University of East Anglia
Παγκόσμια Ανάπτυξη με Οικονομικά BA (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 50 αποφοίτους Global Development with Economics BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Αναπτυξιακές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Αναπτυξιακές Σπουδές.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Οικονομικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αναπτυξιακές Σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £33500 £42500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £35000 £26000 - £40500 £31000 - £51000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Οικονομικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29925 £31820 £42518
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24893 - £35035 £24764 - £41810 £30178 - £56941

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί ορισμένες χώρες είναι πλουσιότερες από άλλες; Γιατί το να γεννηθείς σε μια χώρα μπορεί να σημαίνει ότι είναι πιθανό να κερδίζεις 70 φορές περισσότερα από κάποιον που γεννήθηκε σε μια άλλη; Γιατί κάποιες έχουν καταφέρει να αναπτυχθούν ραγδαία, ενώ άλλες έχουν μείνει πίσω; Έχετε σκεφτεί πώς μοιάζει η φτώχεια σε διάφορα πλαίσια ή γιατί ορισμένες κοινωνικές ομάδες βρίσκονται σε χειρότερη θέση από άλλες; Πώς προκύπτουν οι ανισότητες; Πόσο αποτελεσματικές είναι οι προσπάθειες καταπολέμησης της φτώχειας; Πώς πρέπει να διανέμουμε τη βοήθεια; Ποιος είναι ο αντίκτυπος της παγκόσμιας οικονομίας στις αναπτυσσόμενες χώρες; Ποιες πολιτικές μπορούν να βελτιώσουν την υγεία, την εκπαίδευση και την ευτυχία στις αναπτυσσόμενες χώρες; Ουσιαστικά, πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τις φορολογικές, οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες για τους φτωχότερους του κόσμου και να δημιουργήσουμε έναν πιο δίκαιο κόσμο;

Μάθετε να αντιμετωπίζετε αυτά τα μεγάλα ερωτήματα - και πολλά άλλα - στο πρόγραμμα BA International Development with Economics.

Σημειώστε ότι αλλάζουμε το όνομά μας σε Σχολή Παγκόσμιας Ανάπτυξης από την 1η Αυγούστου 2023, καθώς γιορτάζουμε την 50ή επέτειό μας.

Περί αυτού του μαθήματος

Αυτό το καινοτόμο μάθημα συνδυάζει μια ισχυρή διεπιστημονική θεμελίωση με έναν εξειδικευμένο οικονομικό φακό στη μελέτη της διεθνούς ανάπτυξης. Θα παρακολουθήσετε βασικές θεματικές ενότητες που επιδιώκουν να κατανοήσετε κρίσιμα σύγχρονα ζητήματα από την οπτική γωνία των οικονομικών - όπως η φτώχεια, ο αποκλεισμός, η στέρηση, η εξωτερική βοήθεια, το περιβάλλον, το εμπόριο και η παγκοσμιοποίηση - εστιάζοντας ειδικά στο πώς προκύπτουν οι οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες και διερευνώντας τις πολιτικές και τις διαδικασίες που μπορούν να τις μειώσουν. Θα αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες στις οικονομικές μεθόδους και τη στατιστική, μαθαίνοντας βασικές τεχνικές ανάλυσης δεδομένων και εξερευνώντας εξειδικευμένο στατιστικό λογισμικό, προκειμένου να σκεφτείτε συστηματικά για σημαντικά μακροοικονομικά και μικροοικονομικά ζητήματα.

Εκτός από αυτή την εστίαση στα οικονομικά, θα αποκτήσετε μια ευρεία βάση στα βασικά ζητήματα, τους οργανισμούς και τις πρακτικές της ανάπτυξης, συνδυάζοντας γνώσεις από τα οικονομικά με γνώσεις από όλες τις κοινωνικές επιστήμες, συμπεριλαμβανομένης της ανθρωπολογίας, των περιβαλλοντικών επιστημών, της γεωγραφίας, των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής. Μπορείτε να αναπτύξετε την κατανόησή σας για συγκεκριμένες περιοχές του κόσμου, μέσω των θεματικών ενοτήτων που αφορούν την υποσαχάρια Αφρική, τη Νότια Ασία ή τη Λατινική Αμερική, και μπορείτε να ακολουθήσετε τα αναδυόμενα ενδιαφέροντά σας για άλλες πτυχές και προοπτικές της ανάπτυξης.

Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο πρόγραμμα σπουδών, το οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε στα ιδιαίτερα ενδιαφέροντά σας και το οποίο σας επιτρέπει να συνδυάσετε μια διεπιστημονική θεμελίωση με την εξειδικευμένη ειδικότητά σας.

Με τις σπουδές σας μαζί μας, θα ενταχθείτε στη στενή ακαδημαϊκή μας κοινότητα, η οποία αποτελείται από εμπειρογνώμονες από διάφορους κλάδους, οι οποίοι στεγάζονται στη Σχολή Διεθνούς Ανάπτυξης. Ως εκ τούτου, όχι μόνο θα μάθετε από τους παγκοσμίου φήμης οικονομολόγους μας εντός της σχολής, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα πραγματικά ζωντανό, διεπιστημονικό περιβάλλον.

Είμαστε μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο για την έρευνα, τη διδασκαλία και την πρακτική της ανάπτυξης. Ελάτε να σπουδάσετε μαζί μας και να μας βοηθήσετε να δημιουργήσουμε έναν δικαιότερο κόσμο.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Global Development with Economics BA (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Επαγγελματίες πληροφορικής
10%
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Άλλοι επαγγελματίες υγείας
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Αναπτυξιακές Σπουδές

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGlobal Development with Economics, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Παγκόσμια Ανάπτυξη με Οικονομικά BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #15 
  • #20 
  Οικονομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #24 
  • #33 
  Οικονομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #27 
  • #201 
  Οικονομικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #33 
  • #201 
  Οικονομικά
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οικονομικά": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Business Economics BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
64% 10% 30% £16150 £17000 105 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική Πολιτική και Οικονομικά BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
86% 0% 6% £19600 198 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Μαθηματικά BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 0% 5% £26400 166 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Επιστήμη του Αθλητισμού και της Άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 20% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά BSc Econ (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
45% 0% 0% £20450 £22700 161 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά με Λογιστική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
82% 5% 10% £20600 132 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Σύγχρονες Γλώσσες και Πολιτισμοί BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
85% 6% 10% £22680 144 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Οικονομικά BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
87% 5% 2% £32100 188 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβάλλον, Οικονομία και Οικολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £28800 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Οικονομικά (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 5% £12500 115 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης