University of East Anglia
Σύγχρονη γλώσσα BA (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 20 αποφοίτους Modern Language BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
96 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλοι στις γλωσσικές και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £23000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £28000 £17500 - £28000 £21000 - £35000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25623 £23917 £28358
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22359 - £29804 £18290 - £30752 £21399 - £37990

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Θα θέλατε να βοηθήσετε ανθρώπους, οργανισμούς και χώρες να επικοινωνούν πιο αποτελεσματικά; Σε αυτό το μάθημα, θα χρησιμοποιήσετε συναρπαστικό σύγχρονο υλικό, τεχνολογία αιχμής και θα μελετήσετε με φυσικούς ομιλητές και ειδικούς στη γλώσσα, τη μετάφραση και τη διαπολιτισμική επικοινωνία για να ξεπεράσετε τα γλωσσικά εμπόδια, καθώς θα αναπτύξετε τη γλώσσα της επιλογής σας σε υψηλό επίπεδο ικανοτήτων.

Επιλέξτε να σπουδάσετε γαλλικά, ιαπωνικά ή ισπανικά και βελτιώστε την ικανότητά σας να αναπτύσσετε και να παρουσιάζετε εξεζητημένα επιχειρήματα σε αυτή τη γλώσσα. Καθώς μαθαίνετε να μιλάτε, να κατανοείτε και να γράφετε με ακρίβεια, ποικιλία και ακρίβεια, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες για να συμμετέχετε σε συζητήσεις και να υποστηρίζετε τις απόψεις σας. Θα τελειοποιήσετε τις γλωσσικές και επικοινωνιακές σας δεξιότητες κατά το έτος σας στο εξωτερικό, καθώς θα αναπτύξετε ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε μια άλλη χώρα. Στο τέλος του γλωσσικού σας πτυχίου, θα είστε σε θέση να επιδείξετε κριτική σκέψη, εκλεπτυσμένη έκφραση και ανεξαρτησία στη γλώσσα που επιλέξατε. Παράλληλα με τις γλωσσικές σας σπουδές, θα ανακαλύψετε επίσης νέες προοπτικές εξερευνώντας θέματα σχετικά με τον πολιτισμό, την επικοινωνία, τη μετάφραση και άλλες εφαρμοσμένες γλωσσικές σπουδές.

Μέσω ενός συνδυασμού γλωσσικών, επαγγελματικών και διαπροσωπικών δεξιοτήτων που θα αναπτύξετε σε αυτό το πτυχίο Σύγχρονης Γλώσσας, θα είστε έτοιμοι να πλοηγηθείτε αποτελεσματικά στο μέλλον σας στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Περί αυτού του μαθήματος

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών Σύγχρονης Γλώσσας, θα σπουδάσετε τη γλώσσα που επιλέξατε σε επίπεδο πτυχίου. Αυτό θα περιλαμβάνει κατανόηση ανάγνωσης και ακρόασης, μετάφραση από και προς τα αγγλικά, εργασία περιγραφής και παράφρασης, μελέτη διαφορετικών στυλ και καταλόγων, λεξιλογικές ασκήσεις και προφορική εργασία. Σε όλες αυτές τις δραστηριότητες, θα χρησιμοποιήσετε σύγχρονο και όχι λογοτεχνικό ή ιστορικό υλικό. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια άλλη γλώσσα ως μέρος του πτυχίου σας ή ως μη πιστωτική ενότητα με πιστοποίηση. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην Αραβική, τη Βρετανική Νοηματική Γλώσσα, την Κινεζική, τη Γαλλική, τη Γερμανική, την Ιταλική, την Ιαπωνική, την Ισπανική, τη Ρωσική και την Αγγλική για προχωρημένους.

Στο τρίτο έτος, θα ενισχύσετε τις σπουδές σας ζώντας σε μια χώρα όπου ομιλείται η γλώσσα του πτυχίου σας. Διατηρούμε δεσμούς ανταλλαγής με πολλά πανεπιστήμια στη Γαλλία και την Ισπανία, καθώς και δεσμούς με πανεπιστήμια στην Ιαπωνία, τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική. Κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, θα εμβαθύνετε την εμπειρία σας στη γλώσσα και τον πολιτισμό είτε σπουδάζοντας σε τοπικό πανεπιστήμιο (όλες οι γλώσσες), είτε αναλαμβάνοντας μια θέση βοηθού διδασκαλίας ή κατάλληλη πρακτική άσκηση (μόνο στα γαλλικά και τα ισπανικά). Μέσω αυτής της ευκαιρίας, θα βελτιώσετε τις γλωσσικές σας δεξιότητες, ενώ παράλληλα θα αναπτύξετε τη διαπολιτισμική σας ευαισθητοποίηση, την επινοητικότητα και την ευελιξία σας. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να αποδείξετε στους μελλοντικούς εργοδότες την ανθεκτικότητα, την αυτοπεποίθησή σας και την ικανότητά σας να ευδοκιμήσετε σε ένα διεθνές περιβάλλον.

Παράλληλα με την ανάπτυξη των γλωσσικών σας ικανοτήτων, θα παρακολουθήσετε επίσης μαθήματα που διερευνούν το ρόλο της γλώσσας, της μετάφρασης και της διαπολιτισμικής επικοινωνίας σε διάφορα δίκτυα επικοινωνίας. Θα εφαρμόσετε τις γλωσσικές και πολιτισμικές σας γνώσεις σε μια σειρά από πραγματικές καταστάσεις, συμμετέχοντας σε αυθεντικές αξιολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων. Αυτές δεν θα περιλαμβάνουν μόνο δεξιότητες γραπτού και προφορικού λόγου, αλλά και διαχείριση έργων, ομαδική εργασία και διαπροσωπικές δεξιότητες, καθώς και ηγετικές δεξιότητες, όλα αυτά σας προετοιμάζουν για να συμμετάσχετε στον σημερινό παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Modern Language BA (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

20% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες της θεραπείας
5% Νομικοί επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

104 -112 βαθμοί UCAS Παραστατικές τέχνες ή παρόμοιο αντικείμενο. Εάν δεν έχουν σπουδάσει σχετικά θέματα, η προσωπική δήλωση πρέπει να δείχνει ότι έχουν παραστατικό/δραματικό/κωμωδικό/μεσικό υπόβαθρο/εμπειρία.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Συνολική βαθμολογία IELTS 6,0 με ελάχιστο βαθμό 5,5 σε κάθε τμήμα

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςModern Language, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Σύγχρονη γλώσσα BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Σύγχρονες Γλώσσες": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνείς επιχειρήσεις και διοίκηση με σύγχρονη γλώσσα με έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
82% 4% 5% £22350 133 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Σύγχρονες Γλώσσες και Πολιτισμοί BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
85% 6% 10% £22680 144 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες γλώσσες και μεταφραστικές σπουδές BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £23800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες γλώσσες και γλωσσολογία (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
82% 5% 5% £18585 129 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μετάφραση και διερμηνεία με σύγχρονες γλώσσες BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
96% 0% 0% £20600 125 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες γλώσσες και διδασκαλία της αγγλικής ως ξένης γλώσσας BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
82% 5% 5% £18585 129 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες Γλώσσες BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
81% 2% 2% £23700 159 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες γλωσσικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
63% 0% 10% £21500 159 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μετάφραση, ΜΜΕ και σύγχρονη γλώσσα (με ένα έτος στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
96% 0% 5% £20600 126 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σύγχρονες Γλώσσες με Ιστορία της Τέχνης και του Οπτικού Πολιτισμού BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £23800 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης