με ασθενείς και θα επωφεληθείτε από τις διδασκαλίες σε μικρές ομάδες. Είμαστε γνωστοί για την εξαιρετική διδασκαλία και την έρευνά μας στον τομέα αυτό.

Περί αυτού του μαθήματος

Το πρόγραμμα MSc Φυσικοθεραπείας είναι πλήρως εγκεκριμένο από το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) και διαπιστευμένο από την Chartered Society of Physiotherapy. Εγγραφείτε σε εμάς και θα εδρεύετε στη Σχολή Επιστημών Υγείας, όπου θα λάβετε μια ακαδημαϊκή και πρακτική εκπαίδευση που δεν έχει προηγούμενο.

Κατά τη διάρκεια των διδακτικών συνεδριών, θα αφιερώσετε το χρόνο σας χρησιμοποιώντας μελέτες περιπτώσεων, εστιάζοντας στις ανάγκες μεμονωμένων πελατών ή ομάδων πελατών. Μέσω ενός συνδυασμού αυτοκατευθυνόμενης μάθησης, εργαστηριακών δραστηριοτήτων και μάθησης βασισμένης στη διερεύνηση (EBL), θα αποκτήσετε τις γνώσεις που χρειάζεστε για να εντοπίσετε τα ζητήματα και να λάβετε αποφάσεις για τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Θα γίνετε ειδικοί στην κατανόηση συγκεκριμένων ψυχολογικών, πολιτισμικών και κοινωνικών παραγόντων στο πλαίσιο της φροντίδας των ασθενών. Θα μάθετε επίσης να λαμβάνετε δεόντως υπόψη τις ανάγκες και τις ικανότητες των άλλων ατόμων που εμπλέκονται με τον πελάτη, συμπεριλαμβανομένων των φροντιστών και άλλων εργαζομένων στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας. Θα εξετάσετε επίσης πώς, ως φυσιοθεραπευτής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να συμβουλεύετε και να διδάσκετε ομάδες και να προάγετε την υγεία σε ολόκληρες κοινότητες.

Εκτός από τη μάθηση στην πανεπιστημιούπολη, θα πραγματοποιήσετε τέσσερις πρακτικές ασκήσεις κατά τη διάρκεια των δύο ετών. Η διάρκειά τους θα είναι μεταξύ επτά και οκτώ εβδομάδων. Εργαζόμενοι υπό στενή επίβλεψη, θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην πράξη.

Το διεπιστημονικό μας ήθος σημαίνει ότι θα περάσετε μέρος του χρόνου σας σπουδάζοντας μαζί με φοιτητές Εργοθεραπείας και Διαιτολογίας - επαγγελματίες με τους οποίους θα συνεργαστείτε ως ειδικευμένος φυσιοθεραπευτής. Η διεπαγγελματική ομαδική εργασία θα αποτελέσει κεντρικό στοιχείο της καριέρας σας, και το UEA παραμένει ένα από τα μοναδικά πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρει αυτή την προσέγγιση.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα έχετε την ευκαιρία να εκπονήσετε τη μεταπτυχιακή σας διατριβή, συνεργαζόμενοι με ένα μέλος της σχολής μας σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει. Αυτό θα έχει τη μορφή μιας δομημένης βιβλιογραφικής ανασκόπησης.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας μας και για το πάθος και την αφοσίωση του προσωπικού μας. Η προσέγγισή μας είναι δημιουργική, προκλητική και ελκυστική. Και οι σπουδαστές μας μάς λένε ότι βρίσκουν τα προγράμματά μας επαγγελματικά δυναμικά και προσωπικά μεταμορφωτικά.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Physiotherapy (pre-registration) MSc από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Όταν σπουδάζετε στη Σχολή Επιστημών Υγείας, θα λάβετε τόσο ακαδημαϊκή όσο και πρακτική εκπαίδευση που δεν έχει προηγούμενο. Όλο το πρόγραμμα υιοθετεί ένα ερευνητικό ήθος μάθησης που επικεντρώνεται στην ανεξάρτητη μάθηση με επίκεντρο τον σπουδαστή, την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων, η οποία θα διευκολύνεται κατά τη διάρκεια των δύο ετών του προγράμματος. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας μας και το πάθος και η αφοσίωση του προσωπικού μας θα σας εμπνεύσει να γίνετε ο καλύτερος που μπορείτε να γίνετε. **Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:** Διαθεματική μάθηση, έρευνα, υποστηρικτική κουλτούρα, πρακτική εξάσκηση για την ανάπτυξη και εξαιρετικές εγκαταστάσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPhysiotherapy (pre-registration), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο με βαθμό άριστα 2,1 στην Ανθρώπινη Βιολογία, την Αθλητική Επιστήμη ή συναφές αντικείμενο ή ισοδύναμο- οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αποφοιτήσει εντός των τελευταίων 10 ετών. Θα αναζητήσουμε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι φοιτητές έχουν σπουδάσει σημαντική ποσότητα ανθρώπινης ανατομίας/φυσιολογίας σε επίπεδο πτυχίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να έχουν ένα ισχυρό προφίλ δευτεροβάθμιων προσόντων στις τέχνες ή/και τις θετικές επιστήμες (θα αναζητήσουμε καλούς βαθμούς A-level ή ισοδύναμο) και να έχουν λάβει τουλάχιστον βαθμό C/4 στα μαθηματικά και τα αγγλικά GCSE. Τα κριτήρια εισαγωγής μας περιλαμβάνουν επίσης: σαφή κατανόηση της φυσικοθεραπείας και του ρόλου των φυσικοθεραπευτών σε διάφορα κλινικά περιβάλλοντα- ευρύ φάσμα συναφών σκιών εργασίας- ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και ισχυρές ακαδημαϊκές επιδόσεις. Το Πανεπιστήμιο θα λάβει επίσης υπόψη του την εργασιακή εμπειρία των υποψηφίων, όπου αυτό είναι σχετικό. Σημειώστε ότι η εμπειρία μόνο σε αθλητικά περιβάλλοντα δεν θεωρείται σχετική. Εάν είστε ήδη πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής, το μάθημα αυτό δεν είναι κατάλληλο και ίσως επιθυμείτε να εξετάσετε τα άλλα επαγγελματικά μαθήματα υγείας που παρέχονται σε επίπεδο πτυχίου και μεταπτυχιακού.

Όλοι οι υποψήφιοι που δεν είναι Βρετανοί υπήκοοι ή/και των οποίων η 1η γλώσσα δεν είναι η αγγλική θα πρέπει να αποδείξουν κατάλληλο επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Αυτό ισοδυναμεί με το IELTS 7.0 συνολικά, με ελάχιστο 6.5 σε όλα τα στοιχεία, αν και δεχόμαστε πολλούς άλλους τύπους τίτλων ή εξετάσεων. Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Υπηρεσίας Συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου για τη χορήγηση φοιτητικής βίζας, θα απαλλάξουμε επίσης από την απαίτηση αγγλικής γλώσσας τους αιτούντες που πληρούν το τεστ καθορισμένης εθνικότητας ή που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα σπουδών επιπέδου πτυχίου σε μία από τις χώρες που αναφέρονται στον κατάλογο.

έξοδα

Δίδακτρα Φυσικοθεραπεία (προεγγραφή) MSc

Διεθνή £42350
Αγγλία £18500
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £18500
Σκωτία £18500
Ουαλία £18500

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Φυσικοθεραπεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
MPhysiotherapy (Sport and Exercise Medicine) MSc Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
81% 0% 5% £22180 172 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
94% 0% 0% £14000 225 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική Φυσικοθεραπεία MVetPhys Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
56% 0% 4% - 177 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία με έτος ίδρυσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 5% 0% - 133 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία MPhysio Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
82% 5% 5% - 165 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία με ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 5% 2% - 145 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £42350 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £21600 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσικοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης