Queen Margaret University
Εργοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc
Queen Margaret University - Πανεπιστήμιο Queen Margaret

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να αναπτύξετε μια νέα καριέρα ως εργοθεραπευτής σε δύο χρόνια. Παρέχεται με πλήρες ωράριο και θα ολοκληρώσετε μια σειρά από πρακτικές ασκήσεις που εμπλουτίζουν τη μαθησιακή εμπειρία και σας προετοιμάζουν για ένα ποικίλο πλαίσιο πρακτικής άσκησης.

Το πρόγραμμα αυτό προσελκύει άτομα που κατέχουν σχετικό προπτυχιακό πτυχίο και επιθυμούν να αλλάξουν καριέρα και να γίνουν εργοθεραπευτές. Πρόκειται για ένα εντατικό επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών, το οποίο αναπτύσσει θεωρητικές, αναλυτικές, πρακτικές, αξιολογικές και συλλογιστικές δεξιότητες, καθώς και επαγγελματικές αξίες. Το πρόγραμμα δεν είναι κατάλληλο για υποψηφίους που κατέχουν ήδη προσόντα εργοθεραπείας.

Η φιλοσοφία του μαθήματος ενσωματώνει την ακαδημαϊκή μελέτη και την πρακτική άσκηση. Χρησιμοποιεί προοπτικές μάθησης ενηλίκων, όπως: ευθύνη του μαθητή, ενεργός συμμετοχή, συνεργασία, αυτονομία και μάθηση ως κοινότητα. Η μάθηση βάσει προβλημάτων με τη χρήση σεναρίων πρακτικής είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της μαθησιακής εμπειρίας, όπου οι φοιτητές εργάζονται για να αναπτύξουν επαγγελματική επιχειρηματολογία, λήψη αποφάσεων βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων και δεξιότητες διαπροσωπικής και ομαδικής εργασίας. Η μάθηση είναι έτσι μια διευκολυνόμενη διαδικασία απόκτησης δεξιοτήτων διερεύνησης, ερμηνείας πληροφοριών, ομαδικής συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων, δημιουργίας γνώσεων και κατάληξης σε μια θέση ή κρίση. Οι μέθοδοι διδασκαλίας περιλαμβάνουν αυτοκατευθυνόμενη μελέτη, πρακτικά σενάρια, ομαδική εργασία, εργαστήρια, ενότητες ηλεκτρονικής μάθησης, ψηφιακή τεχνολογία, προβληματισμό, διαλέξεις και πρακτική άσκηση. Οι μέθοδοι αξιολόγησης περιλαμβάνουν αξιολόγηση από ομότιμους και αυτοαξιολόγηση, γραπτές εργασίες, viva voce, παρουσιάσεις, έργα και πρακτική άσκηση. Η πρακτική άσκηση αποτελεί βασικό στοιχείο του μαθήματος και αξιολογείται επίσης η προσωπική σας απόδοση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςOccupational Therapy (Pre-registration), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**Αποδεικτικό πρώτου πτυχίου με βαθμό άριστα 2:**2 ή ανώτερο σε κατάλληλο τομέα, όπως: υγεία, βιολογικές επιστήμες, φυσικές επιστήμες, κοινωνικές επιστήμες, εκπαίδευση ή ανθρωπιστικές επιστήμες. -Θα πρέπει να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας τουλάχιστον IELTS 6.5, χωρίς κανένα επιμέρους στοιχείο να έχει βαθμολογία μικρότερη από 6.0. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι για να είστε επιλέξιμοι για εγγραφή στο Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC), απαιτείται να είστε σε θέση να επικοινωνείτε στα αγγλικά σε επίπεδο IELTS ισοδύναμο με 7, χωρίς κανένα στοιχείο κάτω από 6,5. -Απόδειξη γνώσεων και δέσμευση για την εργοθεραπεία ως θετική επιλογή σταδιοδρομίας. -Απόδειξη γραπτής ερευνητικής εργασίας, ερευνητικής ενότητας ή ερευνητικής εμπειρίας. -Να επιδεικνύουν ουσιαστική συμμετοχή και υπευθυνότητα με διαφορετικές ομάδες ανθρώπων (συμπεριλαμβανομένων των περιθωριοποιημένων ατόμων ή των ατόμων με αναπηρίες) σε προσωπικό, εργασιακό ή εθελοντικό επίπεδο, στο πλαίσιο της υγείας, της κοινωνικής φροντίδας, της εκπαίδευσης ή του τρίτου τομέα. Η ουσιαστική εμπλοκή μπορεί να υποδηλώνεται από χρονικό διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών ή ισοδύναμο. -Οι ώριμοι υποψήφιοι που αποφοίτησαν πριν από 10 και πλέον έτη θα εξεταστούν εάν έχουν εμπειρία και αποδεικτικά στοιχεία ισοδύναμης CPD. -Οι ώριμοι υποψήφιοι που αποφοίτησαν πριν από περισσότερα από 10 χρόνια θα εξεταστούν με την προϋπόθεση ότι θα συμμετάσχουν σε μια ενότητα σε επίπεδο μελέτης επιπέδου μάστερ (SCQF Level 11), εάν δεν έχουν ισοδύναμη CPD. -Δύο ικανοποιητικές συστάσεις, η μία θα πρέπει να είναι ακαδημαϊκή και η άλλη επαγγελματική. -Όλοι οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα συμμετάσχουν σε ομαδική συνέντευξη με βάση τις αξίες.

έξοδα

Δίδακτρα Εργοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc

Channel Islands £11150 έτος 1
Ιρλανδία £11150 έτος 1
Αγγλία £11150 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £11150 έτος 1
Σκωτία £11150 έτος 1
Ουαλία £11150 έτος 1
Διεθνή £21875 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

2024/25 Προεγγραφή μεταπτυχιακών σπουδών

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τα τέλη είναι ανά έτος, τα μαθήματα προεγγραφής μας είναι διετή.

Στα αναλυτικά αναφερόμενα τέλη δεν περιλαμβάνονται τυχόν τέλη για διατριβές ή "συμπληρωματικά" τέλη

Αυτά είναι τα τέλη πλήρους φοίτησης για τα μαθήματα Pre-Registration του QMU και ισχύουν για τα ακόλουθα: MSc Dietetics (Pre-Registration), MSc Diagnostic Radiography (Pre-Registration), MSc Occupational Therapy (Pre-Registration), MSc Physiotherapy (Pre-Registration), MSc Podiatry (Pre-Registration), MSc Speech & Language Therapy (Pre-Registration), MSc Therapeutic Radiography (Pre-Registration) και MSc Audiology (Pre-Registration).

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Queen Margaret στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 10 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Queen Margaret

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Queen Margaret

Στην ανατολική πλευρά του Εδιμβούργου βρίσκεται το Πανεπιστήμιο Queen Margaret, όπου οι φοιτητές συγκεντρώνονται για να ακολουθήσουν τη σταδιοδρομία τους στην πανεπιστημιούπολη του Musselburgh. Ως ένα σχετικά νέο πανεπιστήμιο (2007), το ίδρυμα αυτό έχει ήδη κερδίσει σημαντική αναγνώριση της Πανεπιστημιακής Κατάταξης από οργανισμούς όπως το QS, και σημειώνεται ιδιαίτερα για τις σημαντικές ερευνητικές συνεισφορές στους τομείς της Παγκόσμιας Υγείας και Ανάπτυξης και του Λόγου και της Γλώσσας. Όσοι επιλέγουν να σπουδάσουν εδώ μπορούν να αναμένουν καλά χρηματοδοτούμενα τμήματα και εγκαταστάσεις με τις τελευταίες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των υπερσύγχρονων εργαστηρίων τους για όσους σπουδάζουν ιδίως ιατρικούς κλάδους. Το Φοιτητικό Χωριό των 800 φοιτητών τους που βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά μακριά από το εμπορικό πάρκο Fort Kinnaird εξασφαλίζει επίσης ότι όσοι φοιτούν έχουν πολλές κοινωνικές ευκαιρίες για να συμπληρώσουν το πολυάσχολο πρόγραμμά τους.

Λίστα με 52 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Queen Margaret - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

  • Ten reasons to choose Queen Margaret University
  • Student Story - Events & Festival Management at Queen Margaret University
  • Interview with student Tommaso Leonelli, BA (Hons) Business Management

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Queen Margaret University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εργοθεραπεία MOccTh Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
- 0% 0% £15500 £16500 175 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία MOccTh Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
- 0% 7% £14000 169 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία MOccTh Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- 0% 0% - 152 Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προώθηση της πρακτικής στην εργοθεραπεία (μετά την εγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
- - - £960 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £42350 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία (Προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο Queen Margaret
(Queen Margaret University)
- - - £21875 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εργοθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Lincoln
(University of Lincoln)
- - - £16500 - Λίνκολν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χειροθεραπεία MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - - - Ντέρμπι Online μερική απασχόληση