University of Derby
Αθλητική θεραπεία και αποκατάσταση BSc (Hons)
University of Derby - Πανεπιστήμιο του Derby

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 50 αποφοίτους του προγράμματος Sport Therapy and Rehabilitation BSc (Hons) στο Πανεπιστήμιο του Derby για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
76 /100
50 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20000 £18500 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £26500 £15500 - £22500 £18500 - £27000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22438 £20448 £24818
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18849 - £25991 £15981 - £24541 £19498 - £30391

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το μάθημα σας προετοιμάζει για την καθοδήγηση των ασθενών πίσω στα βέλτιστα επίπεδα λειτουργικής, επαγγελματικής και αθλητικής φυσικής κατάστασης .

 • ΒΑΣΙΚΆ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΤΟΥ ΜΑΘΉΜΑΤΟΣ:
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Διαπιστευμένο από την Εταιρεία Αθλητικών Θεραπευτών, το μάθημα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε μέλος της Εταιρείας, και μετά την αποφοίτησή σας, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για πλήρη ένταξη ως πτυχιούχος αθλητικός θεραπευτής.
 • ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: Υπό την επίβλεψη των ειδικών, θα εργαστείτε σε κλινικές και αθλητικές ομάδες μέσω 200 ωρών πρακτικής άσκησης, δίνοντάς σας πολλές ευκαιρίες να αποκτήσετε την εφαρμοσμένη εμπειρία που απαιτούν οι εργοδότες. Το μάθημα λειτουργεί μια κλινική αθλητικών τραυματισμών υπό την καθοδήγηση των φοιτητών, η οποία σας επιτρέπει να αποκτήσετε εμπειρία στην πανεπιστημιούπολη. Προηγούμενοι φοιτητές έχουν παράσχει θεραπευτικές υπηρεσίες στη βρετανική ομάδα ποδηλασίας.
 • ΒΑΘΜΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ: Θα είστε σε θέση να δημιουργείτε προγράμματα πρόληψης και αποκατάστασης τραυματισμών και να παρέχετε αξιολογήσεις και θεραπείες σε ψυχαγωγικά, προπονητικά και αγωνιστικά περιβάλλοντα για να κατευθύνετε τους ασθενείς πίσω στα βέλτιστα επίπεδα απόδοσης/κατάστασης.
 • ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ: Για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσθετα προσόντα, όπως το Pitchside First Aid Qualification.
 • ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ: Θα κατανοήσετε τη διαδικασία αποκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών χειροθεραπείας, της θεραπείας άσκησης και του αθλητικού μασάζ.
 • ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Η ομάδα διδασκαλίας μας διαθέτει τεράστια επαγγελματική εμπειρία στην αθλητική θεραπεία και την αποκατάσταση. Το προσωπικό έχει αναπτύξει εκτεταμένους δεσμούς με αθλητικούς συλλόγους και παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές σε κορυφαίους αθλητές του στίβου, γκολφέρ και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
 • ΥΠΟΔΟΜΕΣ: Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στις κλινικές αίθουσες διδασκαλίας και τα εργαστήρια αθλητοθεραπείας, που στεγάζονται στο εξειδικευμένο αθλητικό μας κέντρο.
 • ΤΙ ΘΑ ΚΑΛΎΨΕΤΕ:
 • Προσφέροντας ένα μείγμα επιστήμης και πρακτικής, το πρόγραμμα σας προετοιμάζει για τις προκλήσεις της αθλητικής θεραπείας και αποκατάστασης. Θα αποκτήσετε μια λεπτομερή κατανόηση του ανθρώπινου σώματος όσον αφορά την ανατομία και την κίνηση. Θα καλύψετε επίσης όλες τις πτυχές της διαδικασίας αποκατάστασης, συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών χειροθεραπείας, της θεραπείας άσκησης και του αθλητικού μασάζ. Δουλεύοντας με πελάτες υπό την επίβλεψη ειδικών, θα είστε έτοιμοι να ασκήσετε αποτελεσματικά το επάγγελμα μόλις αποφοιτήσετε.

Οι εκπαιδευτικές εκδρομές και η πρακτική άσκηση θα διευρύνουν επίσης τις προοπτικές σας. Υπάρχουν ευκαιρίες να επισκεφθείτε αθλητικές εκδηλώσεις, όπως αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων, ημιμαραθώνιους και τουρνουά γκολφ, για να δείτε από κοντά το έργο του αθλητικού θεραπευτή.

 • Η ΚΑΡΙΈΡΑ ΣΑΣ:
 • Μετά την αποφοίτησή σας, θα είστε εξοπλισμένοι για έναν ικανοποιητικό και απαιτητικό ρόλο στην αθλητική θεραπεία και αποκατάσταση. Επειδή το πρόγραμμα σπουδών μας είναι ευθυγραμμισμένο με τις επαγγελματικές κατευθυντήριες γραμμές που ορίζει η Society of Sports Therapists, θα είστε πλήρως προετοιμασμένοι για να λειτουργήσετε ως ειδικός σε θέματα αποκατάστασης και φυσικής κατάστασης με βάση τους τραυματισμούς και την άσκηση. Αν θέλετε να πάτε τις γνώσεις σας στον αθλητισμό στο επόμενο επίπεδο, αυτό το πτυχίο λειτουργεί επίσης ως πύλη εισόδου για μεταπτυχιακές σπουδές.
 • ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΣΠΟΥΔΏΝ:
 • Αυτό το πρόγραμμα σπουδών διατίθεται επίσης με την επιλογή Foundation Year (έτος ίδρυσης).
 • Αυτό το μάθημα διατίθεται επίσης με ένα έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης.

Διαπιστευμένος από την Εταιρεία Αθλητικών Θεραπευτών.

Διαπιστευμένος από την Εταιρεία Αθλητικών Θεραπευτών.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Sport Therapy and Rehabilitation BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο του Derby

65% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
15% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Επαγγελματίες νοσηλευτές
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

We encourage you to outline all your qualifications and achievements in your application to provide us a full picture. Your offer will typically be based on your predicted and/or achieved grades from full level 3 qualifications or above e.g. A levels, BTEC Ext Diploma, Access to HE, etc. Any subject specifics are outlined below in the Further Information section, and these specifics are applicable across all equivalent qualifications. A strong application/performance and appropriate experience will be taken into account where typical criteria is not met.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSport Therapy and Rehabilitation, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αθλητική θεραπεία και αποκατάσταση BSc (Hons)

EU £14900 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £14900 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο του Derby στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο του Derby σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αθλητική Επιστήμη

  • #60 
  • #76 
  Αθλητική Επιστήμη
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 20 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο του Derby

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Derby

Το Πανεπιστήμιο του Ντέρμπι είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο που βρίσκεται στην πόλη Ντέρμπι της Αγγλίας. Η κύρια πανεπιστημιούπολη του πανεπιστημίου βρίσκεται στο Allestree, μια προαστιακή ζώνη του ίδιου του Ντέρμπι, και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δημοφιλές πάρκο Markeaton, όπου πολλοί φοιτητές απολαμβάνουν να πηγαίνουν για βόλτα στον ελεύθερο χρόνο τους.

Λίστα με 218 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο του Derby - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο του Derby

προπτυχιακοί φοιτητές:
13155
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2515
:
15670
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αθλητιατρική και Αποκατάσταση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • A place called home: Living with the University of Derby
 • Derby Uni Vlogger - Tamzin Lena- 10 reasons feedback is important
 • Tamzin's favourite places to visit in Derby city
 • What inspired me to study Zoology/Biology
 • University of Derby - You all make a difference
 • Tyra Tucker - International Relations and Diplomacy Student

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Θεραπεία αθλητισμού και άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 10% 6% £15000 £16125 130 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική αποκατάσταση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική αποκατάσταση (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £18300 £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δύναμη και φυσική κατάσταση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
70% 0% 0% £16700 135 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική θεραπεία και αποκατάσταση ιπποειδών (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική θεραπεία και αποκατάσταση ιπποειδών BSc (Hons) Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική θεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 7% £20500 144 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική θεραπεία (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 7% £20500 144 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δύναμη, Κατάσταση και Αποκατάσταση με Έτος Ιδρύματος BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
78% 6% 17% £14900 125 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική θεραπεία BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 15% £15000 129 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης