University of East Anglia
Μαιευτική BSc (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μαιευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26000 £26000 £24500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £31000 £17000 - £27500 £20000 - £31500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25157 £26472 £28191
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24014 - £30036 £18696 - £32216 £19778 - £35482

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Περί αυτού του μαθήματος

Υπάρχει κάτι πιο εκπληκτικό από το θαύμα της ζωής; Ο πρώτος χτύπος της καρδιάς. Η πρώτη αναπνοή για αέρα. Το πρώτο κλάμα. Το σωματικά και συναισθηματικά εξαντλητικό rollercoaster που περνούν οι γονείς.

Εκπαιδευτείτε για να γίνετε μαία και θα διαδραματίσετε κεντρικό ρόλο σε ένα από τα πιο εκπληκτικά, και μερικές φορές απαιτητικά, ταξίδια στη ζωή κάθε οικογένειας. Τη μια μέρα μπορεί να γιορτάζετε μια εγκυμοσύνη, την άλλη μπορεί να βρεθείτε να παρηγορείτε μια οικογένεια για την απώλεια ενός παιδιού. Πρόκειται για μια εντελώς μοναδική καριέρα που συνοδεύεται από πολλές ευθύνες - και ανταμοιβές.

Επισκόπηση

Το πτυχίο μας στη Μαιευτική, το οποίο συνδυάζει θεωρητικές σπουδές και πρακτική άσκηση, θα σας εφοδιάσει με όλες τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις ηγετικές ικανότητες που χρειάζεστε για να διαπρέψετε ως μαία. Θα αποφοιτήσετε έτοιμη να βοηθήσετε τις μητέρες να περιηγηθούν στην εγκυμοσύνη τους ως επικεφαλής της άσκησης σε όλες τις συνήθεις μαιευτικές φροντίδες και ικανή να διαχειρίζεστε και να συντονίζετε πιο σύνθετη φροντίδα για εκείνες που βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες.

Μια μαία πρέπει να είναι σε θέση να αξιολογεί κάθε περίπτωση και στη συνέχεια να κρίνει σωστά. Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα μελετήσετε τις τελευταίες έρευνες που στηρίζουν τις τρέχουσες πρακτικές της μαιευτικής και θα αναπτύξετε τόσο την κριτική σας ανάλυση όσο και την ικανότητά σας να αξιολογείτε τα στοιχεία. Στη συνέχεια, θα εδραιώσετε τη μάθησή σας εφαρμόζοντάς την στην πράξη κατά τη διάρκεια της πρακτικής σας άσκησης.

Οι κλινικές ασκήσεις πραγματοποιούνται τακτικά κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και καλύπτουν κάθε πτυχή της μαιευτικής πρακτικής. Θα συνεργαστείτε με επαγγελματίες από πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, αποκτώντας μοναδικές γνώσεις για τις πρακτικές και τις προοπτικές των παρόχων υγειονομικής περίθαλψης σε όλους τους τομείς.

Το πτυχίο μας θα σας βοηθήσει επίσης να αναπτύξετε εις βάθος γνώσεις και κλινικές δεξιότητες σχετικά με την εξέταση των νεογνών. Και θα μάθετε πώς να υποστηρίζετε συναισθηματικά και σωματικά τις νέες μητέρες καθώς θηλάζουν και συνδέονται με τα μωρά τους.

Αποποίηση ευθύνης

Οι λεπτομέρειες των μαθημάτων ενδέχεται να αλλάξουν. Θα πρέπει πάντα να επιβεβαιώνετε τις λεπτομέρειες στον ιστότοπο του παρόχου: www.uea.ac.uk

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Midwifery, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Σε αυτή την ενότητα, παράλληλα με την ενότητα ένα, οι φοιτητές θα εισαχθούν στην υγειονομική περίθαλψη και θα έχουν την ευκαιρία να προσανατολιστούν στην πανεπιστημιακή και φοιτητική ζωή. Η θεμελίωση της μαιευτικής πρακτικής περιλαμβάνεται και στις δύο ενότητες ένα και δύο. Ένα τετράδιο εργασίας ανατομίας και φυσιολογίας θα υποστηρίξει την εκμάθηση της σχετικής ανατομίας και φυσιολογίας. Αυτή η ενότητα θα επιτρέψει στους φοιτητές να αναπτύξουν μια κατανόηση του πλαισίου της Δημόσιας Υγείας και κυρίως των τρόπων προαγωγής της υγείας των ατόμων, των οικογενειών και των κοινοτήτων. Η ενότητα εξετάζει τις ανάγκες συγκεκριμένων πληθυσμών και τις τρέχουσες ανησυχίες για τη δημόσια υγεία. Θα επικεντρωθεί στον τρόπο με τον οποίο τα βιοφυσικά, ψυχολογικά και κοινωνικά στοιχεία επηρεάζουν τη δημόσια υγεία. Η ενότητα θα εξετάσει επίσης το ρόλο της μαίας σε συνεργασία με άλλους επαγγελματίες υγείας που μπορούν να συνεργαστούν για να βελτιώσουν τη φροντίδα που παρέχεται στις οικογένειες. Η ενότητα θα εξετάσει θέματα δημόσιας υγείας όπως η ψυχική υγεία και η συναισθηματική ευημερία, η παχυσαρκία, η κατάχρηση ουσιών, η κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα. Οι φοιτητές θα εξετάσουν τις προκλήσεις της εφαρμογής της αλλαγής που θέτει το πολιτικό, πολιτιστικό και κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο εργάζονται οι μαίες. Παράλληλα με την ενότητα ένα, η ενότητα δύο θα προσφέρει τις ευκαιρίες να διερευνήσει τα θεμέλια και τα υποστηρικτικά στοιχεία της μαιευτικής πρακτικής προετοιμάζοντας τις φοιτήτριες για την ενότητα τρία στο δεύτερο εξάμηνο, η οποία επικεντρώνεται στη σίτιση νεογνών και βρεφών.

Έτος 2

Η ενότητα βασίζεται στη μάθηση του πρώτου έτους και προετοιμάζει τον φοιτητή για την ολοκλήρωση μιας πλήρους συστηματικής εξέτασης του νεογνού. Το περιεχόμενο θα επικεντρωθεί στην περαιτέρω ανάπτυξη θεωρητικών και πρακτικών δεξιοτήτων για την παροχή ποιοτικής μαιευτικής φροντίδας μαζί με την προετοιμασία του φοιτητή για την πλήρη συστηματική εξέταση του νεογνού, αναπτύσσοντας τις βασικές γνώσεις & δεξιότητες κλινικής αξιολόγησης του φοιτητή. Η θεωρία θα εστιάσει την προσοχή των φοιτητών στις μεταπτυχιακές δεξιότητες λήψης κλινικών αποφάσεων, στις εθνικές κατευθυντήριες γραμμές πολιτικής και στις οδούς φροντίδας. Η ανατομία και η φυσιολογία που αντιστοιχούν στην πλήρη συστηματική εξέταση του νεογέννητου θα βασιστεί στις γνώσεις που αποκτήθηκαν στις ενότητες 1 και 3. Αυτή η ενότητα θα καλύψει τη γενετική, τη γονιδιωματική και την επιγενετική σε σχέση με το νεογέννητο και την εμβρυϊκή ανάπτυξη και θα δώσει τη δυνατότητα στο σπουδαστή να αρχίσει να αναγνωρίζει, να διαχειρίζεται και να παραπέμπει το νεογέννητο με επιπλοκές. Βασίζεται στις γνώσεις που αποκτήθηκαν στις ενότητες 1 και 3 του έτους 1.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα θα σας επιτρέψει να συνθέσετε τις ερευνητικές σας γνώσεις, να εμβαθύνετε την κατανόηση και να εφαρμόσετε τις δεξιότητες στις προκλήσεις της υγειονομικής περίθαλψης του 21ου αιώνα. Θα έχετε την ευκαιρία να διερευνήσετε πώς να χρησιμοποιήσετε τις ερευνητικές δεξιότητες για την αξιολόγηση των βέλτιστων πρακτικών και να εφαρμόσετε τις γνώσεις αυτές για την ανάπτυξη μιας καινοτομίας στη φροντίδα μητρότητας. Η ενότητα θα σας επιτρέψει να δείξετε τις αυξανόμενες επαγγελματικές σας δεξιότητες και τη δημιουργική σας σκέψη μέσω της ανάπτυξης νέων και καινοτόμων ιδεών για τη βελτίωση του τρόπου παροχής ή εμπειρίας των υπηρεσιών μητρότητας.

Αυτή η ενότητα πρακτικής εξάσκησης καλύπτει το ακαδημαϊκό έτος. Χρησιμοποιεί μια ευέλικτη και ευέλικτη προσέγγιση των πρακτικών ασκήσεων υπό την καθοδήγηση των φοιτητών και καλύπτει και τους τρεις τομείς παροχής φροντίδας μητρότητας: ενδονοσοκομειακές υπηρεσίες, κεντρική σουίτα τοκετού, μονάδα τοκετού υπό τη διεύθυνση μαίας και κοινότητα. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται και αναμένεται να αναζητήσουν πρόσθετες κατάλληλες ευκαιρίες μάθησης, συμπεριλαμβανομένων άλλων κλινικών τομέων, υπηρεσιών, οργανισμών και φορέων, καθώς και εξειδικευμένων επαγγελματιών. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στους φοιτητές να εκτιμήσουν και να συμμετάσχουν στη φροντίδα εκτός του ρόλου της μαίας, η οποία θα βελτιώσει και θα ενημερώσει τη φροντίδα που λαμβάνουν οι γυναίκες στις υπηρεσίες μητρότητας. Αυτό θα διευρύνει επίσης την ικανότητά τους να εφαρμόζουν τη θεωρία στην πράξη εντός των περιοχών πρακτικής άσκησης, εδραιώνοντας τη μάθηση με μια σειρά από επαγγελματίες μαιευτές καθώς και με διάφορα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας. Κατά τη διάρκεια του 1ου εξαμήνου του δεύτερου έτους οι φοιτητές θα έχουν αποκτήσει τη θεωρία που υποστηρίζει την πλήρη συστηματική εξέταση του νεογνού. Οι φοιτητές θα έχουν αρχίσει να αναλαμβάνουν την ιατρική εξέταση του νεογέννητου βρέφους στην ενότητα του δεύτερου έτους, Επαγγελματική πρακτική ΙΙ. Η Επαγγελματική Πρακτική ΙΙΙ θα συνεχίσει να εδραιώνει και να εμβαθύνει αυτές τις δεξιότητες εξέτασης, χρησιμοποιώντας την κριτική αξιολόγηση για τη σύνθεση και την εφαρμογή των υποκείμενων γνώσεων των φοιτητών για την παροχή πλήρους συστηματικής ιατρικής εξέτασης του νεογέννητου βρέφους σύμφωνα με τα τοπικά και εθνικά πρωτόκολλα που βασίζονται σε τεκμηριωμένα στοιχεία. Η υπεραριθμητική ιδιότητα θα διατηρηθεί καθ' όλη τη διάρκεια της ενότητας, επιτρέποντας έτσι στους φοιτητές να εργάζονται στο πλαίσιο διεπιστημονικών ομάδων προκειμένου να παρέχουν ασφαλή, τεκμηριωμένη φροντίδα σε γυναίκες και οικογένειες από διαφορετικά υπόβαθρα, πολιτισμούς και πεποιθήσεις.

Αυτή η ενότητα θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε την κατανόησή σας για την επείγουσα φροντίδα και τις μαιευτικές επιπλοκές με έμφαση στη μαιευτική διαχείριση, εμβαθύνοντας την επίγνωσή σας για το πώς να μεταφράζετε τη θεωρία στην πράξη και να βελτιώνετε την αυτόνομη λήψη αποφάσεων. Η ενότητα θα σας προετοιμάσει να φροντίζετε τις γυναίκες και τις οικογένειές τους όταν η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και η μεταγεννητική περίοδος είναι περίπλοκες και όταν προκύπτουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το θεωρητικό μέρος θα διερευνήσει το ρόλο της μαίας ως συντονίστριας φροντίδας στο πλαίσιο της πολυεπαγγελματικής ομάδας όταν οι ανησυχίες πρέπει να κλιμακωθούν και η τεκνοποίηση περιπλέκεται. Θα έχετε την ευκαιρία να βασιστείτε στην κατανόηση της φυσιολογικής ανατομίας και φυσιολογίας από την ενότητα 1 του έτους 1 και από την ενότητα 5 του έτους 2, επιτρέποντας τον εντοπισμό της παθοφυσιολογίας και των αποκλίσεων από τις φυσιολογικές φυσιολογικές παραμέτρους. Αυτή η ενότητα θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε την επαγγελματική σας ικανότητα να χρησιμοποιείτε τεκμηριωμένες προσεγγίσεις βέλτιστης πρακτικής για τη διαχείριση επειγουσών καταστάσεων και σύνθετης φροντίδας σε γυναίκες, νεογέννητα βρέφη και οικογένειες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Midwifery BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

100% Επαγγελματίες νοσηλευτές

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μαιευτική

Απαιτήσεις προσόντων

Η κριτική σκέψη και οι γενικές σπουδές δεν γίνονται δεκτές.

σε ένα αντικείμενο υγείας, φροντίδας ή θετικών επιστημών.

Μπορεί να γίνει αποδεκτός συνδυασμός Advanced Highers και Highers.

Εάν δεν υπάρχουν ισοδύναμα προσόντα GCSE, η προσφορά θα περιλαμβάνει επίσης τις απαιτήσεις των Μαθηματικών και της Αγγλικής Γλώσσας.

σε ένα αντικείμενο υγείας, φροντίδας ή θετικών επιστημών.

Εξετάζονται βασικά μαθήματα και συνδυασμοί A Level - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7 Απαιτούμε αποδείξεις γνώσης της αγγλικής γλώσσας (συμπεριλαμβανομένης της ομιλίας, της ακρόασης, της ανάγνωσης και της γραφής) στο ακόλουθο επίπεδο: - IELTS: 7,0 συνολικά (τουλάχιστον 7,0 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMidwifery, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μαιευτική BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £17100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόσθετο κόστος για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των τελών, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 355 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bedfordshire
(University of Bedfordshire)
53% 5% 19% £13200 140 Λούτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική (Ιανουάριος) BSc Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
44% 0% 4% £12000 137 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική (Μακροχρόνια) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
52% 1% 1% £14000 124 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
52% 0% 5% £17550 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
66% 0% 5% £14045 135 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτικές Σπουδές BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
65% 0% 3% £17000 164 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική με έτος θεμελίωσης BMid (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
75% 0% 0% £19800 150 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
68% 0% 5% £15300 139 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
75% 0% 0% £24000 150 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BMid (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
86% 0% 0% £24000 146 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης