University of Huddersfield
Μαιευτικές Σπουδές BSc (Hons)
University of Huddersfield - Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μαιευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μαιευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £25000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £25500 £17500 - £30500 £19500 - £33500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μαιευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25503 £26472 £28191
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24967 - £31000 £18696 - £32216 £19778 - £35482

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Είστε παθιασμένη με την παροχή της καλύτερης και ασφαλέστερης φροντίδας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού και μετά τον τοκετό;

Στο πτυχίο Μαιευτικής BSc(Hons), θα μάθετε πώς να παρέχετε εξατομικευμένη φροντίδα στη μητέρα και το μωρό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, του τοκετού, του τοκετού και των πρώτων ημερών της γονεϊκότητας. Θα ενθαρρυνθείτε να αναπτύξετε τις επικοινωνιακές και διαπροσωπικές σας δεξιότητες. Θα διδαχθείτε από έμπειρες μαίες, μέσω ενός συνδυασμού θεωρίας και προσομοίωσης κλινικών δεξιοτήτων εντός του πανεπιστημίου, καθώς και απόκτησης πραγματικής εμπειρίας μέσω μιας σειράς θέσεων πρακτικής άσκησης.

Γιατί να σπουδάσετε Μαιευτικές Σπουδές BSc(Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield;

Για όσους επιθυμούν να εντρυφήσουν στον κόσμο της μαιευτικής, αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για μια δυνητικά αποδοτική καριέρα ως επαγγελματίας υγείας. Έχουμε καταταγεί στο Top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου για τη Μαιευτική (The Guardian University Guide 2024). Επιπλέον, το 2024, το νέο κτίριο Daphne Steele του Πανεπιστημίου θα ανοίξει στον χώρο του National Health Innovation campus, επιτρέποντας στους φοιτητές της Μαιευτικής να επωφεληθούν από εξειδικευμένες κλινικές εγκαταστάσεις διδασκαλίας και παγκοσμίως κορυφαίες ερευνητικές εγκαταστάσεις.

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα από τα τέσσερα πανεπιστήμια - και το μοναδικό στη βόρεια Αγγλία - που προσφέρει δύο θέσεις εισαγωγής ετησίως σε ένα πρόγραμμα σπουδών Μαιευτικής BSc(Hons). Σε στενή συνεργασία με το εργατικό δυναμικό του NHS για να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών πρόσληψής του, οι δύο εισαγωγές μαθημάτων έχουν ως αποτέλεσμα την αποφοίτηση πτυχιούχων μαιών τόσο τους εαρινούς όσο και τους φθινοπωρινούς μήνες. Η επιλογή του πότε θα ξεκινήσετε το πτυχίο μαιευτικής θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές σας συνθήκες- πρέπει να δηλώσετε στο έντυπο UCAS σε ποια εισαγωγή Μαιευτικών Σπουδών επιθυμείτε να συμμετάσχετε.

Όσον αφορά το περιεχόμενο των μαθημάτων, την πρακτική άσκηση και τη διαθέσιμη υποστήριξη, όλα παραμένουν τα ίδια, ανεξάρτητα από το πότε θα επιλέξετε να σπουδάσετε μαζί μας. Περίπου 60 θέσεις είναι διαθέσιμες για τους φοιτητές που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο και περίπου 40 για όσους θα ήθελαν να ξεκινήσουν τον Μάρτιο. Αν, για παράδειγμα, προτιμάτε να είστε μέλος μιας μεγάλης ομάδας, ίσως προτιμήσετε να ξεκινήσετε τον Σεπτέμβριο.

Επαγγελματικοί φορείς

Το πρόγραμμα αυτό ρυθμίζεται από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) και έχει τη διαπίστευση UNICEF UK Baby Friendly.

Γιατί Huddersfield;

Η ζωντανή και φιλική πανεπιστημιούπολη του Huddersfield είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδές, ενώ η ίδια η πόλη προσφέρει πολλά να δείτε και να κάνετε, με καλές συγκοινωνιακές συνδέσεις στην περιοχή και γύρω από αυτήν.

Αναγνωρισμένος από το Συμβούλιο Νοσηλευτικής και Μαιευτικής (NMC) με σκοπό την εγγραφή ως ειδικευμένη μαία.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Midwifery Studies BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Huddersfield

100% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η αξιολόγηση θα περιλαμβάνει συνδυασμό εργασιών, πρακτικής μάθησης/μάθησης βασισμένης στις ικανότητες και εξετάσεων, συμπεριλαμβανομένων εργασιών χαρτοφυλακίου για την υποστήριξη των ενοτήτων πρακτικής, ατομικών και ομαδικών παρουσιάσεων, παρουσιάσεων σε συνέδρια, παρουσιάσεων αφίσας, προφορικών εξετάσεων, ΟΑΣΕ, δοκιμίων και βιβλίων εργασίας. Οι μέντορες μαιευτικής συνεργάζονται με το ακαδημαϊκό προσωπικό, παρέχοντάς σας την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης, οι οποίες στη συνέχεια βαθμολογούνται. Οι προδιαγραφές του μαθήματός σας/το εγχειρίδιο του μαθήματος θα παρέχουν πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα κριτήρια αξιολόγησης που ισχύουν για το μάθημά σας.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

    • 6.5
    • All Degrees

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας για όλες τις λεπτομέρειες της υποτροφίας http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/undergraduate-scholarships/ Χρηματοδότηση NHS Οι φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το μάθημα μπορεί να είναι επιλέξιμοι για να λάβουν μη επιστρεπτέα επιχορήγηση τουλάχιστον 5.000 λιρών ετησίως. Περαιτέρω πληροφορίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο του Ταμείου Υποστήριξης Μάθησης του NHS - https://www.nhsbsa.nhs.uk/nhs-learning-support-fund.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMidwifery Studies, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μαιευτικές Σπουδές BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £17000 έτος 1
Διεθνή £17000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα καλύπτουν το κόστος των σπουδών σας στο Πανεπιστήμιο, καθώς και τα έξοδα εγγραφής, διδασκαλίας, επίβλεψης και εξετάσεων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση, τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση για τους φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και για το τι καλύπτουν τα δίδακτρά σας, ανατρέξτε στην ενότητα Δίδακτρα και χρηματοδότηση - http://www.hud.ac.uk/undergraduate/fees-and-finance/ Αν είστε φοιτητής από την ΕΕ ή από το εξωτερικό και πρόκειται να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, επισκεφθείτε τις σελίδες International Fees and Finance για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τα δίδακτρα και τη διαθέσιμη υποστήριξη - https://www.hud.ac.uk/international/fees-and-funding/. Παρακαλείστε να στείλετε email στο Γραφείο Οικονομικών Φοιτητών ([email protected]) ή να καλέσετε στο 01484 472210 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δίδακτρα και τη χρηματοδότηση.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Huddersfield στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Huddersfield

Το Πανεπιστήμιο του Huddersfield είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που συντηρείται μέσω δημόσιας χρηματοδότησης, με έδρα το Huddersfield στο West Yorkshire της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου, γνωστή ως Queensgate, βρίσκεται σε απόσταση μόλις πέντε λεπτών με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Huddersfield. Επιπλέον, υπάρχουν δύο άλλες πανεπιστημιουπόλεις που χρησιμοποιούνται για ξεχωριστές λειτουργίες, η πανεπιστημιούπολη Oldham και η πανεπιστημιούπολη Barnsley.

Λίστα με 368 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Huddersfield - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Huddersfield

προπτυχιακοί φοιτητές:
11075
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3010
:
14085
  • Student life at the University of Huddersfield
  • Why choose the University of Huddersfield?
  • University of Huddersfield - Meet some of our students
  • My first day | University of Huddersfield International Study Centre
  • The international experience | University of Huddersfield International Study Centre
  • Making friends while studying abroad | University of Huddersfield International Study Centre

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαιευτική BSc Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- 0% 0% £18000 172 Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική (μακρά) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- 0% 2% £15100 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
- 0% 0% £22180 159 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- 1% 0% £18300 £19500 151 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- 1% 7% £14045 144 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτικές Σπουδές BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- 0% 12% £18700 170 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
- 0% 0% £16700 145 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- 0% 6% £18800 153 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική πρακτική BMid (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- 0% 5% £19000 165 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαιευτική (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- 0% 6% £18800 144 - Oncampus πλήρους απασχόλησης