University of East Anglia
Δημιουργική γραφή Πεζογραφία Μυθοπλασία MA
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Creative Writing Prose Fiction MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Το μάθημά μας θα σας βοηθήσει να μεταμορφωθείτε ως συγγραφέας, δίνοντάς σας μια ασφαλέστερη αίσθηση των φανταστικών, καλλιτεχνικών και διανοητικών προκλήσεων που συνεπάγεται κάθε συγγραφική πράξη.

Θα μελετήσετε την τέχνη της πεζογραφίας μαζί με μια διεθνή ομάδα άλλων εξαιρετικών συγγραφέων και θα διδαχθείτε από μια εξαιρετική και αφοσιωμένη σχολή - η οποία περιλαμβάνει τους Andrew Cowan, Naomi Wood και Tessa McWatt, για να αναφέρουμε μερικούς - μαζί με διεθνώς αναγνωρισμένους επισκέπτες συγγραφείς - πρόσφατα παραδείγματα περιλαμβάνουν τους Tsitsi Dangarembga, Margaret Atwood, Ali Smith, Caryl Phillips και Preti Taneja.

Θα σας προκαλέσουμε να εξερευνήσετε τις αντιλήψεις σας σχετικά με τη συγγραφή και την ιδιότητα του συγγραφέα, προκαλώντας σας να παίξετε, να πειραματιστείτε και να ρισκάρετε, με σκοπό να γίνετε ο καλύτερος συγγραφέας που μπορείτε να γίνετε.

Μετά από αυτό το εντατικό έτος, θα φύγετε από τα μαθήματα με αυτοπεποίθηση για την τεχνική και την τέχνη, καθώς και για τη φωνή σας. Δεν είναι περίεργο που η επιτυχία των μαθητών μας είναι απαράμιλλη, με πολλούς από τους αποφοίτους μας να συνεχίζουν να δημοσιεύουν το δικό τους έργο και άλλους να ασχολούνται με τις εκδόσεις, τη δημοσιογραφία ή τη διδασκαλία.

Περί αυτού του μαθήματος

Το MA in Prose Fiction στο UEA είναι το παλαιότερο και πιο διάσημο πρόγραμμα δημιουργικής γραφής στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επικεντρωμένο αποκλειστικά στη συγγραφή μυθοπλασίας, ακολουθούμε μια αυστηρή και δημιουργική προσέγγιση για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις ιδέες, τη φωνή, την τεχνική και την τέχνη σας.

Θα βιώσετε μια εντατική εμβάθυνση στη μελέτη της συγγραφής πεζών μυθιστορημάτων. Θα παρακολουθήσετε βασικές δημιουργικές ενότητες, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα κριτικών ενοτήτων και να επωφεληθείτε από τα αποδεδειγμένα δυνατά μας σημεία στον μοντερνισμό και τις δημιουργικές-κριτικές μελέτες, μεταξύ άλλων.

Οι απόφοιτοι του ΠΜΣ Δημιουργική Γραφή Πεζογραφία έχουν σημειώσει εξαιρετική επιτυχία όσον αφορά δημοσιεύσεις και βραβεία. Μεταξύ των αποφοίτων μας περιλαμβάνονται ο βραβευμένος με Νόμπελ Sir Kazuo Ishiguro, οι συνάδελφοι νικητές του βραβείου Booker Ian McEwan και Anne Enright, οι νικητές του Costa First Book Award Emma Healey και Christie Watson και πολλοί άλλοι διεθνώς αναγνωρισμένοι μυθιστοριογράφοι, όπως οι Ayobami Adebayo, Naomi Alderman, Tash Aw, Stephen Buoro, Tracy Chevalier, Joe Dunthorne, Diana Evans, Mohammed Hanif, Elizabeth Macneal και Catriona Ward. Η συνεχής επιτυχία των αποφοίτων μας σημαίνει ότι είμαστε τυχεροί που μπορούμε να προσελκύουμε τους καλύτερους συγγραφείς από όλο τον κόσμο - συγγραφείς σαν εσάς.

Όσο θα βρίσκεστε στο UEA, το επίκεντρο θα είναι η εξερεύνηση του δημιουργικού σας δυναμικού, σε ένα περιβάλλον με μεγάλη υποστήριξη και επαρκείς πόρους.

Το 2011, το πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του UEA τιμήθηκε με το επετειακό βραβείο της Βασίλισσας για την Ανώτατη και Περαιτέρω Εκπαίδευση σε αναγνώριση της συνεχιζόμενης αριστείας μας στην παροχή καινοτόμων μαθημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Creative Writing Prose Fiction MA από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας www.uea.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 7

ελάχιστο 70 στη γραφή, 6 σε άλλα στοιχεία

Η Σχολή Λογοτεχνίας, Θεάτρου και Δημιουργικής Γραφής διαθέτει διάφορες υποτροφίες και υποτροφίες για φοιτητές από το εσωτερικό, την ΕΕ και το εξωτερικό. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της Σχολής.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative Writing Prose Fiction, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**Κατάταξη πτυχίου: 2:1 ή ισοδύναμο**

**Θέμα πτυχίου: Οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο**

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να υποβάλουν δείγμα του έργου τους (έως 5.000 λέξεις πεζογραφίας).

έξοδα

Δίδακτρα Δημιουργική γραφή Πεζογραφία Μυθοπλασία MA

Channel Islands £11000
Αγγλία £11000
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £11000
Σκωτία £11000
Ουαλία £11000
Διεθνή £22450

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #31 
  • #41 
  Αγγλικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Εικαστικές Τέχνες

  • #7 
  • #8 
  Δημιουργική Γραφή
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Δημιουργική Γραφή": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αγγλικά με δημιουργική γραφή MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
79% 5% 10% £21900 £20800 177 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλικά και Δημιουργική Γραφή MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή (μη μυθοπλασία) MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £21200 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή MA Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή MLitt Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
MA Creative Writing MA Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή MA Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £24750 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - £17645 - Μπαθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή MA Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £17500 £18400 - Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή MA Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης