University of East Anglia
Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons)
University of East Anglia - Πανεπιστήμιο East Anglia

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £33000 £40000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £32000 £25000 - £42500 £27000 - £46500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24063 £26844 £34100
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £29558 £20891 - £36088 £24232 - £47892

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επισκόπηση

Μελετήστε την τέχνη του κινδύνου: τη μέτρησή του, την αξιολόγησή του, τη διαχείρισή του, τον μετριασμό του - και μερικές φορές το κέρδος από αυτόν.

Διασχίζοντας το δρόμο, φτιάχνοντας ένα φλιτζάνι τσάι, πετώντας για διακοπές, ξεκινώντας μια νέα επιχείρηση: σχεδόν τα πάντα στη ζωή εμπεριέχουν ένα στοιχείο κινδύνου. Και για έναν Αναλογιστή, ο κίνδυνος είναι τα πάντα. Αν είστε δυνατοί στα μαθηματικά και έχετε ενδιαφέρον για τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά, σας γοητεύουν τα παγκόσμια γεγονότα και δεν φοβάστε να πάρετε ένα εκπαιδευμένο ρίσκο, μια καριέρα σε αυτό το μικρό αλλά αναπτυσσόμενο (και αρκετά επικερδές) επάγγελμα θα μπορούσε να είναι ιδανική.

Το πτυχίο μας στην Αναλογιστική Επιστήμη θα σας διδάξει πώς να βλέπετε το μέλλον από επιχειρηματική σκοπιά, να αξιολογείτε τις πιθανές επιπτώσεις και, στη συνέχεια, να υπολογίζετε την τιμή για τον μετριασμό κάθε κινδύνου. Και με ένα ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία, θα αποκτήσετε ανεκτίμητη πρακτική εμπειρία, εφαρμόζοντας τη θεωρία στην πράξη.

Η αναλογιστική επιστήμη είναι συναρπαστική, προκλητική και διεγερτική - και οι δεξιότητές της έχουν όλο και μεγαλύτερη ζήτηση.

Περί αυτού του μαθήματος

Αν αγαπάτε τα μαθηματικά και τις επιχειρήσεις, αλλά θέλετε να τα αξιοποιήσετε σε έναν πιο εφαρμοσμένο τομέα, η αναλογιστική επιστήμη είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εκτός από το να γίνετε επαγγελματίας αναλογιστής, ανοίγει πόρτες σε ευρύτερους τομείς, όπως η επιστήμη των δεδομένων και η διαχείριση κινδύνων.

Το διεπιστημονικό πρόγραμμα σπουδών μας "Αναλογιστική Επιστήμη" φέρνει σε επαφή τις Σχολές Μαθηματικών, Πληροφορικής και Οικονομικών του UEA, μαζί με την εμπειρία των αναλογιστών που ασκούν το επάγγελμα.

Θα περάσετε το τρίτο έτος αυτού του τετραετούς πτυχίου σε εμπορικό περιβάλλον, εργαζόμενοι δίπλα σε επαγγελματίες αναλογιστές, αποκτώντας πραγματική κατανόηση της εφαρμογής των τεχνικών εννοιών στο χώρο εργασίας. Έτσι, θα αποφοιτήσετε όχι μόνο με τεχνικές δεξιότητες αλλά και με σχετική εργασιακή εμπειρία, βάζοντάς σας ένα βήμα μπροστά από άλλους αποφοίτους.

Το "Έτος στη βιομηχανία" συνιστάται ανεπιφύλακτα από τις επαφές μας στη βιομηχανία, οι οποίες λένε ότι βελτιώνει σημαντικά τις προοπτικές απασχόλησής σας. Θα προσμετρηθεί επίσης για τις εργασιακές δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνετε μέλος του Institute and Faculty of Actuaries.

Θα αποκτήσετε γνώση από πρώτο χέρι των μηχανισμών του τομέα που έχετε επιλέξει, ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε σημαντικά τις πιθανότητές σας να εξελιχθείτε στον εν λόγω τομέα, καθώς θα εξασφαλίσετε πολύτιμες επαφές και γνώσεις. Επιπλέον, θα είστε σε θέση να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη σε ένα πλαίσιο που διέπεται από πραγματικούς χρονικούς και οικονομικούς περιορισμούς.

Αποποίηση ευθύνης

Οι λεπτομέρειες των μαθημάτων ενδέχεται να αλλάξουν. Θα πρέπει πάντα να επιβεβαιώνετε τις λεπτομέρειες στον ιστότοπο του παρόχου: www.uea.ac.uk

Accredited by the Institute and Faculty of Actuaries for the purpose of exemption from some professional examinations.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Actuarial Science with a Year in Industry, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Θα μάθετε εισαγωγική ύλη που σχετίζεται με τα χρηματοοικονομικά μαθηματικά, όπως παρούσες αξίες, συσσωρεύσεις, προσόδους. Θα λάβετε επίσης μια εισαγωγή στις δεξιότητες υπολογιστικών φύλλων για τους αναλογιστές καθώς και κάποιο υλικό διακριτών μαθηματικών για την προετοιμασία για μεταγενέστερες ενότητες.

Με την παρακολούθηση αυτής της ενότητας θα μάθετε μια εισαγωγή σε βασικές οικονομικές θεωρίες και αρχές σε επιχειρηματικό πλαίσιο. Θα μάθετε τόσο για τη βασική μικροοικονομική όσο και για τη μακροοικονομική θεωρία, η οποία θα σας εξασφαλίσει την ικανότητα να κατανοείτε και να αναλύετε τα τρέχοντα οικονομικά ζητήματα με σημασία για τις επιχειρήσεις.

Πιθανότητα είναι η μελέτη της πιθανότητας να συμβούν γεγονότα. Έχει σημαντικές εφαρμογές για την κατανόηση της πιθανότητας πολλαπλών γεγονότων να συμβούν μαζί και επομένως για την ορθολογική λήψη αποφάσεων. Αυτή η ενότητα θα σας δώσει μια εισαγωγή στη σύγχρονη θεωρία των πιθανοτήτων που αναπτύχθηκε από τα θεμελιώδη έργα του Ρώσου μαθηματικού A.N. Kolmogorov το 1930. Η αξιωματική θεωρία του Kolmogorov περιγράφει τα αποτελέσματα (γεγονότα) ενός τυχαίου πειράματος ως μαθηματικά σύνολα. Χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της θεωρίας συνόλων θα εισαχθείτε στην έννοια των τυχαίων μεταβλητών και θα εξετάσετε διάφορα παραδείγματα διακριτών τυχαίων μεταβλητών (όπως οι διωνυμικές, γεωμετρικές και Poisson τυχαίες μεταβλητές) και συνεχών τυχαίων μεταβλητών (όπως η κανονική τυχαία μεταβλητή). Στο τελευταίο μέρος της ενότητας θα εξερευνήσετε δύο εφαρμογές των πιθανοτήτων: Θεωρία αξιοπιστίας και αλυσίδες Markov. Εκτός από τις τυπικές διαλέξεις και τις εργαστηριακές συνεδρίες, θα υπάρξουν δύο εργαστηριακές συνεδρίες σε υπολογιστή (2 ώρες η καθεμία) όπου θα εφαρμόσετε τη θεωρία πιθανοτήτων σε συγκεκριμένες μελέτες περίπτωσης της καθημερινής ζωής. Οι μόνες προαπαιτούμενες γνώσεις για αυτή την ενότητα είναι μια βασική γνώση της θεωρίας συνόλων και του λογισμού που θα έχετε αποκτήσει κατά τη διάρκεια του φθινοπωρινού εξαμήνου. Αν έχετε κάνει Πιθανότητες ή Στατιστική στην Α Λυκείου, θα ανακαλύψετε ξανά το περιεχόμενό της, το οποίο τώρα διδάσκεται χρησιμοποιώντας έναν σωστό και πιο κομψό μαθηματικό φορμαλισμό.

Σε αυτή την ενότητα θα μελετήσετε: Οικονομικά θέματα: (Α) Μιγαδικοί αριθμοί. (Β) Διανύσματα. (Γ) Διαφοροποίηση- Σειρές δυνάμεων. (Δ) Ολοκλήρωση: Εφαρμογές, σχεδίαση καμπυλών, εμβαδόν, μήκος τόξου. (Ε) Συνήθεις διαφορικές εξισώσεις πρώτης και δεύτερης τάξης με σταθερό συντελεστή. Μείωση της τάξης. Αριθμητικές λύσεις με χρήση του Maple. Μερικές παράγωγοι, κανόνας αλυσίδας. (ΣΤ) Γραμμικά ολοκληρώματα. Πολλαπλά ολοκληρώματα, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής των συντεταγμένων με Ιακωβιανά. Θεώρημα του Green στο επίπεδο.

Έτος 2

Θα αποκτήσετε μια καλή βάση στις μαθηματικές τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μοντελοποίηση και την αποτίμηση ταμειακών ροών που εξαρτώνται από το θάνατο, την επιβίωση ή άλλους αβέβαιους κινδύνους. Θα μελετήσετε τα στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με διάφορα συμβόλαια ασφάλισης ζωής και τον υπολογισμό των ασφαλίστρων και των αποθεμάτων τους. Θα αναπτύξετε επίσης περαιτέρω τις δεξιότητές σας στη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση εστιάζοντας στην κατανόηση της σημασίας της διαδρομής ελέγχου και της καλής τεκμηρίωσης του μοντέλου.

Αυτή είναι μια ενότητα που έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει την ευκαιρία να εφαρμόσετε τεχνικές γραμμικής παλινδρόμησης χρησιμοποιώντας το R. Αν και δεν απαιτούνται προχωρημένες γνώσεις Πιθανοτήτων και Στατιστικής, αναμένουμε να έχετε κάποιο υπόβαθρο στις Πιθανότητες και τη Στατιστική πριν παρακολουθήσετε αυτή την ενότητα. Ο στόχος είναι να γίνει μια εισαγωγή στο R και στη συνέχεια να δοθούν οι ιδιαιτερότητες στη γραμμική παλινδρόμηση.

Αυτή η ενότητα βασίζεται στις μαθηματικές βάσεις που εισήχθησαν στο έτος 1 και καλύπτει τόσο τις διαφορικές εξισώσεις όσο και τη γραμμική άλγεβρα. Θα αναπτύξετε τις προαπαιτούμενες μαθηματικές δεξιότητες για τις αναλογιστικές μεθόδους και τα μοντέλα, καθώς και την προηγμένη στατιστική. Στις Διαφορικές Εξισώσεις θα αναπτύξετε δεξιότητες για την επίλυση τόσο των συνήθων διαφορικών εξισώσεων όσο και των μερικών διαφορικών εξισώσεων με ποικίλες τεχνικές. Για τις Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις οι μέθοδοι περιλαμβάνουν σειριακές λύσεις και τη μέθοδο Frobenius. Οι σειρές Fourier εισάγονται και χρησιμοποιούνται κατά την επίλυση μερικών διαφορικών εξισώσεων με διαχωρισμό μεταβλητών. Στη Γραμμική Άλγεβρα θα αναπτύξετε δεξιότητες στην Άλγεβρα των πινάκων, συμπεριλαμβανομένων: Γραμμικές εξισώσεις, προσδιοριστές, ιδιοτιμές και ιδιοδιανύσματα, διαγωνοποίηση και γεωμετρικές πτυχές.

Αυτή η ενότητα εισάγει τις βασικές έννοιες της Μαθηματικής Στατιστικής παράγοντας την απαραίτητη θεωρία κατανομής όπως απαιτείται. Κατά συνέπεια, εκτός από τις ιδέες της δειγματοληψίας και του κεντρικού οριακού θεωρήματος, θα καλύψει τις μεθόδους εκτίμησης και τον έλεγχο υποθέσεων.

Με την παρακολούθηση αυτής της ενότητας θα βασιστείτε στις βασικές αρχές του σύνθετου τόκου που παρουσιάστηκαν στο πρώτο έτος του μαθήματος. Θα μάθετε πώς οι βασικές έννοιες που εισήχθησαν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πρακτικές οικονομικές εφαρμογές για αναλογιστές.

Αυτή η ενότητα εξετάζει τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική της στατιστικής μοντελοποίησης χρονοσειρών. Οι φοιτητές αναμένεται να αναλύσουν πραγματικά δεδομένα χρησιμοποιώντας το R.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αναλάβουν ατομική εργασία έργου κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης στη βιομηχανία.

Αυτή η ενότητα παρέχει την ευκαιρία στους σπουδαστές να αναλάβουν ατομική εργασία κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους άσκησης στη βιομηχανία.

Έτος 4

Θα αποκτήσετε περαιτέρω γνώσεις στις μαθηματικές και στατιστικές τεχνικές που σχετίζονται με τις χρηματοοικονομικές εργασίες, συμπεριλαμβανομένων των στοχαστικών διαδικασιών και των μοντέλων επιβίωσης και των εφαρμογών τους. Θα μάθετε για τα μοντέλα κινδύνου που περιλαμβάνουν κατανομές συχνότητας και σοβαρότητας και την έννοια της καταστροφής. Θα εξετάσετε επίσης τη χρήση της Μπεϋζιανής Στατιστικής για την εξαγωγή ασφαλίστρων αξιοπιστίας και θα αποκτήσετε μια εισαγωγή στη μηχανική μάθηση.

Αυτή η ενότητα καλύπτει τα γραμμικά και τα γενικευμένα γραμμικά μοντέλα. Καλύπτει τόσο τη θεωρία όσο και την πρακτική της στατιστικής προσαρμογής μοντέλων και οι φοιτητές αναμένεται να αναλύσουν πραγματικά δεδομένα χρησιμοποιώντας το R.

Με την παρακολούθηση αυτής της ενότητας θα διευρύνετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις μαθηματικές τεχνικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μοντελοποίηση και την αποτίμηση ταμειακών ροών που εξαρτώνται από το θάνατο, την επιβίωση ή άλλους αβέβαιους κινδύνους. Θα μελετήσετε τα στατιστικά στοιχεία που σχετίζονται με διάφορα συμβόλαια ασφάλισης ζωής και τον υπολογισμό των ασφαλίστρων και των αποθεμάτων τους. Θα μάθετε πώς να μοντελοποιείτε/αποτιμάτε προϊόντα κοινής ζωής και θα εξετάσετε το χειρισμό προϊόντων που περιλαμβάνουν πολλαπλές καταστάσεις/μειώσεις. Επιπλέον, θα μάθετε πώς οι Ασφαλιστικές Εταιρείες δοκιμάζουν τα προϊόντα τους και θα αποκτήσετε μεγαλύτερη κατανόηση του πώς διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν την εμπειρία θνησιμότητας μιας ζωής. Επίσης, θα αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας στη χρηματοοικονομική μοντελοποίηση και τις δεξιότητες γραπτής επικοινωνίας, καθώς θα μάθετε πώς να παρουσιάζετε καλύτερα τα αποτελέσματα ενός χρηματοοικονομικού μοντέλου και θα αναπτύξετε περαιτέρω τις δεξιότητές σας στο Excel εφαρμόζοντας αυτές τις γνώσεις για τη μοντελοποίηση "περαιτέρω απρόβλεπτων καταστάσεων". Προβλήματα σε ένα υπολογιστικό φύλλο Περιβάλλον.

Αυτή η ενότητα καλύπτει τις Στοχαστικές Διαδικασίες - συμπεριλαμβανομένου του Τυχαίου Περίπατου, των Αλυσίδων Markov, των Διαδικασιών Poisson, και των Διαδικασιών Γέννησης και Θανάτου.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Actuarial Science with a Year in Industry BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο East Anglia

40% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
15% Διοικητικά επαγγέλματα
15% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
0% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Απαιτήσεις προσόντων

συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών βαθμού Α. Τα μαθήματα Science A-levels πρέπει να περιλαμβάνουν επιτυχία στο πρακτικό στοιχείο. Η κριτική σκέψη και οι γενικές σπουδές δεν γίνονται δεκτές.

Γίνονται δεκτά μόνο παράλληλα με τα Scottish Advanced Highers.

συμπεριλαμβανομένων 12 πιστωτικών μονάδων επιπέδου 3 στα Μαθηματικά με διάκριση.

συμπεριλαμβανομένων των Μαθηματικών βαθμού Β.

συμπεριλαμβανομένου του ανώτερου επιπέδου 6 στα Μαθηματικά.

στην Πληροφορική, στις Επιχειρήσεις ή σε ένα επιστημονικό αντικείμενο με βάση τις Φυσικές Επιστήμες, παράλληλα με τον βαθμό Α του A-Level Μαθηματικών. Εξαιρούνται τα BTEC Public Services, BTEC Uniformed Services και BTEC Business Administration.

Εξετάζονται κύρια μαθήματα και συνδυασμοί A-level - παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6 6,0 συνολικά (τουλάχιστον 5,5 σε κάθε τμήμα).

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςActuarial Science with a Year in Industry, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £17100 έτος 1
Διεθνή £18000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα δίδακτρα αναθεωρούνται ετησίως και υπόκεινται σε αύξηση. Ορισμένα δίδακτρα ρυθμίζονται από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και θα αλλάζουν σύμφωνα με τις συμβουλές της. Τα δίδακτρα για τους συνεχιζόμενους φοιτητές δηλ. εκείνους που παρακολουθούν μαθήματα διάρκειας μεγαλύτερης του ενός έτους θα αυξάνονται κανονικά ετησίως. Η αύξηση αυτή δεν θα υπερβαίνει το 4% ή την ποσοστιαία αύξηση του ρυθμιζόμενου τέλους από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, όποιο από τα δύο είναι υψηλότερο. Η αύξηση των διδάκτρων βασίζεται στα τέλη του έτους εγγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρόσθετα έξοδα για το μάθημά σας και πληροφορίες σχετικά με το καθεστώς των διδάκτρων, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο East Anglia στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 28 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο East Anglia

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο East Anglia

Το University of East Anglia (UEA) είναι ένα ερευνητικό πανεπιστήμιο που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση και βρίσκεται στο Νόργουιτς της Αγγλίας. Το πανεπιστήμιο λειτουργεί σε μια ενιαία πανεπιστημιούπολη, η οποία περιλαμβάνει το Norwich Research Park και το Bob Champion Research and Education Building, καθώς και μια 24ωρη βιβλιοθήκη, ένα χώρο συναυλιών και συναυλιών και τα καταλύματα στην πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 355 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο East Anglia - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο East Anglia

  • Student Life in Norwich | University of East Anglia (UEA)
  • Alumni Stories: Language and Communication Studies MAs | UEA
  • 9 Reasons to Come to a UEA Open Day | University of East Anglia (UEA)
  • What's a Lecture Like? | University of East Anglia (UEA)
  • Life as a UEA student in the School of Psychology | University of East Anglia (UEA)
  • Preparing for University – Independent Learning advice from UEA Students

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - University of East Anglia
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
84% 0% 1% £17100 £18000 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
92% 10% 0% £19500 163 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη και διαχείριση κινδύνων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
81% 0% 5% £17400 186 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
76% 0% 0% £19600 174 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη (με επαγγελματική πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
79% 5% 0% £19500 126 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
77% 5% 0% £20500 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά με αναλογιστική επιστήμη BSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
79% 5% 2% £20500 147 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
76% 0% 0% £19600 174 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη (με επαγγελματική πρακτική άσκηση) BSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
77% 5% 0% £19500 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
84% 0% 1% £17100 £18000 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης