University of East Anglia
Συμπεριφορική Οικονομική και Επιστήμη Δεδομένων MSc (PG)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 55 αποφοίτους Behavioural Economics and Data Science MSc (PG) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο East Anglia για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
82 /100
55 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £38500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20500 - £40000 £28000 - £40000 £31000 - £42000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Φαρμακολογία, Τοξικολογία και Φαρμακευτική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25018 £24761 £30546
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22509 - £29964 £18767 - £33282 £22522 - £40793

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Τα επόμενα χρόνια θα δούμε μεγάλες αλλαγές στον κόσμο της εργασίας. Μία από αυτές τις αλλαγές θα είναι η τεράστια αύξηση της ζήτησης για επιστήμονες δεδομένων. Αυτό το ΠΜΣ θα σας προετοιμάσει για μια καριέρα ως επιστήμονας δεδομένων, ώστε να μπορέσετε να βοηθήσετε στην κάλυψη αυτής της αλλαγής στη ζήτηση.

Σε αυτό το ΠΜΣ, δίνεται έμφαση σε συγκεκριμένους τύπους εφαρμογών: οι τεχνικές της επιστήμης των δεδομένων συνδυάζονται με τον τομέα της Συμπεριφορικής Οικονομικής, στον οποίο η Σχολή Οικονομικών Επιστημών του UEA έχει φήμη παγκόσμιας κλάσης.

Έχοντας ολοκληρώσει αυτό το ΠΜΣ, οι προοπτικές απασχόλησής σας θα είναι ισχυρές. Οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής στην κυβέρνηση στρέφονται όλο και περισσότερο στα συμπεριφορικά οικονομικά για να κατανοήσουν τη συμπεριφορά λήψης αποφάσεων, γνώσεις που μας πληροφορούν για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των ατόμων, των ομάδων και των αγορών. Οι οργανισμοί του ιδιωτικού τομέα που ειδικεύονται στην έρευνα της Συμπεριφορικής Οικονομικής αποτελούν επίσης ένα αυξανόμενο φαινόμενο.

Θα μπορούσατε επίσης να αξιοποιήσετε τις δεξιότητές σας στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, την υγειονομική περίθαλψη, τη ρύθμιση, τους ανθρώπινους πόρους ή τη διοίκηση στελεχών. Θα μπορούσατε επίσης να προχωρήσετε σε διδακτορικές σπουδές.

Περί αυτού του μαθήματος

Το MSc Behavioural Economics and Data Science αποτελεί μέρος του Προγράμματος Εφαρμοσμένης Κατάρτισης - σχεδιασμένο για να παρέχει βασικές δεξιότητες στα οικονομικά. Είναι ιδανικό εάν η προπτυχιακή σας εκπαίδευση ήταν σε ένα αντικείμενο διαφορετικό από τα οικονομικά και τώρα επιθυμείτε να αναπτύξετε αναλυτικές δεξιότητες ως οικονομολόγος. Αυτό το πτυχίο μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους έχουν μαθηματικό ή επιστημονικό υπόβαθρο και επιθυμούν να καταστήσουν τις δεξιότητές τους πιο εμπορεύσιμες στην ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από βασικά μαθήματα οικονομικών και οικονομετρίας που διδάσκονται στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών, καθώς και εξειδικευμένα μαθήματα προγραμματισμού και συμπεριφορικής οικονομίας. Ορισμένα από τα μαθήματα προγραμματισμού διδάσκονται στη Σχολή Πληροφορικής. Θα εκπονήσετε επίσης μια διπλωματική εργασία προς το τέλος του ακαδημαϊκού έτους.

Από πολλές απόψεις, τα Οικονομικά της Συμπεριφοράς είναι ένα ιδανικό πλαίσιο για την έρευνα μεγάλων δεδομένων. Το ΠΜΣ επικεντρώνεται στη μεθοδολογία για τον έλεγχο των προβλέψεων των οικονομικών της συμπεριφοράς με τη χρήση πηγών μεγάλων δεδομένων. Παραδείγματος χάριν: θα μάθετε πώς να δημιουργείτε σύνολα δεδομένων χρησιμοποιώντας τεχνικές απόξεσης δεδομένων και θα ενημερωθείτε για τα σχετικά ζητήματα δεοντολογίας- θα μάθετε πώς να επεξεργάζεστε και να χειρίζεστε δεδομένα- θα μάθετε πώς να κάνετε οικονομικές προβλέψεις χρησιμοποιώντας δεδομένα αναζήτησης στο διαδίκτυο- θα μάθετε πώς να εργάζεστε με πολλαπλές πηγές δεδομένων- θα μάθετε πώς να δοκιμάζετε οικονομικές θεωρίες χρησιμοποιώντας διαδικτυακές πηγές δεδομένων .

Η ενότητα διπλωματικής εργασίας σας δίνει την ελευθερία να επιλέξετε το δικό σας θέμα από τον τομέα της συμπεριφορικής οικονομίας και της επιστήμης των δεδομένων. Καθ' όλη τη διάρκεια της διατριβής σας, θα υποστηρίζεστε και θα επιβλέπεστε από ένα μέλος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών.

Προσφέρουμε εξειδικευμένη διαρθρωτική υποστήριξη για να σας βοηθήσουμε να διαπραγματευτείτε το μάστερ σας. Αυτό περιλαμβάνει την υποχρεωτική, εντατική προπαρασκευαστική εκπαίδευση πριν από την έναρξη της διδασκαλίας των ενοτήτων του μαθήματός σας. Η εκπαίδευση αυτή περιλαμβάνει τις τεχνικές του λογισμού και της άλγεβρας πινάκων, καθώς και μια εισαγωγή στο εξειδικευμένο οικονομετρικό λογισμικό που θα χρησιμοποιήσετε στο μεταπτυχιακό σας πρόγραμμα.

Αποποίηση ευθυνών

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Behavioural Economics and Data Science MSc (PG) από Πανεπιστήμιο East Anglia

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
25% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες μηχανικοί

Παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα μας www.uea.ac.uk για περισσότερες πληροφορίες

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με τουλάχιστον 6,0 στο γραπτό λόγο και την ομιλία και 5,5 στην ακρόαση και την ανάγνωση

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBehavioural Economics and Data Science, MSc (PG), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο Bachelor - 2.1 ή ισοδύναμο Θέμα πτυχίου: Οποιοδήποτε γνωστικό αντικείμενο είναι αποδεκτό.

έξοδα

Δίδακτρα Συμπεριφορική Οικονομική και Επιστήμη Δεδομένων MSc (PG)

Channel Islands £11025
Αγγλία £11025
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £11025
Σκωτία £11025
Ουαλία £11025
Διεθνή £21200

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα επανεξετάζονται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο East Anglia σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #15 
  • #20 
  Οικονομικά
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #24 
  • #33 
  Οικονομικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #27 
  • #201 
  Οικονομικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #33 
  • #201 
  Οικονομικά
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 29 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 330 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

προπτυχιακοί φοιτητές:
13095
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
3400
:
16495
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οικονομικά": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
 • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
 • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
 • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
 • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
 • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οικονομικά με Ισπανικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
68% 10% 0% £20900 170 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά των επιχειρήσεων με μάρκετινγκ MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά των επιχειρήσεων με μάρκετινγκ και ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
68% 10% 0% £20900 170 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
74% 10% 0% £21900 £20800 175 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά των επιχειρήσεων με μάρκετινγκ και πολιτική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικές και νομικές σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
74% 10% 2% £21900 £20800 183 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
96% 1% 0% £21900 £20800 166 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και χρηματοοικονομικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
87% 5% 5% £21900 £20800 170 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά με Ισπανικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης