University of East Anglia
Θαλάσσια Επιστήμη MSc
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Marine Science MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμες της Γης από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμες της Γης.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες της Γης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες της Γης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £24500 £30000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £27000 £19000 - £32000 £22500 - £36000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες της Γης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24981 £24496 £28785
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21491 - £29019 £19181 - £30313 £22339 - £36076

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Ο ωκεανός καλύπτει το 70% της επιφάνειας της Γης και περιλαμβάνει ένα τεράστιο φάσμα οικοσυστημάτων, από υδροθερμικές πηγές σε μεγάλα βάθη της θάλασσας μέχρι ρηχές εκβολές ποταμών. Αποτελεί επίσης ένα κρίσιμο συστατικό του ολοκληρωμένου συστήματος της Γης, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη συγκράτηση του κλίματος, τόσο τώρα όσο και στο μέλλον. Το θαλάσσιο περιβάλλον δεν είναι μια στατική δεξαμενή, αλλά ένα δυναμικό και εγγενώς διεπιστημονικό σύστημα, με πολύπλοκες αναδράσεις μεταξύ φυσικών, χημικών και βιολογικών διεργασιών.

Αν σας γοητεύει το θαλάσσιο περιβάλλον, το πτυχίο μας στις θαλάσσιες επιστήμες θα σας ταξιδέψει στους παγκόσμιους ωκεανούς, εξερευνώντας τα αλληλένδετα φυσικά, βιογεωχημικά και οικολογικά συστήματα. Θα ανακαλύψετε την ευπάθεια των θαλάσσιων οικοσυστημάτων στην ανθρώπινη δραστηριότητα, θα εξετάσετε πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι θαλάσσιοι πόροι με βιώσιμο τρόπο και θα διερευνήσετε τον κρίσιμο ρόλο του ωκεανού στον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής.

Θα σπουδάσετε στην αιχμή της πρωτοποριακής έρευνας στη θαλάσσια επιστήμη, το κλίμα και τη βιωσιμότητα. Στην ανάλυση REF της Times Higher Education του 2021, η ποιότητα της έρευνας της Σχολής Περιβαλλοντικών Επιστημών κατέλαβε την 4η θέση συνολικά στα γήινα συστήματα και τις περιβαλλοντικές επιστήμες.

Περί αυτού του μαθήματος

Τι κινεί τα ωκεάνια ρεύματα; Γιατί ανθίζει το φυτοπλαγκτόν; Πώς συνδέεται η οξίνιση των ωκεανών με την κλιματική αλλαγή; Πού καταλήγει όλο το πλαστικό στον ωκεανό; Πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η θαλάσσια ενέργεια; Αν σας γοητεύουν τέτοιου είδους ερωτήματα, αυτό είναι το πτυχίο για εσάς.

Κατά τη διάρκεια του πτυχίου μας στις θαλάσσιες επιστήμες, θα εξερευνήσετε τα φυσικά, βιογεωχημικά και οικολογικά συστήματα που καθιστούν τις θάλασσες και τους ωκεανούς σε όλο τον κόσμο ένα τόσο πλούσιο και ποικίλο περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, θα αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, όπως η αναλυτική επίλυση προβλημάτων, η πληροφορική, η επιστημονική επικοινωνία και η συνεργατική έρευνα. Αυτές οι δεξιότητες είναι ιδιαίτερα περιζήτητες από τους εργοδότες της ναυτιλιακής βιομηχανίας για σταδιοδρομία στη γαλάζια οικονομία, συμπεριλαμβανομένης της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας, των θαλάσσιων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ναυτιλίας, της αλιείας και της υδατοκαλλιέργειας, αλλά και για την εκπαίδευση, την έρευνα, την περιβαλλοντική συμβουλευτική και άλλα επαγγελματικά επαγγέλματα.

Η Σχολή Περιβαλλοντικών Επιστημών του UEA βρίσκεται στην αιχμή της διεπιστημονικής θαλάσσιας και περιβαλλοντικής έρευνας και θα διδάσκεστε από κορυφαίους επιστήμονες σε αυτούς τους τομείς. Μέσω του Συνεργατικού Κέντρου για τη Βιώσιμη Χρήση των Θαλασσών, το UEA έχει στενούς δεσμούς με το Centre for Environment, Fisheries and Aquaculture Science (Cefas), το οποίο συμβουλεύει τη βιομηχανία και την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σε θέματα θαλάσσιας επιστήμης και πολιτικής. Οι καθηγητές του Cefas συμμετέχουν σε πολλά από τα μαθήματά μας και παρέχουν περαιτέρω εικόνα των πραγματικών εφαρμογών της θαλάσσιας επιστήμης.

Οι θάλασσες και οι ωκεανοί σε όλο τον κόσμο πρέπει να διαχειρίζονται αποτελεσματικά, ώστε να διασφαλίζεται η βιώσιμη χρήση των θαλάσσιων πόρων στο μέλλον. Αυτό απαιτεί μια συνολική κατανόηση όλων των διασυνδεδεμένων θαλάσσιων συστημάτων και το πτυχίο Marine Science του UEA θα σας φέρει στη μοναδική θέση να γίνετε μέρος της λύσης.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Marine Science MSc από Πανεπιστήμιο East Anglia

20% Επαγγελματίες πληροφορικής
15% Άλλοι εκπαιδευτικοί επαγγελματίες
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Νομικοί επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμες της Γης

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMarine Science, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Θαλάσσια Επιστήμη MSc

Channel Islands £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £26100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #20 
  • #47 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #18 
  • #101 
  Γεωγραφία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]
  • #27 
  • #176 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Θαλάσσιες Επιστήμες": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Θαλάσσια Επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
76% 0% 0% £26100 122 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θαλάσσιες επιστήμες με ένα έτος στο εξωτερικό MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
76% 0% 0% £26100 122 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θαλάσσια προστασία MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £27000 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη θαλάσσια επιστήμη MRes Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- - - - - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση θαλάσσιου περιβάλλοντος MSc Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - - - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Θαλάσσια προστασία MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Plymouth
(Plymouth University)
- - - - - Πλύμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης