University of East Anglia
Εργοθεραπεία (προεγγραφή) MSc
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Περί αυτού του μαθήματος

Η κεντρική θεωρία της εργοθεραπείας είναι ότι όλοι οι άνθρωποι είναι επαγγελματικά όντα και ότι όλοι ασχολούμαστε με δραστηριότητες που έχουν νόημα για να ζήσουμε μια ικανοποιητική ζωή. Ως εκ τούτου, η ίδια η δραστηριότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βοηθήσει την αποκατάσταση και την ανεξάρτητη διαβίωση. Οι εργοθεραπευτές συνεργάζονται στενά με άτομα που πάσχουν από ασθένεια, τραυματισμό ή αναπηρία για να τους βοηθήσουν να ζήσουν τη ζωή τους στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Θα μπορούσατε να βοηθήσετε ένα παιδί με μαθησιακές δυσκολίες, ένα νεαρό άτομο με ανορεξία ή ένα ηλικιωμένο άτομο να ανακάμψει από εγκεφαλικό επεισόδιο. Η εργοθεραπεία είναι εξαιρετικά ποικιλόμορφη και απαιτεί "εξωστρεφή" σκέψη παράλληλα με την επαγγελματική λογική. Θα διδαχθείτε στο πλαίσιο μιας σχολής υγείας με πολλαπλά επαγγελματικά κριτήρια, οπότε θα είστε καλά εξοπλισμένοι για να εργαστείτε σε σύγχρονα περιβάλλοντα υγείας μόλις αποφοιτήσετε. Το μάθημά μας θα σας δώσει τη δυνατότητα να παρέχετε άριστη, ανθρωποκεντρική, διεπαγγελματική πρακτική.

Περίπου

Οι εργοθεραπευτές έχουν τα προσόντα να εργάζονται σε ένα μοναδικά ποικίλο φάσμα πλαισίων και το διετές πρόγραμμα σπουδών μας πλήρους φοίτησης θα σας διδάξει πώς να εφαρμόζετε την επαγγελματική λογική, αντλώντας στοιχεία από τις επιστήμες του ανθρώπου, τη θεωρία της εργοθεραπείας, την ψυχολογία, την κοινωνιολογία και τη δημιουργικότητα. Οι σχέσεις σεβασμού με τους χρήστες των υπηρεσιών βρίσκονται στο επίκεντρο της πρακτικής της εργοθεραπείας και στο επίκεντρο του προγράμματός μας καθ' όλη τη διάρκεια. Ως αποτέλεσμα, έχουμε συνεδρίες Experts by Experience, όπου οι χρήστες υπηρεσιών σας μιλούν για τις εμπειρίες τους από την κατάστασή τους.

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα είναι ανοικτό σε αποφοίτους των τεχνών, των θετικών επιστημών, της υγείας και των ανθρωπιστικών επιστημών. Εάν ελπίζετε να ακολουθήσετε μια καριέρα στην εργοθεραπεία, το ερευνητικό μας στυλ μάθησης θα διαμορφώσει την κατανόηση του επαγγέλματος και θα την ενισχύσει με γνώσεις των ανθρώπινων επιστημών και θεραπευτικών προσεγγίσεων.

Η ενεργητική μαθησιακή μας προσέγγιση έχει σχεδιαστεί για να σας εμπλέξει γνωστικά, συναισθηματικά και πνευματικά, ώστε να αναπτύξετε την επαγγελματική σας ταυτότητα ως εργοθεραπευτής και να αποκτήσετε τις δεξιότητες να χρησιμοποιείτε τον εαυτό σας θεραπευτικά σε περιβάλλοντα υγείας και κοινωνικής φροντίδας. Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχετε έναν σύμβουλο που θα σας βοηθήσει να αναστοχαστείτε τα υψηλά και τα χαμηλά σας επίπεδα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να μάθετε και από τα δύο. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε εργαλεία επαγγελματικής ανάπτυξης για να προσδιορίσετε τις προσωπικές σας μαθησιακές ανάγκες και στόχους.

Ο χρόνος σας μαζί μας θα είναι μοιρασμένος μεταξύ μάθησης στο πανεπιστήμιο και μάθησης στην πράξη. Διαθέτουμε ειδική ομάδα πρακτικής άσκησης, η οποία συνεργάζεται στενά με τους συνεργάτες μας στην πρακτική εξάσκηση για τη δημιουργία ενός ισορροπημένου φάσματος εμπειριών πρακτικής άσκησης για εσάς. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, θα σας ανατεθεί ένας ειδικός εκπαιδευτικός επόπτης, ένας ειδικευμένος εργοθεραπευτής, ο οποίος θα σας υποστηρίζει καθώς εφαρμόζετε τις γνώσεις σας και αποκτάτε δεξιότητες και αυτοπεποίθηση. Ο εκπαιδευτής σας στην πρακτική άσκηση θα είναι έμπειρος στην αξιολόγηση των αναγκών σας και θα σας βοηθήσει να προκαλέσετε τον εαυτό σας.

Σας παρέχουμε επίσης τη συναρπαστική ευκαιρία να αναλάβετε την ευθύνη της επαγγελματικής σας ανάπτυξης και να οργανώσετε την τελική σας πρακτική άσκηση διάρκειας οκτώ εβδομάδων σε έναν εξειδικευμένο τομέα που σας ενδιαφέρει με πάθος ή που δεν έχετε ακόμη βιώσει.

Το μάθημα παρέχει τέσσερις εμπειρίες πρακτικής εξάσκησης κατά τη διάρκεια των δύο ετών. Η δομή κάθε έτους και η χρήση της μάθησης με βάση τη διερεύνηση σας επιτρέπει να αναπτύξετε τις βασικές σας δεξιότητες πριν από την πρακτική άσκηση 1 και στη συνέχεια να αναπτύξετε σύνθετες θεραπευτικές δεξιότητες μέχρι την τελική σας πρακτική άσκηση επαγγελματικής ανάπτυξης.

Η πρακτική άσκηση έχει σχεδιαστεί για να δώσει στους σπουδαστές τις δεξιότητες να εργαστούν σε περιβάλλοντα του ΕΣΥ, του ανεξάρτητου, ιδιωτικού και τρίτου τομέα, τα οποία αντικατοπτρίζουν το πλαίσιο της μελλοντικής υγειονομικής και κοινωνικής περίθαλψης. Αυτό το φάσμα εμπειριών θα αναπτύξει την ευελιξία και τις μεταβιβάσιμες δεξιότητές σας. Όλοι οι φοιτητές θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση εντός του ίδιου χρονικού πλαισίου και θα συμπληρώσουν τουλάχιστον 37,5 ώρες αξιολογημένης πρακτικής άσκησης ανά εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων 3,5 ωρών ανάπτυξης χαρτοφυλακίου ανά εβδομάδα.

Αποποίηση ευθυνών

Οι λεπτομέρειες των μαθημάτων ενδέχεται να αλλάξουν. Θα πρέπει πάντα να επιβεβαιώνετε τις λεπτομέρειες στον ιστότοπο του παρόχου: **

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Occupational Therapy (pre-registration) MSc από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Όταν σπουδάζετε στη Σχολή Επιστημών Υγείας, θα λάβετε τόσο ακαδημαϊκή όσο και πρακτική εκπαίδευση που δεν έχει προηγούμενο. Όλο το πρόγραμμα υιοθετεί ένα ερευνητικό ήθος μάθησης που επικεντρώνεται στην ανεξάρτητη μάθηση με επίκεντρο τον σπουδαστή, την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων, η οποία θα διευκολύνεται κατά τη διάρκεια των δύο ετών του προγράμματος. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας μας και το πάθος και η αφοσίωση του προσωπικού μας θα σας εμπνεύσει να γίνετε ο καλύτερος που μπορείτε να γίνετε. **Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:** Διαθεματική μάθηση, έρευνα, υποστηρικτική κουλτούρα και πρακτική εξάσκηση ανάπτυξης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOccupational Therapy (pre-registration), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Απαιτείται πτυχίο με βαθμό άριστα 2,1 ή ισοδύναμο- οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αποφοιτήσει εντός των τελευταίων 10 ετών. Οι υποψήφιοι με πτυχίο 2,2 ή ισοδύναμο μπορεί να εξεταστούν εάν έχουν ισχυρή σχετική εργασιακή εμπειρία. Θα πρέπει επίσης να διαθέτουν ισχυρό προφίλ τίτλων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις τέχνες και τις θετικές επιστήμες (A-level ή ισοδύναμο). Πρέπει να έχετε τουλάχιστον βαθμό C στα μαθηματικά GCSE, στα αγγλικά GCSE και στη βιολογία GCSE ή CC στο GCSE Double Science. Τα κριτήρια εισαγωγής μας περιλαμβάνουν επίσης απαιτήσεις όπως: σαφής κατανόηση του επιλεγμένου επαγγέλματος- ευρύ φάσμα σχετικών σκιών εργασίας- ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και ισχυρές ακαδημαϊκές επιδόσεις. Όλοι οι υποψήφιοι που δεν είναι Βρετανοί υπήκοοι ή/και των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική θα πρέπει να αποδεικνύουν κατάλληλο επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Αυτό ισοδυναμεί με το IELTS 7.0 συνολικά, με ελάχιστο 6.5 σε όλα τα στοιχεία, αν και δεχόμαστε πολλούς άλλους τύπους τίτλων ή εξετάσεων. Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της Υπηρεσίας Συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου για τη χορήγηση φοιτητικής βίζας, θα απαλλάξουμε επίσης από την απαίτηση αγγλικής γλώσσας τους αιτούντες που πληρούν το τεστ καθορισμένης εθνικότητας ή που έχουν ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα σπουδών επιπέδου πτυχίου σε μία από τις χώρες που αναφέρονται στον κατάλογο.

έξοδα

Δίδακτρα Εργοθεραπεία (προεγγραφή) MSc

Διεθνή £42350
Αγγλία £18500
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £18500
Σκωτία £18500
Ουαλία £18500

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εργοθεραπεία MOccTh Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
- 0% 0% £15500 £16500 175 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία MOccTh Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- 0% 7% £14000 169 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία MOccTh Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- 0% 0% - 152 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προώθηση της πρακτικής στην εργοθεραπεία (μετά την εγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
- - - £960 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £42350 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
- - - £21875 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
- - - £16500 - Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χειροθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - - - Ντέρμπι Online μερική απασχόληση