London Metropolitan University
Δημόσια Υγεία MSc
London Metropolitan University - Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος Public Health MSc στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Διαχείριση, Ηγεσία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29138 £27297 £31519
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24848 - £35191 £20174 - £35659 £22788 - £43702

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Το ΠΜΣ Δημόσια Υγεία είναι αναγνωρισμένο από τη Βασιλική Εταιρεία Δημόσιας Υγείας και επικεντρώνεται στους ευρύτερους καθοριστικούς παράγοντες της υγείας και της ευημερίας. Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όποιον ενδιαφέρεται να εργαστεί για τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού και την προαγωγή της υγείας, είτε στο πλαίσιο του NHS, είτε σε κοινοτικές οργανώσεις, είτε σε κυβερνητικές ή συναφείς υπηρεσίες. Βασισμένο στην άποψη ότι οι στρατηγικές δημόσιας υγείας φτάνουν πολύ πέρα από το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, παρέχει μια ολοκληρωμένη κάλυψη της πολυπλοκότητας του εικοστού πρώτου αιώνα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο της δημόσιας υγείας.

Περισσότερα για αυτό το μάθημα

Το μάθημα θα αναπτύξει την κριτική σας κατανόηση των επιπτώσεων των κοινωνικών παραγόντων της υγείας στους πληθυσμούς και του φάσματος των πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών, περιβαλλοντικών και υγειονομικών παρεμβάσεων που μπορούν να βελτιώσουν την υγεία των πληθυσμών.

Θα αξιολογήσετε τις βασικές αρχές και έννοιες που διέπουν τις εξελίξεις στη δημόσια υγεία και θα ερμηνεύσετε τα στοιχεία που είναι ζωτικής σημασίας για τη λήψη αποφάσεων και την επίλυση προβλημάτων στην πολιτική και την πρακτική της δημόσιας υγείας. Θα κατανοήσετε επίσης τις ηθικές διαστάσεις της δημόσιας υγείας και θα αναπτύξετε κριτικές ικανότητες προβληματισμού και ηθική ευθύνη για την υγεία του πληθυσμού.

Ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα στη δημόσια υγεία θα σας προσφέρει το πολυδιάστατο περιβάλλον μάθησης και διδασκαλίας που θα σας βοηθήσει να γίνετε αποτελεσματικοί επαγγελματίες και ηγέτες στον τομέα της δημόσιας υγείας, ικανοί να εξετάζουν καταστάσεις από πολλαπλές οπτικές γωνίες, να συμμετέχουν σε φιλοκοινωνική δράση και να βελτιώνουν την ευαισθητοποίηση για τον δικό σας και άλλους πολιτισμούς σε ένα υψηλό επίπεδο παγκόσμιας συνείδησης.

Ως φοιτητής του London Met θα αποκτήσετε δωρεάν φοιτητική συνδρομή στη Βασιλική Εταιρεία Δημόσιας Υγείας (RSPH). Εκτός από τις εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης που προσφέρονται στις εκδηλώσεις των μελών της RSPH, θα σας απονεμηθεί επίσης πιστοποιητικό μέλους και θα έχετε ηλεκτρονική πρόσβαση στο περιοδικό Perspectives in Public Health καθώς και στα μηνιαία ενημερωτικά δελτία της RSPH με επίκαιρες ενημερώσεις για τη δημόσια υγεία.

Τι λένε οι μαθητές μας

"Αυτό που μου άρεσε σε αυτό το μάθημα ήταν το διδακτικό προσωπικό και ο ενθουσιασμός τους. Ασχολήθηκαν με εμένα και τους συμμαθητές μου με πολύ θετικό τρόπο".

"Αυτό που μου άρεσε περισσότερο σε αυτό το μάθημα είναι το πώς ανέπτυξε το μυαλό μου για να ερευνήσω περισσότερα προβλήματα του κόσμου, για παράδειγμα τον Έμπολα στη Δυτική Αφρική. Εκτιμώ όσα έμαθα μέσω του London Met και το συνιστώ".

Olaoluwa Isaac Taiwo, απόφοιτος

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Public Health MSc από Πανεπιστήμιο London Metropolitan

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η αξιολόγηση γίνεται με ποικίλες μεθόδους, όπως εργασίες σεμιναρίων, παρουσιάσεις, δοκίμια, εκθέσεις μαθημάτων, μίνι εργασίες, μελέτες περιπτώσεων, αφανείς εξετάσεις και τελική διατριβή.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPublic Health, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να διαθέτετε πτυχίο ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (2:1) με άριστα (ή ισοδύναμο) σε σχετικό αντικείμενο ή σε συναφείς τομείς. Εξετάζονται επίσης όσοι διαθέτουν συναφή επαγγελματικά ή τεχνικά προσόντα ή εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία. Επιπλέον, η ανάληψη της κοινωνικής επιδημιολογίας και της διπλωματικής εργασίας τριών ενοτήτων από όσους έχουν ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό δίπλωμα του Πανεπιστημίου στην κοινοτική νοσηλευτική ή το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην εξειδικευμένη κοινοτική νοσηλευτική δημόσιας υγείας παρέχει μια συμπληρωματική διαδρομή προς αυτό το ΠΜΣ.

έξοδα

Δίδακτρα Δημόσια Υγεία MSc

Αγγλία £10500
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10500
Σκωτία £10500
Ουαλία £10500
EU £18150
Διεθνή £18150
Channel Islands £18150
Ιρλανδία £18150

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Σημειώστε ότι, εκτός από τα δίδακτρα, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετα έξοδα για πράγματα όπως εξοπλισμός, υλικά, εκτυπώσεις, βιβλία, εκδρομές ή συνδρομές επαγγελματικών φορέων. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες που δεν αποτελούν επίσημα μέρος του μαθήματός σας και δεν απαιτούνται για την ολοκλήρωση του μαθήματός σας, αλλά τις οποίες μπορεί να θεωρείτε χρήσιμες (για παράδειγμα, προαιρετικές εκδρομές). Το κόστος αυτών των δραστηριοτήτων είναι επιπλέον των διδάκτρων σας και των τελών που ορίζονται παραπάνω και θα σας γνωστοποιείται κατά τη διοργάνωση της δραστηριότητας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο London Metropolitan στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 14 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο London Metropolitan

Το Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου ιδρύθηκε το 1848 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον του Λονδίνου. Το LMU απέχει μόλις 40 λεπτά με τα πόδια από το Camden Town ή 20 λεπτά με το μετρό από το κέντρο του Λονδίνου. Ορισμένα από τα οφέλη που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές επιλέγοντας το LMU περιλαμβάνουν μια ποικιλία από φοιτητικές εστίες σε διαφορετικές τιμές, αξιόπιστες υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού και υπηρεσίες προσανατολισμού για τους πρόσφατα αφιχθέντες διεθνείς φοιτητές. Αυτό το ίδρυμα έχει επιλεκτικό πρότυπο εισαγωγής, οπότε συνιστάται να προετοιμαστείτε για τη συνέντευξή σας εγκαίρως!

Λίστα με 215 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο London Metropolitan - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο London Metropolitan

προπτυχιακοί φοιτητές:
9920
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1440
:
11360
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Περιβαλλοντική και Δημόσια Υγεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Summer graduation 2019 - How does it feel to graduate?
 • Why I love London Met
 • London Metropolitan University
 • Being an international student in London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαιευτική με Δημόσια Υγεία (Ιανουάριος) Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
- - - £16085 - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £93 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
MSc Παγκόσμια Δημόσια Υγεία MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Παγκόσμια υγεία των φυτών MSc (PG) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £33150 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημόσια Υγεία MSc (Res) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16000 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία MPH Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £24400 - Λίβερπουλ Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία MPH Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £11125 £11950 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Δημόσια Υγεία MPH Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμια Δημόσια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση