University of East Anglia
Επιστήμη της Πληροφορικής με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 25 αποφοίτους του προγράμματος Computing Science with a Year in Industry BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιστήμη υπολογιστών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμη υπολογιστών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη υπολογιστών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £34000 £27000 £33000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28500 - £40000 £21000 - £33000 £25000 - £41000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμη υπολογιστών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29821 £25150 £29857
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24771 - £35770 £18886 - £32933 £21689 - £41100

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Μάθετε να προγραμματίζετε το μέλλον και αποκτήστε γερές βάσεις σε διάφορους τομείς της πληροφορικής, όπως αποθήκευση και διαχείριση δεδομένων για τράπεζες και επιχειρήσεις, σχεδιασμός και δημιουργία παιχνιδιών γεμάτων δράση, βελτίωση της χρηστικότητας του διαδικτύου ή μηχανική εμπειρία χρήστη, ανάπτυξη εφαρμογών επόμενης γενιάς μέσω γρήγορης πρωτοτυποποίησης ή εκμάθηση τεχνητής νοημοσύνης, καταγραφή κίνησης, υπολογιστικό νέφος, μεγάλα δεδομένα και πολλά, πολλά άλλα.

Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό αν είστε ένας ψηφιακός ιθαγενής που ήδη ζει και αναπνέει την πληροφορική, είτε μέσω της επίλυσης πραγματικών προβλημάτων, είτε μέσω της κωδικοποίησης των δικών σας εφαρμογών και ιστότοπων επόμενης γενιάς, είτε μέσω του σχεδιασμού των δικών σας παιχνιδιών, είτε μέσω της κατασκευής του δικού σας υλικού. Πιθανότατα είστε παθιασμένοι με τη συμβολή της πληροφορικής στην ανθρωπότητα, από τις τέχνες, τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία μέχρι τις επιχειρήσεις, την υγεία, τις επικοινωνίες, την εκπαίδευση και την κοινωνία στο σύνολό της.

Θα έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε τις σπουδές σας περνώντας ένα έτος στη βιομηχανία - εφαρμόζοντας όσα έχετε μάθει στην πράξη και μετατρέποντας τη θεωρία σε πραγματικότητα.

Περί αυτού του μαθήματος

Αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει να εργαστείτε στον ταχέως μεταβαλλόμενο τομέα της πληροφορικής - μέσω των σπουδών σας στο UEA και ενός έτους στον χώρο εργασίας.

Κατά τη διάρκεια του τετραετούς προγράμματος σπουδών, θα αποκτήσετε γερές βάσεις στη θεωρία της επιστήμης της πληροφορικής, καθώς και εμπειρία και δεξιότητες στη μηχανική λογισμικού και την επίλυση προβλημάτων. Θα γίνετε ένας ικανός προγραμματιστής σε μια σειρά από σύγχρονες γλώσσες γενικού σκοπού, όπως η Java, η Python, η JavaScript, η C και η C . Θα εξερευνήσετε τις βασικές αρχές του αντικειμένου και θα μάθετε να υιοθετείτε μια λογική, συστηματική προσέγγιση στην ανάλυση προβλημάτων και να χρησιμοποιείτε ολιστικές τεχνικές για την ανάπτυξη λύσεων σε προβλήματα του πραγματικού κόσμου. Θα επωφεληθείτε επίσης από την ιδιαίτερη τεχνογνωσία μας στην τεχνητή νοημοσύνη (AI), τη μηχανική μάθηση, την όραση υπολογιστών, τα γραφικά, την υπολογιστική βιολογία, την επιστήμη δεδομένων και την επεξεργασία ομιλίας, καθώς και τη μηχανική λογισμικού και τη μηχανική συστημάτων.

Θα βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους αποφοίτους, περνώντας το τρίτο έτος σας στη βιομηχανία. Θα αποκτήσετε πολύτιμη εργασιακή εμπειρία και θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες και την αυτοπεποίθησή σας. Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας η σχετική εργασιακή εμπειρία αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα. Ένα έτος στη βιομηχανία όχι μόνο θα σας δώσει γνώση από πρώτο χέρι του τρόπου λειτουργίας του τομέα που έχετε επιλέξει, αλλά θα βελτιώσει επίσης σημαντικά τις πιθανότητές σας να εξελιχθείτε στον εν λόγω τομέα, καθώς θα αποκτήσετε πολύτιμες επαφές και γνώσεις.

Η φύση του αντικειμένου σημαίνει ότι οι φοιτητές έχουν ένα ευρύ φάσμα υποβάθρων στον προγραμματισμό και τα μαθηματικά. Όποια κι αν είναι η εμπειρία σας, το μάθημα είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να διασφαλίσει ότι θα επιτύχετε το επίπεδο κατανόησης της πληροφορικής στο τέλος του έτους 1 που χρειάζεστε για να κατακτήσετε την ύλη στο υπόλοιπο του μαθήματος.

Στα μαθήματα κορμού, θα καλλιεργήσετε τις βασικές δεξιότητες ενός επαγγελματία πληροφορικής, ενώ στα προαιρετικά μαθήματα θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε μερικά από το ευρύ φάσμα των προβλημάτων που προκύπτουν τόσο στην έρευνα όσο και στη βιομηχανία. Θα αποκτήσετε επίσης μεταβιβάσιμες δεξιότητες που θα βοηθήσουν στη μακροπρόθεσμη εξέλιξή σας, όπως η εργασία σε ομάδες, η διαχείριση έργων και η παρουσίαση ιδεών.

Όλα τα μαθήματα πληροφορικής ακολουθούν πανομοιότυπη δομή κατά τα δύο πρώτα έτη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να μεταφερθείτε μεταξύ τους, εάν αποφασίσετε να ενσωματώσετε ένα έτος στο εξωτερικό αντί για ένα έτος στη βιομηχανία (αυτή η παραλλαγή μαθημάτων) ή να συνεχίσετε τη μάθηση σε επίπεδο μάστερ.

Αποποίηση ευθυνών

Διαπιστευμένο από το BCS, the Chartered Institute for IT για τη μερική κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered IT Professional.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Computing Science with a Year in Industry BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

100% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε τμήμα).

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςComputing Science with a Year in Industry, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη της Πληροφορικής με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £26100 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές (δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους) θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #24 
  • #32 
  Πληροφορική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιστήμη Υπολογιστών": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη των υπολογιστών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bradford
(University of Bradford)
63% 0% 15% £22180 116 Μπράντφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Πληροφορικής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
70% 7% 1% £25450 £28200 161 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών και θρησκευτικές σπουδές (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
80% 15% 9% £12500 128 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών - Staffordshire University London BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
69% 10% 17% £16750 111 Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υπολογισμός BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 10% 30% £15000 113 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με Πληροφορική με έτος πρακτικής άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
77% 6% 10% £27650 133 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Παιχνίδια) BSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
81% 7% 10% £16150 £17000 123 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική (Προαιρετικά μονοπάτια: Τεχνητή Νοημοσύνη) BSc Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
69% 0% 10% £14598 118 Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη των υπολογιστών και τεχνητή νοημοσύνη με έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
77% 11% 0% £25000 171 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη της Πληροφορικής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 3% 9% £22750 123 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης