University of East Anglia
Παγκόσμια υγεία των φυτών MSc (PG)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Global Plant Health MSc (PG) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Οι ασθένειες των φυτών διαμόρφωσαν την ανθρώπινη ιστορία. Ο έλεγχος των ασθενειών των φυτών είναι επομένως σημαντικός στην προσπάθεια για την υλοποίηση ενός βιώσιμου μέλλοντος για όλους και για όλα σε αυτόν τον πλανήτη.

Αυτό το MSc στην Παγκόσμια Φυτοϋγεία, το οποίο παρέχεται από το Εργαστήριο Sainsbury, θα σας δώσει τα εφόδια για να αντιμετωπίσετε αυτό το πιεστικό πρόβλημα. Οι ασθένειες των φυτών προκαλούν σημαντικές απώλειες στις καλλιέργειες παγκοσμίως. Αυτό επιδεινώνεται από τη συχνή εμφάνιση νέων ασθενειών. Ο αντίκτυπος υπερβαίνει κατά πολύ την ποσότητα και την ποιότητα των τροφίμων. Πρέπει να διαχειριζόμαστε τις υπάρχουσες ασθένειες όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και να ανταποκρινόμαστε γρήγορα σε νέα κρούσματα.

Πολλές από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις προϋποθέτουν βαθιά κατανόηση της επιστήμης που διέπει τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ φυτών και μικροβίων, σε συνδυασμό με αποτελεσματική ηγεσία και διαχείριση. Θα αποκτήσετε γνώσεις, διορατικότητα και δεξιότητες υψηλού επιπέδου που θα είναι περιζήτητες για όλους τους οργανισμούς που ασχολούνται με την παγκόσμια υγεία των φυτών.

Περί αυτού του μαθήματος

Αυτό το μονοετές ΠΜΣ στην Παγκόσμια Φυτοϋγεία παρέχει τις καλύτερες δυνατές βάσεις για μια καριέρα αφιερωμένη στην ελαχιστοποίηση των απωλειών στις καλλιέργειες, ώστε να βοηθηθεί η διατροφή του κόσμου και η προστασία του περιβάλλοντος. Με την εγγραφή σας σε αυτό το ΠΜΣ, θα κατανοήσετε τι κάνει τους παθογόνους μικροοργανισμούς των φυτών μολυσματικούς, τη βάση της ανοσίας των φυτών, πώς γίνονται οι επόμενες ανακαλύψεις μέσω πειραματικών και υπολογιστικών προσεγγίσεων, τι κάνει τις παγκόσμιες στρατηγικές αντιμετώπισης επιτυχείς και πώς να ηγηθείτε μιας τέτοιας αντιμετώπισης. Με ρίζες στην αριστεία της επιστημονικής έρευνας, το πρόγραμμα αυτό αναπτύσσει τις δεξιότητες που αναζητούν περισσότερο οι εργοδότες. Αυτές περιλαμβάνουν την επίλυση σύνθετων προβλημάτων, την κριτική σκέψη, τη δημιουργικότητα, το συντονισμό με άλλους, την κρίση και τη λήψη αποφάσεων.

Αυτό το μάθημα διεξάγεται από το The Sainsbury Laboratory. Πρόκειται για ένα ανεξάρτητο ερευνητικό ινστιτούτο που κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στις μοριακές αλληλεπιδράσεις μεταξύ φυτών και μικροβίων. Η έρευνά του καλύπτει ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων ασθενειών των καλλιεργειών. Οι διάσημοι επικεφαλής των ομάδων του θα μοιραστούν μαζί σας την τεράστια εμπειρία τους. Το μάθημα αυτό συνδέεται με τη Σχολή Βιολογικών Επιστημών του UEA, με συνεισφορές από όλο το Ερευνητικό Πάρκο του Norwich, συμπεριλαμβανομένου του Κέντρου John Innes. Επομένως, θα σπουδάσετε σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως στην επιστήμη των φυτών και των μικροβίων.

Ένα βασικό και καινοτόμο στοιχείο του μαθήματος είναι ένα 5μηνο ερευνητικό έργο σχετικό με μια παγκόσμια επιδημία φυτικών ασθενειών. Αυτό θα προσφέρει ανεκτίμητη εμπειρία για το επόμενο στάδιο της καριέρας σας, καθώς θα αποκτήσετε εξοικείωση με τον τρόπο χειρισμού των κύριων στοιχείων της αντίδρασης σε ένα αναδυόμενο παθογόνο φυτών - από τη διάγνωση, την κατανόηση των μηχανισμών ιογένεσης και την ανάπτυξη νέων στρατηγικών ελέγχου, μέχρι τη διαχείριση του έργου.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Global Plant Health MSc (PG) από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας www.uea.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

με ελάχιστο 60 σε όλα τα στοιχεία

IELTS (Academic) 6.5

με ελάχιστο 60 σε όλα τα στοιχεία

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGlobal Plant Health, MSc (PG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κατάταξη πτυχίου: Πτυχίο με άριστα - 2:1 ή ισοδύναμο διεθνές πτυχίο

Αντικείμενο πτυχίου: Βιολογικές επιστήμες ή ισοδύναμο που καλύπτει τις επιστήμες των φυτών ή/και των μικροβίων.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν μια προσωπική δήλωση και μια πρόσθετη υποχρεωτική δήλωση που να καλύπτει 5 ειδικούς τομείς (μοριακή βιολογία, γενετική, μοριακές αλληλεπιδράσεις, επιστήμη δεδομένων όπως βιοπληροφορική και στατιστική και εργαστηριακές δεξιότητες).

έξοδα

Δίδακτρα Παγκόσμια υγεία των φυτών MSc (PG)

Channel Islands £16800
Αγγλία £16800
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £16800
Σκωτία £16800
Ουαλία £16800
Διεθνή £33150

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαιευτική με Δημόσια Υγεία (Ιανουάριος) Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £93 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
MSc Παγκόσμια Δημόσια Υγεία MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Παγκόσμια υγεία των φυτών MSc (PG) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £33150 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16000 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία MPH Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £24400 - Λίβερπουλ Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία MPH Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £11125 £11950 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία MPH Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμια Δημόσια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση