University of East Anglia
Οικονομικά με Λογιστική BSc (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 130 αποφοίτους Economics with Accountancy BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Οικονομικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
130 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Οικονομικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οικονομικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £33500 £42500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £35000 £26000 - £40500 £31000 - £51000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Οικονομικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27156 £27605 £35556
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23142 - £31993 £21549 - £36031 £25724 - £47978

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Σπουδάζετε οικονομικά, ενώ παράλληλα παρακολουθείτε μια σειρά μαθημάτων λογιστικής, επιχειρήσεων και διοίκησης. Το πτυχίο μας BSc Economics with Accountancy, που προσφέρεται σε συνεργασία με το Norwich Business School, είναι μια εξαιρετική επιλογή αν αναζητάτε μια εμπεριστατωμένη βάση στην οικονομική ανάλυση, με πρόσθετη εστίαση στη λογιστική, τη διοίκηση επιχειρήσεων, τις χρηματοπιστωτικές αγορές και τα εταιρικά χρηματοοικονομικά. Θα αποκτήσετε ένα χρήσιμο προβάδισμα, είτε το μέλλον σας βρίσκεται στην επιχειρηματικότητα, τη συμβουλευτική ή τη διοίκηση.

Περί αυτού του μαθήματος

Σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, θα συνδυάσετε αυστηρή εκπαίδευση στα οικονομικά με την ευκαιρία να μάθετε για τη λογιστική, τα χρηματοοικονομικά και τη διοίκηση. Θα σπουδάσετε μικροοικονομία, μακροοικονομία, οικονομική μοντελοποίηση και ανάλυση δεδομένων, και θα επιλέξετε επίσης από μαθήματα όπως χρηματοοικονομική λογιστική, διοικητική λογιστική, εταιρική φορολογία, ελεγκτική, και δίκαιο επιχειρήσεων και εταιρειών. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στα οικονομικά, επιλέγοντας από την πλήρη σειρά μαθημάτων που προσφέρει η Σχολή Οικονομικών Επιστημών.

Η έδρα σας θα είναι στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών, ενώ θα λάβετε εκπαίδευση και στη Σχολή Επιχειρήσεων του Norwich. Μέσω της συνδυασμένης τεχνογνωσίας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και του Norwich Business School, θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομίας στα οικονομικά, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες και τη διοίκηση.

Θα λάβετε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και καθοδήγηση μέσω μιας ειδικής ενότητας που ονομάζεται STEPS (δεξιότητες, κατάρτιση, απασχολησιμότητα, εξέλιξη και υποστήριξη) και η οποία θα λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, καθώς και μέσω του ακαδημαϊκού σας συμβούλου. Μια πανεπιστημιακή ομάδα βελτίωσης της μάθησης είναι επίσης στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει με τα μαθηματικά, τη συγγραφή, την κριτική σκέψη, την αναθεώρηση και τις δεξιότητες διαχείρισης χρόνου.

Η απασχολησιμότητα αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της δομής του προγράμματος σπουδών μας. Η διδασκαλία και η αξιολόγησή μας σας παρέχουν ένα πρόγραμμα σπουδών που αναπτύσσει και ενισχύει τις σχετικές με την απασχολησιμότητα δεξιότητες και χαρακτηριστικά σας. Η διδακτέα ύλη του μαθήματος είναι πλούσια σε παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο και με ευκαιρίες για να βιώσετε τον τρόπο με τον οποίο εφαρμόζεται το αντικείμενο και οι μέθοδοί του. Οι προσκεκλημένες διαλέξεις από πτυχιούχους εργοδότες συμβάλλουν επίσης στο περιεχόμενο ορισμένων ενοτήτων μας. Για να αναπτύξετε και να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την απασχολησιμότητά σας, η ομάδα μας για την απασχολησιμότητα διοργανώνει μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, όπως: εβδομαδιαία εργαστήρια απασχολησιμότητας, εκδηλώσεις δικτύωσης και αποφοίτων, κατ' ιδίαν συναντήσεις με κορυφαίους επαγγελματίες, καθοδήγηση και κατάρτιση σε θέματα εργασίας, εθνικοί διαγωνισμοί, ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και συμβουλευτικής, καθοδήγηση από πρώην αποφοίτους, μεταξύ πολλών άλλων.

Η Οικονομική Εταιρεία που διοικείται από τους φοιτητές είναι το ιδανικό μέρος για να δικτυωθείτε και να συναναστραφείτε με τους συμφοιτητές σας, ενώ η Επιτροπή Διασύνδεσης Προσωπικού-Φοιτητών σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε λόγο στη μελλοντική κατεύθυνση και την καθημερινή λειτουργία της Σχολής. Οι Οικονομικές Εκδόσεις Norwich (ένας συνδυασμός περιοδικού και Podcast που διαχειρίζονται οι φοιτητές) και το ECO Blog είναι τα μέσα όπου μπορείτε να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας για αυτό που σπουδάζετε.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Economics with Accountancy BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Επαγγελματίες πληροφορικής
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Επαγγελματίες της θεραπείας
10% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες της θεραπείας
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
0% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Οικονομικά

Απαιτήσεις προσόντων

Δεχόμαστε βαθμό διάκρισης σε οποιοδήποτε από τα παρακάτω θέματα: - Σχεδιασμός, τοπογράφηση και προγραμματισμός για κατασκευές - Ψηφιακή παραγωγή, σχεδιασμός και ανάπτυξη - Εκπαίδευση και φροντίδα παιδιών - Μηχανική κτιριακών υπηρεσιών για κατασκευές - Επιτόπιες κατασκευές - Ψηφιακές επιχειρηματικές υπηρεσίες - Ψηφιακές υπηρεσίες υποστήριξης - Υγεία - Επιστήμη Υγείας - Επιστήμη

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

IELTS (Academic) 6

IELTS: 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε στοιχείο)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEconomics with Accountancy, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Οικονομικά με Λογιστική BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £20600 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #15 
  • #20 
  Οικονομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #24 
  • #33 
  Οικονομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #27 
  • #201 
  Οικονομικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #33 
  • #201 
  Οικονομικά
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Λογιστική": 1880 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
71% 0% 5% £12500 113 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομική και Τεχνολογία Πληροφοριών (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
82% 0% 10% £12500 112 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
78% 8% 3% £20500 114 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
80% 5% 15% £20600 148 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
71% 8% 5% £20500 124 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Επιχειρήσεις - Πρόγραμμα σπουδών Flying Start BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
92% 0% 0% £22350 160 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με λογιστική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
82% 5% 5% £27000 166 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά (εκτεταμένη) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £16150 £17000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομικά (συμπεριλαμβανομένου του έτους θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
88% 15% 10% £12600 109 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική & Χρηματοοικονομικά και Βιολογία Διατήρησης (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
84% 0% 5% £12500 112 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης